ugod Postat Martie 5, 2013 Autor Partajează Postat Martie 5, 2013 Re: Mitzuba 3.2- 2004 am reusit sa fac motorul sa mearga fara EGR adica cu el dat jos de tot fara erori pe bord si noua admisie scurta si groasa ...alta treaba ..parca am alt motor alt sunet ...alt cuplu ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Martie 7, 2013 Autor Partajează Postat Martie 7, 2013 Re: Mitzuba 3.2- 2004 azi am mai apucat sa mai fac una alta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Martie 8, 2013 Autor Partajează Postat Martie 8, 2013 Re: Mitzuba 3.2- 2004 azi am testat si noua admisie la drum pe autostrada TM-AR aerul in admisie are 36 grade si afara erau 17 . o mare diferenta de la cea originala la care aerul era de 49-57 grade + un debit mai mare de aer care intra in motor ...automat o ardere mai buna a crescut si temperatura din gaze pe evacaure am ajuns la 550 grade astea toate pe softul si injectie OEM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 (editat) Re: Mitzuba 3.2- 2004 La snorkel nu te-ai gandit? As fi curios atunci cum ar fi aerul in admisie, si ar fi o confirmare si pentru noi ceilalti care nu putem face masuratorile pe care le faci tu... :wink: Temperatura pe evacuare unde o masori exact, in ce loc? Editat Martie 9, 2013 de Tavi D. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Martie 9, 2013 Autor Partajează Postat Martie 9, 2013 Re: Mitzuba 3.2- 2004 snorkel nu ajuta cu nimik l aperformante aerul se incalzeste de la turbina si se raceste prin intercooler iar admisia prin forma si materialul din care e facuta disipa caldura admisia originala la 3.2 merge pana langa filtrul de motorina si de acolo incepe sa intre in pistoane la mine merge doar pana deasupra pompei de injectie si intra in pistoane deci e mai scurta materialul la ce-a OEM este aluminiu si este de 3-4 mm grosime peretele si este imbracata in burete sub forma de scut la mine este din aluminiu de 1mm ..deci se incalzeste repede se raceste si mai repede transfer termic rapid toatea astea fara EGR care o incazea de numa ...gazele ce trec prin EGR sunt racite cu ajutorul apei din motor care sub 80-90 de grade nu are ...si se amesteca cu cele de vin din intercooler care sunt reci 40-50 grade si se produce acel condens de ulei mazga din admisie ....deci temperatura pe o masina oem cu toate prostiile pe ea ai fii undeva la 60 grade ...aerul cu cat mai rece cu atat are densitate mai mare ...odara intrat in pistoane se incalzeste se dilata si de aici reiese o explozie mai buna o ardere mai buna , o putere mai mare ...asa in mare ca sa explic cum functioneaza si la ce ajuta aerul rece ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Martie 9, 2013 Autor Partajează Postat Martie 9, 2013 Re: Mitzuba 3.2- 2004 tepmeratura in evacuare se masoara in galeria de evacuare cea de fonta inintea turbinei ...ceasul de EGT am tot arata cand l-am montat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CarDriver Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 Re: Mitzuba 3.2- 2004 FELICITARI si spor in tot ceea ce faci! :br Am inteles ca vrei sa pui GPL? Inteleg ca sunt destule avantaje privind puterea, momentul, consumul, etc.! (Mai ales ca se folosea si inainte de 1989 pe autobuzele si SRD-uri. Inca am niste rezervoare de gaz de la acestea!) Este ok din punct de vedere RAR? E un kit de montaj sau apelezi la o firma autorizata? Cu stima, Lucian :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Martie 9, 2013 Autor Partajează Postat Martie 9, 2013 Re: Mitzuba 3.2- 2004 numai avanaje sunt pe GPL cost mic la gaz , nu are detonati , arde 99-100 % . in tari gen australia si state se foloseste de mult timp ...la noi e o probleme de politica ..chiar discutam cu un inginer de la RAR ..si la noi nu ne permite legea sa le omologam pt ca ar scadea drastic consumul de motorina ... in polonia unde se fabrica instalatiile nu e nici un stres ...adevarul ca nu e ieftina o instalatie ...dar merita fiecare leu ...mai ales pt simplitatea utilizari si puterea pe care o scoate ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Martie 10, 2013 Autor Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: Mitzuba 3.2- 2004 si cam asa vor arata cele 2 sub-woofere integrate in aripile laterale Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: Mitzuba 3.2- 2004 Ca la MTV la "Pimp my ride"... super tare! Vreau si eu un sfat pentru un HU cu mp3 si restul prostiilor, care sa aiba iesire pentru display-ul masinii si bineinteles pentru amplificator, ca trebuie sa eliberez portbagajul la masina cealalta de subwoofer si amplif si vreau sa le pun in Pajero. Ce-mi recomanzi? Nu ceva scump, dar nici no name, ceva bun care sa-si faca treaba. Multumesc si spor la treaba in continuare! [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Martie 16, 2013 Autor Partajează Postat Martie 16, 2013 (editat) Re: Mitzuba 3.2- 2004 ultimele finisaje inainte de tapitare Editat Martie 16, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel_hnatec Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Re: Mitzuba 3.2- 2004 numai avanaje sunt pe GPL cost mic la gaz , nu are detonati , arde 99-100 % . in tari gen australia si state se foloseste de mult timp ...la noi e o probleme de politica ..chiar discutam cu un inginer de la RAR ..si la noi nu ne permite legea sa le omologam pt ca ar scadea drastic consumul de motorina ... in polonia unde se fabrica instalatiile nu e nici un stres ...adevarul ca nu e ieftina o instalatie ...dar merita fiecare leu ...mai ales pt simplitatea utilizari si puterea pe care o scoate ... Am tot citit pe forumuri si se pare ca prin Craiova este o firma care mai monteaza GPL pe diesel...nu au obtinut inca aprobarile RAR, dar sistemul pare functional, iar pretul pe la 1000 euro, zilele urmatoare o sa le trimit un mail pentru o cotatie exacta si daca am ceva informatii le postez. O seara buna! Nu lua viata in serios, oricum nu scapi viu din ea!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Martie 17, 2013 Autor Partajează Postat Martie 17, 2013 Re: Mitzuba 3.2- 2004 da cunosc firma ..sunt doar vorbe ... nu ma intereseaza vreo autorizatie ... instalatie e mult mai scumpa si inca nu exista pt motorul 3.2 ..eu sunt in tratative cu o firma ce produce instalatii din polonia ..acum se lucreaza la ECU-ul pt acest motor ...prima care iasa si dupa ce o testeaza ei ajunge direct la mine pt a o testa si eu si a da un verdict de putere/consum . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel_hnatec Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 (editat) Re: Mitzuba 3.2- 2004 Ooooooo, super, bafta si sa ne tii la curent....si eu sunt foarte interesat de acest aspect. Editat Martie 19, 2013 de Astral Nu lua viata in serios, oricum nu scapi viu din ea!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Martie 30, 2013 Autor Partajează Postat Martie 30, 2013 Re: Mitzuba 3.2- 2004 intre timp am adus si cele 2 laterale de la tapiter au iesit de nota 20 imbracate in piele neagra Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Martie 30, 2013 Autor Partajează Postat Martie 30, 2013 Re: Mitzuba 3.2- 2004 si opinci noi Borbet Cobra 19" cauciucuri pirelli scorpion 275/55/19 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 Re: Mitzuba 3.2- 2004 ultimele finisaje inainte de tapitare Pfffff.... sa nu-mi spui ca ala e Nuclear... :grin: Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Martie 31, 2013 Autor Partajează Postat Martie 31, 2013 Re: Mitzuba 3.2- 2004 nu e ... Hidrogen de 25 cm si vin 2 bucati asa mai slabut dar finutz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Aprilie 2, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Re: Mitzuba 3.2- 2004 alta treaba cu noile incaltari nu mai scutura ca o caruta nu mai face zgomot sta pe sosea si mai ales in curge cum trebuie cu toate ca sunt pe 19 sunt cu 200 grame per janta mai usoare si am scapat de flanse care in total cu suruburi aveau 23kg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Aprilie 5, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: Mitzuba 3.2- 2004 incet incet dar cu multa munca si migaleala incepe sa prinda forma . multi metri de cabluri trasi prin tresa de plastic totul aranjat frumos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianw8 Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: Mitzuba 3.2- 2004 Imbraca bucatile alea de mahon , eu am vopsit ornamentele si am imbracat mahonul in piele . ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Aprilie 5, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: Mitzuba 3.2- 2004 Imbraca bucatile alea de mahon , eu am vopsit ornamentele si am imbracat mahonul in piele . sunt pregatite pt carbon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianw8 Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: Mitzuba 3.2- 2004 Nice ! :wink: ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Aprilie 6, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: Mitzuba 3.2- 2004 si incepe migaleala la mufe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Aprilie 16, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2013 Re: Mitzuba 3.2- 2004 am mai tras un rand de pasla pe jos in masina pt o antifonare fonica mai buna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate