Yonutz Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator avi - "am arbitriiiii, o sa va arddddd, o sa controlez CN" - astea sunt cuvintele lui Ionutz. Cum vrea sa ne arda, de ce .???....este treaba lui de om bolnav. Pana acum nu am avut probleme cu arbitrii. SIngur mea problema a fost la Bucovina cu Rasty.....am avut cauciucul mai mare de 33 si m-a trecut la extreme. Totul s-a petrecut cu rasete si voie buna.....si de atunci a ramas ca Rasty este "Nasul meu....de extrem". :banana In rest.....ramane cum am mai spus - ii recomand un doctor. Eu ti-as recomanda tie un doctor ... repede si unul bun ... Te contrazici singur ... in ceea ce spui ... arbitrii sunt membri in clubul din care fac parte si eu ...dar fiecare isi face meseria asa cum crede (personal sunt convins ca au fost/sunt/vor fi foarte corecti in toate cazurile)...nu am spus niciodata asa ceva ...cate idiotenii o sa mai inventati? Inceteaza sa mai imprastii cacat gratuit cu ventilatorul tau minune! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator Foarte nostim ce se intampla pe aici..... @ ionutz - o sa mori si nu o sa intelegi care e figura cu CN si cu prietenestile. O sa mori si nu o sa intelegi ce inseamna pasiunea pentru off road. Ca sa incheiem discutia asta, hai sa-ti amintesc cat esti tu de ....."baiat bun". 1. ai inceput cu Tractozaauru - erai in gasca lui....apoi l-ai pacalit/ rezolvat. Ai spart gasca si te-ai facut mare leader. In gasca aia erau mai multi ... pe care ii stii si tu ...cine e destuld e inteligent 2. Impotmoliada - idee este a lui Vali Babu...insa ai facut in asa fel incat sa-l indepartezi, ai mers pe burta, ai organizat...etc 3. Clubul matale - la alegeri i-ai ars pe Gaganu si pe GPS-cu,i-ai facut la acte....si iar ai ajuns mare sef. Baietii au plecat din club scarbiti de matale. 4. la sedinta FRAS de anul trecut ai stat la masa cu mine, cu Kamikaze si cu niste colegi din Ardeal. Am stabilit sa votam ceva si ai votat altceva. Asadar....cine-i o curva ??? Cand te-am intrebat de ce te-ai sucit...mi-ai raspuns: eu votez cu puterea.....apoi va sparg. Spargi un kkt..... 5. dupa ce cativa baieti de la clubul tau s-au facut arbitrii.....mi-ai zis: acum o sa controlez si competitiile. Wow....ce putenic esti Ioane. 6. Calugareniul - ai distrus acea intalnire. Ai speriat lume ca vine Politia....etc. Asta pt ca totul era anuntat de Tractozauru si de Gaganu si nu de matale. Ce mic esti. Mey ....Natangul din Popesti.....lasa-ne, du-te si te controleaza. Daca o sa se ajunga ca un (beeppp) ca tine sa aiba putere de decizie in FRAS.....ori ma las de off road ori .....te lasi de FRAS. Propunerea mea este sa incerci si sa nu mai intri acolo unde oamenii vorbesc de CN, de iesiri......de off road. Mai am ceva cuvinte ce nu se scriu pe aici...insa iti promit ca o sa le auzi cand o sa stam fata in fata( asta undeva ala ciolan.....ca in teren este exclus - astia nu au wireless in padure, deci nu o sa ai laptop) Poti sa te antrenezi sa te lasi de offroad ... :wink: Nu iti voi raspunde la nimic ptr ca ar insemna sa intru iar in jocul vostru ...Cei implicati in cele ce le-ai scris mai sus stiu MULT mai bine decat tine cum au stat/stau lucrurile ... Imi pui aici cuvinte care eu nu le-am zis si chestii pe care eu nu le-am facut niciodata ... Imi tot servesti povestea cu masa si FRASUL ... am stat la masa cu voi ...DAR nu am convenit asupra nici unui lucru ...am votat (de fapt s-a votat ca nu eram in sala, cand colegul meu de club a votat ceea ce imi incriminezi mie) BINE ptr clubul meu ...Nu ma intereseaza nici de tine si nici de altii ...singurul meu interes a fost/este/va fi clubul din care fac eu parte! Faptul ca am venit sa stau la masa cu voi ... asta nu inseamna ca ar fi trebuit sa am aceasi optiune de vot cu voi ... :wink: Ca o chestie de "onoare" ...eu si Nicu am plecat ultimii de la masa completand nota ptr ce s-a consumat cu 150 de ron PESTE ce am consumat noi. Asta ptr ca un nesimtit/mai multi nesimtiti de la masa aia au plecat fara sa plateasca ...Eu sunt mincinos ...o sa zici ...intreaba-l pe Nicu (am pus bani jumi-juma)... :uameni consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator @oresti: cata vreme postezi pe forum, te adresezi tuturor...inclusiv mie. "Ma bag in seama " cu tine, ca orice user, indreptatit sa faca asta, adica sa-ti raspunda...sau vrei sa vorbesti si sa te auzi singur???:grin:O sa incerc si in teren sa fiu la " inaltimea" ta, daca ne vom intalni vreodat'...(poate la anul:grin:) desi sunt constient ca, n-am cum sa am experienta ta, pe care, din auzitelea:grin:, nici macar nu ma gandesc sa o contest!!! Poate te voi cunoaste si PERSONAL...si-mi voi schimba....prejudecata, mai stii!!! Toate bune! ok, in mod oficial imi cer scuze daca am exagerat dar eram sub impresia ca avem o 'problema ' si nu intelegeam de unde si de ce. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator @ Oresti: e OK man. Revenind la subiect, sunt multi oameni care se dau bine sau foarte bine, unii fiindca asta le e meseria, altii fiindca au muntele in spatele casei, altii fiindca pur si simplu au simtul condusului in offroad dar, din pacate, sunt limitati financiar si nici sponsori nu au...E pacat pentru acestia, sa nu se poata da intr-o competitie adevarata...am avea multe surprize placute!!! Nemaivorbind ca, nu este fair sa-i pui la zid ...ca n-au bani...:sht Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator Am tot analizat argumentele opozantilor mei ca sa zic asa - ok bine am inteles, bagi mii de euroi in masina, in drum, in benzina si faci pe tine pentru cateva miloane in plus la taxa. Hai sa zicem ca ar fi (cu semnul intrebarii) valabil pentru open si mai alex extrem. Dar acum a aparut si noua clasa standard - unde oamenii nu investesc aproape nimic in masini, iar aceasta clasa se vrea pepiniera pentru viitorii concurenti de open si extrem. De ce acestia sa plateasca sume mari? De ce sa se sperie inca de la debut in offroad? Pentru ca pentru standard cheltuielile sunt mici - si nu vorbesc din auzite - am facut personal trasee pentru standard la cupa kamikaze (nu singur evident ci cu echipa care se ocupa de standard). 50 de euro taxa sportiva pentru standard este cat se poate de REALA! bine hai 60-70 MAXIMUM pentru trasee mai lungi si mai dificile. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator Am tot analizat argumentele opozantilor mei ca sa zic asa - ok bine am inteles, bagi mii de euroi in masina, in drum, in benzina si faci pe tine pentru cateva miloane in plus la taxa. Hai sa zicem ca ar fi (cu semnul intrebarii) valabil pentru open si mai alex extrem. Dar acum a aparut si noua clasa standard - unde oamenii nu investesc aproape nimic in masini, iar aceasta clasa se vrea pepiniera pentru viitorii concurenti de open si extrem. De ce acestia sa plateasca sume mari? De ce sa se sperie inca de la debut in offroad? Pentru ca pentru standard cheltuielile sunt mici - si nu vorbesc din auzite - am facut personal trasee pentru standard la cupa kamikaze (nu singur evident ci cu echipa care se ocupa de standard). 50 de euro taxa sportiva pentru standard este cat se poate de REALA! bine hai 60-70 MAXIMUM pentru trasee mai lungi si mai dificile. :g Este prima si ultima data cand ma antrenez intr-o discutie de genul asta sau disputa (cum vad ca a devenit mai nou)... si fac asta pt ca in sfarsit cineva a punctat exact punctul meu de vedere. Oameni buni, masina mea nu se strica.... si daca se strica o repar cand vreau eu si cu cat vreau eu.. in rate... treaba mea. Merg cum consider eu ca e mai bine pt mine si masina, pun troliu ca sa nu o rup... ca de aia l-am montat. Fac parte dintre cei care si-au facut investitii nu ca e la moda sau da bine, ci ca sa fac fata obstacolelor, mai ales cele necronometrate. Am o masina demna de un traseu open din 2008 :grin:... astazi se pare ca e numai buna de standard :ha:. Pe bune ca as veni la anumite cupe sau prietenesti daca taxa ar fi mai mica... Imi permit sa vin si acum, dar nu vreau sa dau atatia bani pe taxa. Simplu. Un bun exemplu este cupa kamikaze la care regret si acum ca nu am putut participa pt ca plecam in expeditie peste cateva zile. Stiam ca va fi croita pe talentul meu, cu oamenii care trebuie, prieteni, trasee cum trebuie si taxa care trebuie. Bineinteles ca nu m-am putut abtine si vineri noaptea m-am urcat in masina si m-am dus acolo.. cu 6 mil benzina, cazare si masa pe banii mei (mai bine participam baga-mi-as picioarele :ha:) Imi place si spiritul de competitie... nu zic nu, dar poate sa-mi spuna cineva care este diferenta, dpdv al traseelor, intre un standard/open si o expeditie/iesire de-a mea?? Va spun eu ca nici una.... Atunci de ce sa dau 10 mil/echipaj minim?? Stiti ce as putea face cu banii aia: mi-as prelungi expeditia cu 2-3 zile sau i-as investi in cazanul care nu prea se strica :h5 Concluzia este ca ceva trebuie schimbat daca vreti sa aveti mai multe echipaje la start. Pana atunci eu zic pas ca mi-e mai bine asa. In asteptarea unor vremuri mai bune sa stiti ca mi-am luat si terratrip :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator Yonutz....Yonula mea.....ce vrei ? 1. daca cineva nu a platit masa....asta este, nu ma intereseaza, eu, Vali Babu si Adi Kamikaze cu siguranta am platit. Asadar .... sictir magarule. 2. despre sedinta FRAS - am vorbit ceva, ai votat altceva....adicatelea esti o curva ....ieftina. In principiu fiecare voteaza ce doreste, jocul ala de kkt al tau : hai sa votam 7 etape, apoi ai votat 8 - nu a facut decat sa-mi spuna cine esti - un imbarligator ieftin. Puteai sa spui ca tu vrei 8 etape( ma intreb de ce ....ca nu te dai) si asta era, iti respectam opinia. 3. despre arbitrii tai - te-au tradat.....au fost supercorecti.....chiar ma intreb ce cauta baieti asa fini langa "Natarangul din Popesti" 4. mai sunt si alti moderatori pe aici.....de ce nu sunt aceleasi scandaluri si cu ei ? (da-ti singur un raspuns) 5. vezi cine a votat impotriva ta - toti cei care se dau in teren....la CN sau la prietenesti Printr-o minune ai o gramada de aparatori gen: xxl, qqx.....ciumegu, lautaru, manele forever.....care au aparut cam brusc. Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator Desi nu am experienta in organizarea de competitii, ma gandesc ca poate unii organizatori nu ar trebui sa organizeze. Fratilor, voi cand va dati, va dati din obligatie sau va dati din placere? Am tot citit cat va e de greu sa faceti trasee ... cum vine asta ?! Pai nu ar trebui sa fie o mega distractie? Pai si daca e distractie de ce trebuie sa plateasca invitatii benzina, motorina si reparatiile la masinile voastre? ... cazarea, mancarea, etc cand ar trebui sa fie o mandrie pentru clubul organizator sa invite pe toti care vor sa-si incerce masinile si maiestria pe traseele pe care le-au batut de-a lungul anului. Sigur ca sunt cheltuieli, dar nu le puneti totusi pe toate in carca invitatilor. Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator 4. mai sunt si alti moderatori pe aici.....de ce nu sunt aceleasi scandaluri si cu ei ? (da-ti singur un raspuns) 1. Horace, hai sa iti dau eu o varianta de raspuns aici. Unii moderatori sunt inactivi pe forum. Le place ca sa sunt verzi dar nu fac absolut nimic pentru asta. Pentru unii, moderatorul perfect este acela care nu intervine cu nimic si ii lasa ca sa faca ce vor. In conditiile acestea, normal ca nu sunt scandaluri cu ei. 2. Nu pricep de ce tot bagati in discutie functia de moderator. Yonutz isi spune parerile in nume personal la fel ca si Vitalies. Nici un moderator nu este mandatat de forum ca sa spuna anumite pareri. Inclusiv eu imi spun parerile proprii. 3. Este ultimul avertisment valabil atat pentru tine cat si pentru alti "amatori" de limbaj colorat: Daca vor mai aparea in mesajele voastre insulte, limbaj trivial si de prost gust, eu personal ii voi taia accesul aici. Am mai spus odata dar vad ca nu ma baga nimeni in seama. Nu ma intereseaza ca ne cunoastem, ca e campion national, moderator sau supermoderator sau orice altceva. Mare atentie ca nu glumesc si nu ma intereseaza daca se vor scoate iar vorbe ca tin cu unul sau cu altul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator @ Maxule - moderator. nemoderator, 90% din mizeria de pe acest site are un singur autor: Yonutz. Sa nu crezi ca nu i-am vazut si partile bune....insa de prea multe ori sare calul. Tu ne cunosti si pe mine si pe Semaca si pe Vitalie si pe Tzuparu si pe Zuz si pe Adi Kamikaze si pe Babu.....si pe.....si pe.... si stii ca nu suntem niste pusti pusi pe certa si carcoteala, care traiesc din a scrie pe site, care se hranesc cu cearta de aici. Daca la toti ne-a sarit mustarul si ne-am ratoit la genialul Ion.....atunci inseamna ca ceva este gresit...ori cu noi( suntem destul de multi), ori cu el. Daca vrei sa-mi stergi contul de pe site....nu ezita, e decizia ta. Pt mine conteaza mai putin. O sa-mi interzici accesul aici, insa nu ai cum sa-mi interzici accesul la CN si la iesiri....si pt mine asta conteaza. Ma intreb daca-i faci asta lui Yonula.....ce se va intampla:ban...l-ai nenorocit caci pt el offroad-ul inseamna numai tastatura si ceva scandal. Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator @ Maxule - moderator. nemoderator, 90% din mizeria de pe acest site are un singur autor: Yonutz. Sa nu crezi ca nu i-am vazut si partile bune....insa de prea multe ori sare calul. Tu ne cunosti si pe mine si pe Semaca si pe Vitalie si pe Tzuparu si pe Zuz si pe Adi Kamikaze si pe Babu.....si pe.....si pe.... si stii ca nu suntem niste pusti pusi pe certa si carcoteala, care traiesc din a scrie pe site, care se hranesc cu cearta de aici. Daca la toti ne-a sarit mustarul si ne-am ratoit la genialul Ion.....atunci inseamna ca ceva este gresit...ori cu noi( suntem destul de multi), ori cu el. Daca vrei sa-mi stergi contul de pe site....nu ezita, e decizia ta. Pt mine conteaza mai putin. O sa-mi interzici accesul aici, insa nu ai cum sa-mi interzici accesul la CN si la iesiri....si pt mine asta conteaza. Ma intreb daca-i faci asta lui Yonula.....ce se va intampla:ban...l-ai nenorocit caci pt el offroad-ul inseamna numai tastatura si ceva scandal. Horace, va conosc pe toti. Ce iti contest eu este limbajul tau de pe forum. In rest, fiecare cu parerile lui. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator 3. Este ultimul avertisment valabil atat pentru tine cat si pentru alti "amatori" de limbaj colorat: Daca vor mai aparea in mesajele voastre insulte, limbaj trivial si de prost gust, eu personal ii voi taia accesul aici. Am mai spus odata dar vad ca nu ma baga nimeni in seama. Nu ma intereseaza ca ne cunoastem, ca e campion national, moderator sau supermoderator sau orice altceva. Mare atentie ca nu glumesc si nu ma intereseaza daca se vor scoate iar vorbe ca tin cu unul sau cu altul. ce liniste :ha::h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 (editat) Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator Am citit cu multa atentie toate paginile. Citind posturile dumneavoastra am descoperit multe lucruri de care nu stiam. Mi-am facut o lista cu useri care au postat pe acest topic, asa pentru cultura mea generala. Am impartit aceasta lista in urmatoarele categorii. - useri care nu au nici macar parfum de off-road, pe care nu-i pot incadra nici la "Tiri....ci" (8-10 buc) - useri care au prins ceva parfum de off-road dar rezervati in comentarii (4-5 buc) - useri care au prins ceva parfum de off-road, "Tir....ci" autentici (3-4 buc) si restu - useri cu experienta (off-road) care sunt neutri de situatie - useri cu experienta (off-road) care sunt CONTRA - useri cu experienta (off-road) care sunt PRO Taberele sunt cam egale intre PRO si CONTRA useri CONTRA sunt majoritari din clubul KAMIKAZE useri PRO sunt majoritari dintre ORGANIZATORI (diferite cluburi) Avand in vedere ca s-a creat un cadru legal si de egalitate intre cluburile de off-road, am sa propun la urmatoarea sedinta, o tipologie de vot. Vreau sa mentionez ca la acest cadru legal nimeni dintre cei care au post pe acest topic nu a contribuit. Subsemnatul si un grup restrans la creat. Dar se vede ca s-a inghesuit lumea la vot cu destule pretentii. Dar asta este o alta discutie pe care sper sa o provoc. Probabil ca se va vota ca cupa Kamikaze sa fie in mod obligatoriu etapa de capionat la anu. (Dorinta majoritati). Probabil ca se va vota o taxa sportiva unica. Probabil ca se va scoate taxa "all inclusive" definitiv. Am observat cu tristete ca se ridica dintre randurile acestui forum niste lideri de opinie care nu au nici o legatura cu latura sportiva. Niste "trancanici" care prin faptul ca sunt mai galagiosi creaza curente de opiniei si din pacate oameni care au potential sportiv se amesteca cu aceasta gloata de "trancanitori". Sunteti facuti din alt aluat, legam cotetu cu sarma si mergem inainte, nu ne impiedicam ca am rupt planetara sau ca am dormit stramb noaptea in padure sau ca avem de mancare o conserva de peste cu biscuiti, mergem inainte FINISH-ul e un pic mai incolo Trebuie sa ne intoarcem la origini, cand nu era atata confort la o competitie. Sa scapam de consumatori astia de week-end si sa nu ne mai batem in cazari, mese, mic-dejunuri sau sandvisuri. Sa revenim la discutiile noastre despre CP-uri, banda, jaloane ...... Capu sus baieti revenim la ce stim noi mai bine "volanu si roadbook-ul" Pentru "tran/tiri....ci" va informez ca nu am intervenit ca sa va consultati cu mine, ci doar sa va informez. Rasty Editat August 18, 2011 de mongli Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator Eu cred ca urmatoarele cerinte trebuie discutate: -O taxa sportiva corect calculata (de bun simt),parerea mea e ca nu are cum sa fie mai mare de 400RON orice ar fi. -Traseele sa fie facute pentru masini cu roti de 33 la open sau sa se scoata limitarea. -Daca tot s-a introdus o etapa noua atunci sa nu puncteze 2 etape ca sansele sa ramana aceleasi pentru toata lumea,si asa e din ce in ce mai greu sa ajungi la toate acum mai ai una in plus. Pentru cine vrea allinclusive pretul nu cred ca poate fi discutat si nici nu e normal,una e sa dormi/manaci la o pensiune de 2 margarete si alta la un hotel de 4 stele,aici nu cred ca poate sa comenteze nimeni nimic. Ca incheiere mi se pare absolut normal ca organizatorul sa ramana si cu un profit in urma evenimentului,numai cine nu a organizat nu poate sa realizeze ce volum de munca e si ce eforturi se fac (spun asta ca sa nu inteleaga lumea ca eu cer taxa pe minim) Respect, Tuparu. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 (editat) Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator Am citit cu multa atentie toate paginile. Citind posturile dumneavoastra am descoperit multe lucruri de care nu stiam. Mi-am facut o lista cu useri care au postat pe acest topic, asa pentru cultura mea generala. Am impartit aceasta lista in urmatoarele categorii. - useri care nu au nici macar parfum de off-road, pe care nu-i pot incadra nici la "Tiri....ci" (8-10 buc) - useri care au prins ceva parfum de off-road dar rezervati in comentarii (4-5 buc) - useri care au prins ceva parfum de off-road, "Tir....ci" autentici (3-4 buc) si restu - useri cu experienta (off-road) care sunt neutri de situatie - useri cu experienta (off-road) care sunt CONTRA - useri cu experienta (off-road) care sunt PRO Taberele sunt cam egale intre PRO si CONTRA useri CONTRA sunt majoritari din clubul KAMIKAZE useri PRO sunt majoritari dintre ORGANIZATORI (diferite cluburi) Avand in vedere ca s-a creat un cadru legal si de egalitate intre cluburile de off-road, am sa propun la urmatoarea sedinta, o tipologie de vot. Vreau sa mentionez ca la acest cadru legal nimeni dintre cei care au post pe acest topic nu a contribuit. Subsemnatul si un grup restrans la creat. Dar se vede ca s-a inghesuit lumea la vot cu destule pretentii. Dar asta este o alta discutie pe care sper sa o provoc. Probabil ca se va vota ca cupa Kamikaze sa fie in mod obligatoriu etapa de capionat la anu. (Dorinta majoritati). Probabil ca se va vota o taxa sportiva unica. Probabil ca se va scoate taxa "all inclusive" definitiv. Am observat cu tristete ca se ridica dintre randurile acestui forum niste lideri de opinie care nu au nici o legatura cu latura sportiva. Niste "trancanici" care prin faptul ca sunt mai galagiosi creaza curente de opiniei si din pacate oameni care au potential sportiv se amesteca cu aceasta gloata de "trancanitori". Sunteti facuti din alt aluat, legam cotetu cu sarma si mergem inainte, nu ne impiedicam ca am rupt planetara sau ca am dormit stramb noaptea in padure sau ca avem de mancare o conserva de peste cu biscuiti, mergem inainte FINISH-ul e un pic mai incolo Trebuie sa ne intoarcem la origini, cand nu era atata confort la o competitie. Sa scapam de consumatori astia de week-end si sa nu ne mai batem in cazari, mese, mic-dejunuri sau sandvisuri. Sa revenim la discutiile noastre despre CP-uri, banda, jaloane ...... Capu sus baieti revenim la ce stim noi mai bine "volanu si roadbook-ul" Pentru "tran/tiri....ci" va informez ca nu am intervenit ca sa va consultati cu mine, ci doar sa va informez. Rasty Iti raspund din tabara CONTRA cum ii spui tu :grin:(sau cel putin cum ai perceput tu). Da, ne-am contrat cu Ion de la Popesti, si probabil de aici si concluzia ta ca suntem CONTRA :grin: Acum te intreb eu, la ce suntem noi contra? A, da, la sedinta am votat contra la a 8- etapa, si stii bine motivele ca ti le-am expus verbal. Opinia fiecaruia ar trebui s-o iei in seama daca-i buna si daca-i rea sa n-o bagi in seama, nu? Nu dorim sa facem cupa ca si etapa de campionat (asta ti-o spun oficial si daca vrei ti-o trimit si in scris, mai ales ca, nu am indeplinit conditiile care sunt impuse de regulamentul in vigoare) Eu zic asa, ca noi cei de la clubul care este CONTRA la tot, ar trebui sa fim scuipati cand ne vad inscrisi la etapele de campionat, ca suntem prea multi. Plus ca daca-s putine masini inscrise la start si te trec nevoile, risti sa fi vazut ca-ti faci nevoile pe unde nu trebuie si te mai trezesti si cu pumni in gura :ha: Editat August 18, 2011 de Vali alias Babu KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 (editat) Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator Iti raspund din tabara CONTRA cum ii spui tu :grin:(sau cel putin cum ai perceput tu). Da, ne-am contrat cu Ion de la Popesti, si probabil de aici si concluzia ta ca suntem CONTRA :grin: Acum te intreb eu, la ce suntem noi contra? A, da, la sedinta am votat contra la a 8- etapa, si stii bine motivele ca ti le-am expus verbal. Opinia fiecaruia ar trebui s-o iei in seama daca-i buna si daca-i rea sa n-o bagi in seama, nu? Nu dorim sa facem cupa ca si etapa de campionat (asta ti-o spun oficial si daca vrei ti-o trimit si in scris, mai ales ca, nu am indeplinit conditiile care sunt impuse de regulamentul in vigoare) Eu zic asa, ca noi cei de la clubul care este CONTRA la tot, ar trebui sa fim scuipati cand ne vad inscrisi la etapele de campionat, ca suntem prea multi. Plus ca daca-s putine masini inscrise la start si te trec nevoile, risti sa fi vazut ca-ti faci nevoile pe unde nu trebuie si te mai trezesti si cu pumni in gura :ha: Vezi ca ridici tonul la mine si s-ar putea sa fie ultima data cand vorbesti cu mine oficial sau neoficial. Nu te comporta ca o muiere care aude ca are o coafura urata. Trecand peste asta, din ce am inteles eu este ca nu vezi partea plina a paharului si nu ai inteles ca in grupul CONTRA sunt cei cu experienta in off-road, dar critica actualu sistem de desfasurare a campionatului. Dupa cum ma cunosti apreciez critica si pun in balanta tot ce discut cu cei care critica. Deci statutu de contra pe care l-am dat grupului nu e de RAU e de BINE. Avand in vedere ca este clubul cu cei mai multi membri, trebuie luat in serios ce vor oamenii de la acest campionat. La celelalte derivate din postul tau nu-ti mai raspund ca sunt din categoria barfelor de FUFE. Sper sa fi inteles asta si trecem la urmatoru subiect. Fata de subiectu cu etapa, nu inteleg ...... Pe deoparte sa da exemplu cupa Kamikaze de catre membri clubuli Kamikaze - ca fiind o cupa cu un buget corect - facuta similar ca o etapa - trasee beton - coditii de cazare si masa foarte bune - distractie la maxim pe de alta parte aceasi membri critica etapele de campionat de la taxa de participare pana la sandvici. Deci nu inteleg .... Avand in vedere ca exista o democratie intre cluburile de off-road nu inteleg dece sa nu accepti aceasta provocare de a juca in liga superioara. Este mai simplu sa faci o cupa si e mai complicat sa faci o etapa? Daca etapa e altceva atunci de ce sa da exemplu ce se intampla la o cupa, ca nu inteleg. Daca aceasat decizie ca cupa Kamikaze sa devina etapa, se va vota de majoritatea cluburilor, ce o sa mai spui? Oamenii vor sa fiti etapa, sa vina la voi la cursa. Astfel contribuiti cu adevarat la evolutia acestui sport prin cresterea standardului de etapa si poate gasirea solutiilor cele mai bune pentru desfasurarea lor. Daca trag linie ca organizator si extrag niste concluzii de la cupa Kamikaze sunt cam asa: - fiecare membru Kamikaze a contribuit cu o taxa pentru a se desfasura cursa. - nu ati aplicat nici una din modificarile de regulament pe care le-ati trimis anu trecut la CNOR - ati vrut sa premiati la fel clasele OPEN si EXTREM motiv pentru care nu ati mai avut concurenti la extrem. - ati avut 25 de masini si v-ati descurcat mult mai eficient cu un numar mai mic de masini la 2 clase Asa ca pentru mine ca organizator cupa Kamikaze nu este un exemplu de organizare eficienta. Ca eu sa ma conving ca formula voastra este mai ok si sa va accept criticile trebuie sa vad o etapa cu toate regurile pe care tot voi concurentii le-ati impus pentru etape. Dupa cum ai vazut ti-am raspuns, nu te consider din grupu de "trancanitori". Mai ai tu apucaturi ...... :wink: Rasty Editat August 18, 2011 de mongli Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adikamikaze Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator Noi nu vrem sa fim etalon sau un exemplu de eficienta, am incercat sa facem o cupa, sa ne placa noua, din punctul de vedere al concurentului Daca ne-a iesit sau nu, concurentii au ultimul cuvant Tot timpul am spus ca nu este perfect regulamentul, dar trebuie respectat si ulterior sa imbunatatim ce credem ca nu este bine(ceea ce s-a si intamplat de la an la an) "Nemultumirea" vine din faptul ca nu se respecta regulamentul si taxa sportiva este prea mare in comparatie cu allinclusive Restul "problemelor" nu conteaza, iar daca avem idei de imbunatatire a regulamentului, la sedinta venim cu propuneri, asa cum am facut si anul trecut Aceasta discutie de aici, am crezut ca o sa fie constructiva, ca o sa citeasca si organizatori de etape si o sa ia in considerare parerile concurentilor care merg la etape/cupe ( fara sa-mi dau seama ca o sa se formeze doua tabere....pro si contra) S-a ajuns aici si din cauza "sfaturilor" date de cei care nu au ce sa compare sau sa aibe o parere avizata KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator Noi nu vrem sa fim etalon sau un exemplu de eficienta, am incercat sa facem o cupa, sa ne placa noua, din punctul de vedere al concurentului Daca ne-a iesit sau nu, concurentii au ultimul cuvant Tot timpul am spus ca nu este perfect regulamentul, dar trebuie respectat si ulterior sa imbunatatim ce credem ca nu este bine(ceea ce s-a si intamplat de la an la an) "Nemultumirea" vine din faptul ca nu se respecta regulamentul si taxa sportiva este prea mare in comparatie cu allinclusive Restul "problemelor" nu conteaza, iar daca avem idei de imbunatatire a regulamentului, la sedinta venim cu propuneri, asa cum am facut si anul trecut Aceasta discutie de aici, am crezut ca o sa fie constructiva, ca o sa citeasca si organizatori de etape si o sa ia in considerare parerile concurentilor care merg la etape/cupe ( fara sa-mi dau seama ca o sa se formeze doua tabere....pro si contra) S-a ajuns aici si din cauza "sfaturilor" date de cei care nu au ce sa compare sau sa aibe o parere avizata Sunt cu totul de acort cu tine si cred ca intentia initiala a fost buna. Dar factoru uman de proasta calitate a deviat aceasta intentie buna. Organizatorii de etape au citit toate posturile .... TOATE Probabil ca uni dintre cei care au postat si-au facut deja o serie de "prieteni...." Deci.... Cred ca varianta de a avea o taxa sportiva unica si a elimina definitiv taxa allinclusive este foarte buna. Se incheie repede cu cazarea, masa, apa calda, toaleta, sandviciul s.a.m.d. Fata de regulament nu inteleg la ce te referi Recomandare: Nu-i mai lasati pe toti sa se laude in comparatii cu munca voastra ca sunt sigur sunt doar cativa care au contribuit efectiv la organizarea acelei cupe. Laudarosenia lor va atrage pe voi si munca voastra in 22 de pagini CANCAN. Concluzia: O cupa (exemplu Kamikaze) nu se poate compara cu o etapa. PUNCT Rasty Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adikamikaze Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator - de ce traseele sunt comune pt diferite clase ? - de ce nu se doreste o participare cat mai mare ? - taxa sportiva este mult prea mare, incat sa nu merite sa o platesti fara cazare si mancare - de ce nu se vrea ca standardul (pepiniera celorlalte clase) sa fie incurajat si tratat cu aceeasi "atentie" ca openul sau extremul ? - de ce traseele la aceesi clasa sunt din ce in ce mai "distrugatoare"? - uitati-va cate masini se inscriu si cate sunt la trial, credeti ca toate vin stricate sau cu probleme? - vrei mai multa adrenalina, treci la clasa urmatoare - regulamentul nu permite ca primele trei locuri de la clasa standard si open sa mai puncteze anul urmator la aceeasi clasa. De ce ? In 2009 primii 3 clasati nu au avut masini pt extrem, dar nici la open nu s-au mai dat, 2010 doar Cernisov se da la extrem, eu nu am masina gata si Razvan nu vrea, dar nici la open nu mai venim decat la etapele care vrem pt ca nu mai exista miza Sunt multe intrebari dar nu-mi vin acum in minte pt ca stiu sigur ca nu o sa avem nici un raspuns la ele Incet, incet , se diminueaza participarea si se incheie si cu offroad-ul .............. pacat Cand s-a deschis topicul, eu asta am spus si pe urma a degenerat in 22 de pagini KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat August 19, 2011 Partajează Postat August 19, 2011 Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator Vezi ca ridici tonul la mine si s-ar putea sa fie ultima data cand vorbesti cu mine oficial sau neoficial. Nu te comporta ca o muiere care aude ca are o coafura urata. Eu nu stiu cum faci tu diferenta intre a tipa si a scrie pe un forum, in fine, tu stii cum ai citit. Incerc sa nu fiu si eu rautacios sa dau exemple de genu` ca mi-e ca nu mai vorbesti cu mine :grin: Trecand peste asta, din ce am inteles eu este ca nu vezi partea plina a paharului si nu ai inteles ca in grupul CONTRA sunt cei cu experienta in off-road, dar critica actualu sistem de desfasurare a campionatului. Dupa cum ma cunosti apreciez critica si pun in balanta tot ce discut cu cei care critica. Deci statutu de contra pe care l-am dat grupului nu e de RAU e de BINE. Avand in vedere ca este clubul cu cei mai multi membri, trebuie luat in serios ce vor oamenii de la acest campionat. La celelalte derivate din postul tau nu-ti mai raspund ca sunt din categoria barfelor de FUFE. Sper sa fi inteles asta si trecem la urmatoru subiect. Fata de subiectu cu etapa, nu inteleg ...... Pe deoparte sa da exemplu cupa Kamikaze de catre membri clubuli Kamikaze - ca fiind o cupa cu un buget corect - facuta similar ca o etapa - trasee beton - coditii de cazare si masa foarte bune - distractie la maxim pe de alta parte aceasi membri critica etapele de campionat de la taxa de participare pana la sandvici. Deci nu inteleg .... Avand in vedere ca exista o democratie intre cluburile de off-road nu inteleg dece sa nu accepti aceasta provocare de a juca in liga superioara. Este mai simplu sa faci o cupa si e mai complicat sa faci o etapa? Daca etapa e altceva atunci de ce sa da exemplu ce se intampla la o cupa, ca nu inteleg. Daca aceasat decizie ca cupa Kamikaze sa devina etapa, se va vota de majoritatea cluburilor, ce o sa mai spui? Oamenii vor sa fiti etapa, sa vina la voi la cursa. Astfel contribuiti cu adevarat la evolutia acestui sport prin cresterea standardului de etapa si poate gasirea solutiilor cele mai bune pentru desfasurarea lor. Daca trag linie ca organizator si extrag niste concluzii de la cupa Kamikaze sunt cam asa: - fiecare membru Kamikaze a contribuit cu o taxa pentru a se desfasura cursa. - nu ati aplicat nici una din modificarile de regulament pe care le-ati trimis anu trecut la CNOR - ati vrut sa premiati la fel clasele OPEN si EXTREM motiv pentru care nu ati mai avut concurenti la extrem. - ati avut 25 de masini si v-ati descurcat mult mai eficient cu un numar mai mic de masini la 2 clase Asa ca pentru mine ca organizator cupa Kamikaze nu este un exemplu de organizare eficienta. Ca eu sa ma conving ca formula voastra este mai ok si sa va accept criticile trebuie sa vad o etapa cu toate regurile pe care tot voi concurentii le-ati impus pentru etape. Dupa cum ai vazut ti-am raspuns, nu te consider din grupu de "trancanitori". Mai ai tu apucaturi ...... :wink: Rasty Nu am vrut sa dam un exemplu cu competitia organizata de noi, iti spun ca ne doare pe toti atunci cand vedem ca sunt competitori putini la o etapa. Eu am incercat sa conving oamenii sa mearga la etape ca nu-i dracu atat de negru cum pare. Toate criticile care au fost aduse etapei de la Iasi din 2008 au fost luate in serios de organizatorii d`acolo, ca drept dovada etapa din 2009 a fost un succes chiar daca nu au avut multi participanti, cat si cea din 2010 a fost de si mai succes, de aceea am pus aceasta etapa ca nu trebuie ratata in 2011. Astea-s reale exemple 2008 2009 2010 Crezi ca pe noi nu ne doare ca nu am avut concurenti si la clasa extrem? Din ceea ce am propus noi in schimbarea regulamentului unele au fost luate in considerare si chiar s-au aplicat, ceea ce ne-a bucurat, iar celelalte amendamente care nu au fost luate in calcul de catre comisie ne-a dat si noua de gandit sa venim cu alte propuneri pentru a imbunatati acest sport. Nu va contesta nimeni ceea ce voi ati creat, aveti toata stima, dar de ce sa nu imbunatatim si sa invatam si din critici. PS; sa stii ca nu am tipat, chiar daca-ti scriu dintre FUFE d`aici. :wink: Zi buna , ne vedem la Cluj! Valentin Alexandroae KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat August 19, 2011 Partajează Postat August 19, 2011 (editat) Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator Asta am apreciat intotdeauna la voi ca se poate discuta civilizat in contradictoriu cu argumente pro si contra. - de ce traseele sunt comune pt diferite clase ? In principiu nici mie nu-mi place cand concurez sa ma intalnesc in padure cu alte clase pe acelas traseu. Dar... practica de organizare spune altceva. Teoretic este mai eficient sa ai traseele de la toate clasele in aceasi zona, deorece folosesti aceasi arbitri pentru toate clasele, folosesti masinile de intreventie si toate celelalte resurse in aceasi zona. Regulamentu de oranizare spune ca poti folosi comun doar 50% din traseu la clase diferite. Polemica aia cu 33 e o simpla vrajeala si tu ai aratat ce se poate face o masina numai cu 33 tot campionatu. Deci la cei care comenteaza lipseste doar piesa aia dintre volan si scaun. - de ce nu se doreste o participare cat mai mare ? Chiar crezi asta ....? - taxa sportiva este mult prea mare, incat sa nu merite sa o platesti fara cazare si mancare Taxa allinclusive contine - cazare negociata - masa negociata - taxa sportiva. Normal ca daca scazi dintro taxa allinclusive cazarea si masa (negociate) iti va rezulta o taxa sportiva destul de apropiata de taxa allinclusive. Eu cred ca daca stabilim o taxa sportiva generala subiectul asta dispare complet. - de ce nu se vrea ca standardul (pepiniera celorlalte clase) sa fie incurajat si tratat cu aceeasi "atentie" ca openul sau extremul ? Aici ai intrebat din experienta sau din auzite de la cei care spun ca-s struguri acri. Daca clasa STANDARD se simte neincurajata trebuie sa se uite la clasele superioare si o sa vada ca si OPEN-ul si EXTREM-ul sunt tratati la fel. Daca din aceasta pepiniera de off-road vin oameni cu conceptul de a frauda regulamentu sau cu diferite pretentii sau facilitati individuale.... hmmm, ca cum crezi se vor comporta la clasele superioare!? Organizatorii nu fac nici o diferenta intre concurentii de la STANDARD, OPEN sau EXTREM. Clasa STANDARD sa invete intai ca etapa nu e intalnire de sprit sau de umflat in pene ca am urcat si am facut .... - de ce traseele la aceesi clasa sunt din ce in ce mai "distrugatoare"? - uitati-va cate masini se inscriu si cate sunt la trial, credeti ca toate vin stricate sau cu probleme? - vrei mai multa adrenalina, treci la clasa urmatoare Standardul concurentilor creste de la an la an si atunci esti obligat sa faci ceva, ca macar 5-6 ore sa ti concurentu in padure. Ai 2 variante ori sa maresti numaru de KM dar asta inseamana sa te lungesti pe o suprafata mai mare cu aceleasi resurse (arbitrii, masini, comunicatii) sau sa maresti gradu de dificultate. - Daca faci 50 Km de traseu usurel iti termina primi in 2-3 ore. NU E BINE - Daca faci 100KM de traseu usurel iti termina primi in 5-6 ore, dar ai masini imprastiate pe o suprafata foarte mare, exista riscu sa-i pierzi pe o zona foarte mare, sa ai intreventii la distante foarte mari intre ele si tot asa. NU E BINE - Daca faci 50 Km mai dificili ai totul sub control pe o suprafata aproximativ restransa. Deci .... ori facem off-road - ori facem plimbarica !? - regulamentul nu permite ca primele trei locuri de la clasa standard si open sa mai puncteze anul urmator la aceeasi clasa. De ce ? In 2009 primii 3 clasati nu au avut masini pt extrem, dar nici la open nu s-au mai dat, 2010 doar Cernisov se da la extrem, eu nu am masina gata si Razvan nu vrea, dar nici la open nu mai venim decat la etapele care vrem pt ca nu mai exista miza Gandestete ca de maine se desfinteaza clasa EXTREM. Ce se va intampla!? Toti concurenti de la fostul EXTREM se vor da la clasa care a ramas OPEN. Ce se va intampla!? Cam greu te apropri de primele locuri. Anul trecut la clasa OPEN ecarturile primelor 4-5 masini fata te restu plutonului erau de ore diferenta. Este clar ca sunt cu mult mai buni fata de restu plutonului. Regulamentu permite participarea acestor locuri fruntase la aceasi clasa in urmatoru an competitional dar nu acumuleaza puncte in capionat. Adica urci pe podium si iei cupa la etapa, dar nu mai acumulezi puncte in capionat. Este clar ca esti mai bun ca ceilalti, dar lasa-i si pe alti sa se bucure de glorie. Pe scurt esti prea bun sa te mai dai la acea clasa. E de BINE nu e de RAU. Sunt multe intrebari dar nu-mi vin acum in minte pt ca stiu sigur ca nu o sa avem nici un raspuns la ele Uite ca ti-am raspuns. Asa cum fac deobicei cand exista dialog cu oameni care au contribuit cu ceva la sportu asta. Incet, incet , se diminueaza participarea si se incheie si cu offroad-ul .............. pacat Participarea se diminueaza dar se si decanteaza. Raman ce-i hotarati. Pe deoparte este o periada buna pentru coagularea oamenilor din off-road. Ce se incheaga acum, nu se mai desface niciodata. Vezi partea plina a paharului. Eu nu stiu cum faci tu diferenta intre a tipa si a scrie pe un forum, in fine, tu stii cum ai citit. Incerc sa nu fiu si eu rautacios sa dau exemple de genu` ca mi-e ca nu mai vorbesti cu mine Nu am vrut sa dam un exemplu cu competitia organizata de noi, iti spun ca ne doare pe toti atunci cand vedem ca sunt competitori putini la o etapa. Eu am incercat sa conving oamenii sa mearga la etape ca nu-i dracu atat de negru cum pare. Si eu sunt trist cand vad ca s-au imputinat concurentii, dar nu este problema organizatorilor sau a organizari. NU SUNT BANI Toate sporturile auto/moto au scazut la participare. TOATE Chiar daca facem pasi marunti cu mai putini participanti, ii facem inainte si asta conteaza. Toate criticile care au fost aduse etapei de la Iasi din 2008 au fost luate in serios de organizatorii d`acolo, ca drept dovada etapa din 2009 a fost un succes chiar daca nu au avut multi participanti, cat si cea din 2010 a fost de si mai succes, de aceea am pus aceasta etapa ca nu trebuie ratata in 2011. Astea-s reale exemple 2008 2009 2010 Sunt de acort cu tine si cu acest exemplu. Dar pe acest topic nu s-a vorbit de o etapa anume sau probleme punctuale de la o etapa, s-a aruncat cu noroi in tot si in toti nu a contat. Adica si Robert de la Iasi a fost afectat si eu am fost afectat si toata lumea care face o etapa. S-a creat exact cadru prin care toti "pacalici" au dat si ei un pumn la gramada si dupa HAHAHAHA. Toti care organizam avem aceleasi valori de unitate ale off-road-ului, cand unu din noi are nevoie de ceva, strangem randurile. Noi nu facem concursurile ca sa concuram intre noi, ne impartasim experientele ca sa nu gresim in viitor. Tot ce s-a creat pana acum in acest sport, s-a creat din aceasta unitate a organizatorilor si concurentilor. Asta este motivul pentru care o mare parte a celor care vin din spate, nu inteleg aceasta unitate a off-road-ului, Au gasit ceva aproximativ functional si sunt calauziti de interesu lor marunt. Nu-i mai eficient sa vorbim asa, sa discutam si sa imbunatatim drumu de inainte. Va salut Rasty Editat August 19, 2011 de mongli Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat August 28, 2011 Partajează Postat August 28, 2011 Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator Hmm...am o intrebare va rog..poate nu am inteles sau mia scapat ...dar o masina inaltata ,echipata cu troliu si ,,simexuri,,pe 31 nu face nici obiectul grupei standard caci are gume prea agresive...dar nici de open ca nu are roll bar/cage...din pacate insa multe masini sunt exact in aceasta categorie de echipare nici ca-ca nici foarte-foarte...ele in ce grupa se incadreaza?...adica mai exact ca posesor de caruta incaltata de namol nu pot concura ca pentru standard sunt prea mult...pentru open prea putin...pentru extrem nu mai povestim...si atunci?(intrebarea face exceptie de prietenesti sau de regulamente individuale de traseu)...si atunci va intreb cum se incurajeaza participarea la astfel de evenimente?caci prin delimitari stricte nu cred ..cel putin nu in acest moment(nu as cumpara niste mt sa fug la standard ,in loc de simex...dar nici nu as pune roll b/c..ca folosesc masina si pe strada..deci eu cu cine votez???..) Si asta va fi si problema la extrem...or sa apara masini mari vs. masini mici...unde mic inseamna roti de 35 si 150 de cai minim....si de aici o sa inceapa si rock climb...si ui asa evoluam...dar azi la momentul inceperii evolutiei cine ne separa...si cum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator Hmm...am o intrebare va rog..poate nu am inteles sau mia scapat ...dar o masina inaltata ,echipata cu troliu si ,,simexuri,,pe 31 nu face nici obiectul grupei standard caci are gume prea agresive...dar nici de open ca nu are roll bar/cage...din pacate insa multe masini sunt exact in aceasta categorie de echipare nici ca-ca nici foarte-foarte...ele in ce grupa se incadreaza?...adica mai exact ca posesor de caruta incaltata de namol nu pot concura ca pentru standard sunt prea mult...pentru open prea putin...pentru extrem nu mai povestim...si atunci?(intrebarea face exceptie de prietenesti sau de regulamente individuale de traseu)...si atunci va intreb cum se incurajeaza participarea la astfel de evenimente?caci prin delimitari stricte nu cred ..cel putin nu in acest moment(nu as cumpara niste mt sa fug la standard ,in loc de simex...dar nici nu as pune roll b/c..ca folosesc masina si pe strada..deci eu cu cine votez???..) Si asta va fi si problema la extrem...or sa apara masini mari vs. masini mici...unde mic inseamna roti de 35 si 150 de cai minim....si de aici o sa inceapa si rock climb...si ui asa evoluam...dar azi la momentul inceperii evolutiei cine ne separa...si cum. Poti sa te dai la Standard. acolo poti avea masina modificata doar sa nu ai Simexuri. Nu asa scrie in regulament dar asa se practica ... GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator Gnok, intrebarea ta este asa: "mi-am facut masina uite asa si vreau sa ma dau in campionatul national cu ea exact cum este, de ce nu pot[/i] La vtm / rally raid poti sa te dai cu masina pe care ti-ai facut-o tu 'uite asa' ? Hai sa analizam cele doua optiuni: 1) Standard: trebuie sa schimbi gumele. Chiar ti se pare normal sa te dai cu aceleasi gume cu care altii se dau la extrem la o clasa numita 'standard' ? 2) Open: trebuie sa pui rollcage. Toti ceilalti concurenti la aceasta clasa se bucura cand traseele sunt grele. Cat mai grele. In aceste conditii, chiar este exagerat sa ti se ceara sa ai acel instrument care iti poate salva viata ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tutti Postat August 30, 2011 Partajează Postat August 30, 2011 Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator Accept din start postarile critice, ale celor care se vor simti ofensati, ca am o parere in cadrul acestui topic, gen" ce te bagi", nu te-am vazut in teren" tastatura nu-i volan" etc. Dar dihotomia din titlul topic-ului " participant versus organizator", mi se pare ca a dat nastere la pledoarii pro domo, de o parte sau de alta. Incerc sa imi spun parerea , din punctul de vedere al unui organizator, care studiaza marimea " gaurii bugetare" create de cei care s-au inscris , au confirmat, nu au platit nici avansul SI NU AU MAI VENIT: A. Organizarea unei etape de campionat sau a unei cupe, implica automat Regulamentul FRAS, cu costurile aferente. cei care sunt afiliati la FRAS, nu numai ca le cunosc, dar trebuie sa le accepte obligatoriu, atata timp cat sunt membri ai onor insitutiei: licente, taxe, cotizatii, arbitri., autorizatii. Costurile adiacente evenimentului, legate de cazare si masa, sunt implicit legate de locatie si de numarul participantilor. Negocierile organizatorilor cu hotelierii, restaurantele si firmele de catering, banuiesc ca sunt nu tocmai placute, dar nu cred, ca exista organizatori caresa nu doreasca sa obtina costuri minime pentru participanti. urmeaza costurile organizatorilor pentru pregatirea evenimentului: benzina si mai ales, NENUMARATELE ZILE in care organizatorii lipsesc voluntar de la job, sau de la afacerile proprii. Sunt costuri, pe care aproape nimeni NU LE RECUPEREAZA, fiindca fac toata "treaba " din pasiune, si asta merita apreciat. B.Pentru o " pieteneasca", lucrurile nu difera decat prin prisma costurilor licentei, a cotizatiei si plata arbitrilor. In rest, fiecare participant isi ia masina de cati bani are, o rupe in teren de "cat stie sa se dea". Bogdan 4x4 a spus la prima intilnire de la Agnita, ca , in off road accelerezi in teren, uitandu-te in portofel. Si apoi, mai e un lucru: nimeni nu se duce la toate evenimentele. Alegerea va apartine intotdeauna, exclusiv PARTICIPANTILOR. Cu aceeasi stima, pentru ambele parti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate