Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Test drive rosia lui Regep

razvanutza
 Share

Recommended Posts

Re: Test drive rosia lui Regep

dc trec mai rar pe aici inseamna ca dau ciocane la greu la g'eu:wink:

si ma uit la flex cu un ochiul stang si cu hala dreptu trasez o linie imaginara ca sa nu tai stramb...:grin:

Edited by Astral

• 4 weeks later...
  • Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nu inteleg ce cauta acolo tipul cu pajero. daca ii e asa de frica sa stea acasa a facut masina de ras.:uameni

Edy cred ca a ajuns acasa cu morcovul intrat cu tot cu iepure

Edited by Astral

nu inteleg ce cauta acolo tipul cu pajero. daca ii e asa de frica sa stea acasa a facut masina de ras.:uameni

Edy cred ca a ajuns acasa cu morcovul intrat cu tot cu iepure

Asta a fost la alta tura, deja morcovul a fost taiat si ingropat :ha:

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih

ce credeti voi ca a facut tyh dupa iesirea de duminica ???

...a trecut la analiza situatiei create si a ajuns la 2 concluzii :

1. samuray-ul a ratat urcarea aia pe zapada ( filmata si cu martori...:ha:) din cauza ca e prea greu...:ha::ha::ha:

2. ce nu poate rezolva omul cu toporul din dotare in mijlocul padurii, poate mai bine cu polidiscul de la atelier...:ha::ha::ha:

urmarea o vedeti in pozele facute astazi....

1073059862_Picture379.jpg.cdb9575733925171536f3dee3b29957a.jpg335215372_Picture380.jpg.71f6e3b9d487d327e5ba6c993dbdc41f.jpg653839280_Picture382.jpg.d0169183a376d25dd8bd3830d7fcb63b.jpg

pencil.png

Edited by gabi.r

:ha::ha::ha: ....... cu parere de rau va spun .... o transform in DRIC :ha::ha: .... sa stea oamenii linistiti , :ha::ha::ha::ha:

dar exista deja un dric ....... prietenii stiu care este

tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani

tel 0744621055

Daca ai nevoie sa mai tai din el iti dau si un fierastrau:banana:banana

Edited by Tomitza

0723358877

Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)

• 4 weeks later...

Inca o tura pe care am facut-o duminica, de data asta pe o ploaie mocaneasca.

De fapt au fost doua reprize, prima dimineata in 4 masini (Regep, Tyh, Vetu si Edi) iar a doua dupa masa de pranz, la insistentele lui Vetu care nu-si facuse plinul de adrenalina. De data asta am fost in 3 masini (Vetu, Regep si eu cu Patrolu). La tura asta am simtit dezavantajul masinii grele pe ud... Pe o inclinatie laterala am incercat o "abordare" impartasita de un concurent cu experienta in campionat - fata blocata si spatele deblocat - cu pretul unei planetare:c1

In schimb Regep s-a distrat iarasi cu Patlageaua:

Edited by razvanutza

Turbata rau Patlagica asta :ha1 Vad ca a urcat usor pe unde n-a reusit Vetu.Razvane,ai pus blocant pe Patrol ? Mai zi cum ai reusit sa rupi planetara...

Tyhule, vezi de data asta sa nu depaseasca 500 kg. :ha1

Tyh e suparat. A pus supozitorul pe cantar dupa operatia de infrumusetare si se pare ca michidutza aia neagra se indoapa pe ascuns. Altfel nu se explica de ce depaseste usor tona, fara troliu si plafon...

Tyh e suparat. A pus supozitorul pe cantar dupa operatia de infrumusetare si se pare ca michidutza aia neagra se indoapa pe ascuns. Altfel nu se explica de ce depaseste usor tona, fara troliu si plafon...

ma hotule .... nu mai da din casa .... ca mai rupem inca ''una bucata'' planetara , auzi cica tot de PATROL :banana:banana

Club Sportiv x3m

Valcea

Turbata rau Patlagica asta :ha1 Vad ca a urcat usor pe unde n-a reusit Vetu.Razvane,ai pus blocant pe Patrol ? Mai zi cum ai reusit sa rupi planetara...

Patlagica e la a doua incercare (prima data a pus troliul).

Planetara am rupt-o acolo unde Vetu face drifting pe laterala (trebuia ocolit un copac prin stanga):

In mod normal, pe laterale daca ai spatele blocat iti fuge fundul - lucru care se si vede in filmul lui. Acolo eu am vrut sa testez o "smecherie" - sa blochez fata si sa las spatele neblocat - am mai incercat-o pe laterale si masina se catara mult mai bine. Din pacate cred ca am lovit la un moment dat copacul sau o radacina si s-a terminat si smecheria si planetara.

Culmea e ca dimineata am trecut cu masinile pe acolo si nu a fost nicio problema. Inca 4-5 ore de ploaie si s-a schimbat terenul...

Edited by razvanutza

Si ca sa nu stea nea Regep prea linistit ii pun tot aici filmuletul cu trecerea supozitorului prin acelasi sant (dupa ce sapasera si Vetu si Edi).

La tura de dimineata am fost copilotul lui Tyh si pot spune ca am fost inca o data impresionat...

PS: Filmul inca se editeaza, deocamdata e cu susul in jos

10042012063.thumb.jpg.e944d5b8bd823b3d40b3b3fb94e6e84c.jpg10042012064.thumb.jpg.21ffcc9d2b7599ef326c583701a04563.jpg10042012065.thumb.jpg.e146ddbfa461b4b2c1b06344b2b2d455.jpg

undeva intrecut,acum 9 luni,probabil ca negritura lui tyh...mica si rea cum o stiti a dat cam mult din fund...oricum azi noapte i-a facut lui tyh un pui de 3 cmc...si 6 kilograme...

in sfirsit are omul masina usoara...:ha::ha::ha:

Edited by gabi.r

• 3 weeks later...
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use