Pleampa Posted December 16, 2015 Author Share Posted December 16, 2015 Re: Mazda B2500 4x4 Ca si budget nu as vrea sa depasesc 6000ron dar la nevoie poate fi suplimentat. Bara HD mai putin agresiva este totusi prea grea sisigur voi depasi bugetul alocat. Bare de torsiune mai puternice nu ar fi rau sa le inlocuiesc dar nu stiu cat ar costa. Ca si troliu ma gandisem la un Ironman de 9500 sau 12000lbs care sunt cam la aceeasi greutate si pret, 42kg si 24-2700ron. Desigur ca nu voi putea sa-l fac portabil deoarece impreuna cu suportul si cablurile ajunge la 50kg. Rămâne varianta de montare in bara dar nu am gasit kitul necesar. S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FordRanger Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 Re: Mazda B2500 4x4 Parca la GTC aveau bare de torsiune HD pentru incarcare suplimentara pe fata la 300 si ceva de euro. Poti pune o intrebare . Nu ai avea cum sa depasesti bugetul pentru ca un troliu decent este 1000 de euro si o bara HD vreo 2000 ron , asa ca esti prin zona ( daca excludem barele de torsiune ). Mai poti lasa la troliu . Stiu ca mare aiurea , troliul fiind obiectul principal al investitiei , dar tie nu iti trebuie un troliu foarte scump pentru ca faci trolieri absolut ocazionale si intampatoare , nu mergi in mai stiu eu ce competitii. Intreaba la firmele care activeaza pe forum si spune-le ce buget ai . Sunt convins ca se gaseste o solutie sa faci o treaba ca lumea . Mai ales ca acum , de sarbatori sunt tot felul de reduceri . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 Re: Mazda B2500 4x4 ... caz in care va trebui obligatoriu mutat intercoolerul si probabil taiata fusta de la bara . Pentru pastrarea aspectului general se poate muta bara spre in fata cu 2 cm facand minime modificari la sistemul de prindere ( se prelungeste furculita ) de sus . O bara HD e ultimul lucru de care ai avea nevoie la o expeditionara . Daca e cu adevarat HD inpreuna cu troliul e foarte grea si culmea ai echipat masina sa te poti baza pe ea dar de fapt i-au scazut performantele si fiabilitatea in special la suspensie ( pivotii inferiori duc tot greul ) si directie adaugand inca 100 kg in fata ... daca nu e HD nu merita puse tinichele subtirele in fata ca de fapt e un cost inutil , se castiga doar la aspectul general ca tot nu te poti rezema pe colt intr-un mal de pamant sau la un copac ... Zic si eu ... In aceasi idee ...eu as alege un troliu de 8000 lbs . Cand e nasol rau se transforma rapid in 16 000 cu un scripete - revelatia anului la cunoscutii mei care se ocupa cu tractarile si tot omorau troliile , a fost greu pana l-am convins pe unul sa folosesca scripetele si acum ceilalti au vazut si m-au chelit de scripeti fiind incantati de procedura . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pleampa Posted December 16, 2015 Author Share Posted December 16, 2015 Re: Mazda B2500 4x4 Bara HD nu am de gand sa pun dar probabil voi cauta bare de torsiune HD, insa doar atunci cand voi avea, cel putin pe hartie, si celelalte elemente pentru troliu. Elemente care deocamdata sunt o necunoscuta. S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FordRanger Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 (edited) Re: Mazda B2500 4x4 Nu ma refeream la o bara HD in adevaratul sens al cuvantului . Adica , nu una din aceea mare cat toata masina si grea , ci mai degraba una axata pe partea centrala a masinii , cu niste continuari mai usoare sub faruri , dar care sa fie montata pe sasiu si sa asigure un suport bun pentru troliu. Eu as merge pe aceasta varianta pentru ca ma gandesc ca voi vinde masina la un moment dat si nu as dori sa tai prin bara fata si sa fac niste modificari ireversibile sau , in orice caz , greu de revenit la starea initiala. Parte centrala ar fi masiva si mai scoasa in afara , cat sa imi permita sa montez troliu , iar lateralele le-as face tubulare , cat sa ofere un minim de protectie pentru partea frontala a masinii . Sunt cateva modele de bari facute din tubulatura de otel si acestea ar trebui sa fie mult mai usoare. Eu nu as muta pozitia radiatorului de la intercooler . Mai degraba ac merge la un atelier specializat si as manufactura o bara custom tubulara , cu supoprt central de troliu . Uite genul de bara la care ma refer : Sau asa : ia uite ce am gasit chiar acum : Edited December 16, 2015 by FordRanger Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pleampa Posted December 16, 2015 Author Share Posted December 16, 2015 (edited) Re: Mazda B2500 4x4 Personal as prefera sa gasesc kitul de muntaj in bara si sa nu ma complic prea tare. Daca voi dori sa vand masina sunt convins ca o voi da si asa fara probleme. Stie cineva un atelier "specializat" in Bucuresti? sa merg sa cer macar o parere directa, pe pipaite ... Cam asa ceva vreau si eu P.S. pe cel cu mazda modificata am vazut-o si eu dar nu-mi place cum a iesit. Este ok doar pentru OffRoad Edited December 16, 2015 by Pleampa S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link to comment Share on other sites More sharing options...
albinaru Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 Re: Mazda B2500 4x4 Zic si eu dupa o bere mestesugita personal:exista pe http://www.ford-ranger-forum-UK.CO.UK o imagine,pe MK2 daca nu ma insel, cu un Ranger care are o tavita montata in fata dupa cum a imaginat-o @cos. Apropo , @cos ai mai luat-o? La-am interpelat pe propitar si l-am rugat sa detalieze putin pozna dar s-a pierdut in ceata ... Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FordRanger Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 Re: Mazda B2500 4x4 Uite aici , lucrarea cu tot cu mutarea radiatorului . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pleampa Posted December 16, 2015 Author Share Posted December 16, 2015 Re: Mazda B2500 4x4 Nu ma refeream la o bara HD in adevaratul sens al cuvantului . Adica , nu una din aceea mare cat toata masina si grea , ci mai degraba una axata pe partea centrala a masinii , cu niste continuari mai usoare sub faruri , dar care sa fie montata pe sasiu si sa asigure un suport bun pentru troliu. Eu as merge pe aceasta varianta pentru ca ma gandesc ca voi vinde masina la un moment dat si nu as dori sa tai prin bara fata si sa fac niste modificari ireversibile sau , in orice caz , greu de revenit la starea initiala. Parte centrala ar fi masiva si mai scoasa in afara , cat sa imi permita sa montez troliu , iar lateralele le-as face tubulare , cat sa ofere un minim de protectie pentru partea frontala a masinii . Sunt cateva modele de bari facute din tubulatura de otel si acestea ar trebui sa fie mult mai usoare. Eu nu as muta pozitia radiatorului de la intercooler . Mai degraba ac merge la un atelier specializat si as manufactura o bara custom tubulara , cu supoprt central de troliu ..... Am gasit aici http://olx.ro/oferta/bara-off-road-nissan-patrol-y60-y61-navara-etc-poze-reale-ID21d1R.html asa ceva si banuiesc ca poate sa faca si pentru alte modele dar pare totusi cam grea, peste 100kg S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 (edited) Re: Mazda B2500 4x4 Bara tubulara de pe Mazda aia gri e jumatate inutila , probabil colturile fiind libere vibreaza in mers , ca de oarece rezistenta nu se pune problema ca nu exista . Aspectul de izmene in vine nu-l prea comentez , nu protejeza nimic , deci de ce ? ... M-am tavalit azi putin cu ocazia schimbarii unui set de burdufe de planetara ( era unul intepat , ar prinde bine tare un scut prins pe bratul inferior , in fata burdufelor ) .Ocazie cu care am observat ca sasiul se cam termina dezavantajos , surprinzator de retras fata de caroserie , singurele prinderi posibile fiind cele trei suruburi M12x1,25 de pe traversa ( care tin scutul pe traversa ) , cele patru suruburi de la urechile de ancorare si cele mai de incredre ar fi suruburile de la carligul de remorcare , cate doua .. Partea proasta e ca sunt situate cam pe aceasi linie sau in vecinatatea ei si nu au nici macar o dezaxare de 8 cm care sa asigure o prindere ce nu poate fi data peste cap de sarcini verticale ( te tragi in sus la deal sau te tragi dintr-o groapa legat de un copac de mai de sus ) . Alte prinderi nu mai sunt posibile , sasiul e scurt si tot ocupat cu caseta de directie , semicaseta si alte accesorii . Concluzia e una singura - e nevoie de doua elemente suplimentare sudate pe sasiu , pe latura de jos , fiind singura posibilitate de a avea prinderea pe 20-25 cm ( pentru placa de troliu , bara custom etc ... ) . ... cat despre intrcooler eu deja prospectez unul ingust de 10 cm si lung de 50 cm care sa poate monta foarte usor la partea de sus , sub grila radiatorului lasand liber partea de jos , acolo unde troliul ar putea fi gazduit in bara originala . la prima vedere incape un troliu de maxim 9000 , cu ceva mai multa circumcizare din fusta de plastic incape si de 12 000 . Doar ca mai trebuie sa-mi aduc aminte unde naiba l-am vazut sa stiu de pe ce masina era ... ... sii , culmea ghinionului lui , abia ce pusei mana pe un intercooler ceva mai rasarit pentru a-l inlocui pe sifonatul actual ... Cred ca-l ingramadesc eu pe undeva pe un Patrol ... Edited December 16, 2015 by cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FordRanger Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 Re: Mazda B2500 4x4 Exista un motiv pentru care nu se pun scuturi in fata burdufelor de planetara. Invariabil se va strange mizerie daca spatiul nu permite " spalarea " cu apa de pe sosea sau chiar flux de aer . Mizeria adunata ar termina burdufurile si mai repede . Este mai putin de un cm intre burduf si brat . Poza o am de cand am incercat sa identific plasticele acelea care limiteaza cursa la directie . Poate ceva mult mai in fata si sub forma unei plase care sa permita curgerea apei si a aerului . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 Re: Mazda B2500 4x4 Un ceva e mai bine decat nimic ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
albinaru Posted December 18, 2015 Share Posted December 18, 2015 Re: Mazda B2500 4x4 Si, dupa ce o sa pui acel "ceva" o sa te trezesti cu niste draguti de sorecuti care o ti le roada. Am auzit destule cazuri si am ras... In final am patit-o si eu la microbus. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FordRanger Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Re: Mazda B2500 4x4 Pana la urma s-a gasit vreo solutie acceptabila ? Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pleampa Posted December 29, 2015 Author Share Posted December 29, 2015 Re: Mazda B2500 4x4 Inca nu am gasit pe nimeni care sa se bage la mutarea intercoolerului. Am luat legatura cu Nick&... dar Inca nu am un raspuns clar. Astept sa treaca revelionul si pe urma reincep cautarile. Am inteles ca at fi fost facut in Ford Ranger de aici de pe forum dar eu nu am vazut pozele sau postarea. S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Re: Mazda B2500 4x4 Ma bag io la o trebusoara d-asta rapida ( 99,99% in bara stock si in nici un caz troliu ironman ca nu e buget , de fapt ar trebui fara buget ...) ) si iti pot da atunci ceva oarece inspiratie . ... doar ca nu stiu cand ma bag ... vad acum ca e aproape miezu' noptii si eu reusesc sa prind intr-un eroic final micul dejun pe azi ... vanatoarea de lei imi cam fura timpul ! ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FordRanger Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Re: Mazda B2500 4x4 Din cate imi dau eu seama este fara mutarea radiatorului de la intercooler . Insa pare sa iasa destul de mult in afara . O fi avand nevoie de omologare ? Genul acesta de montare de troliu m-ar interesa si pe mine . Mi s-ar parea o chestie tare sa poata fi si luat jos si montat cu usurinta . Cu o priza serioasa care sa rezolve problema alimentarii . Ar putea fi montat doar cand pleci in expeditii si luat jos in rest ca sa nu atarne aiurea. Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pleampa Posted January 7, 2016 Author Share Posted January 7, 2016 (edited) Re: Mazda B2500 4x4 Pentru mine nu este o solutie. Vreau sa intre mai mult in bara astfel incat sa nu atarne si nici sa-mi ia din unghiul de atac. Am un bulbar folosit doar intr-un concediu si l-am facut praf cand am intors intr-un loc ingust si cu sleauri. Pur si simplu am dat cu el de pamant deoarece era cu 10-20cm mai in fata iar bratele de fixare veneau pe sub bara cu 10-15cm. Daca nu era el nu as fi atins nimic. Bulbarul din film este HD cu fixare permanenta se pare. Intercoolerul se poate muta cu usurinta singura problema fiind tevile de racordare. Acum cativa ani se gasea un kit special pentru instalarea troliului si mutarea intercoolerului dar in prezent nu se mai gasesc, sau nu am gasit eu. Edited January 8, 2016 by Pleampa S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FordRanger Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Re: Mazda B2500 4x4 Intradevar , ia din unghiul de atac. Din cate vad eu , masina din clip pare sa aiba si kit de inaltare ca si fata si spatele sunt ceva mai sus decat normal. Probabil ca din inaltare , se pastreaza unghiul de atac . Insa partea care vine pe sasiu pare sa respecte unghiul . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
symy139 Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 (edited) Re: Mazda B2500 4x4 Intreb doar, poate gresesc. Din cate vad se discuta despre posibilitatea montarii unui troliu fata, nu? Treaba care si eu sunt in curs de realizare la Jeep. Problema PE care o am eu e ca bara originala nu permite montarea unui troliu fara a fi grav "violata" cu flexu, astfel pierzand foarte mult din estetica, iar realizarea unei barE metalice nu prea intra in discutie. Asa ca am optat pentru realizarea unui sistem multimount intre lonjeroanele sasiului, cu tot tacamul, priza de putere pentru instalatia electrica, precum si "cosarca" ( sau suportul de troliu). Cateva beneficii PE care le consider eu decisive in a lua aceasta decizie: 1. Nu este necesara pastrarea permanenta a troliului in botul masinii, pe vremuri napraznice, cu rauvoitori la tot coltul, etc. 2. Nu strica aspectul masinii foarte mult, nu trebuie sa tai din bara deloc etc. totul fiind mascat la un nivel decent. 3. Avand sistem de multimount si pe spate datorata cuiului de tractare, pot folosi si troliu pe spate, trebuie doar in plus instalatie electrica pana la el ( 10-12 m de cablu de sudura costa ~150 lei ) 4. Il ai linistit in portbagaj la caldura. Da bine, ocupa spatiu, oricum avem o gramada de prostii in portbagaj pe care oricum nu le vom folosi niciodata, ce daca mai sta si un troliu acolo. 5. La cele 4-5 trolieri pe an, e mai bine protejat la mine in portbagaj decat in botul masinii. Si acum cealalta fata a monedei. Multi ar considera minusuri, dar eu le vad, doar motive de a fi montat permanent in fata.( asta nu inseamna ca nu le respect decizia, dar asta este parerea mea) 1. Ca daca sunt cu botul in mal/pamant cum montez troliu? (Simplu, montez in spate si ma troliez inapoi) 2. Dar daca nu te poti trolia inapoi, ca nu stiu ce alt motiv? (Atunci folosesc 1-2 scripeti/ocheti si ma trag in fata/lateral etc) 3. Da pierzi nu stiu cat timp? (Asa si? Nu sunt la concurs, am tot timpul din lume) 4. Ca daca esti intr-o balta pana la praguri? (Putin noroi nu o imbolnavit pe nimeni) 5. Ca e greu troliu, sa il cari in fata/spate. (Un troliu cu plasma si placa aferenta pentru multimount poate ajunge la ~25-30kg; daca nici atata lucru nu pot ridica de jos, atunci la ce naiba mai caut in padure?) Si tot felul de astfel de motive. Concluzia pe care o trag intr-o astfel de configuratie e ca, pentru cele 2-3 trolieri PE care le fac pe an, nu necesita investitii de mii de euro pentru a fi totul cum imi place mie. Daca vrei ceva informatii sfaturi aditionale pentru a face un astfel de montaj iti stau la dispozitie. O zi buna! Edited January 7, 2016 by Astral Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pleampa Posted January 7, 2016 Author Share Posted January 7, 2016 (edited) Re: Mazda B2500 4x4 Privitor la utilizarea sistemului multimount am discutat inca de la inceput Hitch Mount si am ajuns la concluzia ca daca pot monta troliul ascuns in bara nu merita sistemul multimount. Un troliu de 9500lbs are cca 25kg cu plasma plus 10-15kg sistemul de prindere ajunge la cca. 40kg de carat si montat ceea ce necesita doua persoane daca tinem cont ca de obicei ai nevoie de troliu in conditii deosebite, namol, rampa accentuata, etc. Chiar anul trecut, 2015, am ramas pe o panta acceentuata si am incercat sa folosesc un palan mecanic sa trag masina. Palanul era pus in spate, in bena. Cand am vrut sa scot palanul, cca 15kg, era sa vina peste mine la vale deoarece era panta accentuata. Nu am reusit sa ma "troliez"deoarece nu am avut decat o franghie care fiind elastica mi-a "mancat" cursa palanului. Uneori si timpul (durata) conteaza deoarece poate fi o vreme proasta gen ploaie torentiala sau viscol si atunci nu prea mai ai timp de asteptat, trebuie sa te misti repede pentru ca situatia sa nu se inrautateasca. Eu sunt hotarat pentru montarea troliului in bara dar inca nu am gasit pe nimeni care sa-mi faca lucrarea de mutare a intercoolerului. Inca astept si poate voi merge in final la Mazda BDT, unde am facut reviziile pana de curand, daca nu voi gasi o solutie ""autohtona"". Iata ca la alte marci se poate monta troliul in bara si arata elegant. [ATTACH=CONFIG]256191[/ATTACH] Edited January 7, 2016 by Astral MERITA ! NU "se merita ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=740241&viewfull=1#post740241 1 S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Re: Mazda B2500 4x4 La GTC sau la House 4x4 ai intrebat daca pot sa-ti faca lucrarea asta ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pleampa Posted January 7, 2016 Author Share Posted January 7, 2016 Re: Mazda B2500 4x4 Inca nu. Am intrebat doar de kitul de montare. Incerc maine, multumesc pentru sugestie. S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 (edited) Re: Mazda B2500 4x4 ... eu ma bag sa-mi fac instalarea in bara originala luna viitoare ... am troliu si alte alea ... dar luna asta n-am deloc ' cupoane de vacanta ' si mai intai trebuie neaparat sa rezolv caseta de directie care curge intr-un ritm accelerat , marti sau miercuri pleaca la Targoviste . Cum prinderea de capul sasiului e cam greoaie am de gand s-o suplimentez cu ajutorul unui scut frontal care sa mareasca numarul de prinderi pe sasiu . Si cum urmaresc ca instalarea sa fie cat mai discreta am de gand sa folosesc fanta simpla in locul ghidajului cu role , eu unul gandesc ca n-o sa ma troliez de prea multe ori asa ca sunt reale sanse pentru cablu sa moara de batranete nu ca l-am frecat prin fanta simpla . Edited January 7, 2016 by cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Re: Mazda B2500 4x4 Inca nu. Am intrebat doar de kitul de montare. Incerc maine, multumesc pentru sugestie. Dar daca ai drum prin Galati.....vezi mai sus....poate te lipesti ! :wink: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts