cipri778 Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Re: Topicul lui Albinaru cu intrebari de-a valma despre Hilux, `98 Saptamana viitoare deschid un topic nou care sa includa si cateva poze cu masina (de care de altfel nu sunt f. impresionat pana acum, mi-a placut mai mult L200-le). Unde gasesc "decodificarea" seriei sasiului? Multumesc. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Decembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2012 (editat) Re: Topicul lui Albinaru cu intrebari de-a valma despre Hilux, `98 Cauta pe Google, sunt o multime de VIN decoder! Si http://www.toyodiy.com ti-r putea fi de folos. Editat Decembrie 7, 2012 de albinaru Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Ianuarie 29, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Re: Topicul lui Albinaru cu intrebari de-a valma despre Hilux, `98 Ma poate ajuta cineva cu o informatie: in ce raport se imparte puterea intre puntile hilux-ului cand nu este blocat centralul (adica pe 4x4 high)? Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: Topicul lui Albinaru cu intrebari de-a valma despre Hilux, `98 pai nu prea ai diff blocabil central... totul se face din cutia de transfer... ai cuplat fata, ai 4x4, 50-50%... un fel de "diff central blocat"... Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Februarie 9, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2013 Re: Topicul lui Albinaru cu intrebari de-a valma despre Hilux, `98 Mda ...cam inexact.Am 4x2 si 4x4 high apoi, trec prin punctul mort si ajung pe reductor concomitent cu dif central blocat. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 Re: Topicul lui Albinaru cu intrebari de-a valma despre Hilux, `98 Pune si tu niste poze cu maneta/butoanele de la care actionezi 4x4. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Februarie 12, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2013 Re: Topicul lui Albinaru cu intrebari de-a valma despre Hilux, `98 Cine are idee care este scula corespunzatoare pentru a desface/insuruba busonul de la grup fata/spate, cutie viteza si cutie transfer? Tubulara de 24 metric este un pic larga, tubulara de 23 nu intra. Este o tubulara cumva in inch? Am crezut ca tubulara mea de 24 este decalibrata dar am incercat si altele si tot acelasi simptom. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Martie 3, 2013 Autor Partajează Postat Martie 3, 2013 Re: Topicul lui Albinaru cu intrebari de-a valma despre Hilux, `98 Stie cineva care este trick-ul? Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 Re: Topicul lui Albinaru cu intrebari de-a valma despre Hilux, `98 Nu stiu exact pe subiect , dar as aborda problema serios si as recalibra tubulara de 23 , incalzita pe aragaz la rosu si poansoanata cu un cap de la un surub de 24 ( rece ) , dar ajustat dupa nevoia busonului buclucas - adica trei zecimi mai mare , ca la racire se contracta . Cand am facut d'astea , am sudat temporar o coada la mijocul tubularei , s-o pot tine bine in timpul operatiei de convingere de schimbare . Am facut-o si fara coada sudata , ca eram in mijocul raului pe o mica insulita ( am scos apa din motorul lui Jorj si n-aveam tubulara adanca sa-i scot bujiile - motorului , ca celalalt mentionat avea numai trei morcovi si un praz , infipte , si alea au ramas un timp ) . Dupa cum citesc printre randuri inca mai mergi cu uleiurile 'de fabrica' ( cam nasol - parerea mea ) . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Martie 4, 2013 Autor Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Topicul lui Albinaru cu intrebari de-a valma despre Hilux, `98 Nu stiu exact pe subiect , dar as aborda problema serios si as recalibra tubulara de 23 , incalzita pe aragaz la rosu si poansoanata cu un cap de la un surub de 24 ( rece ) , dar ajustat dupa nevoia busonului buclucas - adica trei zecimi mai mare , ca la racire se contracta . Cand am facut d'astea , am sudat temporar o coada la mijocul tubularei , s-o pot tine bine in timpul operatiei de convingere de schimbare . Am facut-o si fara coada sudata , ca eram in mijocul raului pe o mica insulita ( am scos apa din motorul lui Jorj si n-aveam tubulara adanca sa-i scot bujiile - motorului , ca celalalt mentionat avea numai trei morcovi si un praz , infipte , si alea au ramas un timp ) . Dupa cum citesc printre randuri inca mai mergi cu uleiurile 'de fabrica' ( cam nasol - parerea mea ) . Care este faza cu "uleiurile de fabrica"? Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Topicul lui Albinaru cu intrebari de-a valma despre Hilux, `98 Adica alea cu care ti-a venit masina ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Martie 4, 2013 Autor Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Topicul lui Albinaru cu intrebari de-a valma despre Hilux, `98 Masina am cumparat-o in 2011 si o data cu ea, doua plase pline cu piese noi si uleiurile cu care fostul propietar completa. Eu nu am facut altceva decat sa urmez ceea ce facea el, adica cu aceleasi tipuri de uleiuri. Uleiurile din grupuri, cutie de viteza si transfer saunt curate si galbene ca mierea .Sugerezi sa le schimb? Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sobysoft Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Topicul lui Albinaru cu intrebari de-a valma despre Hilux, `98 salut albinarule eu am un hilux din 2005 pana acum cativa ani toyota folosea ulei texaco....ma inou foloseste divinol cu privire la busoanele de la diff si cutie sunt de 24 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Topicul lui Albinaru cu intrebari de-a valma despre Hilux, `98 Stiind acum cele de mai sus , nu sugerez nimic . Doar atentie in continuare . Zisesi ca ...completa . Pierde pe undeva ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Martie 5, 2013 Autor Partajează Postat Martie 5, 2013 Re: Topicul lui Albinaru cu intrebari de-a valma despre Hilux, `98 Sunt complet uscate, nu am avut ce sa completez.Din cand in cand verific nivelul, lucru din ce in ce mai greu datorita umerilor rotunjiti ai busoanelor. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Martie 15, 2013 Autor Partajează Postat Martie 15, 2013 Re: Topicul lui Albinaru cu intrebari de-a valma despre Hilux, `98 Acu, pe caldurile astea, m-am apropiat cu tecalimetru de cardane si semicaseta. Invartind de cardanul fata, schimbatorul si mrl-urile pe liber, aud in cutia de transfer, o usoara crepitatie (acolo unde se prinde cardanul). Zgomotul este de parca ai calca pe zapada zgronturoasa.Asa sa faca lantul in cutie? Este vreun rulment dus? Este un zgomot normal sau anormal? Lichidul in cutie este curat si la nivel.In mers, cu centralul blocat, nu se aude nimic suspect. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sobysoft Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Re: Topicul lui Albinaru cu intrebari de-a valma despre Hilux, `98 se greseaza semicaseta la modelul tau? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Martie 15, 2013 Autor Partajează Postat Martie 15, 2013 Re: Topicul lui Albinaru cu intrebari de-a valma despre Hilux, `98 Da! In dreptul rotii din dreapta exista gresor. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sobysoft Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 (editat) o sa-l caut. in legatura cu lantul...daca nu se aude nimic in mers, nu cred ca ai vreo problema. daca ai nevoie de manuale, am incepand din 93 pana in 2006 in format electronic. gratis Editat Martie 15, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Aprilie 29, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Re: Topicul lui Albinaru cu intrebari de-a valma despre Hilux, `98 Cu ce se ocupa Hilux-ul lui @ albinaru in timpul liber.... 1 Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Mai 1, 2013 Partajează Postat Mai 1, 2013 Re: Topicul lui Albinaru cu intrebari de-a valma despre Hilux, `98 aaaa...de acolo user name-ul tau ,albinaru,de la albinuta harnicuta :grin: Merge treaba? Apicultura din placere? Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Mai 4, 2013 Autor Partajează Postat Mai 4, 2013 Re: Topicul lui Albinaru cu intrebari de-a valma despre Hilux, `98 Hobby spre semiprofesional.Am o remorca pe care intra 44 de familii. Acum este momentul rapitei - vezi foto. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Mai 5, 2013 Partajează Postat Mai 5, 2013 Re: Topicul lui Albinaru cu intrebari de-a valma despre Hilux, `98 Spor la treaba,Hilux-ul le trage bine dupa el! Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yulian Postat Iunie 11, 2013 Partajează Postat Iunie 11, 2013 Re: Topicul lui Albinaru cu intrebari de-a valma despre Hilux, `98 Salut, Cu cat/de unde ai luat remorca? Si eu sunt tot apicultor...dar cu L200 :grin: Multam! Miere multa! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Iunie 14, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2013 (editat) Re: Topicul lui Albinaru cu intrebari de-a valma despre Hilux, `98 3500 EURO zuzuglich mehrwesteur,neuprodukte.MMA 3t, lungime 510cm, latime 206 cm. Pe masura 141. Incap patru randuri de cate 11 stupi.Randurile din interior le trag pe role in afara cand ajung la locul faptei.Decolarea nu dureaza mai mult de un sfert de ora.Poze de la rapita. Scuze de delay dar roii astia imi dau de furca. Editat Iunie 14, 2013 de albinaru Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate