Laurentiu.C Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 (editat) Re: ZONA IASI - Iesiri off-road ****:lr**** Editat Martie 17, 2012 de Laurentiu.C Hyundai Elantra Suzuki Samurai - momentan zis PowerSquirrel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Haideti fratilor, a trecut 1 luna de cand nu mai vad nici o miscare pe aici, ce se intampla, sunteti la cosmetizat cu masinile? Eu tot investesc in alte minuni, sufa de 9t, lautari in portbagaj, sicrie pe cupola.... :ha: Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu.C Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 (editat) Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Stai tu linistit ca se iese dar forumul este pentru muritorii de rand, nu pentru "profesori" cu telefoane in dotare. Eu am dat intamplator peste o "iesire" acum trei sapt. in parcare la Rompetrol Bucium, o iesire destul de LARGA. Asta e nu avem toti fata de invatat de la cei "batrani" si cred ca mai mult ii incurcam.:sc Editat Aprilie 5, 2012 de Laurentiu.C Hyundai Elantra Suzuki Samurai - momentan zis PowerSquirrel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 (editat) Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Duminica trecuta noroiul din padure era superb :grin: A fost testat cu TV-ul lui Vstef incaltat cu MTuri. Trebuie sa vedem cum va fi vremea in weekend, ca maine-poimaine vad ca se prevede ploaie... @ Laurentiu: nu toata lumea intra la aceiasi categorie de trasee / nu toata lumea are timp sa iasa odata / nici nu e chiar asa eficienta o iesire cu f multe masini odata - dureaza mult sa mentii coloana. Asa ca, cine are chef de iesit ori aduna ceva colegi, ori se lipeste la adunarea facuta de altii, nu e un capat de tara :grin: Editat Aprilie 5, 2012 de tudop Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
novicu Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Ceva miscare maine? Azi am vazut, din pacate tarziu, ca a fost miscare. Probabil au iesit colegii din club. Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road salut , eu maine zic pas , azi a fost o actiune umanitara a colegilor din club Iasi Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
novicu Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Deci nimeni nu poate iesi maine ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geologu79 Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Duminica asta ar iesi cineva? Ca parca as avea chef! Fara 4x4 acu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ovidiu.I Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road As iesi si eu, daca e sa ma primiti cu cauciucurile de strada. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road poate ne vedem de 1 mai , este o actiune a celor de la Toyota pe platou in Dobrovat , si daca ne strangem la 3 Sarmale poate facem o tura. Eu maine nu pot iesi. cred ca pe 1 mai 10-10 jumate ar fi ok ca ora. CE spuneti? Doritori ? Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geologu79 Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Eu sunt doritor. Imi voi face prezenta. Fara 4x4 acu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
novicu Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salut, Fac si eu tot posibilul sa vin. Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
novicu Postat Aprilie 30, 2012 Partajează Postat Aprilie 30, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salut, A ramas stabilita ora 10, maine la Trei Sarmale. Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Mai 2, 2012 Autor Partajează Postat Mai 2, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road ...am revenit:grin:, pregatim ceva duminica 6 mai ora 10? :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salutare, Din ce am auzit, de la colegi care is in grupul organizatoric pentru "My MTB Race Iaşi", (mai multe info aici http://myrace.ro/) este si club OffRoad Iasi partener, din care vor fi cateva masini/persoane care vor fi prezente (cine? nu stiu). Trasee vor fi 2 din ce am mai citit, unul scurt, altu mai lung. Ar fi o chestie daca ar putea cei afiliati clubului de off-road sa dea mai multe info, poate o sa fim si noi prezenti prin zona. Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salutari, eu in aceasta saptamana nu voi fi in zona . ramane pe saptamana viitoare Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
novicu Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Eu vin . Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Mai 26, 2012 Autor Partajează Postat Mai 26, 2012 (editat) Re: ZONA IASI - Iesiri off-road iesire maine, ora 10am la trei sarmale si ceva poze de data trecuta [ATTACH=CONFIG]141644[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]141646[/ATTACH] Editat Mai 28, 2012 de dan chiperi :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
novicu Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salut, Prezent maine. Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu.C Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Incerc sa ajung si eu .... dupa secole!:cl Hyundai Elantra Suzuki Samurai - momentan zis PowerSquirrel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raz27 Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Se baga cineva duminica la o iesire? Ultima data a fost cam scurta pentru jumatate din echipaje :hl Din pasiune...da pe banii nevestei ! Daihatsu Feroza 1.6 zis si "Unicorn" Suzuki Samurai 1.3i - zis si "A CINCEA NEVASTA" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Ti-ai sudat MRL urile? :banana Eu nu ies saptamana aceasta , voi fi plecat din localitate in WK . Ramane peste 2 saptamani sa apar . Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raz27 Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Le-am desfacut bucati am sudat partea de cuplaj pe direct doar ca o sa se invarta planetarele..big deal...in rest cupleaza acum si 2x4 si 4x4 fara sa am impresia ca se rupe...deci cred ca e gata de tavaleava :grin: Din pasiune...da pe banii nevestei ! Daihatsu Feroza 1.6 zis si "Unicorn" Suzuki Samurai 1.3i - zis si "A CINCEA NEVASTA" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Distractie placuta .... Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
novicu Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 (editat) Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salut, Eu am probleme cu un MRL "rezolvat" de mecanic si nu am cu ce sa ies. Sper ca pana la sfarsitul saptamanii viitoare sa rezolv problema. Numai bine ! Editat Iunie 1, 2012 de novicu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate