Laurentiu.C Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Eu am descoperit ca "ambreiajul" meu e de fapt o cruce cardanica rupta dar MERGE INCA!:grin: Ceva poze pune cineva care are de la scurta iesire:wink:? Hyundai Elantra Suzuki Samurai - momentan zis PowerSquirrel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raz27 Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Iata si ceva poze de duminica. Din pasiune...da pe banii nevestei ! Daihatsu Feroza 1.6 zis si "Unicorn" Suzuki Samurai 1.3i - zis si "A CINCEA NEVASTA" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Deci , cine se inscrie in wk asta ? Doritori? Lista -i deschisa.......... Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raz27 Postat Iunie 9, 2012 Partajează Postat Iunie 9, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road eu ma bag numai sa stabilim o ora Din pasiune...da pe banii nevestei ! Daihatsu Feroza 1.6 zis si "Unicorn" Suzuki Samurai 1.3i - zis si "A CINCEA NEVASTA" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Iunie 9, 2012 Partajează Postat Iunie 9, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salut, Ca de obicei la ora 10 la 3 Sarmale. Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raz27 Postat Iunie 9, 2012 Partajează Postat Iunie 9, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Gata! Prezent maine. Din pasiune...da pe banii nevestei ! Daihatsu Feroza 1.6 zis si "Unicorn" Suzuki Samurai 1.3i - zis si "A CINCEA NEVASTA" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
novicu Postat Iunie 9, 2012 Partajează Postat Iunie 9, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salut, Vin si eu dar nu am cu ce (nu am reusit sa repar inca un MRL cu probleme). Asa ca o sa merg in dreapta unui binevoitor dintre voi care are cu ce. Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raz27 Postat Iunie 11, 2012 Partajează Postat Iunie 11, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Si niste poze de la iesirea duala de duminica ! [video=youtube;ipxS1WBB-HY] Din pasiune...da pe banii nevestei ! Daihatsu Feroza 1.6 zis si "Unicorn" Suzuki Samurai 1.3i - zis si "A CINCEA NEVASTA" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raz27 Postat Iunie 21, 2012 Partajează Postat Iunie 21, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Ne bagam saptamana asta la o namoleala? Duminica dimineata? Din pasiune...da pe banii nevestei ! Daihatsu Feroza 1.6 zis si "Unicorn" Suzuki Samurai 1.3i - zis si "A CINCEA NEVASTA" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Iunie 21, 2012 Partajează Postat Iunie 21, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Ne bagam saptamana asta la o namoleala? Duminica dimineata? Salut, Eu cred ca mai degraba o sa fie o prafuiala ............. Prezent pentru duminica la 3 sarmale reci dimineata la 10. Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
novicu Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salut, Eu sper sa-mi repar sambata MRL-ul. Daca rezolv vin cu masina, daca nu vin cu voi. Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raz27 Postat Iunie 23, 2012 Partajează Postat Iunie 23, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Dragii mei, dupa indelungi si aprinse discutii, s-a stabilit ca ora de plecare sa fie 9 dimineata duminica 24.06 din parcare prea bine cunoscutului deja 3 sarmale. Ne vedem acolo. Din pasiune...da pe banii nevestei ! Daihatsu Feroza 1.6 zis si "Unicorn" Suzuki Samurai 1.3i - zis si "A CINCEA NEVASTA" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raz27 Postat Iunie 24, 2012 Partajează Postat Iunie 24, 2012 (editat) Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salutare de la mare, Si pentru ca s-a cerut documentarea iesirii, iata cateva momente din excursie: Vizionare placuta si pana data viitoare !!! Editat Iunie 25, 2012 de raz27 Din pasiune...da pe banii nevestei ! Daihatsu Feroza 1.6 zis si "Unicorn" Suzuki Samurai 1.3i - zis si "A CINCEA NEVASTA" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex44 Postat Iunie 25, 2012 Partajează Postat Iunie 25, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Frumos!!! Bravo. Pana la urma s-a gasit si ceva noroi :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Iunie 25, 2012 Partajează Postat Iunie 25, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Alex, Cand scoti noutatea de la naftalina ? Am inteles ca ti-ai luat un Jimny .... Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex44 Postat Iunie 25, 2012 Partajează Postat Iunie 25, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Un pic.....sa ne facem un pic de timp...chiar zilele trecute ii ziceam lui Liviu ca macar odata vin si eu cu voi, cu "noutatea".....dar acum imi mananca cam tot timpul casa si cel mic...dar mai spre toamna cu siguranta!!! Acum fac offroad mai mult din spatele calculatorului:ha::ha: dupa cum zicea un coleg pe aici pe forum :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Iunie 25, 2012 Partajează Postat Iunie 25, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Felicitari si sa-ti traiasca al mic. Te asteptam cand poti nu-i bai..... Cum e totusi noroiala din spatele calculatorului .....:ha: Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Iunie 25, 2012 Partajează Postat Iunie 25, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Draguta iesire dar nu ar strica macar la o masina un set de MT-uri cat si un troliu. :h5 - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Iunie 26, 2012 Partajează Postat Iunie 26, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Un pic.....sa ne facem un pic de timp...chiar zilele trecute ii ziceam lui Liviu ca macar odata vin si eu cu voi, cu "noutatea".....dar acum imi mananca cam tot timpul casa si cel mic...dar mai spre toamna cu siguranta!!! Acum fac offroad mai mult din spatele calculatorului:ha::ha: dupa cum zicea un coleg pe aici pe forum :grin: Asa e Alex cind apare seful cel mic mai faci si off din spatele pc-ului:)))).Eu am citit tot forumul in noptile nedormite!Sa iti traiasca mostenitorul si scuze ca, luat cu treburi ca de obicei nu am dat macar un telefon mai ales ca stiam de aparitia juniorului.Inca o data cu intirziere mare, Sa iti traiasca si sa creasca mare si fericit!.Astral te rog indurare pt off-topic, dar iarta-ma ca si asa vezi ca scriu din ani in pasti.Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex44 Postat Iunie 26, 2012 Partajează Postat Iunie 26, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Multumesc mult baieti pentru urari si sa ne vedem in teren!!!! Oricum felicitari inca odata celor care pot iesi si ne mai"indulcesc" si pe noi:grin: cu cate o poza, o baltoaca... Sa auzim de bine!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
novicu Postat Iunie 26, 2012 Partajează Postat Iunie 26, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Multumesc mult baieti pentru urari si sa ne vedem in teren!!!! Oricum felicitari inca odata celor care pot iesi si ne mai"indulcesc" si pe noi:grin: cu cate o poza, o baltoaca... Sa auzim de bine!!! Multumim frumos Alex pentru generozitatea aprecierilor. Te asteptam sa mergem impreuna, cand ai timp. Sananate si numai bine juniorului ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raz27 Postat Iunie 29, 2012 Partajează Postat Iunie 29, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salutare, Amatori de o iesire duminica dimineata? Din pasiune...da pe banii nevestei ! Daihatsu Feroza 1.6 zis si "Unicorn" Suzuki Samurai 1.3i - zis si "A CINCEA NEVASTA" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raz27 Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salutare, Postez acest mesaj mai devreme de aceasta data, in speranta ca duminica dimineata sa facem o iesire mai larga ca si numar de masini. Acestea fiind zise ne citim. ( duminica se anunta o zi din aia torida si in padure e numai bine cred :ap ). Zi faina la toti si asteptam cu drag si pe alti doritori din Iasi. Din pasiune...da pe banii nevestei ! Daihatsu Feroza 1.6 zis si "Unicorn" Suzuki Samurai 1.3i - zis si "A CINCEA NEVASTA" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Duminica dimineata prezent la 3 sarmale la 9. Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
novicu Postat Iulie 5, 2012 Partajează Postat Iulie 5, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Si eu prezent. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate