Cristi Chiscop Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie Doctore !..... VINERI !!! pe data de 02.12.2011 cand credeai ? Ce te bagi !? Noi ne gandim sa venim de joi ca tot e liber , si sa trecem si pe la tine sa-ti cunoastem amanta ! Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie Va f... in c... (pardon , la ochiul maro ) pe amandoi !Finuleeeee , tre sa plecam mai dimineata , ca tre sa trecem si pe la fabrica aia mareata sa iau saltea ! Vezi ce baiat fain sunt , iti iau saltea in masina , sa dormi si tu bine !!!! Io zic sa plecati mult mai devreme, poate luati si porc, ca tot vine craciunul, s-avem ce taia in padure, facem niste carnati, ii afumam si ......gata, am rezolvat problema :ha::ha: Cat despre iubitul meu Doctorul, il astept in fiecare zi la 14, sau mai bine dimineata si joia la 14, sau daca nu, la gara :ha::ha::ha: De data asta sper ca-i clar! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie ......Cat despre iubitul meu Doctorul....... Pisi , ..... ia vezi !!!!! Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie Dupa cum am zis si mai deveme merg si eu. Cei care nu se cazeaza stau la cort sau vin doar in ziua traseului? am rezolvat cazarea si pentru tine (ptr detalii te rog sa ma suni):2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie Pisi , ..... ia vezi !!!!! Ba, ia nu te baga in dragostele noatre! :grin: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie Ba, ia nu te baga in dragostele noatre! :grin: eu te asteptam cu nerabdare sa dormim din nou inpreuna si tu o dai in dragoste cu altu :fr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie Da' de namol , namol d'ala de om gospodar ...si de nuci batrine coapte in sare mare , pe linga un vin tinerel ...nu zice nime', nic' ? Pisi ...saltele ...gelozii de pompier la bara ....Bag seama ca tre' sa fiu mai atent ...nu mai pot trage de sufa oricui... 1 ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Decembrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie salutare pentru cei care nu stiu drumul spre bisoca, maine incepand cu ara 13,00 se pleaca din buzau. daca aveti nevoie de ajutor va rog sunati la nr tl 0722296735 sau 0765434483.:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie Ajutor! :ha::ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie ajutor! :ha::ha::ha: cine vrei sa te ajute ? Ai avut probleme azinoapte ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie Noi am ajuns deja. Vremea e superba! Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie @ razvanuta Frate, te rog eu nu mai posta poze cu 5.9-le....Chiar iti place asa sa-mi rasucesti cutitu-n rana ?:cr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie da....il invarte rau de tot :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie Ce-mi plac mie discutiile astea, avant la lettre, tatonarile...maraielile...glumitele si mistourile (unele fine...altele grobioare...:grin:) ...savuroase!!!! Va doresc distractie maxim de faina!!! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie Pozne Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie fain, azi am avut parte cam de aceleasi situatii: Dan s-a ridicat de "bot" mai grav decat George, iar eu am scapat de o rasturnare "la mm"... altfel cred ca aratam ca Samuraiul ala :) ciudat weekend... :ha2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie Hai cu mai multe poze !!! sa se vada frumusetea din zona Bisoca !!!!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marik83 Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie frumoasa iesire .... :10 Mitsubishi Pajero 2.5 ~ 98 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie Frumoasa iesire ! bravo baietilor de acolo care ne-a pus la dispozitie pana si lautari , nu mai zic de frumoasele trasee . :h5 Asteptam cu nerabdare filmari si poze , mai ales cele a lui Razvanuta , Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie Si eu le astept . Pina vin alea perfecte , citeva scoase din cel mai frustrant aparat foto . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie Bineinteles ca imaginile sint o palida idee a unei zi-lumina cu vreme splendida . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie Dupa cum se vede , Patrolul merge si pe pereti . Plicticoasa masina , nu-i asa doctore ?... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie Cos ai reusit sa rastorni patrolul:ha:.Una peste alta a fost o zi superba.Sus pe munte erau 15 grade.Treseul de sambata a fost pentru toate gusturile cu urcari lungi si inclinari ,unii au facut si capac.Era binevenit un pic de noroi dar natura nu ne-a ajutat in acest sens dar am avut parte de niste peisaje frumoase.:10pentru baietii din buzau care au facut o organizare de exceptie. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate