Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Masina mea - Patrol Y61 SWB

adrian03

Postări Recomandate

Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB

Multumesc de urari. Am noroc de oameni care sunt pasionati si ma ajuta s-o fac. Si eu sunt curios ce-o sa iasa. Nu ma indur sa tai din ea,ca as pune 35-uri.

S-au potrivit,merci!

PATROL Y61 SWB 3L
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 181
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Eu am inaltat masina 5 cm si am pus 33 , mai exact km2 285/75 r16 . A ramas mult loc acolo cred ca ar intra si 35 depinde ce faci cu masina , s-ar putea sa atinga la flexari . La 35 insa e nevoie de mai multe .

Ce ET au jantele actuale? Mai ai bara de stabilizare pe spate?

Link spre comentariu

Salut,

Din poze se vede ca e inmatriculata in Romania, are 180 000 km aproximativ, motorul schimbat in 2007, e ceva normal la an de fabricatie 2000. Are clima, tapiterie stofa.

De bani nu vreau sa vorbesc, dar pot sa-ti spun ca piesele inlocuite, manopera,uleiurile, suspensiile(noi),rotile, barile fata si spate tip ARB, troliul, etc sunt mai scumpe decat masina.

PATROL Y61 SWB 3L
Link spre comentariu

Frumos. Ar merge schimbate si la tine bucsele caster cu 2 grade:wink: Spor la treaba .BF goodrich 285/75 r16 nu sunt 33 -uri . Am pus eu pe a mea si au 81 cm inaltime .

Nu vreau sa ridic discutii dar ai incercat sa pui de la cineva 35-uri ?nu stiu ce vrei sa faci cu masina dar mie imi pare rau ca nu am pus 35 .Poate poti imprumuta de la cineva si sa vezi cum merge .Discutii pe forum stiu ca sunt multe .

Link spre comentariu

Alea pe care le-am gasit sunt 33-uri.Dealea pe bune.

Am si bucsile caster si urmeaza sa le pun.Vreau sa fac offroad,nu e prima masina pe care o cumpar, si stiu cam ce trebuie sa fac cu ea.La 35-uri trebuie sa tai din masina si nu vreau(cel putin deocamdata). Jantele pe care le voi monta(in curand), sunt scoase bine in afara. Bara stabilizatoare de pe spate a disparut, ma gandesc daca pe fata s-o mai tin sau nu, vad eu..

Pana acum e bine, doar ca dureaza mai mult decat ma gandeam la inceput. O saptamana o sa dureze sa fac barile fata si spate.

Editat de adrian03
PATROL Y61 SWB 3L
Link spre comentariu

Salut,

Am niste intrebari pentru ca urmeaza sa fac si eu o operatie asemanatoare cat de curand:

1. Cu cati cm ai ridicat-o?
  2. Cu tendoanele cum faci (pui mai lungi), ca s-au cam adunat rotile sub masina (se vede mai pronuntat la alea din spate)?
  3. Cum stau crucile cardanice / cum e unghiul dintre cardane si grupuri? Mai merge/trebuie coborat ceva?
  4. Ai refacut reglajul (modificat piesa care determina incarcarea) pentru frana spate?

Mersi,

Sorin

• Like 1

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu

+5 cm, dar pana nu pun barile din tabla, pragurile HD si troliul, nu o stiu exact cum o sa arate finalul (se va lasa masina).

Roata sta cum trebuie, poza e facuta din fata si te pacaleste.Urmeaza sa pun bucsile caster.

La frana din spate nu am umblat. Sefulik le-a montat si zice ca merge bine. Deseara o sa vad si eu.

Nu este o suspensie exagerata, nu e cazul de cine stie ce modificari.

Mai revin cu poze cand modific ceva.

Editat de adrian03
PATROL Y61 SWB 3L
Link spre comentariu

Mie mi se pare bara fata (cel putin in aceste poze) cam butucanoasa. Dar pana la urma ...e vorba de gusturile fiecaruia. Mai pe seara iti pun aici niste poze cu una executata de niste colaboratori foarte buni de-ai nostri, asta asa ptr inspiratie. :h5

Spor la treaba in continuare! :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Asa mi se pare si mie, problema este cu troliul, ca este pus direct pe lonjeroane si ca se iasa mai ingusta, ar trebui sa gaseasca alta solutie, solutie care implica montarea placii de troliu mai sus, ceea ce duce la un efect de parghie, etc..

Eu vreau sa termin masina cat mai repede,pentru ca trece sezonul, si nu mai vreau sa pierd vremea, plus ca treaba cu pozitionarea troliului direct pe lonjeron mi se pare mai ok, din pacate aspectul avand de suferit..

Dar o fac de mers prin padure, acolo ma intereseaza sa tina, eu avand o experienta cu o bara care a zburat cu tot cu troliu de era sa pic in gol(la the pantha-pentru cine stie).

PATROL Y61 SWB 3L
Link spre comentariu

Placa de troliu o faci separat si o prinzi intre/pe/sub lonjeroane unde iti convine in minim 4 suruburi de forta pe parte. Bara de asemenea o faci separat cat de groasa vrei, chiar daca troliul iti va iesi pe partea de sus te duci cu el in masca masinii ca la Y61 ai slava domnului suficient loc.

Nu neglija nici unghiul de atac de la roti.

"Vreau sa termin masina cat mai repede" - expresia asta incearca sa ti-o scoti din vocabular ... ptr ca e mai ieftin sa pierzi timp decat sa pierzi bani. Lucrurile trebuie gandite si facute gradual cu cap. Ai deja experienta cu 70-ul. Nu incerca acum sa faci aceleasi greseli.

Sa ai spor.

Link spre comentariu

Da Yonutz, ai dreptate si tu, dar trebuie sa iau in calcul nu numai designul, ci si functionalitatea.

Eu vreau sa am placa de troliu direct pe lonjeron, si de aici apare inaltimea aia mai mare.

Eu ce am vazut tip ARB,arata mai bine, dar din cate am inteles, placa este mai sus.

Pe de alta parte, cand va fi finisata si vopsita, o sa arate altfel.

PATROL Y61 SWB 3L
Link spre comentariu

Am revenit cu poze.

Bara a fost construita de domnul Tudor (traco) si a fost finisata de noi (inhibitor, grund, pregatit vopsit si vopsit fata-verso) ...

Enjoy:

http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/Y61%202004%20Bullbar/DSC05649Medium_zps455a0be1.jpg

http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/Y61%202004%20Bullbar/DSC05653Medium_zpsee0843ec.jpg

http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/Y61%202004%20Bullbar/DSC05656Medium_zpsf934ca56.jpg

http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/Y61%202004%20Bullbar/DSC05659Medium_zps63492903.jpg

Produsul final:

http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/Y61%202004%20Bullbar/DSC05742Medium_zpsb4aadc3c.jpg

http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/Y61%202004%20Bullbar/DSC05747Medium_zps5d2a7a90.jpg

http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/Y61%202004%20Bullbar/DSC05746Medium_zpsf928f064.jpg

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare