mariusradovici Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Re: Test drive rosia lui Regep L-ai cuafat!! Ce teava ai folosit? ca pare subtire in pereti sa stiu si eu sa nu fac gresala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanutza Posted January 31, 2012 Author Share Posted January 31, 2012 Re: Test drive rosia lui Regep Cat de greu ati scos-o de acolo? Ati tras-o in sus sau ati mai dat-o la vale? Asta e filmul cu recuperarea. Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanutza Posted January 31, 2012 Author Share Posted January 31, 2012 Re: Test drive rosia lui Regep Patlageaua in actiune: Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanutza Posted January 31, 2012 Author Share Posted January 31, 2012 (edited) Re: Test drive rosia lui Regep ar fi foarte interesant sa postati un filmulet si cu o masina care a coborat pe roti panta respectiva, pt comparatii Asta e coborarea lui Tyh si a lui Regep, cateva minute mai devreme. Avantaj clar pentru masinile usoare. Edited January 31, 2012 by razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash4x4 Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Re: Test drive rosia lui Regep Patlageaua in actiune: Cam slab spanul sau mi se pare mie.... Aveai si blocantul fata pus? Sau nu exista? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Re: Test drive rosia lui Regep Samuraiul a si mers pe exteriorul curbei unde panta pare mai constanta. G-ul a mers pe interior si acolo era un hop mai abrupt care l-a facut sa rupa aderenta. E drept, Fordul oltenesc a mers cam pe aceeasi trasa fara sa pateasca la fel, deci greutatea a contat. Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanutza Posted January 31, 2012 Author Share Posted January 31, 2012 Re: Test drive rosia lui Regep Mai multe filmulete: Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanutza Posted January 31, 2012 Author Share Posted January 31, 2012 (edited) Re: Test drive rosia lui Regep Cam slab spanul sau mi se pare mie.... Aveai si blocantul fata pus? Sau nu exista? Nu avea nici blocant fata, nici spate functional. Referitor la span, uita-te la ultimul film, ala de mai sus... A urcat pe High, in a II-a. Deh, 1280 kg si vreo 180 de caluti. Edited January 31, 2012 by razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash4x4 Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Re: Test drive rosia lui Regep Nu avea nici blocant fata, nici spate functional. Referitor la span, uita-te la ultimul film, ala de mai sus... A urcat pe High, in a II-a. Deh, 1280 kg si vreo 180 de caluti. dap, are ceva span, dar de ce nu a urcat in low? Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanutza Posted January 31, 2012 Author Share Posted January 31, 2012 Re: Test drive rosia lui Regep dap, are ceva span, dar de ce nu a urcat in low? A incercat prima data in low, dar a urcat mai putin decat acum (din pacate nu am filmarea). Fiind prima iesire inca invata sa controleze patlageaua. :ha: Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanutza Posted January 31, 2012 Author Share Posted January 31, 2012 (edited) Re: Test drive rosia lui Regep Dupa coborarea alpina a lui Dorin a fost randul lui Edi sa coboare Mitsu, de data asta legat in sufa (...sau nu??? :ha::ha::ha:) Edited January 31, 2012 by razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanutza Posted January 31, 2012 Author Share Posted January 31, 2012 (edited) Re: Test drive rosia lui Regep La un moment dat, baietii care asigurau masina isi dau seama ca li se cam termina sufa. De aici incepe circul! Edited January 31, 2012 by razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
watcher Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Re: Test drive rosia lui Regep A facut deja Oresti o demonstratie video pe tema asta :) Daca ai suficienti cai sa invarti rotile si in schimb ai nevoie de viteza si turatie, atunci folosesti high. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TyH_vl Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Re: Test drive rosia lui Regep Razvaneee .... ce am vb eu cu tine .... pune draq ceva muzica sa acopere ''vocabularul'' ..... Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanutza Posted January 31, 2012 Author Share Posted January 31, 2012 (edited) Re: Test drive rosia lui Regep Dupa ce a coborat cu bine si Vetu cu tancul de Toyota, a fost randul lui Gabi sa ne arata ca poate sa coboare inca o data neasigurat (Tyh-ule, asa e bine? :ce:) Edited January 31, 2012 by razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
TyH_vl Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Re: Test drive rosia lui Regep Perfect ....:ha: Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi.r Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 (edited) Re: Test drive rosia lui Regep dooomnu' razvan, hai ca sintem prieteni si sa facem caterinca...daaa???...nu ma asteptam la tine la asa ceva...n-avea poporu' de cine ride in hohote...totusi daca esti atent, coborirea mea a fost una controlata fata de cea a lu' mataluta de data trecuta...mai tii minte ce ' capac ' cu toata suprafata corporala ai pus in gramada de frunze ?!?!?...ai venit ca AIRBUS-UL in aterizare fortata:ha::ha::ha: Edited January 31, 2012 by gabi.r Link to comment Share on other sites More sharing options...
baghy Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Re: Test drive rosia lui Regep Mi-a placut la maxim sinceritatea lui Edi si coborarea domnului Gabi. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodonel33 Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Re: Test drive rosia lui Regep Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Re: Test drive rosia lui Regep Dupa avatar, sa intelegem ca tu esti proprietarul si soferul in cauza ...? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
watcher Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Re: Test drive rosia lui Regep Confirm :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
baghy Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Re: Test drive rosia lui Regep Dupa avatar, sa intelegem ca tu esti proprietarul si soferul in cauza ...? A spus acum cateva zile asta. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?69335-Test-drive-rosia-lui-Regep&p=771263&viewfull=1#post771263 Au inghetat si moderatorii :)) Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Re: Test drive rosia lui Regep A spus acum cateva zile asta. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?69335-Test-drive-rosia-lui-Regep&p=771263&viewfull=1#post771263 Au inghetat si moderatorii :)) Era un apropo sa ne faca si noua onoarea si sa se prezinte pe topicul dedicat.....deci nu stiu cui si ce i-a amortit in cazul asta ! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muntean Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 (edited) Re: Test drive rosia lui Regep Sa nu ma intelegeti gresit , nu dau lectii e doar o parere dea-mea , nimic nu e sigur pe o astfel de panta mai ales cind e gheata sub zapada , in cazuri din astea se lasa presiunea anvelopelor pina la 0,5 aprope de pana pentru o aderenta mult,mult mai buna ,chiar daca se dejanteaza e mult mai bine , pedala de frina nu trebuie atinsa si-n unele cazuri chiar trebuie accelerat , frina de motor(in functie de masina ) Edited February 3, 2012 by Muntean Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanutza Posted February 6, 2012 Author Share Posted February 6, 2012 Re: Test drive rosia lui Regep Un schimb de mesaje non-verbale intre doi colegi de club dar din echipaje diferite (Patlageaua si Supozitoru') O noua zona cu morcovei pentru Edi: "Parcare laterala" marca Vetu care l-a costat un geam lateral Mandru proprietar de Ford: Fan club Patlageaua: Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts