dodonel33 Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 (edited) Re: Test drive rosia lui Regep dc trec mai rar pe aici inseamna ca dau ciocane la greu la g'eu:wink: si ma uit la flex cu un ochiul stang si cu hala dreptu trasez o linie imaginara ca sa nu tai stramb...:grin: Edited March 11, 2012 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanutza Posted March 11, 2012 Author Share Posted March 11, 2012 Re: Test drive rosia lui Regep Inca o tura in care am testat patlageaua lui Regep, supozitorul lui Tyh si cazanul de Patrol: Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
proof Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Re: Test drive rosia lui Regep :br:br:br La faza cu toporu, credeam ca dupa atata munca, taiati si voi lemne de un gratar:h5 SAMURAI SJ stock Link to comment Share on other sites More sharing options...
blavenstein Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Re: Test drive rosia lui Regep foarte frumos dansul miresei de la secunda 15 tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link to comment Share on other sites More sharing options...
staicucostel Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 (edited) Re: Test drive rosia lui Regep nu inteleg ce cauta acolo tipul cu pajero. daca ii e asa de frica sa stea acasa a facut masina de ras.:uameni Edy cred ca a ajuns acasa cu morcovul intrat cu tot cu iepure Edited March 12, 2012 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanutza Posted March 12, 2012 Author Share Posted March 12, 2012 Re: Test drive rosia lui Regep nu inteleg ce cauta acolo tipul cu pajero. daca ii e asa de frica sa stea acasa a facut masina de ras.:uameni Edy cred ca a ajuns acasa cu morcovul intrat cu tot cu iepure Asta a fost la alta tura, deja morcovul a fost taiat si ingropat :ha: Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi.r Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 (edited) Re: Test drive rosia lui Regep ce credeti voi ca a facut tyh dupa iesirea de duminica ??? ...a trecut la analiza situatiei create si a ajuns la 2 concluzii : 1. samuray-ul a ratat urcarea aia pe zapada ( filmata si cu martori...:ha:) din cauza ca e prea greu...:ha::ha::ha: 2. ce nu poate rezolva omul cu toporul din dotare in mijlocul padurii, poate mai bine cu polidiscul de la atelier...:ha::ha::ha: urmarea o vedeti in pozele facute astazi.... Edited March 14, 2012 by gabi.r Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanutza Posted March 14, 2012 Author Share Posted March 14, 2012 Re: Test drive rosia lui Regep Ce facui tihuleeeeee.... Taiasi supozitoru! Sa vezi acu' plimbari cu decapotabila prin padure... Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
TyH_vl Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Re: Test drive rosia lui Regep :ha::ha::ha: ....... cu parere de rau va spun .... o transform in DRIC :ha::ha: .... sa stea oamenii linistiti , :ha::ha::ha::ha: Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaganul Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Re: Test drive rosia lui Regep Spor la treaba .........:h5 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link to comment Share on other sites More sharing options...
MCK Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Re: Test drive rosia lui Regep interesanta iesire, dar safety trebuie sa fie first Link to comment Share on other sites More sharing options...
blavenstein Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Re: Test drive rosia lui Regep :ha::ha::ha: ....... cu parere de rau va spun .... o transform in DRIC :ha::ha: .... sa stea oamenii linistiti , :ha::ha::ha::ha: dar exista deja un dric ....... prietenii stiu care este tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomitza Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 (edited) Re: Test drive rosia lui Regep Daca ai nevoie sa mai tai din el iti dau si un fierastrau:banana:banana Edited March 15, 2012 by Tomitza 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanutza Posted April 9, 2012 Author Share Posted April 9, 2012 (edited) Re: Test drive rosia lui Regep Inca o tura pe care am facut-o duminica, de data asta pe o ploaie mocaneasca. De fapt au fost doua reprize, prima dimineata in 4 masini (Regep, Tyh, Vetu si Edi) iar a doua dupa masa de pranz, la insistentele lui Vetu care nu-si facuse plinul de adrenalina. De data asta am fost in 3 masini (Vetu, Regep si eu cu Patrolu). La tura asta am simtit dezavantajul masinii grele pe ud... Pe o inclinatie laterala am incercat o "abordare" impartasita de un concurent cu experienta in campionat - fata blocata si spatele deblocat - cu pretul unei planetare:c1 In schimb Regep s-a distrat iarasi cu Patlageaua: Edited April 9, 2012 by razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanutza Posted April 9, 2012 Author Share Posted April 9, 2012 Re: Test drive rosia lui Regep Se pare ca nu mai pot include decat un singur film pe mesaj: http://www.youtube.com/watch?v=GF_Jp2wzCW4] Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdanZuZu Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 Re: Test drive rosia lui Regep Tyhule, vezi de data asta sa nu depaseasca 500 kg. :ha1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 Re: Test drive rosia lui Regep Turbata rau Patlagica asta :ha1 Vad ca a urcat usor pe unde n-a reusit Vetu.Razvane,ai pus blocant pe Patrol ? Mai zi cum ai reusit sa rupi planetara... Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanutza Posted April 9, 2012 Author Share Posted April 9, 2012 Re: Test drive rosia lui Regep Tyhule, vezi de data asta sa nu depaseasca 500 kg. :ha1 Tyh e suparat. A pus supozitorul pe cantar dupa operatia de infrumusetare si se pare ca michidutza aia neagra se indoapa pe ascuns. Altfel nu se explica de ce depaseste usor tona, fara troliu si plafon... Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
TyH_vl Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 Re: Test drive rosia lui Regep Tyh e suparat. A pus supozitorul pe cantar dupa operatia de infrumusetare si se pare ca michidutza aia neagra se indoapa pe ascuns. Altfel nu se explica de ce depaseste usor tona, fara troliu si plafon... ma hotule .... nu mai da din casa .... ca mai rupem inca ''una bucata'' planetara , auzi cica tot de PATROL :banana:banana Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanutza Posted April 9, 2012 Author Share Posted April 9, 2012 (edited) Re: Test drive rosia lui Regep Turbata rau Patlagica asta :ha1 Vad ca a urcat usor pe unde n-a reusit Vetu.Razvane,ai pus blocant pe Patrol ? Mai zi cum ai reusit sa rupi planetara... Patlagica e la a doua incercare (prima data a pus troliul). Planetara am rupt-o acolo unde Vetu face drifting pe laterala (trebuia ocolit un copac prin stanga): In mod normal, pe laterale daca ai spatele blocat iti fuge fundul - lucru care se si vede in filmul lui. Acolo eu am vrut sa testez o "smecherie" - sa blochez fata si sa las spatele neblocat - am mai incercat-o pe laterale si masina se catara mult mai bine. Din pacate cred ca am lovit la un moment dat copacul sau o radacina si s-a terminat si smecheria si planetara. Culmea e ca dimineata am trecut cu masinile pe acolo si nu a fost nicio problema. Inca 4-5 ore de ploaie si s-a schimbat terenul... Edited April 9, 2012 by razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanutza Posted April 9, 2012 Author Share Posted April 9, 2012 Re: Test drive rosia lui Regep Si ca sa nu stea nea Regep prea linistit ii pun tot aici filmuletul cu trecerea supozitorului prin acelasi sant (dupa ce sapasera si Vetu si Edi). La tura de dimineata am fost copilotul lui Tyh si pot spune ca am fost inca o data impresionat... PS: Filmul inca se editeaza, deocamdata e cu susul in jos Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi.r Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 (edited) Re: Test drive rosia lui Regep undeva intrecut,acum 9 luni,probabil ca negritura lui tyh...mica si rea cum o stiti a dat cam mult din fund...oricum azi noapte i-a facut lui tyh un pui de 3 cmc...si 6 kilograme... in sfirsit are omul masina usoara...:ha::ha::ha: Edited April 10, 2012 by gabi.r Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdanZuZu Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 Re: Test drive rosia lui Regep sa fie intr-un ceas bun !!! asteptem invitatia la botezul lui ala mic :be Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodonel33 Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 Re: Test drive rosia lui Regep ce ai slabit tyhule de cand nu te am mai vazut Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanutza Posted May 6, 2012 Author Share Posted May 6, 2012 Re: Test drive rosia lui Regep Din pacate la CORB Challenge Days rosioara a fost...varza. A dat o pe apa si s a transformat in suc de rosii... Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts