Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4-6.11.2011

Unimog

Postări Recomandate

• Răspunsuri 253
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4-6.11.2011

Amice,sunt sigur ca esti vegetarian convins si asa sper sa ramai,din cate imi aduc aminte m-am adresat cu Catalin doar lui Catalin,iar la fiecare iesire daca am scos o bucata de "fructe de padure" sincer nu s-a dat nimeni inapoi,asa ca ..... man

Pentru discutii private exista pm! In rest, esti binevenit, cu.. sau fara fructe de padure!

Editat de rechinu
LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O intalnire care nu avea cum sa nu iasa frumoasa avand in vedere si personajele . :br

Mancarea lui Unimog a fost delicioasa , multumiri !!!

IMG00351-20111105-1129.JPG.b8d1b1097e81850c1b0333266c2cb73c.JPG

IMG00356-20111105-1342.thumb.jpg.90ef5ec7409e265034a554e1a99d4ad9.jpg

IMG00347-20111105-1002.thumb.jpg.63847cf906a545907fbc4a7157e66de0.jpg

IMG00345-20111105-1001.thumb.jpg.7402bb24ef1bf6dec347cff1867dfc1e.jpg

IMG00362-20111105-1539.thumb.jpg.fa912d87d82d6c704876d1710d26a551.jpg

IMG00348-20111105-1002.thumb.jpg.c2b185a145cafeb5d1bf8b1d3251bac0.jpg

IMG00359-20111105-1539.thumb.jpg.27f3cf2724c3c7de08fffcd45b107f14.jpg

IMG00349-20111105-1002.thumb.jpg.436b1e8abd3aedd20df0da89b5ee217f.jpg

Samurai mic dar puternic

In cap incap multe , dar putine raman !

Link spre comentariu

Link spre comentariu

asa putine ?

filmari nimic ?

Asteapta un pic, are Dulceanu o carca, dar mai dureaza. Ioane ai ceva si de pe autostrada noastra :ha::ha: Tot ce s-a intamplat e doar din cauza Sclipicioasei, numai ea a insistat.....:ha::ha::ha:

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Asteapta un pic, are Dulceanu o carca, dar mai dureaza. Ioane ai ceva si de pe autostrada noastra :ha::ha: Tot ce s-a intamplat e doar din cauza Sclipicioasei, numai ea a insistat.....:ha::ha::ha:

Da, da, daaaaa...! :grin:

Visa numa` noroaie, pante, dejantari si zdruncinaturi...!

Norocu` ei a fost ca te-am avut ghid...!:h5

Dar mi-a placut mult drumul de intoarcere, spre Gresu, fatza de plimbarea anterioara, care a fost soft ! Au fost momente faine de off road iar ale noastre doamne ne-au sustinut! :wink:

Link spre comentariu

1331253987_P1050717(Medium).JPG.ed0d40ac04a60706db75299a0c328680.JPGIo as pune de la mine , da' e cu exprimari inexprimabile ....Daca era si doamna mea acu ma gazduiati cu rindu'...fiecare cite trei zile ....rechinu o saptamina ....

Scuze de offtopic ...intoarcerea acasa pe drumu' de sus...

Editat de cos

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Doar v-am zis ca eu sunt vinovat de tot! :ha::ha: Aveam ceva ceata si nu stiam ce sa fac cu ea, asa ca am pus-o pe golul alpin, o radacina pe care am bagat-o la valva lui Cos, niste sleauri de TAF, le-am pus sub masina lui Sclipici, din astea... de-ale mele!:ha::ha:

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

D-asta te iubeste foomeile , ca esti noroios de frumos traitz-ar mintea cea plecata in golul alpin .

Cu merg treburile , incetisor-incetisor coane Iancule.... deraiaza discutia initiala .

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Doamna responsabila cu pozele a facut un montaj pe care il puteti vedea si apromis ca ne da si ceva video daca suntem cuminti:ha:.

Vrea sa va zic ca nu am mai vazut de mult o asa toamna frumoasa cu peisaje si culori de iti vine sa nu mai pleci din padure si sa dormi cu ursul.Cativa mai norocosi din noi au vazut cativa cerbi carpatini dar pacat ca nu s-a imortalizat momentul.

[video=youtube;1QsX0k-V0nU]

Editat de Astral

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Am facut un mic video cu urcarea dintre Poiana Sarata si lepsa dar cele mai importante momente nu au fost filmate(trolieriera lui cos si a lui sclipici),ca de obicei.

Editat de Astral

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Bai nene, nu se poate asa ceva.. Cum va las un pic singuri cum se alege praful.. numai prostii faceti :ha::ha:

- Ioane, da-ti jos rahaturile alea de angel eyes si pune bre ceva cu galben ca alea-s mai bune pt ceata

- Cos, cam periculos Patrolul tau.. Daca ii sarea tepusa aia sculptata la cineva in gat... la o caprioara de exemplu?? :ha:

Apropo, alea sunt jantele alea de la vanzare?? :ha:

Oricum respect ca ai venit la Poiana chiar de era duminica dimineata si mai mult decat atat... ai recuperat din teren. Bravo man!!!

- Sclipici, a durut acasa? Ai facut ceva poze sa vedem si noi urmele??

- Rechinule, cate bidoane de 5l consuma samuraiul pana la FocsAngeles?? Si din tot volumul, cata benzina ai baut?? Ai mai fumat dupa?? :ha:

Concluzia... daca inca n-ati tras-o singuri..... mi-e ciuda ca nu m-am simtit deloc bine si n-am putut sa ma destrabalez cu voi, sper sa nu se mai repete. De abia azi am putut sa merg la munca, asa de rupt am fost..

Link spre comentariu

Doctore...tepusa nu sarea , e cu filet normal dreapta , pas fin , asa cum place la Rechin ( a se observa rima , pas fin , moldav ) .

Nu-s alea rotile , altele ...ai de ales ...am patru seturi de roti la un Patrol...in curind cinci , schimb si aliajele pe otel...Dar sint asemanatoare , surori de mama asiatica ...le-am convins sa vrea cu spatele ...intoarse ...

Nici nu concepeam sa va las singuri , cine stie pe unde si in ce glaciatiune va gaseau nepotii ...daca nu veneam sa va dau directia = dupa Rechinu , tot inainte ... inainte ...inainte ...( .... .... ... ) ...unde dracu' sintem , ma ? ...

Si daca abia 'azi' zisasi ca tu ajunsesi la munca , te indemn din toata inima sa regreti ca nu fusesi cu noi . Regrete placute .A fost inexprimabil .1763266348_P1050704(Medium).JPG.d0508baf695a4b84e3b4ade534759688.JPGPentru masini lungi , distractia a fost majora . Baga un ochi pe unde e drumul si unde e masina ...dupa coborirea de pe pe taluzul din stinga ...si alinierea pe dreapta .Cumpar punte fata , pentru directie pe spate .

Editat de cos

Link spre comentariu

..... mi-e ciuda ca .... n-am putut sa ma destrabalez cu voi' date=' sper sa nu se mai repete..[/quote']

Eu ti-am zis sa mergen si noi ..... atunci sa fi vazut distractie ..... cum trageati ...toti... de Vitara lu' nash-ta !!!

Cel mai bun dentist din tara,

Fac dinti si la PLANETARA !

Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei

Link spre comentariu

Nasule , doua palme dupa ceafa la finu' sint admise si in biserica , pentru aducerea pe drumul cel bun .Amin .

Link spre comentariu

DulceDana, felicitari ptr montaj! :br Tot pe tine a picat greul! Cat despre noi restu,l n-avem nicio vina, asta ne este norocul :grin::grin: important e ca ne iese :ha::ha: Doctore, doar ti-am zis ca am o scurtatura :grin: Ce daca Onestiul era in partea cealalta, tot scurtatura era!

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

REFILL :x , hai cu pozele alea !:grin:

Vin vin....am un pic de probleme cu netu...sper sa se rezolve repede :bananasi atunci postez pozele :wink:

Live every day of your life, like it was your last, but always think that it might be a tomorrow.
Link spre comentariu

Inca un clip unde apare si zoli care merge pe 2 carari:ha:il intelegem pt ca a dormit la holl-inclusive.

Editat de dulceanu ionel
modificare

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Daca se mai fac inca 5 dintr-astea anu asta eu ma bag, chit ca am venit dimineata si am plecat la o bucata de noapte. Poate tura urmatoare prind si eu macar o noapte, daca nu doua. Maxima organizarea, maxime traseele, maxima distractia...

Link spre comentariu

Inca un clip unde apare si zoli care merge pe 2 carari:ha:il intelegem pt ca a dormit la holl-inclusive.

nu dormitul la hol inclusiv a fost problema ci ca ati uitat sa inchideti usa de la dormitorul nostru:uameni si nea cam tras curentul, dar macar am avut parte de o cafa servita "direct la pat" de catre sclipici care iesise sa fumeze o tigara taman in dormitorul nostru,

Elprypas alias Razvan Nebunu aka lichidatorul de lichide inflamabile comestibile.:2dr
Link spre comentariu

nu dormitul la hol inclusiv a fost problema ci ca ati uitat sa inchideti usa de la dormitorul nostru:uameni si nea cam tras curentul, dar macar am avut parte de o cafa servita "direct la pat" de catre sclipici care iesise sa fumeze o tigara taman in dormitorul nostru,

De ce am senzatia ca toate ti se intampla numai tie :ha::ha: La Bogata ai dormit in masina,:ha::ha: aici la hol inclusive.....oare ce mai urmeaza? Da apropos, de Cornelus mai stie cineva, ceva? L-am pierdut la gulas si de atunci nici o informatie. Am auzit de-o dragoste mare intre el si un Patrol dar nimic oficial......

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

De ce am senzatia ca toate ti se intampla numai tie :ha::ha: La Bogata ai dormit in masina,:ha::ha: aici la hol inclusive.....oare ce mai urmeaza? Da apropos, de Cornelus mai stie cineva, ceva? L-am pierdut la gulas si de atunci nici o informatie. Am auzit de-o dragoste mare intre el si un Patrol dar nimic oficial......

l-am dus acasa in siguranta.

durerile de cap ii provocau neplaceri.:ha:

daca a baut ''antigel'', bere si altele...ce sa-i faci.

a zis ca pt urmatoarea intalnire se antreneaza mai intens, sa duca mai mult, ca s-a saturat sa doarma pe iarba in spatele masinii lui Dulceanu:ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare