alin-jeep Postat Februarie 7, 2015 Partajează Postat Februarie 7, 2015 Re: Un alt fel de Samurai Azi probe cu turbina noua : ...mie nu-mi placa cum merge cu turbina noua .Luni o dau jos:fr2 In rest mai am de conectat blocantii ...ca-i cam naspa fara ei si de facut ,,orga de lumini" :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 Re: Un alt fel de Samurai Am reusit sa o fac sa mearga cum vreau eu :grin: Vai ,vai ce w.e. interesant se arata .... :h5 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savagex Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 Re: Un alt fel de Samurai Foarte frumos demareaza! Subaru justy 1,3 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 Re: Un alt fel de Samurai Cu a cata ai plecat de pe loc si ce rapoarte are? pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 Re: Un alt fel de Samurai A I -a pe usor cu 4x4 .Pe 4x2 nu se poate circula .Patineaza in orice treapta .Pe greu merge de pe loc cu a IV-a la fel de grozav dar sunt sanse sa prajesc ambreiajul . Reductii stoc de Patrol 4.66 parca :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 Re: Un alt fel de Samurai Racheta! Trec in weekend cu Mazda pe la tine sa facem o liniuta ? :ha: '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 Re: Un alt fel de Samurai ... da , dar pe aratura ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 Re: Un alt fel de Samurai Imi place ff mult cum trage si cum suna motorul ...trebuie sa imi fac curaj sa ajung la Jibou !! Pe aratura Cos , cand va primi talpa , va merge pe creasta araturi si crede-ma ca nu va simti nimic!!:grin: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Februarie 15, 2015 Partajează Postat Februarie 15, 2015 Re: Un alt fel de Samurai @ssrli -dupa ce te-ai dat cu jucaria mai ai chef de liniute ? Inclusiv pe asfalt :grin: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Re: Un alt fel de Samurai Nici gand, absolut exclus :al In video pare racheta, in realitate te sperie :grin: '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Martie 1, 2015 Partajează Postat Martie 1, 2015 Re: Un alt fel de Samurai In acest W.e. masina asta ,,si-a primit botezul " la greu :ha: Nasul a fost maestrul Liviu Iernean Piloti de incercare : @ Tony ,@Schneider, Soso de la Mures si toti cei care au avut curajul si curiozitatea la ei In prezenta unui grup mare de prieteni offroaderi ,,petrecerea" a fost una pe cinste . Masina a trecut cu brio toate testele facute nu s-a defectat absolut nimic . Totodata am constatat unele neajunsuri care trebuie neaparat rezolvate pentru a deveni o masina supercompetitiva si gata pentru a intra in concurs : -suspensia necesita o revizie totala +cateva mici modificari -trebuie inchisa ,ca te ia dracu din cauza curentului si a namolului din cabina -pragurile trebuie si ele inchise ca arunca foarte multa mizerie in configuratia asta -nu ar strica cativa cm de banda de cauciuc la aripi -obigatoriu stergatoare si sistem de spalare parbriz -poate ar trebui si un mic pinten la praguri -... Revin cu poze si filme :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Martie 3, 2015 Partajează Postat Martie 3, 2015 Re: Un alt fel de Samurai Mulțumesc pentru doua zile frumoase,Gașca făina. Mașina mege incredibil, Sorine daca vrei sa folosești toată puterea motorului trebuie făcută suspensia. Alin felicitări pentru LUCRARE. Nu am fost adeptul motoarelor VW dar după testele făcute in mai multe condiții trebuie sa recunosc ca este soluția pentru mașini de 1600-1700kg. Spor la treaba Liviu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 Re: Un alt fel de Samurai hai cu filmele alin , ca ne-am perpelit bugat... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 Re: Un alt fel de Samurai Din pacate filme nu pre sunt .Nimeni nu a reusit sa filmeze pentru ca eram mult prea rapizi:ha: .Cat despre locurile pe unde urca Liviu ,nu aveai nici o sansa sa filmezi :wink: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate