teo pes Postat Mai 31, 2013 Partajează Postat Mai 31, 2013 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Unde s a facut treaba asta? ai un pm! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fulgeras Postat Mai 31, 2013 Partajează Postat Mai 31, 2013 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Daca tot ai dat jos caroseria, ar fi bine sa vezi si un pic de sasiu, curatat, grunduit si un strat de teroson, ca nu ii asa scump terosunul, mi se pare ca 45 de lei o cutie, cu 2 cutii ai scapat....dar stii ca sasiu est ein regula.....in rest spor la treaba, si sa te bucuri incontinuare de masinuta ta.... Cu respect, Cristi Dan Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Iunie 24, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2013 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB A facut si rollcage-ul. Sper sa o am in Bucuresti in 10 zile. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Nu vreau sa fiu carcotas si nici nu stiu cine ti-a executat rollcage-ul ...dar un X in spatele scanelor fata era suficient si mult mai ok decat ce ai tu acolo. De asemenea un X deasupra capului ...era binevenit. O bara oblica nu face decat sa-ti complice existenta acolo ... Legaturile erau bine daca erau facute pe stalpi si dublate de un rollcage exterior ...daca tot vorbim de siguranta. Ca si model ...uita-te la anexele regulamentului CNOR. A avea fiare in masina ...nu e sinonim cu a avea rollcage. Dar tu stii mai bine ce iti trebuie. Bafta. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Iunie 24, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2013 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Si eu ma gandeam la un X. Dar i-am lasat mana libera, pentru ca are mai multa experienta decat mine.Teava e groasa. Ar trebui sa tina. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Atentie nu are nici o treaba grosimea tevii cu "schema" de ranforsare. Nu spun asta ca sa carcotesc ...dar uita-te si tu la majoritatea RC facute care sunt pe masini ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Iulie 30, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2013 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Poze noi. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Iulie 30, 2013 Partajează Postat Iulie 30, 2013 (editat) Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Wow. Phoenix, nu altceva. Editat Iulie 30, 2013 de Kibitz aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dude Postat August 3, 2013 Partajează Postat August 3, 2013 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Arata mai bine decat cea dinainte. :) La cat mai multe iesiri, ferit deorice probleme.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat August 3, 2013 Partajează Postat August 3, 2013 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Ce te-a determinat sa o scoti la vanzare,Adrian ? http://www.autovit.ro/nissan-patrol-C30092767.html Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat August 3, 2013 Autor Partajează Postat August 3, 2013 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Am nevoie de bani. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Februarie 20, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2014 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB M-am ocupat de masină in ultima vreme. Ambreiaj nou, intinzator, curea,baterie, boxe,termostat. Am umblat la electomotor, am pus un releu la alternator. Antigel nou, ca imi inghetase când a fost frig. Tăiat aripi, rezolvat cu rugina. Am vopsit partea de jos. Am pus si overfendere. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Salut ! Acum am aruncat si eu o privire pe ultimele fotografii de la tine. Nu stiu nimic despre rollcage-uri, nu am asa ceva pe masina dar totusi o nedumerire tot am....nu-i un pic cam periculos in partea din fata, la parasolare ? Nu stiu daca ai obiceiul sa porti centura de siguranta pe strada (sau in off), dar daca ai vreun eveniment "ciudat" si esti fara centura...cu fruntea acolo lovesti. Sper sa nu mi-o iei in nume de rau. Teava folosita pare destul de groasa, dar si rezista ? Ma gandesc ca poate exista tevi mai subtiri si mai rezistente (probabil cu costuri mai mari, e drept). PS. Acum vreo 7 ani am avut un vecin care conducea un Tico (taximetrist) si lovit fiind din lateral, a dat cu capul in tabla aia de la parasolar si a murit. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Februarie 20, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2014 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Salut, Port centura. Are si air bag. Eu cred ca rezistă. De ce sa nu reziste? Cel care l-a facut se pare ca se ocupă de asa ceva pentru masini de concurs. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Eu cred ca rezistă. De ce sa nu reziste? Cel care l-a facut se pare ca se ocupă de asa ceva pentru masini de concurs. Am scris mai sus ... Partea din spate a RC mi se pare cel putin pericoloasa ptr cei din masina ...e doar o parere si atat ...:wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Februarie 20, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2014 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB O sa pun burete pe RC. Cat mai curand. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Burete gasesti la magazinele de instalatii ...izolator de tevi ...nu e scump ...:wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB air bag ul in ce conditii se mai deschide ? : cu masina ridicata , cu bara metalica de protectie , cu rc u? nu cred ca mai trebuie luat intrun calcul serios de securitate ! sa nu mai punem si vechimea utilajelor! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB M-am ocupat de masină in ultima vreme. Ambreiaj nou, intinzator, curea,baterie, boxe,termostat. Am umblat la electomotor, am pus un releu la alternator. Antigel nou, ca imi inghetase când a fost frig. Tăiat aripi, rezolvat cu rugina. Am vopsit partea de jos. Am pus si overfendere. Salut, Imi place degajarea de la roti! E complicat de taiat din aripi? Cum se mai prinde partea din interior de plastic cu rol de protectie la noroi/mizerie? Vreau si eu sa iau in calcul o astfel de operatie. :h5 Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Februarie 20, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2014 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Am pus poze cu overfenderele faţă. Sper ca se vad. De tăiat e usor. In spate am facut o buza îngustă. In faţă buza e in interior. Am renunțat la plasticele originale. Am pus cauciuc exact ca cel din care am făcut overfenderele. Inclusiv pe lângă motor.Le-am prins cu un fel de șuruburi. O sa pun o poză, cu mentiunea ca sunt jumătate fată de cel din poză. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Februarie 20, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2014 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Puteam să mai tai. Dar nu am nevoie de roti mai mari. Am verificat, nu atinge. Am 34, cred ca intra si 35. Nu sunt sigur, nu am insistat sa verific, pentru ca nu m-a interesat. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Salut, Imi place degajarea de la roti! E complicat de taiat din aripi? Cum se mai prinde partea din interior de plastic cu rol de protectie la noroi/mizerie? Vreau si eu sa iau in calcul o astfel de operatie. :h5 Sorin Nu e complicat de loc ...Iti arat eu live daca vrei ...le am bine cu flexu (cu stricatu) doar sa nu fie degete prin zona ... :dr3 ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Februarie 21, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2014 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Am folosit presuri de camioane. 2 bucăți. 70 Ron bucata. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 (editat) Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Domnilor, Multumesc mult pentru poze si pentru raspunsuri! Editat Februarie 21, 2014 de Kibitz aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Februarie 21, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2014 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Am îmbrăcat RC-ul. Ieftin, simplu, a durat cam doua ore. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate