gnok Posted April 6, 2011 Author Share Posted April 6, 2011 Re: body lift pajero 1 si 2... M-am exprimat gresit...suruburile de la prinderea caroseriei pe sasiu in partea din fata sunt ceva mai ciudate decat celelalte...si nu gasesc locul pe unde sa pot sa le scot...vreau sa ii inalt fata vreo 3 cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
sese Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 Re: body lift pajero 1 si 2... Trebuie sa demontezi farurile . O sa iti placa :grin: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnok Posted April 6, 2011 Author Share Posted April 6, 2011 Re: body lift pajero 1 si 2... Trebuie sa demontezi farurile . O sa iti placa :grin: Ah firar :ce...de ce imi era frica nu am scapat...merci sese...:tk Link to comment Share on other sites More sharing options...
teolino4x4 Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 Re: body lift pajero 1 si 2... Am citit tot topicul asta cu drag, din cate imi dau seama eu, cam tot ce s-a scris este despre Pajero 1... Cat despre Pajero 2, asta vara i-am facut si eu la al meu o operatie cat de cat asemanatoare... In urma inaltarii cu 70 mm au rezultat mici probleme, unele am reusit sa le rezolv altele inca nu! Distantierii dintre sasiu si caroserie (12 buc)au fost confectionati din bara de ebonita, 70 mm inaltime, diametru gaura 10.5 mm, grosime 45 mm. Suruburile inlocuite (12 buc), au necesitat confectionare intrucat 10x180 mm nu se fabrica, au fost calite si ca sa nu se desfaca, s-au pus cate 2 piulite la fiecare. Probleme intalnite in cazul meu (Pajero2 2.8 Turbo Diesel Intercooler): -motorul a ramas turat, rezolvarea: lungit cablul de aceleratie cu 60 mm (rezolvat!) -alternatorul "bulit" dupa prima noroiala datorita ineficientei sorturilor aparatori de noroi de la roti (spre compartimentul motor), rezolvarea: confectionarea dupa sorturile originale a altora mai lungi cu 70 mm, prinderea acestora nu cu cleme (cum sunt originale) ci cu suruburi, saibe si piulite) Totodata, nereusind sa readuc alternatorul original pe linia de plutire, am "purces" la inlocuirea acestuia cu totul (nu stiu ce amperaj are cel original, poate ma lumineaza cineva si pe mine in privinta asta) Deja sunt off-topic, scuze, nu vreau sa va plictisesc cu problema Alternatoru` -conductele de frana au necesitat o usoara lungire (noroc ca Japonezu` s-a gandit la asta facandu-le 3 spirale pe traseu) -barile au ramas in urma, vor trebuii ridicate fiindca sunt prinse de sasiu, lafel si scaritele laterale (vor trebuii rezolvate) -furtunele (radiator + intercooler + calorifer interior) au trebuit dupa caz reasezate si lungite -problema grava, schimbatoarele (viteza si tractiune), normal ar fi trebuit sa tai din caroserie, insa momentan am preferat sa retrasez cursele celor 2 leviere, schimbatorul de viteze l-am rezolvat relativ simplu, insa, selectorul de tractiune inca nu am reusit sa ii dau de cap, sper sa nu fiu nevoit sa tai din caroserie, cu aceasta ocazie cineva mai cu experienta in acest domeniu poate ma lumineaza si pe mine! Multumesc!! Nu stiam ce are motorul de ramanea turat "-motorul a ramas turat, rezolvarea: lungit cablul de aceleratie cu 60 mm (rezolvat!)" Am rezolvat pb. :banana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ile Dacian Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 (edited) Re: body lift pajero 1 si 2... Buna! vreau sa achizitionez un pajero 2,5. Pot sa-l aduc acasa de la 50 km cu 33-uri neinaltat si cu jante cu et -40. Mai exact intra 33-uri fara sa frece? Multumesc Edited January 17, 2014 by Ile Dacian Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted January 18, 2014 Share Posted January 18, 2014 Re: body lift pajero 1 si 2... Daca nu virezi maxim in nici o directie, daca mergi numai pe sosea, daca mergi cu grija poti. In plus daca nu sunt foarte cramponate amvelopele nu vei avea probleme. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnok Posted January 20, 2014 Author Share Posted January 20, 2014 Re: body lift pajero 1 si 2... Daca nu virezi maxim in nici o directie, daca mergi numai pe sosea, daca mergi cu grija poti. In plus daca nu sunt foarte cramponate amvelopele nu vei avea probleme. Asta daca suspensia lucra corect...sau ai macar optiunea de H la telescoape...eu s veni cu mai mici...nu de alta dar nu traficul se formeaza in functie de roti ci invers... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ile Dacian Posted January 20, 2014 Share Posted January 20, 2014 (edited) Re: body lift pajero 1 si 2... Va multumesc, maine am sa vad chiar eu ce se va intampla :pr1.Voi reveni cu informatii. Edited January 20, 2014 by Astral Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ile Dacian Posted January 21, 2014 Share Posted January 21, 2014 Re: body lift pajero 1 si 2... Am putut sa rulez dar la virare freca in masca si in aparatori .Pe spate nu e nici o problema. Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts