Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

L A D A - N I V A - 1 . 7 i + ABS 2012 / EURO 5

LADA17ABS

Postări Recomandate

Re: L A D A - N I V A - 1 . 7 i + ABS 2012 / EURO 5

Oare asa o fi la toate masinile ? :oo diferenta mi se pare enorma, este aproape jumate din cat ai la motor. Mi-ai starnit curiozitatea sa verific si eu la masina mea sa vad cat ajunge la roata.

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 150
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

sa o stapanesti sanatos!

sincer chiar nu inteleg la ce ti-a folosit testul dyno?

ai cumva de gand sa-i faci un chip tuning? sau doar asa ca sa vezi puterea motorului?

Editat de mac01
Link spre comentariu

Oricui recomand sa faca aceasta operatie chiar daca costa ceva bani si mai ales cand cumpara o masina.

apropo, cat costa testul ?

Multumesc

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Link spre comentariu

Ma gandesc maine sa ma duc sa achizitionez niste becuri mai performante pentru faruri.

Inteleg ca sunt H4 si ma gandeam la ceva din gama Philips, unele care au o lumina mai puternica.

Xenonul mi se pare o investitie prea mare si in plus de asta mai are cateva dezavantaje:

- politia face filtre si ridica talonul daca constata ca nu sunt de fabrica

- se pierde claxonul luminos care la Lada actioneaza simultan pe ambele faze.

Link spre comentariu

Astazi am reusit sa fac ce mi-am propus.

Am fost la Doru Gugeanu , patronul firmei Tomina care poate importa acum modelul Niva sau orice alta Lada.

Am fost sa-i schimb becurile de la far si sa reglez putin farurile sa lumineze mai sua.

Totul a fost executat au reusit sa faca totul profesionist si rapid.

Am reglat farurile astfel incat acum reglajul de cobarare a luminilor pe pozitia minima se afla unde era maximul inainte.

Cand foloseam farurile le foloseam doar la maxim in sus si oricum nu era destul, bateau cam in pamant. Cu o sa se vada vedem la prima iesire nocturna.

Lumina la becuri are o intensitate mai mare si este mai alba.

Link spre comentariu

Ma gandesc maine sa ma duc sa achizitionez niste becuri mai performante pentru faruri.

Inteleg ca sunt H4 si ma gandeam la ceva din gama Philips, unele care au o lumina mai puternica.

Xenonul mi se pare o investitie prea mare si in plus de asta mai are cateva dezavantaje:

- politia face filtre si ridica talonul daca constata ca nu sunt de fabrica

- se pierde claxonul luminos care la Lada actioneaza simultan pe ambele faze.

Eu am pus xenon.Diferenta cam cu 300% mai multa lumina.Dupa montarea insatalatiei nu a mai fost nevoie de reglaj faruri si nici cei din fata nu dadeau flashuri.Indiferent ce becuri ai pune nu se compara cu xenonu.Si asta o spun dupa tot ce am testat pe piata tot ce a fost bec cu halogen.

Sau poate stau eu mai prost cu dioptriile:ha:.

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

Eu am pus xenon.Diferenta cam cu 300% mai multa lumina.Dupa montarea insatalatiei nu a mai fost nevoie de reglaj faruri si nici cei din fata nu dadeau flashuri.Indiferent ce becuri ai pune nu se compara cu xenonu.Si asta o spun dupa tot ce am testat pe piata tot ce a fost bec cu halogen.

Sau poate stau eu mai prost cu dioptriile:ha:.

Trebuie sa fie super sa pui xenon aftermarket pe far de niva cu oglinda. Este smecherie maxima intr-adevar.:uameni

Am vrut sa evit dicutiile cu autoritatile care la montarea de xenon au ceva de comentat. In mod frecvent in Bucuresti si pe A1/A2 sunt filtre cu comisii de la ARR sau RAR si sanctioneaza foarte aspru prezenta xenomului.

Am fost in aceasta seara sa testez lumina si sa caut asezarea optima a farurilor. Am reusit, a fost simplu si intradevar lumina s-a amplificat foarte mult, nu pot aprecia de cate ori sau catt la % dar incomparabil cu ce era.

Sunt multumit desi sunt convins ca se poate si mai bine.

Link spre comentariu

Am uitat sa va spun dar becurile halogen H4 date jos de pe masina, cele care o echipau din fabrica erau o marca foarte buna. Am ramas surprins sa vad asta si m-am bucurat.

Vreau sa va intreb ceva legat de cheile de la masina.

Cheia de contact este diferita de cheia pentru usi.

Asta nu prea-mi place.

Exista posibilitatea sa modifc butucii astfel incat sa ii deschid-inchid cu cheia de contact?

Se pot cumpara butuci bruti in care sa intre cheia de contact?

As vrea sa am o singura cheie.

Link spre comentariu

Am uitat sa va spun dar becurile halogen H4 date jos de pe masina, cele care o echipau din fabrica erau o marca foarte buna. Am ramas surprins sa vad asta si m-am bucurat.

Vreau sa va intreb ceva legat de cheile de la masina.

Cheia de contact este diferita de cheia pentru usi.

Asta nu prea-mi place.

Exista posibilitatea sa modifc butucii astfel incat sa ii deschid-inchid cu cheia de contact?

Se pot cumpara butuci bruti in care sa intre cheia de contact?

As vrea sa am o singura cheie.

inchis deschis cu contactul nu se poate dar poti sa ii pui centralizata :) cu telecomanda si atunci ai doar telecomanda si cheia de contact plus ca poti face asta foarte usor printr-o alarma :)

Link spre comentariu

Intentionez sa montez si un sistem de inchidere centralizata, chiar cu comanda separata pentru hayon.

Cu toate astea faptul ca nu are cheie smilara pentru usa si contact nu-mi place.

Nu-mi place nici faptul ca nu are buson cu cheie la rezervor sau usita ci sistem de inchidere sau zavorare.

Am gasit un buson de Volvo care se potriveste dar nu are cheie si cand am bani si timp urmeaza sa-l modific ca sa il pot utiliza.

Link spre comentariu

Intentionez sa montez si un sistem de inchidere centralizata, chiar cu comanda separata pentru hayon.

Cu toate astea faptul ca nu are cheie smilara pentru usa si contact nu-mi place.

Nu-mi place nici faptul ca nu are buson cu cheie la rezervor sau usita ci sistem de inchidere sau zavorare.

Am gasit un buson de Volvo care se potriveste dar nu are cheie si cand am bani si timp urmeaza sa-l modific ca sa il pot utiliza.

intr-un timp aveau cei de la Cluj buson de rezervor pt niva cu cheie,merita un telefon si intrebat.Cred ca e mai simplu,decat sa modifici.

Link spre comentariu

intr-un timp aveau cei de la Cluj buson de rezervor pt niva cu cheie,merita un telefon si intrebat.Cred ca e mai simplu,decat sa modifici.

exact la baietii de la Cluj am vazut si am impresia ca e sub 100 lei toata treaba,plus ca se potriveste si e la fix,eu am unul dar nu mai gasesc cheile :)

Link spre comentariu

nu monta inkidere si alarma de ,,metro " dupa 1 an cel mult ...plangi de nervi ... sau ca mine dupa baterie descarcata ! ,la haion merge un electromagnet de cielo!

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

Multumesc pentru sfaturi si informatii.

As prefera sa folosesc o piesa made in Germany sau Suedia decat sa cumpar cine stie ce aftermarket la care mai mult din jumatrate reprezinta adaosul comercial.

Am posibilitatea sa obtin cateva piese la pret foarte mic de pe un Volvo de dezmembrat.

Alarama nu intentionez sa montez, doar inchidere separata cu instalatia si modului ei. Pentru deschiderea portbagajului am gasit de la capota spate de Volvo un motoras excelent pentru usi nu sunt potrivite voi cauta altceva.

Unul din vechii montatori de alarme din Bucuresti ma sprijina pentru operatiunea cu inchiderea centralizata si-mi recomanda, monteaza totul.

Maine astept sa mi se aduca si un volan mai mic ca al meu pt ca sunt mare si nu intru bine cu picioarele pe langa el.(Obor)

Il dau pe al meu original, mai dau un milion si primesc unul nou sport.

Sper sa se si potriveasca.

Editat de LADA17ABS
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Volanul a venit si era lafel de mare, un gunoi oribil. Cica calitate Rusia ...

Prea multe nu am sa va spun decat ca am reusit sa inmatriculez masina sa-i iau numere noi.

Sa nu uit i-am vopsit plafonul intr-o nuanta de argintiu care se leaga cu verdele de fabrica. Azi, maine trebuie sa o iau de la vopsit.

Link spre comentariu

Da am umblat la grila nu mi-a placut cum arata noul suport de logo Lada.

Avea aceeasi prindere ca si cea veche, pe spare un surub.

Am scos sigla noua si am ramas cu un suport de sigla veche, pe care am reusit sa o cumpar de la Obor.

http://img210.imageshack.us/img210/6216/26032012743.jpg

Editat de LADA17ABS
Link spre comentariu

Imi stau pe creier semnale laterala si fata de culoare galbena.

Vreau sa fac ceva si optiunile pe care le am sunt cam asa:

- le vopsesc cu lac cu vopsea neagra si le fac fumurii

- le schimb cu unele albe( exista din astea dar la noi de unde sa le cumpar?)

Link spre comentariu

Imi stau pe creier semnale laterala si fata de culoare galbena.

Vreau sa fac ceva si optiunile pe care le am sunt cam asa:

- le vopsesc cu lac cu vopsea neagra si le fac fumurii

- le schimb cu unele albe( exista din astea dar la noi de unde sa le cumpar?)

vezi ca eu am intampinat si am observat o kestie haioasa in trafic ...mai ales in giratorii , nu sunt invatati sa se uite deasupra farurilor pentru semnalizatoare ... :ha:

asa ca nu te sfatuiesc sa le mai si vocsesti fumurii:ha: ca i bagi in ceata de tot ....eu as pune o placa intreaga cu LEDuri in loc de galben sa le sara n oki!!!

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare