watcher Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator Ca sa incep cu o paranteza , dupa parerea mea costul cel mai mare, banii care se apropie cel mai mult de 'aruncati pe fereastra' sunt cheltuiti pe transportul masinii pana la locul unde te duci sa ii rupi fashul...Cel mai adesea treaba asta costa mai mult decat taxa all inclusive pentru oameni. Din pacate, daca vrem mereu trasee mai grele, ajungem sa preparam masinile mai mult si sa ne indepartam cu ele de circulatia pe drum... Eu nu cred INSA ca problema principala este PRETUL etapei / cupei sau actiunii prietenesti. Asa cum zicea si AdiKamikaze si John, deja cheltuim toti foarte mult pe achizitia masinii / prepararea ei / intretinerea ei / repararea ei. De asemenea, nu mi se pare o problema faptul ca cineva vrea sa faca o afacere din treaba asta. In loc sa isi rupa an de an masinile, buzunarele si timpul propriu de la afacere / familie, ar putea sa stea frumos la plaja, la cort pe munte, etc. Este normal ca acest efort sa 'merite' intr-un fel, si in nici un caz sa nu sponsorizeze organizatorul distractia offroad a N participanti - cu alte cuvinte sa iasa macar pe zero, ca sa fie tentat ca anul urmator sa o faca din nou, si MAI BINE. Pe de alta parte, din diversele discutii pe viu, cat si ce s-a spus aici, repet, problema nu e ca te costa etapa 500 lei sau 850 lei. Problema este cum esti tratat de banii respectivi, ce primesti, de la trasee la masa si la respectul ca interlocutor / platitor. Nu pot sa nu dau exemplul de la Iasi de anul trecut: - cazarea exemplara - mesele imense - traseele smechere (grele, schimbat open cu extrem, dar permis openului sa mai ocoleasca cate ceva) - atentie la problemele ridicate de participanti. Desi s-a refacut clasamentul de 20 - 30 de ori (deci teoretic balbe, gafe, etc) , nimeni nu e suparat dupa etapa respectiva, toata lumea a fost de acord ca a fost cea mai frumoasa etapa. Concluzia fiind aceeasi, ca interactia umana e importanta, ca si platitorul care in loc sa se duca singur sa rupa masina vine sa iti dea tie organizator bani sa si-o rupa pe unde zici tu, sa se simta important, respectat, etc. Si asta nu se obtine prin scrisul pe forum 'respect celor care ati participat la x/y/z/ eveniment' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 (editat) Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator Concluzia este: Daca nu aveti bani de etape , stati dracu acasa si nu va mai plangeti atata. Sporturile costa, hobbyurile costa , a iesi in evidenta costa, distractia costa. Daca esti sarac si nu te incadrezi , exista eurosport. :tk ,asta daca aveti bani sa va platiti cablu. 18 pagini de lacrimi ,sfaturi si poeme, rezultate ZERO.:br ca de obicei. Lasati-va de sportul asta si haideti pe Pirates4x4 sa vedeti cat off road stiti de fapt.:ha: Cpt. CHAOS Editat August 15, 2011 de oresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator tipic romaneste! Razvan cu parere de rau topicul deschis de tine cu cele mai bune intentii a fost poluat de atatia care desi combateau bine au stalcit-o pe final. exemplu nea' "oresti" care a dat cu batul in balta, Stimabile suntem concitadini si din respect o spun ca acest sport nu se adreseaza doar celor cativa"alesi" care isi permit ci este un sport care se adreseaza tuturor iar multi care au scris pe aici au inceput sau sunt inca participanti la standard, spatiu de unde pleaca viitorii concurenti de la extrem si open, a spune ceea ce spui tu e ca si cum i-ai lua la injurat pe cei care cu sacrificii si vointa au venit si vor sa vina la diverse cupe canpionate, prietenesti sau ce mai este... de ce spun asta? pai foarte siplu probabil cand tu te plimbai cu bicicleta prin parcul cebntral altii "calareau" muntii cu ce isi permiteau adica ARO,IMS,NIVA nu avioane de TOYOTA,Mitu sau G-uri,poate si tu faci parte din acea categorie de impatimiti,daca e asa tot rtespectul dar daca nu sa stii ca sunt atare jignitoare cuvintele tale, nu pentru mine ca eu sunt indiferent la ele Razvan ma stie si stie ce imi poate pielea si nu e singurul, dar pentru ceilalti care,ma repet fac ceva eforturi si sacrificii sa se prezinte la start la fiecare etapa pe cat posibil. incerca sa-a judeci si e valabil pentru toata lumea calitatea omului nu cantitatea valutei din buzunar in masuri liniare. vei avea surprize nebanuite. Razvan ca o concluzie a mea, repet A MEA, toate isi au partea lor de personalitate si aici ma refer la competitii fie ele etape, prietenesti sau cupe, totul depinde de NOI cei care participam la ele daca acestea vor mai fi pe viitor sau nu,prin participarea noastra la ele, Principial vorbind sunt deacord ca e placut sa platesti pretul real la fiecare prezentare la start dar sa tinem cont ca toti isi i-au o marja de siguranta pentru a fi siguri ca nu vin cu bani de acasa,lucru dealtfel perfect normal si de inteles. Oricum sa stii Razvan te sustin si sunt in asentimentul tau in ceea ce priveste desfasurarea de forte sia ctiuni. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 (editat) Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator tipic romaneste! Razvan cu parere de rau topicul deschis de tine cu cele mai bune intentii a fost poluat de atatia care desi combateau bine au stalcit-o pe final. exemplu nea' "oresti" care a dat cu batul in balta, Stimabile suntem concitadini si din respect o spun ca acest sport nu se adreseaza doar celor cativa"alesi" care isi permit ci este un sport care se adreseaza tuturor iar multi care au scris pe aici au inceput sau sunt inca participanti la standard, spatiu de unde pleaca viitorii concurenti de la extrem si open, a spune ceea ce spui tu e ca si cum i-ai lua la injurat pe cei care cu sacrificii si vointa au venit si vor sa vina la diverse cupe canpionate, prietenesti sau ce mai este... de ce spun asta? pai foarte siplu probabil cand tu te plimbai cu bicicleta prin parcul cebntral altii "calareau" muntii cu ce isi permiteau adica ARO,IMS,NIVA nu avioane de TOYOTA,Mitu sau G-uri,poate si tu faci parte din acea categorie de impatimiti,daca e asa tot rtespectul dar daca nu sa stii ca sunt atare jignitoare cuvintele tale, nu pentru mine ca eu sunt indiferent la ele Razvan ma stie si stie ce imi poate pielea si nu e singurul, dar pentru ceilalti care,ma repet fac ceva eforturi si sacrificii sa se prezinte la start la fiecare etapa pe cat posibil. incerca sa-a judeci si e valabil pentru toata lumea calitatea omului nu cantitatea valutei din buzunar in masuri liniare. vei avea surprize nebanuite. Razvan ca o concluzie a mea, repet A MEA, toate isi au partea lor de personalitate si aici ma refer la competitii fie ele etape, prietenesti sau cupe, totul depinde de NOI cei care participam la ele daca acestea vor mai fi pe viitor sau nu,prin participarea noastra la ele, Principial vorbind sunt deacord ca e placut sa platesti pretul real la fiecare prezentare la start dar sa tinem cont ca toti isi i-au o marja de siguranta pentru a fi siguri ca nu vin cu bani de acasa,lucru dealtfel perfect normal si de inteles. Oricum sa stii Razvan te sustin si sunt in asentimentul tau in ceea ce priveste desfasurarea de forte sia ctiuni. :) revin la pag 100 sa vad concluzii si progrese. Batul mare, balta si mare si restul e can can. Etape in CNOR la 100ron? :ha: sunteti defecti . Incercati mici si carnati ca va incadrati. Ar mai fi o eventuala manea in traseu pt toti cei fara bani ca sa fiti in randul lumii. Ce vreti voi aici e sport de performanta si acesta se plateste ,...cu varf si indesat si fara lacrimi de muieri la ciclu. Editat August 15, 2011 de oresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geologu79 Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator D-le Oresti, ai fi avand d-tale bani si altele... dar prin postarile d-voastra chiar jigniti lumea. Eu nu particip in nici un campionat, dar sunt liber sa citesc orice topic nu? Nu m-am putut abtine sa nu scriu , cand am citit ultimul d-voastra comentariu. Fara 4x4 acu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator Chiar ma intrebam, acu', ca s-o mai fi temperat yonutzozauru' (daca...) ....cine o sa preia stafeta...la scandal si lejere jigniri ale comunitatii....si, iacata, tusti pe galantar, de curand resapat...si refurbishat....nea Oresti!!! Locul a devenit de nerespirat, saturat de extreme, care , se pare, se atrag... si care nu pregeta a ne da lectii, de offroad si de viata. Da, este vorba de un offroader eminamente tastatural, de hartie si altul, offroader pur sange, candva o legenda. Tare mi-as dori sa vad, modest contemporan cu dansii, ce performante vor avea in campionat sau cupe...in special la Oresti, atat ca si concurent cat si in ipostaza de createur d'automobiles. Pana atunci, nu vad decat "chaos", in comportament si vorbe... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator Etape in CNOR la 100ron? :ha: sunteti defecti . Incercati mici si carnati ca va incadrati. Ar mai fi o eventuala manea in traseu pt toti cei fara bani ca sa fiti in randul lumii. Ce vreti voi aici e sport de performanta si acesta se plateste ,...cu varf si indesat si fara lacrimi de muieri la ciclu. Si eu care vroiam sa ma inscriu in campionat... Aveam de cand sa renunt si la fumat, numa sa am de-un plin in plus la concurs, acuma dumitale mi-ai taiat elanul. E clar, unele persoane nu se schimba... Never-Ever ! Atunci, macar bafta tie la manelarit pe traseu domnu` magnat de $. Noi, cei rupti in cur, o sa privim clip-urile pe youtube, salivand pe taste.....:uameni OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 (editat) Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator :ha: bring it on baby! Astia care va simtiti lezati , sa va explic de ce ajungeti in acesta postura. Ca despre off road PL cunostinte asa ca daca se isca o discutie mai 'ingenioasa' mai aveti si voi unde va da cu parerea caci altfel...bata. E cum as intra eu pe un forum de acvaristica si primul meu post ar fi sa imi reglez conturile cu unul caruia nu ii plac proprietarii de Guppies.:ha: @ Klez : nu am cum sa nu iti dau dreptate avand in vedere ca ai 1130 postari in offroad. si eu am strans pe forumul la NASA vreo 2000 posturi , astept sa ma trimita in spatiu ....poate la anul. sper. La numai 290 posturi aici , la ce te astepti? sunt mai la inceput , mai fac greseli,..nu cunosc elita off roadului romanesc inca , dar poate la anu' ma lovesc de ei si mai invat si eu una alta caci stau cam prost la capitolul Trolieri .:srCat despre 'rupti in cur' , o sa avem cativa la anul , aceiasi care acum povestesc ca nu ai cum sa sti off road daca nu ai participat in campionat pana acum. :old Editat August 16, 2011 de oresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 (editat) Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator Chiar ma intrebam, acu', ca s-o mai fi temperat yonutzozauru' (daca...) ....cine o sa preia stafeta...la scandal si lejere jigniri ale comunitatii....si, iacata, tusti pe galantar, de curand resapat...si refurbishat....nea Oresti!!! Locul a devenit de nerespirat, saturat de extreme, care , se pare, se atrag... si care nu pregeta a ne da lectii, de offroad si de viata. Da, este vorba de un offroader eminamente tastatural, de hartie si altul, offroader pur sange, candva o legenda. Tare mi-as dori sa vad, modest contemporan cu dansii, ce performante vor avea in campionat sau cupe...in special la Oresti, atat ca si concurent cat si in ipostaza de createur d'automobiles. Pana atunci, nu vad decat "chaos", in comportament si vorbe... vad ca te cam bagi in seama cu mine de la o vreme. Sa nu uiti sa incerci si in teren sa faci la fel sa vedem daca esti la fel de 'inalt' precum pe forum . :wink: Eu dau cu vorbe in stanga si in dreapta pe forum dar te asigur ca ajung si in teren ca sa vedem daca o fac justificat ,...sau nu. La mine e ceva mai simplu pt ca nu ma urc beat in masina dar stiu eu , poate o fi si asta un avantaj. @Semaca - iti spun un secret : nu e un strict necesar sa te bagi in seama cu cineva NUMAI pt ca altii il critica. Esti mult mai castigat daca afli despre ce este vorba PERSONAL. Poti avea surpriza sa realizezi ca majoritatea nu stiu ce spun sau vorbesc din auzite. Se mai intampla.:wink: Cu ani in urma am facut un traseu de extrem la care au participat cativa din campionat (la timpul respectiv) > Cand au vazut traseul au inceput sa planga ca vreau sa ii omor si au plecat acasa fara sa il testeze. Am facut traseul eu si inca 2 masini care au ramas in urma piloti dispusi sa vada daca e cum spun ,sau nu. Asa ca sunt satul de campioni si cupisti. Va las sa va plangeti in continuare, cine stie poate 100.000 de lacrimi rezolva problema. Sau mai sti, poate va uniti toti 10.000 ,pt inceput impotriva mea , ulterior intr-un scop nobil de a face ceva impreuna . Editat August 15, 2011 de oresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobi.bv Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator Si ce frumos incepuse topicul...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 (editat) Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator daaaaaaaaaaaa, f frumos. Dar fara rezultate caci ce legatura are o prieteneasca cu campionatul . 20.000 de pareri FARA VALOARE caci de unde incepeti , tot acolo sfarsiti de fiecare data. :ha: 100 de o parte , 100 de alta si 200 la un loc cand apar eu. Ma bucur sa vad ca macar eu va pot unii la nevoie. Spor la discutie dar eu unul cred ca tot barfa va e mai la indemana. Am zis sa va ajut putin ca sa nu ramaneti fara discursuri dupa 18 pagini. Editat August 16, 2011 de oresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator Dupa 18 pagini ce am inteles, si cu ce sunt de acord este: - Organizatorii sa faca traseul cu masini corespunzatoare clasei. N-am fost la Buzau, dar sa treci dupa Extrem cu masina de Open nu e neaparat "corespunzator clasei" - Taxa sportiva sa nu fie 100 RON sau cine stie cat, dar ca pondere in taxa totala (inclusiv cazare) sa fie echitabila. Nu e vorba de bani ca valoare absoluta (x RON) ci mai mult principial. Posibilitatea fiind astfel deschisa pentru cine vrea sa participe fara cazare (treaba lui). Poate mai sunt puncte de vedere bune, si le-am ratat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator Off topic si eu am strans pe forumul la NASA vreo 2000 posturi , astept sa ma trimita in spatiu ....poate la anul. sper. :ap Stie cineva.... pe cineva, de la NASA? Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator asa o fi .... era doar o parere personala .... pe de alta parte campionatul nu o sa fie mai intens disputat daca o s a ai multe 'oltcituri' la start .... ..... DA DA DA ... la Suzuki Fest au mers (si castigat) niste TIGAI neemailate ... ba chiar ruginite de vedeai prin ele ... da cu talent si singe in instalatie!!!! Poate nu rezista la o etapa, poate nu navigheaza ca la carte ... poate, dar la taxele in vigoare nici nu vom afla! FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adikamikaze Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator Ma bucur sa vad ca sunt persoane care au inteles "tot" din aceste 18 pagini de lacrimi, sfaturi si poeme. Eu unul am spus de la inceputul topicului ca nu o sa avem raspunsuri, iar toate intrebarile mele sunt pertinente, deoarece nu se respecta regulamentul Cu parere de rau, nu prea avem timp de eurosport , iar cand avem timp, mai mergem prin padure sau la etape/cupe. Nu cred ca trebuie sa fim asa radicali cu cei care nu au multi bani, deoarece o sa vedem la start intr-o competitie 3-4 participanti KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator Foarte nostim ce se intampla pe aici..... @ ionutz - o sa mori si nu o sa intelegi care e figura cu CN si cu prietenestile. O sa mori si nu o sa intelegi ce inseamna pasiunea pentru off road. Ca sa incheiem discutia asta, hai sa-ti amintesc cat esti tu de ....."baiat bun". 1. ai inceput cu Tractozaauru - erai in gasca lui....apoi l-ai pacalit/ rezolvat. Ai spart gasca si te-ai facut mare leader. 2. Impotmoliada - idee este a lui Vali Babu...insa ai facut in asa fel incat sa-l indepartezi, ai mers pe burta, ai organizat...etc 3. Clubul matale - la alegeri i-ai ars pe Gaganu si pe GPS-cu,i-ai facut la acte....si iar ai ajuns mare sef. Baietii au plecat din club scarbiti de matale. 4. la sedinta FRAS de anul trecut ai stat la masa cu mine, cu Kamikaze si cu niste colegi din Ardeal. Am stabilit sa votam ceva si ai votat altceva. Asadar....cine-i o curva ??? Cand te-am intrebat de ce te-ai sucit...mi-ai raspuns: eu votez cu puterea.....apoi va sparg. Spargi un kkt..... 5. dupa ce cativa baieti de la clubul tau s-au facut arbitrii.....mi-ai zis: acum o sa controlez si competitiile. Wow....ce putenic esti Ioane. 6. Calugareniul - ai distrus acea intalnire. Ai speriat lume ca vine Politia....etc. Asta pt ca totul era anuntat de Tractozauru si de Gaganu si nu de matale. Ce mic esti. Mey ....Natangul din Popesti.....lasa-ne, du-te si te controleaza. Daca o sa se ajunga ca un (beeppp) ca tine sa aiba putere de decizie in FRAS.....ori ma las de off road ori .....te lasi de FRAS. Propunerea mea este sa incerci si sa nu mai intri acolo unde oamenii vorbesc de CN, de iesiri......de off road. Mai am ceva cuvinte ce nu se scriu pe aici...insa iti promit ca o sa le auzi cand o sa stam fata in fata( asta undeva ala ciolan.....ca in teren este exclus - astia nu au wireless in padure, deci nu o sa ai laptop) Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 (editat) Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator Am si eu o intrebare: Pana la urma care si unde e problema ca un organizator ar vrea sa castige ceva la etapa respectiva? Chiar vreti sa vi se cuvina tot ca la milogi? Costurile lui sa fie costurile voastre in numele sportului sau a prieteniei ca apoi sa ii f..i in gura voi pe aici ca nu a fost buna mancarea sau cazarea etc. Ma ia durerea de cap cand vad ce pretentii au oamenii. In loc sa fiti multumiti ca se fac etapele si sa nu stiti cum sa sustineti acest sport , va plangeti si criticati intruna . Va duceti la offroad sau la bordel de 5 stele? Vreti sa fiti campioni fara a va murdari sau deranja. vreti cupe de 24carate dar si o taxa de 30euro daca se poate cu jacuzzi in camera si tarfe , sampanie si prosoape sa duceti acasa, caviar negru la masa si mai ce? Veteti-va lungul nasului ca acum 4-5 ani habar nu aveati ce este ala offroad , pt majoritatea era un cuvant de nepronuntat in engleza si acum sunteti mari offroaderi toti ,......cu mega pretentii. Mi se pare extrem de normal ca un organizator sa aibe un castig in urma efortului depus, timpului pierdut, stresului si altele pt a va face voua pl mare cand ajungeti la traseu. Criza ne-a lovit pe toti si cu toate ca unii sunt sub impresia ca sunt vreun magnat ,nu sunt. E hoobyul in sange , il respect si il sustin cu orice cost inclusiv cel de a spune lucrurilor pe nume . Am ceva de pierdut? Va spun eu ca nu am . Editat August 16, 2011 de oresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator Oresti - ai mare dreptate cu profitul, e o boala la noi la romani sa nu cumva sa faca cineva bani :h5 Pe de alta parte, daca te uiti la posturile celor care merg la evenimente, problema nu e nivelul taxei (cum am scris mai sus), ci faptul ca uneori te simti pacalit de banii aia. Toata lumea a fost in vacante / weekenduri / nopti la club in care a cheltuit mai mult de 800 de ron deci nu asta e problema. Participantii se plang de chestiile nelegate de offroad in principal: cazarea, masa, clasamentele, etc. Exista si cateva probleme legate de trasee si concurs si merita ridicate: la standard s-a plans cineva ca nu le-a luat finishul :O, la open s-a pus intrebarea daca se repsecta prevederea referitorare la alcatuirea traseului cu masini corespunzatoare clasei. Discutia in general merge bine, dar problema este ca multe persoane se exprima prea radical :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 (editat) Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator Oresti - ai mare dreptate cu profitul, e o boala la noi la romani sa nu cumva sa faca cineva bani :h5 Pe de alta parte, daca te uiti la posturile celor care merg la evenimente, problema nu e nivelul taxei (cum am scris mai sus), ci faptul ca uneori te simti pacalit de banii aia. Toata lumea a fost in vacante / weekenduri / nopti la club in care a cheltuit mai mult de 800 de ron deci nu asta e problema. Participantii se plang de chestiile nelegate de offroad in principal: cazarea, masa, clasamentele, etc. Exista si cateva probleme legate de trasee si concurs si merita ridicate: la standard s-a plans cineva ca nu le-a luat finishul :O, la open s-a pus intrebarea daca se repsecta prevederea referitorare la alcatuirea traseului cu masini corespunzatoare clasei. Discutia in general merge bine, dar problema este ca multe persoane se exprima prea radical :h5 CNOR'ul se ocupa de etape ,da? Acesta stabileste care etape si unde , da? O etapa este esuata din vina organizatorului , depuneti plangere la CNOR in masa dupa etapa, cu motivatiile de rigoare si daca CNOR nu tine cont de plangerile celor ce sustin financiar etapele ,.... ii boicotati in masa la urmatoarea etapa , nu conteaza care este aceasta.Sa le explice CNOR'ul de ce nu se vor prezenta oamenii la etapa, buna sau rea. CNOR'ul la randul sau trebuie sa penalizeze clubul respectiv prin suspendarea licentei sau ce mama lor au de pot face etapa anual si gata . Ce atat tam tam, nu inteleg. Daca CNOR'UL NU TINE CONT DE PARERILE VOASTRE - BOICOTATI-L si iar gata. Pt asta trebuie sa fiti uniti si sa cadeti de comun acord , si nu pe forumuri ci la masa , in scris ,club la club, face to face. Daca 10 zic stop dupa etapa si 10 se duc oricum la urmatoarea, pai nu o sa rezolvati niciodata problemele astea mai baieti. Peste alti 5 ani o sa deschideti aceleasi topicuri. Editat August 16, 2011 de oresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator avi - "am arbitriiiii, o sa va arddddd, o sa controlez CN" - astea sunt cuvintele lui Ionutz. Cum vrea sa ne arda, de ce .???....este treaba lui de om bolnav. Pana acum nu am avut probleme cu arbitrii. SIngur mea problema a fost la Bucovina cu Rasty.....am avut cauciucul mai mare de 33 si m-a trecut la extreme. Totul s-a petrecut cu rasete si voie buna.....si de atunci a ramas ca Rasty este "Nasul meu....de extrem". :banana In rest.....ramane cum am mai spus - ii recomand un doctor. Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator ............ p.s. foarte tare, cum raspunzi la o discutie cum ti se sterge contul.... Nu ti-a sters nimeni contul, ca dovada ca postezi in continuare...... E asa greu sa-ti faci o scurta prezentare pe topicul de mai jos ? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor&p=724692#post724692 PS- Nu e cazul sa ma injuri......nu ti-am sters nici o postare... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator Nu ti-a sters nimeni contul, ca dovada ca postezi in continuare...... E asa greu sa-ti faci o scurta prezentare pe topicul de mai jos ? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor&p=724692#post724692 PS- Nu e cazul sa ma injuri......nu ti-am sters nici o postare... Astrale, e adevarat, i-am sters contul si posturile pentru ca l-a durut in fund de recomandarea mea de a respecta regulamentul. Ce rahat e asta? Intri pe forum, habar n-are lumea cine e iar el se apuca de improscat rahat intr-o discutie de genul asta din primul post. M-am saturat de sistemul acesta cand anonimi ilustrii de genul acesta se baga in discutii. Ajunge. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator Tu si MMOF-ul sunteti "de vina" ca nu sunt la curent cu ce se mai intampla pe forum de 5 zile !!! :ha::ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 (editat) Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator vad ca te cam bagi in seama cu mine de la o vreme. Sa nu uiti sa incerci si in teren sa faci la fel sa vedem daca esti la fel de 'inalt' precum pe forum . Esti mult mai castigat daca afli despre ce este vorba PERSONAL. Poti avea surpriza sa realizezi ca majoritatea nu stiu ce spun sau vorbesc din auzite. Se mai intampla.:wink: @oresti: cata vreme postezi pe forum, te adresezi tuturor...inclusiv mie. "Ma bag in seama " cu tine, ca orice user, indreptatit sa faca asta, adica sa-ti raspunda...sau vrei sa vorbesti si sa te auzi singur???:grin:O sa incerc si in teren sa fiu la " inaltimea" ta, daca ne vom intalni vreodat'...(poate la anul:grin:) desi sunt constient ca, n-am cum sa am experienta ta, pe care, din auzitelea:grin:, nici macar nu ma gandesc sa o contest!!! Poate te voi cunoaste si PERSONAL...si-mi voi schimba....prejudecata, mai stii!!! Toate bune! Editat August 16, 2011 de semaca Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Re: Etapa de campionat, cupa sau prieteneasca? Participant vs. organizator Ma ia durerea de cap cand vad ce pretentii au oamenii. In loc sa fiti multumiti ca se fac etapele si sa nu stiti cum sa sustineti acest sport , va plangeti si criticati intruna . Stimabile, prin plata taxei de participare la diverse concursuri si competitii ma transform din privitor de off-road in participant si sustinator al fenomenului ! Nu contesta nimeni ca se organizeaza diverse competitii strict pentru partea financiara si faptul ca organizatorul trebuie sa plece cu profit. Se comenteaza faptul, ca unii isi bat joc sau sunt slabi organizatori. Oamenii sunt liberi sa aleaga ce vor sa faca cu banii lor si au dreptul sa compare conditiile de participare. Sincer, cred ca te agiti cam tare pe un forum destinat pasiunii 4x4, unde aprox. 98% din cei 10000 de membrii sunt posesori de SUV-uri. Sunt prea putini cei ce incearca sa duca hobby-ul acesta dincolo de plimbarile pe forestier sau iesirile la pescuit si vanatoare. Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate