Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nou posesor de Patrol

Big.Ursu

Postări Recomandate

Re: Nou posesor de Patrol

Ca sa nu mai fie Ursache invidios dupa ce l-am vaduvit de pompa de injectie de apa + metanol, azi a primit una nou-nouta in schimb. :)

Si o noua diuza, dar nu am apucat sa o montez ... inca :) Time for cleaning the internals ! :)

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 483
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

299.000 si un pic. Cred ca pompa de apa inlocuita acum 2 ani si 42.000km e pe duca (pierde apa). Cu toata ca in forja maxima apa nu s-a dus mai mult de 89oC, am vazut-o ca plange...si daca tot umblu acolo, am luat si rola intinzatoare cu intinzator cu tot ca ultima data cand am umblat acolo s-a rupt mandretea de piulita. SH ...100 euro .. noua...600 lei...prea mica diferenta de pret ca sa se justifice varianta SH...so..

Achizitionat :

- filtru aer, motorina MANN

- filtru ulei Jakoparts (MANN e de doi lei)

- filtru polen JC

So far...so good. Dupa baita de acum 2 saptamani, troliul merge :)

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Link spre comentariu

Inteleg ca intinzatorul actual e inca functional dar fara hexagonul de actionare ? Cum naiba s-au gandit ei , in intelepciunea lor ...doua gurguie , cornite ... sa poti baga un mic levier intre ele si sa faci parghie ... nu era mai potrivit ..oare ?

Pentru cazuri din astea frustrante eu fac o agheasma mica si economisesc banii de intinzator , 'sa fie pretenu' fericit si cu lacrimi in pe obraz' - citat din netarmurita intelepciune a unuia ... unuia . Scula mea arata asa , face servici fara probleme in conditiile in care lucrez singur . Ma ajut ca o a treia mana de o chinga mic cu clichet , intre coada 'sculei' si bratul Pitman , cu care pot tensiona sau slabi 'scula' , din volan , dupa cum am nevoie. Functioneaza bine ...

1882890172_P1090822(Medium).JPG.bc80aa8ac652f48be61d7356118bbef0.JPG113913690_P1090823(Medium).JPG.326167bcbdc393fd33418ba583ef1cdc.JPG .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

N-avem bai ....deocamdata :) Ideea e buna, numa ca vezi talica....daca nu are aparat de sudura...si nici prea multi unde pot apela pentru asa ceva...ma descurc cum poci si je...dar....dar....se retine pentru referinte ulterioare care este.

Pe de alta parte, vechiul intinzator il suspicionez de oaresce failure....caci se exista un zgomot de rola necajita cateodata...cand o apuca.

@COS - vezi ca stiu cativa (nu dam nume ca ne bate) care ti-ar lua glanda pentru tip-u' (nu tipu bre) asta...strici biznizu...

Editat de Big.Ursu

NADS Fitted

Link spre comentariu

... no , bine , atunci ... glanda sa fie ... bine ca nu mai vor si altceva !

Desi , un biznis sanatos si voinic nu piere dintr-o cheie ...

Arunca un ochi si in fundal . Vezi tu ceva nou ....

P.S. ...stiu , glanda ...

Editat de cos

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Ei na...azi o cheie...maine un surub....si ca sa fie tacamul complet, maine fac retur la "giocherie" si facem o incercare cum zice tu. Eu s-a gandit la o varianta sa imitam ca maimutele, va tin la 220V....

NADS Fitted

Link spre comentariu

... mai ramane de o inghetata pe bat la copilita ...

Culmea ar fi sa ai nevoie dupa aia de ...retur la retur ...

Daca nu te descurci , sa-mi zici sa-ti trimit 'scula' . Ranga mica nu ti-o dau , ca nu-ti trebuie ... cu ea am doar am indreptat amortizorul de directie , sa-l dau la topit ... cazul asta e unul mai delicat , masina asta indoaie bare de directie pe banda rulanta , si conducatorul zice ca n-are el nevoie de scut la puntea fata ...586626117_P1090821(Medium).JPG.17cd18db903d7eca72327adaaf505fc2.JPG

Link spre comentariu

Multam de sprijin nenea Cos si promit ca ma revansez eu...sper doar sa mai zeama de strugure pana la NAD...ca la NAD gasesc eu vreun pretin de-al tau sa o expediez...si nu ti-o place tie zeama, dar te asigur ca e sanatate curata...aia care au gustat...le-a placut la toti....si iti dau si reteta s-o servesti ...sa vedem daca o fi cazul sa apelez la ajutorul lu' matale...

NADS Fitted

Link spre comentariu

Multumesc ... mai tine-o la pivnita , sa vedem care fata se marita prima .

Daca cumva te gandesti sa-mi trimiti ceva cu unul dintre manglii aia de vin la NAD , trebuie sa scrii mare pe recipient 'Apa Plata de la Vatican' .... sau 'suc lastari verzi de pir negru'. Altfel ... n-ajunge , chiar si asa , sunt sanse nesigure , astia-s gospodari , nu fitosi ... Mai bine la pivnita , zic ... poate mai trebuie ... Daca ar sti ei ce am actualizat in cutia de sub scaun ( am ramas putintel lipsa ca promisesem cuiva 'ceva' la un concurs si m-am tinut de cuvant imediat in parcarea pensiunii ) n-ar mai avea liniste cand mi-ar vedea masina . Dar sa stii ca sunt baieti valabili , te ajuta la o nastere , fatare , nunta , pana , troliere , pomana porcului ...

Link spre comentariu

Mestere...se ia urmatoare pozna...

bvelt.JPG.559a90b2f9e0cce95cc163e138f3a3e1.JPG

Unde vine coarnele care este ? Din figurina de mai sus se esclude pihulita ....Si...de cat sa fie Kia aia fixa ?

Editat de Big.Ursu

NADS Fitted

Link spre comentariu

Coarnele sunt doar un exercitiu de imaginatie , ziceam ca ar fo fost mai rezistente decat hexagonul actual . Stiu multe cazuri de ruperi , imi par prea multe .

Cheia e de 32 , intra si merge la sigur . Probabil ca intra si de 30 , ar fi mai bine ceva mai fixa , dar cata vreme 32 face servici fara probleme n-am mai incercat cu 30 , chiar daca cheia donatoare fuse 30/32 . Io de fapt am folosit puntea dintre capete sa-mi fac miezul tenace la o lama de cutit forjata ( povesti vechi si de demult , discutie lunga si nu-i locul ) , asa ca aveam capatul de 32 prin o lada cu chei diverse pe care nu le prea folosesc , si i-am dat o noua viata fara ceva gand anume ... e primul care mi-a cazut in fata ochilor , care mi-a parut ca s-ar potrivi ... 32 ...

Link spre comentariu

Big usu ma oblig eu sa-i aduc lui cos licoarea promisa lui-ma rog recipintele goale.=))

Mare om....mare .... gatlej :))

NADS Fitted

Link spre comentariu

Bah voi nu sunteti normali :ha:...transformati iesirea tematica in trafic de alcool si fiare? Timbru la sticla este? Ca Monta (cu Puie in fata :ha:) e si el pe fir... :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Daca cumva cauti normalitate , poti verifica daca cumva e ceva praf pe toba ... sunt mai multe sanse . P-acilea cre'ca nu-i ...

Link spre comentariu

Sa-l f.t in bot pe mecanicul curului care mi-a lucrat la masina acum 2 ani.

"Domne, ai rola de la intinzator dusa. Trebuie alta"

"Bine, neica, aduc rola"....Telefonic..."Montasi rola ? "

"Da domne, se monta, e bine acu alta viata."

Iata rola montata...adica cea nemontata...originala de cand a pus-o galbejitul...

rola.jpg.9d39004d573c33557aa8e871cfa08cc5.jpg

Rola cumparata de mine serveste o alta masina, posibil un VW....ca la pompa de apa am gasit un surub care nu apartine imaginii de ansamblu. Dar in fine...

Pentru ca filme, s-a produs descentrare, care s-a accentuat cu timpul si s-a lasat printre altele si pe axul pompei de apa. Deci....schimbat pompa de apa.

lacas_pompa.jpg.aa2739b02f6cb801e1e25dcf8c788955.jpg

Pentru ca tot ansamblul intinzator s-a dus dracului, schimbat si ala. Din una in alta, constat ca si rola de la alternator are o cruce pe ea. Cu un pic de bafta, gasesc una pe stoc si o si cumpar

rola_alternator.jpg.d2b2aeb751d68c6c4124c7ab0de71249.jpg

Service-ul nu mai exista si rau imi pare i-as fi facut mesterului cadou in mecla o pompa de apa si restul...

Ca mic antrenament, am refacut protectiile de cauciuc de sub aripi, si pe aceasta cale tin sa multumesc lui @giorgel pentru suportul acordat. Danke mandrule ! :)

croiala.jpg.7f741c9ea817f25b011748e534407df9.jpg

dreapta.jpg.9a315dd3713e1e46e55dd4174d688268.jpg

stanga.jpg.14b4bb1e1c849dba9b2b7b74b58a53f0.jpg

NADS Fitted

Link spre comentariu

Pentru ca ledbar

10365585_714321478628903_5808675796593350869_o.thumb.jpg.d8d0f4926e3ce38478de39cd2eb8f868.jpg

Faza lunga....

stock.jpg.1e442b3b717918f6bd2834c7c90bac66.jpg

Si p0rn-ul... :D

full.jpg.30e38c541bd90244c6ced9b88830cf58.jpg

• Like 1

NADS Fitted

Link spre comentariu

20140609_172323.jpg

NADS Fitted

Link spre comentariu

Pai, tort i-ai facut? Daca tot a implinit fumosul nr. de km?

:wink:

N-are nevoie de tort...doar ma are pe mine :)

NADS Fitted

Link spre comentariu

Nuuu ... tortul se face la 777 777 .

Acum , numai o turta dulce mica ...

Link spre comentariu

Rebranding !

small.jpg.c6e3eaf0acb6b6695abc5fc223e424c2.jpg

NADS Fitted

Link spre comentariu

Fiindca 300.000km si pentru ca 5.000km de la utimul schimb....azi:

- am schimbat uleiul (PetroCanada 10W40 Duron-E Full Syntetic)

- am schimbat filtrul de ulei (Jackparts, Mann - porcarie)

- am schimbat filtrul de aer (Mann)

- am schimbat filtrul de motorina (Mann)

- am schimbat filtrul de polen (JC)

Aceeasi poveste cu paramentrul ICV, deci este clar ca la schimbarea filtrului de motorina, s-a luat niscai aer pe sistem...asteptam sa se duca (dracului odata ca-mi mananca ficatii).

Promiteam acum ceva vreme niscai poze cu filtrul de ulei uzat...

Iata-le...

20140612_193234.thumb.jpg.4b0f94ce01fdbdeffe03b2bad6c69c03.jpg

20140612_193239.thumb.jpg.22c8ebb27f941996f811ce417feb1e30.jpg

20140612_193300.thumb.jpg.3a2a1a1305f9c7ea220a259f1a81e8bc.jpg

NADS Fitted

Link spre comentariu

- am schimbat filtrul de ulei (Jackparts, Mann - porcarie)

Cum sau de ce ai ajuns la concluzia ca Jackparts si Mann sunt porcarii?

Si ce filtru folosesti acum de care esti multumit?

Link spre comentariu

Mann porcarie, Jackoparts folosesc de niscai vreme si Jackoparts am si acum pe masina. Daca te uiti la un filtru original Nissan, Jackoparts si Mann vei vedea ca MANN-ul nu are "elementul de etansare" din jurul orificiului interior. Am avut ocazia sa vad mai multe filtre (Mahle, Purflux, Fram, Blueprint etc) si dintre toate, doar Purfluxul mai avea acel "element de etansare", sub forma unor....fire textile...insa mi s-a parut imbinarea asa de dubioasa (atarnau efectiv firele) incat am renuntat si am mers pe vechea varianta.

In plus...mai e o chestie....pe filtrul Mann pe care l-am avut eu in brate, scria foarte clar...Made in China. Una din pasaricile stolului meu este sa nu platesc pret de DE si sa primesc marfa de CN. De fapt, asta este si unul din motivele pentru care la civila am renuntat la Mobis (furnizorul Hyundai) pentru ca acelasi filtru de motorina facut in Austria are acelasi pret cu cel facut in Turcia, insa sunt total diferite incepand de la ambalaj ... cand le pui unul langa altul te ia cu rasul plansul...

Vorbind de MANN, dar de filtrul de aer de aceasta data, am avut ocazia recent sa observ un filtru original Nissan. Elementul filtrant seamana izbitor cu cel de la Mann, de fapt asta a fost si motivul pe care am ales totusi sa merg pe Mann (aceeasi textura, chiar daca difera un pic culoarea). Nici Jackoparts nu a fost de lepadat, ca o paranteza, adica si-a facut bine treaba - sau sa zicem ca atat cat mi-am putut da seama.

Variantele OEM sunt de regula cea mai potrivita/optima alegere, insa pretul destul de prohibitiv te fac sa cauti alternative. E doar parerea mea. Filtrul de ulei din imagine este Mann, e o poveste lunga si la vremea cand s-a schimbat a fost singura alternativa care o aveam la dispozitie. De atunci mi-am pus in minte sa-mi procur dinainte cele trebuincioase.

NADS Fitted

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare