cipri778 Postat Octombrie 6, 2013 Partajează Postat Octombrie 6, 2013 Re: Topicul lui Albinaru cu intrebari de-a valma despre Hilux, `98 Nu cred ca au facut multi treaba asta. Nu sunt mecanic si nici cunostinte in domeniu nu prea am dar cred ca trebuie mai multe modificari decat suportii la motor. Poate ar fi mai usor si ieftin sa treci la modelul 2005+ care are motor 3000 cmc. Bafta don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Octombrie 6, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2013 Re: Topicul lui Albinaru cu intrebari de-a valma despre Hilux, `98 Sunt si "batrane" cu motor de 3l sau de 2,8l nu trebuie neaparat sa ma electronizez ca sa capat mai mult cuplu si caluti. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Octombrie 6, 2013 Partajează Postat Octombrie 6, 2013 Re: Topicul lui Albinaru cu intrebari de-a valma despre Hilux, `98 Pai daca vrei doar sa capeti cai in plus mai bine schimbi turbina cu una mai puternica, montezi un intercooler si scapi mai ieftin. La un moment dat parca vindea cineva pe forum un kit complet de acest fel pentru 2L-T. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Octombrie 6, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2013 Re: Topicul lui Albinaru cu intrebari de-a valma despre Hilux, `98 OK! O sa caut dar, functia asta,cautare , cam lasa de dorit. Totusi,problema transplantului inca, imi suscita interesul.... Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Re: Topicul lui Albinaru cu intrebari de-a valma despre Hilux, `98 OK! O sa caut dar, functia asta,cautare , cam lasa de dorit. Totusi,problema transplantului inca, imi suscita interesul.... Functia "Cautare avansata", descrisa AICI, functioneaza ok, important este sa ai rabdare sa citesti tutorialul...... Cu "Cautarea avansata" ti-am gasit ceva topicuri interesante : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?77028-2lt-cu-intercooler-pajero&highlight=intercooler http://forum.club4x4.ro/showthread.php?60004-Exista-kit-intercooler-pentru-motor-Toyota-2L-T&highlight=intercooler :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Octombrie 9, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Re: Topicul lui Albinaru cu intrebari de-a valma despre Hilux, `98 Merci fain @astral! Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Octombrie 16, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2013 Re: Topicul lui Albinaru cu intrebari de-a valma despre Hilux, `98 Ce marca de lichid de servo puneti in Toyota? Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 (editat) Re: Topicul lui Albinaru cu intrebari de-a valma despre Hilux, `98 La modelul tau ....ATF 2. Nu cred ca are importanta numele producatorului. Editat Octombrie 16, 2013 de nea fane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Octombrie 16, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2013 Re: Topicul lui Albinaru cu intrebari de-a valma despre Hilux, `98 merci inca o data! Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate