Yonutz Postat Decembrie 24, 2014 Partajează Postat Decembrie 24, 2014 (editat) Re: Sfaturi achizitie Patrol Y61 Se pare ca un MRL automat pe drepta parca zice ca nu-i convine ceva, AVM-urile stau in portbagaj, abia asteapta.... Sa nu ma mai intrebi ce fac eu acolosea la roata (ma rog sau ce??) cand ma daj jos sa bag mana in vartelnita ...Na ... ...poate o veni nenea iepurila de Paste, ca mosu mi-a aratat deshtu din mijloc... Ce mi-as dori eu pentru la anul....sa fim cu totii sanatosi, ca in rest le-om aranja pe toate. Sa avem minte mai multa, sa ne fie muntii liber la cutreierat si sa ne bucuram de viata cat se poate de mult ! Sarbatori Fericite tuturor ! Ighen, da, desigur ... :grin: La Popesti mosu mie nu mi-a aratat nimic ...ca nu a aparut! Poate l-au oprit militienii de la intrare care stau cu radaru in boscheti ...ca la Popesti! :ha: Sa fim sanatosi, Sarbatori Fericite si linistite tuturor! Editat Decembrie 24, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Decembrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2014 Re: Sfaturi achizitie Patrol Y61 Avem a multumi pentru corectii ! :) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 1, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2015 Re: Nou posesor de Patrol La multi ani ! Impins si de discutia de pe alt topic cu privire la incalzirea motorinei, precum si de faptul ca am o nelamurire, postez urmatorul fimulet: Nelamurirea provine de la faptul ca din momentul in care pun contactul, termometrul are nevoie de ceva vreme pana afiseaza temperatura de afara. Desi in clip se vede ca erau -12oC, in realitate erau -17oC dar temperatura a aratat-o doar dupa vreo 20 de minute de functionare. Acum 3 ani o arata instant (-20oC i-a aratat de indata ce am pus contactul)...sa fie senzorul de vina ? La caldura nu-mi amintesc sa fi facut figuri. Ca tot veni taina, pe unde o fi pozitionat acel senzor ? NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 Re: Nou posesor de Patrol La multi ani ! Impins si de discutia de pe alt topic cu privire la incalzirea motorinei, precum si de faptul ca am o nelamurire, postez urmatorul fimulet: Nelamurirea provine de la faptul ca din momentul in care pun contactul, termometrul are nevoie de ceva vreme pana afiseaza temperatura de afara. Desi in clip se vede ca erau -12oC, in realitate erau -17oC dar temperatura a aratat-o doar dupa vreo 20 de minute de functionare. Acum 3 ani o arata instant (-20oC i-a aratat de indata ce am pus contactul)...sa fie senzorul de vina ? La caldura nu-mi amintesc sa fi facut figuri. Ca tot veni taina, pe unde o fi pozitionat acel senzor ? De unde ai procurat degivrarea de pe prbriz!?:id VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 2, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 Re: Nou posesor de Patrol Din U.S. Asta e a 3-a iarna dar trebuie sa intervin ca nu functioneaza, trebuie sa vad ce are. http://www.frostfighter.com/ NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Ianuarie 5, 2015 Partajează Postat Ianuarie 5, 2015 Re: Nou posesor de Patrol La multi ani ! Impins si de discutia de pe alt topic cu privire la incalzirea motorinei, precum si de faptul ca am o nelamurire, postez urmatorul fimulet: [...] Nelamurirea provine de la faptul ca din momentul in care pun contactul, termometrul are nevoie de ceva vreme pana afiseaza temperatura de afara. Desi in clip se vede ca erau -12oC, in realitate erau -17oC dar temperatura a aratat-o doar dupa vreo 20 de minute de functionare. Acum 3 ani o arata instant (-20oC i-a aratat de indata ce am pus contactul)...sa fie senzorul de vina ? La caldura nu-mi amintesc sa fi facut figuri. Ca tot veni taina, pe unde o fi pozitionat acel senzor ? Salut, La masina mea senzorul ala, parca, l-am vazut undeva infipt in aripa stanga fata. Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 5, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2015 Re: Nou posesor de Patrol Ieri am depanat un pic dezaburirea, erau rupte firele....acum e un caca maca, atarna, complet inestetic....dar merge. La -5oC dupa aprox. 5 minute de functionare ... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Ianuarie 5, 2015 Partajează Postat Ianuarie 5, 2015 Re: Nou posesor de Patrol Ursule ..asta este descoperita de un american idiot posesor de pechinez vorbitor ce sta cu labutele pe bord!!/?//:ha1 Sigur are alta utilitate !luneta spate ..vizoare la masinile de lupta ..... VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Ianuarie 5, 2015 Partajează Postat Ianuarie 5, 2015 Re: Nou posesor de Patrol eu cred ca exact unde este pusa pt aia e facuta,sa dezghete stergatoarele si daca ai o solutie de parbriz inteligenta care dezheata ai in cateva minute parbrizul curat fara efort Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Ianuarie 5, 2015 Partajează Postat Ianuarie 5, 2015 Re: Nou posesor de Patrol eu cred ca exact unde este pusa pt aia e facuta,sa dezghete stergatoarele si daca ai o solutie de parbriz inteligenta care dezheata ai in cateva minute parbrizul curat fara efort Pana acum nu am intalnit ,,solutie minune" ca in primavara sa nu degradeze chederul plasticul sau chiar vocseaua! acu depinde si cat vrei sa detii utilajul ! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 5, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2015 Re: Nou posesor de Patrol Cand ai un strat de 5mm de gheata pe parbriz si nu ai de unde sa incepi sa raschetezi....si masina nu se incalzeste nici in 30 de minute (dupa 5km extraurban !!! apa are doar 68oC) - ce vezi tu in poza ma ajuta teribil. Acum nu e musai sa si placa cuiva, sau ca altul sa considere util...eu stiu ca stergatoarele nu mai fac ca toate visele cand le folosesc...dezghet parbrizul mult mai usor. Da... nu ma pot compara cu Fordul vecinului, dar sincer nici nu as vrea...anul ast am luat 3 pietre in parbriz, am urmele de la ele...urmatoarea...schimbare parbriz...un parbriz chior e 300 lei...unul cu incalzire....2900....si iarasi...ce discutam ? Aeroterma ? Nu ma prea incanta...poate doar sa fie bagata undeva sub bord...bricolata la maxim.....iarasi...efortul prea mare.... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Ianuarie 5, 2015 Partajează Postat Ianuarie 5, 2015 Re: Nou posesor de Patrol Cand ai un strat de 5mm de gheata pe parbriz si nu ai de unde sa incepi sa raschetezi....si masina nu se incalzeste nici in 30 de minute (dupa 5km extraurban !!! apa are doar 68oC) - ce vezi tu in poza ma ajuta teribil. Acum nu e musai sa si placa cuiva, sau ca altul sa considere util...eu stiu ca stergatoarele nu mai fac ca toate visele cand le folosesc...dezghet parbrizul mult mai usor. Da... nu ma pot compara cu Fordul vecinului, dar sincer nici nu as vrea...anul ast am luat 3 pietre in parbriz, am urmele de la ele...urmatoarea...schimbare parbriz...un parbriz chior e 300 lei...unul cu incalzire....2900....si iarasi...ce discutam ? Aeroterma ? Nu ma prea incanta...poate doar sa fie bagata undeva sub bord...bricolata la maxim.....iarasi...efortul prea mare.... Ai perfecta dreptate ! eu folosesc o ,,folie de protectie "cu aluminiu pe o fata ,tot de scarba de a zgaria parbrizele la razuire si crede-ma la Buzau am mazga dimineata pe parbrize :fr2 VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Ianuarie 6, 2015 Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 Re: Nou posesor de Patrol Pana acum nu am intalnit ,,solutie minune" ca in primavara sa nu degradeze chederul plasticul sau chiar vocseaua! acu depinde si cat vrei sa detii utilajul ! eu foloseam spirt in solutie si functiona de minune,vopseaua tot lal ocul ei era,plasticele sunt ca noi,iar hederu pare a fi pus ieri.si eu vreau sa montez acea degivrare strict pt stergatoare Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Re: Nou posesor de Patrol Ca tot veni taina, pe unde o fi pozitionat acel senzor ? La manual scrie asa: The ambient sensor is attached in front of the driver’s side condenser. It detects ambient temperature and converts it into a resistance value which is then input into the auto amplifier. AMBIENT TEMPERATURE INPUT PROCESS The automatic amplifier includes a ‘‘processing circuit’’ for the ambient sensor input. However, when the temperature detected by the ambient sensor increases quickly, the processing circuit retards the auto amp. function. It only allows the auto amp. to recognize an ambient temperature increase of 0.33°C per 100 seconds. As an example, consider stopping for a cup of coffee after high speed driving. Although the actual ambient temperature has not changed, the temperature detected by the ambient sensor will increase. This is because the heat from the engine compartment can radiate to the front grille area, location of the ambient sensor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 7, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Re: Nou posesor de Patrol Ajunsa Mosu si pe la mine... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Re: Nou posesor de Patrol Sa le stapanesti sanatos ! , la ,,plashmile " astea este v o diferenta in functie de culoare !? VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 7, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Re: Nou posesor de Patrol Sa le stapanesti sanatos ! , la ,,plashmile " astea este v o diferenta in functie de culoare !? Sincer....dracu stie ? Cica pct de rupere 10.5 tone.... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian_popescu Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Re: Nou posesor de Patrol DA sufa dinamica este din liga mare ,la fel si pretul ,si plasma i-o ceream mosului pe Rosu :h5 . Sa le folosesti cu mult drag ,si sa ma scoti din vagauni cand am nevoie :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 7, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Re: Nou posesor de Patrol DA sufa dinamica este din liga mare ,la fel si pretul ,si plasma i-o ceream mosului pe Rosu :h5 . Sa le folosesti cu mult drag ,si sa ma scoti din vagauni cand am nevoie :grin: Doar daca ai MT_uri ba viteazule :) Sufa dinamica cica elasticitate 30% si puct de rupere 24 tone....sufa de fapt...nu e pentru mine :) E pentru altii :) Dar fac eu cinste :) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Re: Sfaturi achizitie Patrol Y61 sa nu ma mai intrebi ce fac eu acolosea la roata (ma rog sau ce??) cand ma daj jos sa bag mana in vartelnita ...na ... Ighen, da, desigur ... :grin: La popesti mosu mie nu mi-a aratat nimic ...ca nu a aparut! Poate l-au oprit militienii de la intrare care stau cu radaru in boscheti ...ca la popesti! :ha: Sa fim sanatosi, sarbatori fericite si linistite tuturor! la multi ani !!!!!!! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 8, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 Re: Sfaturi achizitie Patrol Y61 Azi a venit Mos Gerila pe la mine, si mi-a comandat un chip...mi-a comunicat ca s-a scuturat de niscai craitari dar merita. Asteptam....;) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Ianuarie 8, 2015 Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 Re: Nou posesor de Patrol Da' cam... curg mosii pe la tine! Hai,dezvolta oleaca,nu fi zgarcoman!Ce,cum,producator,provenienta,cine ti-l monteza?Ni la el,cum tace! Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 8, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 (editat) Re: Nou posesor de Patrol Da' cam... curg mosii pe la tine! Hai,dezvolta oleaca,nu fi zgarcoman!Ce,cum,producator,provenienta,cine ti-l monteza?Ni la el,cum tace! Pana mea...curiosity killed the fu(king cat. :) De montat...cine crezi ? Je Desi ar fi fost indicat un dyno pentru ultra-fine-tunning, cred ca ma pot lipsi. De vreo 2 ani studiez si citesc review-uri si se pare ca multi folosesc cu succesuri fara efecte adverse. Daca esti un freak maniac depresiv pe detalii la miimi, reglarea pe dyno este raspunsul. Ma rog...zic ca am trecut de faza asta :) Multi dintre cei care au instalat au masinile cam stock si ruleaza in plaja de temperaturi peste 30+ (recte australienii). Singurele chestii PE care am reusit sa le retin dincolo de efectele pozitive: 1. EGT cu vreo 50oC in plus, asta in conditiile in care singura modificare a Patrolului erau anvelope de 33. Cei care au NAD instalat nu au raportat asemenea chestii. Cei cu NAD si care exploateaza masina in conditii normale de viteza si sarcina (rulota de 3 tone, vmax undeva la 100-110km/h) nu au semnalat acelasi simptome. 2. Niscai fum negru cand calci pe coada masina la semafor (! ce oameni domne), dar cel care a semnalat asta avea o problema la pompa de injectie si era constient de problema. Dupa ce a remediat pompa (presupunem) nu a mai postat ...(deci, este o chestie universala). Acelasi fum negru era raportat si de cei care setasera chipul pe ultima optiune, dupa reconfigurare, no worries mate... 3. Motor oprit de fiecare data cand se conecta cipul, dar pe langa probleme la pompa deinjectie, chipul in sine venise cu cablajul aiurea, asa ca dupa remedierea problemei la pmpa de injectie si primirea cablajului corect totul a fost in parametri (la un moment dat tipul se referea la cablaj ca fiind cu probleme, alta data la chipul in sine). Se pare ca au si un suport tehnic foarte OK. Ca si puncte bune, toti reclama un comportament imbunatatit al masinii, cred ca peste 80% declara ca masina este cam de nerecunoscut. In privinta consumului de carburant, acelasi procent declara un consum de 10% aproximativ (scadere), dar recunosc ca o mai si calca si e greu sa-ti mentii stilul de condus dupa ce au instlat chipul. Personal, nu am ales chipul pentru scaderea consumului. Cam asta ar fi povestea....ChipExpress. Editat Ianuarie 8, 2015 de Astral NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 8, 2015 Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 (editat) Re: Nou posesor de Patrol In toate relatarile e intoadeauna prezenta si o nota personala , la oricine ar fi el , ca e omeneste sa ai propiile pareri si viziuni . Asa ca tu pleaca de start cu prudenta , incercand sa categorisesti orice informatie ca fiind nesigura . ... printre altele ce-i fac sa ma tina minte , daca-l prind io pe mosul asta il las cu ochii vineti . Sa se invete minte sa nu mai discrimineze el in asa hal pe unii care sunt si ei tata de fata ...( pe alta parte ... bai nene , cat de cuminte poti fi tu ... ceva pare in neregula aici ...) ... ... si daca ma gandesc mai bine , s-ar cam putea sa descopere ceva cam tarziu ca in mod misterios s-au dereglat si franele de stationare de la renu' de pe dreapta/fata ... in afara de problema cu catalizatoru' de la aia de pe spate ... ...ca sigur tot aia ( un kk ) primesc ...( o cioara moarta in cosul de fum ) ... Editat Ianuarie 8, 2015 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 8, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 Re: Nou posesor de Patrol @cos - fii sigur ca a vazut ce ai scris aici :) In mod evident, nu plec de la premiza ca e super glue super flue, in fond am asteptat ceva ani pana m-am hotarat. Ideea in sine nu e noua, chiar la masina de strasse am luat niscai chip (RaceChip) dar nu am fost foarte impresionat (ma rog, nici pretul nu a fost impresionant, dar e alta discutie). Masina de strada e cu common-rail, iar metoda de chipuire este marirea presiunii pe rampa comuna, de unde rezulta oaresce putere si fum. Putere a fost nu pot minti, caci atunci cand o calcam cu simt de raspundere am reusit un scartz de roti cand am schimbat din tr. 2 in tr. 3 (destul de consistent), iar cand forjam in tr. 4 mai dadea rateuri ambreiajul (patinaj scurt, dar sesizabil). Coroborat cu fumul din spate la schimbarea treptelor am zis stop joc. In fond, aveam 155 cai vii....ce nevoie aveam de 190. Desi producatorul se lauda ca la uz normal consumul scade cu 20% (ei, as!) nu am putut constata acest lucru. Studiind terenul de ceva vreme, si facand experimente, constat ca liga "semiprofi" pentru chipuri, acolo unde exista un real castig si ai un produs in care poti sa-ti pui o oarecare baza (Caci ce mai este sigur in lumea asta) incepe de la niste costuri mai marisoare o tzara. Nume precum Steinbauer, ChipIT, D-Tronic, ROO sunt apreciate in alte parti ale gogoloiului, mai putin cunoscute la noi. Gama profi inseamna inlocuirea ECU sau software la comanda ... si acolo mosu meu se declara neputincios ... Cativa caluti in plus acolo nu mi-ar strica, dar nu m-as face luntre si punte pentru ei. Spre exemplu, nu as seta chipul pentru maxim, majoritatea sunt multumiti de setarile fabricantului (care se pare ca ofera optim pauar, torc si nou smouc). Si la fel de sincer zic, pana ajung pe munte trebuie sa merg pe asfalt si parca as vrea sa ajung un pic mai repede...sa am un pic mai multa vlaga intr-o depasire. Dupa ce va fi montat, o sa fac un mic test sa vedem cum se comporta, dar cred ca pana la primavara nu o sa am posibilitatea asta (nu ma bag pe sub masina / sub capota pe cancerul asta nici batut). Vedem atunci ce si cum, si va zic daca merita au ba. PS. Sigur, unii ar intreba "Si cu injectia pe metanol ce faci ?"....ei as....o transform in injectie pe apa :) Ma intereseaza sa mentin curat motorul la interior si EGT-ul jos in forja. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate