Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie

toni74

Postări Recomandate

• Răspunsuri 189
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie

După ieșirea de astăzi m am hotarit sa nu demisionez si sa fim parteneri la cupa Gtc Toni te rog sa mi rezervi o camera pentru Razvan Gtc si pilotul meu de la bogata namoloasa razvanutza va așteptăm la Buzău. Prietenii știu de ce

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

După ieșirea de astăzi m am hotarit sa nu demisionez si sa fim parteneri la cupa Gtc Toni te rog sa mi rezervi o camera pentru Razvan Gtc si pilotul meu de la bogata namoloasa razvanutza va așteptăm la Buzău. Prietenii știu de ce

urrraaaa !!! RAZVANUTA !! RAZVANUTA !!! RAZVANUTA !!!!:ap

Link spre comentariu

Salutare,

Sunt nou pe forum si as vrea sa particip si eu la intalnirea aceasta dar in calitate de pasager urmand sa imi achizitionez o masina dar inainte de a face alegerea asta vreau sa vad cateva masini in actiune si eventual sa aflu pro si contra vis a vis de masinile pe care le aveti.

Din pacate nu cred ca are sens sa vin de pe data de 2 ci cel mai bine fie pe 3 seara fie pe 4. Din pacate nu stiu daca in zilele respective as putea sa ma "lipesc" traseului si de acolo sa merg mai departe in calitate de pasager. Am un Audi Allroad care imi permite sa ajung in multe locuri dar nu stiu si daca in locul in care va veti afla voi.

Ca si recompensa celui care ma va lua in masina sau celor pot fie sa contribui la combustibil fie daca se doreste pot oferi accesul la mine in service (Bucuresti) pentru orice doreste respectivul.

Daca e vreun coleg dispus sa ma ajute in "rezolvarea" acestei spete astept cu nerabdare un raspuns.

Multumesc ,

Marian

Link spre comentariu

Multumesc mult pentru oferta. eu o sa plec din Bucuresti dar nu sunt sigur cert e ca sambata seara as dori sa stau si eu la cabana cu voi. Nu are sens sa iau o camera singur asa ca daca ar fi posibil sa o iau impreuna cu cineva fie sa luam una acum fie sa ma primeasca cineva care sta acum singur. Platesc partea mea de tarif fara probleme normal :) sau daca mai e cineva care vine singur putem sa luam o camera impreuna.

Se ofera cineva? Promit sa nu sforai :))

Oricum toti cei din Bucuresti sunt bine veniti la mine in service pentru orice problema...urmaresc de mult timp comunitatea asta si chiar imi plac oamenii de aici.

astept raspunsul vostru ca sa vedem cum o rezolvam cu logistica. eventual daca e pot veni si de vineri seara fara probleme sau daca nu vin platesc si pentru seara respectiva.

Link spre comentariu

pai si cum putem afla daca se poate trei in camera sau nu ? bine acum nu cred ca sta cineva sa ne numere cand intram in camere :)) dar asta e alta discutie :)

Link spre comentariu

deci vin de vineri....cu cine tb sa vorbesc pentru cazare ? sau stie cineva daca mai sunt camere libere? sau alte pensiuni in zona ?

Link spre comentariu

Tarziu !!!!! hartiile au fost facute asa ca ......:ha:

Link spre comentariu

Tarziu !!!!! hartiile au fost facute asa ca ......:ha:

domnilor presediniti, lasatio mai moale :ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha:

Editat de toni74
Link spre comentariu

salutare

azi am fost la lopatari si am iesit putin cu atv-ul, pe unde ar trebui sa mergem si noi si am gasit zapada (putina) multa gheata si cred ca va fi si noroi daca se incalzeste ( dupa cum se anunta vremea):banana

Link spre comentariu

deci vin de vineri....cu cine tb sa vorbesc pentru cazare ? sau stie cineva daca mai sunt camere libere? sau alte pensiuni in zona ?

salut

la pagina 4 gasesti toate detaliile necesare:2dr

Link spre comentariu

O situatie la zi se poate??

Eu am achitat azi la pranz si nu stiu care e situatia.... mai sunt camere sau nu?

Daca nu mai am camera este numai vina lui Melinteanu care vine cu sotia si a luat doua camere.... sunt cumva certati?? :F :ha:

Link spre comentariu

O situatie la zi se poate??

Eu am achitat azi la pranz si nu stiu care e situatia.... mai sunt camere sau nu?

Daca nu mai am camera este numai vina lui Melinteanu care vine cu sotia si a luat doua camere.... sunt cumva certati?? :F :ha:

eu vin cu sotia si amanta . In caz de ma imbat , fetele stau impreuna iar eu ma mut in alta camera . :old

Editat de IulianMelinteanu
Link spre comentariu

Dementule, mai bine le imbeti pe ele, stati in aceeasi camera si in acelasi pat si imi lasi mie camera in pace...:ha:

Cate sa te mai invat???

intradevar ... tu esti doctorul ! Dar asa vor fetele , nu pot sa le conving ! Cred ca vor sa doarma inpreuna .

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare