cobrra Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Re: Test drive rosia lui Regep Din pacate la CORB Challenge Days rosioara a fost...varza. A dat o pe apa si s a transformat in suc de rosii... si cu aceasta problema rosioara a facut senzatie !!!!! bravo regep :x Prahova 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanutza Posted May 14, 2012 Author Share Posted May 14, 2012 (edited) Re: Test drive rosia lui Regep Dupa ce a schimbat garnitura la rosioara, sambata am iesit in teste. Citat din clasicul Gabi: "Facem o tura mai usoara, ca suntem in rodaj" Cam asa arata rodajul motorului la Gabi: Tyh sa se lase mai prejos? I-a dat pana a ramas fara benzina :ha::ha::ha: Edited May 14, 2012 by razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanutza Posted May 14, 2012 Author Share Posted May 14, 2012 Re: Test drive rosia lui Regep Si inca: Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanutza Posted May 24, 2012 Author Share Posted May 24, 2012 (edited) Re: Test drive rosia lui Regep Dupa ce la Iasi a fost invins pe ultima turnanta (si picatura de benzina :ha::ha::ha:) de catre supozitorul negru si a mai si trebuit sa stea pe podium alaturi de o puturosenie de Patrol, Gabi a cedat insistentelor celor care il sfatuiau sa renunte la open si s-a decis sa treaca la o clasa mult mai solicitanta: Asa ca azi am facut primele antrenamente cu noul Ford Ranger pe vestitele trasee de pe langa Bucuresti, trasee care au dat offroadului atatia si atatia campioni de renume...(ca numele si prenumele nu-l mai tin minte nimeni :ha:) A incercat si Marius sa ne arate maiestria, dar se pare ca inca nu are suficienta expierenta pentru clasa standard: [video=youtube;ydx1o-H6WXY] Edited May 24, 2012 by razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts