cos Postat Octombrie 15, 2011 Partajează Postat Octombrie 15, 2011 (editat) Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Tineam minte ca avea un DA cazare . Stiam ca-i tinar MNG sensibil , si nu ma lasa constiinta sa-l las sa foloseasca presul . Acum treaba-i clara , daca l-ai luat sub aripa rulotei tre' sa ai grija de el , sa nu se dezveleasca . Altul ca el nu mai e ...nici nu se mai fabrica modelu' asta cu 4x4. Editat Octombrie 15, 2011 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Octombrie 15, 2011 Partajează Postat Octombrie 15, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata ...nu stiu daca mai e mult pana departe. dar banuiesc ca mai e putin pana aproape... Pe nenea Zoli l-am cunoscut personal la cursul de arbitrii de rally raid. (Salutam!) Tot incerc sa mi-l inchipui langa un ceaun si nu-mi iese:ha: Cred ca cel mai bine ar fi sa vin si eu sa ma edific! Mentionez ca am doar o duba care are un miros de 4x4 de-i zice syncro, dar in care incap multe de-ale ceaunului si:2dr Ma primiti si pe mine? eu zic ca esti bine venit!Daca nu ai cu ce sa te dai e loc berechet in "Marele Alb":h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Cine se recunoaste pe el sau masina apel . Cine stie cand a fost aceasta intalnire? 1. Unimog -K160 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Cine se recunoaste pe el sau masina apel . Cine stie cand a fost aceasta intalnire? 1. Unimog -K160 2.Lucian M.-mitsu, daca nu ma insel 2008(2009?) Cernat Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Mtii Bodoc, 20 aprilie 2009! Dai un premiu, ceva?? 3. doctoru' (eram cu Marius si cu doua :top ce vremuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Mtii Bodoc, 20 aprilie 2009! Dai un premiu, ceva?? 3. doctoru' (eram cu Marius si cu doua :top ce vremuri... Era prima intalnire intre Brasoveni si Onesteni cand la Cernatu au ajuns numai volane pe dreapta era sa cad 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata =o sticla de:x cinste 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Cine se recunoaste pe el sau masina apel . Cine stie cand a fost aceasta intalnire? 1. Unimog -K160 Daca o sa iasa bine toate... acolo, de la anul va fii o tabara permanenta off-road:wink: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata =o sticla de:x cinste Ohohoooo, ce vremuri,,, :wink: Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Octombrie 20, 2011 Partajează Postat Octombrie 20, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata daca ne primiti si scapam intregi la namoloasa (jeep) vin si eu cu sandu Sunteti bineveniti, Marius ne-a promis ca nu rupem masinile la Namoloasa,,, :x:wink: Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut Postat Octombrie 23, 2011 Partajează Postat Octombrie 23, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Salutare, daca mai gasiti o camera dubla cu multa caldura, m-as baga si eu la o prieteneasca de 2 nopti. Nu de alta, da' trebuie sa le explic la gasca din Bacau cum se face traseul fara sa murdaresti masina , , , Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Ok,se face rezervare!,,, Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bgh.cristian Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata D-lor, sunt mai nou printre voi dar ma gandesc ca de undeva trebuie sa incep si eu, asa ca daca mai gasesc o camera dubla as putea sa vin si eu. Am un Ford Maverik incaltat cu mt-uri bighorn, troliu si ceva "antigel-r" prin portbagaj. GICA_B. BRASOV Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata D-lor, sunt mai nou printre voi dar ma gandesc ca de undeva trebuie sa incep si eu, asa ca daca mai gasesc o camera dubla as putea sa vin si eu. Am un Ford Maverik incaltat cu mt-uri bighorn, troliu si ceva "antigel-r" prin portbagaj. Uite cum ies Brasovenii la lumina care sau ascuns pana acum:h5 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata D-lor, sunt mai nou printre voi dar ma gandesc ca de undeva trebuie sa incep si eu, asa ca daca mai gasesc o camera dubla as putea sa vin si eu. Am un Ford Maverik incaltat cu mt-uri bighorn, troliu si ceva "antigel-r" prin portbagaj. Rezervare facuta si pentru tine! ,,, :h5 Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Cam cate masini si-au anuntat startul, pana acum? Luci a rezervat toate pensiunile din zona!!! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Suntem aprox 15 masini, dupa Bogata Namoloasa o sa contabilizam,,,,nr maxim de masini 20!(nu avem ceaun mai mare pt Gulas),, si ibric pt Tuica :x:x Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata abia astept:banana NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ruff Riders Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Salut. Vreau si eu o camera. Sper ca nu e prea tarziu pentru o rezervare si ca mai este loc de o masina.:tk PATROL Y61 - BIVOLU' KTM 950 SM SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 31, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Suntem aprox 15 masini, dupa Bogata Namoloasa o sa contabilizam,,,,nr maxim de masini 20!(nu avem ceaun mai mare pt Gulas),, si ibric pt Tuica :x:x Am 2 ceaune de 60 si una de 70 l adica 350-400 persoane asta nu este o problema doar sa cauti un ibric mai mare:banana:banana:banana 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Salut. Vreau si eu o camera. Sper ca nu e prea tarziu pentru o rezervare si ca mai este loc de o masina.:tk Ok, s-a notat,,,, Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Lucian tare as vrea sa vin si eu dar depind de mici probleme, sper sa le rezolv si sa vin . incerc un raspuns cit mai rapid:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Postez lista cu rezervarile, am rugamintea daca sunt modificari sau am uitat pe cineva sa anuntati aici sa ne putem dezorganiza :x, Camera nr 1(doua locuri)- Gepetto Camera nr 2(doua locuri)-Doctoru Camera nr 6(doua locuri)-Marius Turagmes Camera nr 10(un loc)-Cristi Chiscop Camera nr 9(doua locuri)-Niva Camera nr 11(doua locuri)-Sorin Brasov Camera nr 12(un loc)-Zolamaister Camera nr 8(doua locuri)-MacFero Camera nr 21(doua locuri)-Lucian Bacau Camera nr 20(doua locuri)-Sclipici Camera nr 14(un loc)-TcMihai Apartament nr 19(4locuri)-Dac Buhusi Camera nr 15(doua locuri)-Danut Bacau Camera nr 22(doua locuri)-Bgh Cristi Brasov Camera nr 7(doua locuri)-MR PREZIDENT Camera nr 13(doua locuri)-Ruff Riders Camera nr 16(doua locuri)-Csobi Arinovis Apartament nr 17(patru locuri/doua camere)-Dulceanu Ion+ Hunter hunted Aceste fiind scrise astept reactiile voastre pina cel tirziu miercuri,, :2dr Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Lucian tare as vrea sa vin si eu dar depind de mici probleme, sper sa le rezolv si sa vin . incerc un raspuns cit mai rapid:tk OK,astept un semn de la tine ,,, Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Pt Zolamaister, stiu ca ai cerut cazare cu maseoza, s-a rezolvat ,gasesti maseoza la camera nr 3 pe acelasi palier,,, :h5 asadar sa anunt si asta Camera nr 3(un loc supraetajat)-Maseoza,,pentru inscrieri la sedinta de masaj luati legatura cu Zolamaister. Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate