pantzerrow Postat Iulie 10, 2013 Partajează Postat Iulie 10, 2013 Re: Bancul zilei -Graines de citrouilles salees,garcons... ! -Striga FA samanta de bostan cu sare ,ca nu toti au stat la Paris ca tine... Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geticul Postat Iulie 11, 2013 Partajează Postat Iulie 11, 2013 Re: Bancul zilei cateva bancuri din domeniu. Ieri am lăsat-o pe nevastă-mea să conducă pe un drum de țară unde nu era nimeni. - ”Ce-ai zice dacă aș face ceva ce nu am mai făcut niciodată în mașină?” m-a întrebat zâmbind. - ”Bine” zic ”hai, bagă… a treia...” Regulile pe trecerea de pietoni. Verde - mergi, rosu - fugi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 11, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2013 Re: Bancul zilei - Scuzati-ma, domnule director, pot sa vorbesc cu dumneavoastra? - Desigur, intra, ce pot sa fac pentru tine? - Stiti, sunt angajatul aceste firme de peste zece ani. - Asa… - Nu vreau s-o iau pe ocolite… As vrea o marire de salariu. Sunt mai multe companii care ma cauta dar am zis sa vorbesc cu dumneavoastra prima data. - O marire!? Ti-as da o marire de salariu, dar nu e timpul potrivit pentru asta acum. - Va inteleg si stiu ca situatia economica de acum are un efect negativ asupra vanzarilor, dar trebuie sa luati in considerare ca muncesc mult, am initiativa si sunt loial acestei companii de peste zece ani. - Bine, luand in considerare acesti factori si pentru ca nu am chef sa caut pe altcineva in locul tau, iti ofer o marire de 20% . Ce zici? - Excelent. Multumesc, domnule! - Inainte sa pleci, de curiozitate, care sunt companiile care te cauta? - Oh, sunt foarte multe… Electrica, RoGaze, Internet, RoTelefonica, Banca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
balmariuz Postat Iulie 11, 2013 Partajează Postat Iulie 11, 2013 Re: Bancul zilei Un pescar pe malul unui rau se holbeaza la plutitor. La cativa metri inoata un crocodil. Vazand pescarul, crocodilul intreaba: -Ce, omule, nu se prinde nimic? -Nu. -Daca tot nu se prinde nimic nu vrei sa faci o baie? :C Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iulie 13, 2013 Partajează Postat Iulie 13, 2013 Re: Bancul zilei O secretara blonda, proaspat angajata. Seful: - Domnisoara, va suparati daca va servesc cu o prajitura? - Nu, domnule director. A doua zi: - Domnisoara, va suparati daca va servesc cu o ciocolata? - Nu, domnule director. A treia zi iar: - Domnisoara, va suparati daca va servesc cu o inghetata? Blonda: - Domnule director, daca o continuam tot asa, pana o sa va culcati cu mine o sa fac diabet! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Iulie 13, 2013 Partajează Postat Iulie 13, 2013 Re: Bancul zilei Sper sa nu-mi fac dusmani!:grin: Cum sa conduci masina ca un bucurestean Cum sa conduci masina ca un bucurestean. (trebuie sa uiti tot ce ai invatat la scoala de soferi – daca ai facut-o): I. Oprirea si stationarea Poti sa opresti unde vrei si sa stationezi cat vrei, cu conditia sa: a) nu fie vreun politist prin apropriere b) sa pui luminile de avarie, daca ai chef. Daca nu ai chef, se tine cont numai de punctul anterior. II.Prioritatea In Bucuresti exista urmatoarele tipuri de prioritate: a) prioritatea de dreapta (optionala) – se aplica numai in cazul in care tu esti cel care vine din dreapta b) prioritate fata de tramvai c) prioritate fata de camion d) prioritate fata de taxi e) prioritate fata de smecher/i. “Prioritatea de smecher “se obtine prin unul din procedeele “ia-i fata”, “baga-te cu tupeu”, “taie-i calea” si “ia mai da-l dracului, ca n-o sa stau aici toata ziua”. Pietonii NU au prioritate niciodata. III. Alte sfaturi la fel de utile Daca vrei sa fii un bucurestean veritabil trebuie sa tii cont de urmatoarele recomandari privind circulatia pe drumurile publice: * Semnificatia culorilor semaforului: - verde – treci fara probleme - galben – repede ca se pune rosu - rosu – repede, ca e ultima sansa pina sa le dea drumul celorlalti. * Daca este coada la stop si un sir lung de masini, iti recomandam tehnica “sirului shuntat”. In acest scop, mergi pe contrasens pe toata lungimea cozii de masini, pana ajungi la stop si apoi in virtutea prioritatii de smecher (vezi si punctul anterior) reintri in coloana, in pole-position. * Daca te afli al doilea la semafor, in secunda in care apare culoarea verde, trebuie sa apesi pe claxon, cat mai lung si mai insistent, pentru a-l zori pe mocaitul din fata. Un claxon viguros este expresia unei personalitati puternice deci, nu ezita! * Daca esti prima masina de la stop si cineva te claxoneaza imediat cum se pune verde, opreste motorul, ia-ti bata de baseball (obligatorie, se tine sub scaun), da-te jos din masina, du-te la cel care te-a claxonat si sparge-i fata. * Pe timp de noapte circula obligatoriu cu faza lunga. Poti folosi faza lunga si ziua, atunci cand mergi cu viteza. * Daca circuli noaptea si o masina vine din fata cu faza lunga, baga-i si tu faza lunga in fata, de cateva ori, intermitent. Farurile cu halogen dau efecte atat distractive cat si psihedelice. * Daca inaintea ta se afla cineva cu o masina care merge mai incet claxoneaza-l si baga-i faza lunga in ochi: sa se duca dracului acasa daca are masina si merge ca mortu’. * Folositi claxonul cat mai mult, mai nervos si in mai multe tonalitati. Injura cu sete. Arata-i degetul mijlociu. Intai mana stanga, apoi ambele – in Bucuresti se poate conduce tinand volanul cu genunchii. * Daca nu stii sa injuri, nu esti sofer. Daca nu stii sa injuri 20 de minute in sir fara sa te repeti, nu esti sofer bucurestean. * Cand ploua, va puteti face ziua mai vesela trecand in viteza cu masina prin baltoace in asa fel incat sa improscati cat mai multi pietoni, sau unul dar bine. Daca improscati pietoni aflati in travesare regulamentara pe zebra, obtineti un bonus de stil. L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 Re: Bancul zilei - Domnule, eu am cumpărat de la dvs acest cascaval ieri.. - Da, si care e problema? - Ati spus că e elvetian. - Da. - Am o întrebare, el de acolo a fost importat sau deportat? Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iulie 23, 2013 Partajează Postat Iulie 23, 2013 Re: Bancul zilei A sarutat-o pe nevasta-sa pe obraz si a adormit. Cand s-a trezit, a vazut un tip ciudat care statea la capul patului, imbracat cu o roba alba: - Cine dracu esti? intreaba Ion, si ce cauti in dormitorul meu? - Asta nu e dormitorul tau, iar eu sunt Sfantul Petru - Adica .. sunt mort?! Nu se poate! Mai am atatea lucruri de facut in viata! Nici nu mi-am luat la revedere de la familie ! trebuie sa ma trimiti inapoi! - Ok .. poti sa te reincarnezi dar .. nu te putem trimite inapoi decat ca un caine sau o gaina. Ion a fost devastat, dar stiind ca era o ferma nu prea departe de casa sa, a rugat sa fie trimis inapoi ca o gaina. Flash de lumina si *poof* s-a trezit acoperit de pene si ciugulind de pe pamant. - Nu e chiar asa de rau, s-a gandit Ion, pana cand a simtit o chestie ciudata crescand in el. Cocosul s-a dus la el si i-a zis - Deci .. tu esti gaina cea noua? Cum iti place prima zi aici? - Nu e chiar asa de rau, zice Ion, dar am asa o senzatie ciudata, de parca o sa explodez - Ovulezi, nu-mi spune ca n-ai mai facut niciodata un ou? - Niciodata! - Eh .. relaxeaza-te si lasa sa se intample. Cateva secunde (destul de incomode) mai tarziu, un ou iese de sub coada sa. Un sentiment intens de relaxare il cuprinde, iar emotiile il coplesesc, devenind mama pentru prima oara. Cand a facut al doilea ou, sentimentul de fericire a fost si mai coplesitor si a stiut atunci ca reincarnarea sa ca gaina a fost cel mai bun lucru care i s-a intamplat vreodata! Cuprins de fericire, a continuat si exact cand trebuia sa scoata si al treilea ou, a simtit o lovitura incredibil de puternica in ceafa si a auzit-o pe nevasta-sa: IOANE!!! Trezeste-te dracu', betiv nenorocit! Te c.ci in pat! :)))) It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 Re: Bancul zilei Care sunt avantajele daca ai trecut de 50 de ani ? 1. Cei care rapesc oameni nu mai sunt interesati de tine 2. In caz de luare de ostateci tu vei fi intre primii eliberati 3. Nimeni nu se asteapta de la tine ca sa alergi undeva 4. Daca seara esti sunat dupa ora 21h00 esti intrebat « Nu te-am trezit ?» 5. Oamenii nu se mai intreaba daca esti ipohondru 6. Nu mai exista nimic de invatat pe calea cea mai grea 7. Lucrurile pe care le cumperi acum nu se mai uzeaza 8. Poti cina si la 4h00 dupa-masa 9. Poti trai fara sex dar nu fara ochelari 10. Te angajezi in discutii serioase despre sistemul de pensii 11. Depasirea vitezei legale nu mai e o provocare 12. Nu mai incerci sa-ti sugi burta daca cineva intra in incapere 13. In lift canti impreuna cu difuzorul 14. Ochii nu ti se mai strica 15. Incheieturile iti prezic vremea mai corect decat Institutul National de Meteorologie 16. Platile facute catre asiguratorii de sanatate in sfarsit incep sa-si arate roadele 17. Secretele tale sunt in siguranta la prieteni deoarece nici ei nu-si mai aduc aminte de ele 18. Nu-ti mai aduci aminte cine ti-a trimis mail-ul acesta 19. Ti se pare reconfortant ca literele din acest mail sunt destul de mari 20. Te rog sa transmiti aceasta lista la toate persoanele de care iti mai aduci aminte REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 Re: Bancul zilei O familie de tineri merge in vizita la niste prieteni mai in varsta. Se aseaza la masa sa manance. Batranul ii zice sotiei: - Luceafarul meu, adu felul intai. Dupa ce termina, batranul zice: - Frumoasa mea, adu felul doi. Dupa ce termina, batranul ii zice sotiei: - Iubirea mea, adu desertul. Dupa masa, femeile merg la bucatarie, iar barbatii raman singuri. Tanarul il intreaba pe batran: - Cum de reusesti dupa atatia ani sa-i spui cuvinte asa frumoase? - Sa înnebunesc daca mai stiu cum o cheama! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 Re: Bancul zilei Lupu’ o prinde pe Scufiţă în pădure. Domnișoară, ai două opţiuni: fuziune sau … absorbţie! :ha::ha::ha: All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 27, 2013 Partajează Postat Iulie 27, 2013 Re: Bancul zilei O pun la bancuri insa nu mi-ar surade idea sa dau peste animalul asta cu masina . A facut praf limba romana ...:dr3 http://www.tocmai.ro/vand-passat-2007-limuzina-impecabila-11695239.html Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 27, 2013 Partajează Postat Iulie 27, 2013 Re: Bancul zilei Oare se mai primesc minute pe cartela daca te suna lumea pe mobil, cum era odata? Ca mai mult ca sigur de aia a pus anuntul asta cocalarul. O fi VW masina de cacat, dar nici chiar de 3600 euro. :ha: Oricum, macar stim ca cocalarul e fan Sandero! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Iulie 27, 2013 Partajează Postat Iulie 27, 2013 Re: Bancul zilei O pun la bancuri insa nu mi-ar surade idea sa dau peste animalul asta cu masina . A facut praf limba romana ...:dr3 http://www.tocmai.ro/vand-passat-2007-limuzina-impecabila-11695239.html Nu mai merge ... a scos anunțul ... când am vrut să-l văd mi-a apărut: Anuntul cu ID 11695239 nu mai este valabil. Vedeti mai jos alte anunturi similare. Data viitoare fă și tu o captură de ecran și pune-o în discuția: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?78712-Repeten%26%23539%3Bi-retarda%26%23539%3Bi-pe-internet-aici-%EEi-facem-de-r%E2s! Numai bine!:h5 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat August 2, 2013 Partajează Postat August 2, 2013 Re: Bancul zilei O tipa, tatuata din cap pana-n picioare, facea plaja la nudisti. Un tip vine langa ea, o studiaza din cap pana in picioare si o intreaba: - Nu va suparati, aveti cumva pe pulpa stanga un tatuaj cu zambetul lui Iliescu ? - Da! - Doamna, cat il admir pe acest om… imi dati voie sa-l pup? - Pupa-l domnule. - Multumesc! Pupa omul pulpa stanga, iar apoi intreaba: - Dar pe pulpa dreapta este tatuat domnul Vadim? - Da. - Imi dati voie sa-l pup? Va rog mult! - Pupa-l, dar te rog sa pleci apoi,ca-mi iei soarele! Il pupa si pe Vadim, iar apoi intreaba din nou: - Doamna, cumva intre picioare, cu ochii incrucisati, este domnul Basescu? - Da. - Doamna, lasati-ma sa-i dau 3 sule-n gura… ca atat m-a enervat cu taierea salariilor...! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat August 2, 2013 Partajează Postat August 2, 2013 Re: Bancul zilei O tipa, tatuata din cap pana-n picioare, facea plaja la nudisti. Un tip vine langa ea, o studiaza din cap pana in picioare si o intreaba: - Nu va suparati, aveti cumva pe pulpa stanga un tatuaj cu zambetul lui Iliescu ? - Da! - Doamna, cat il admir pe acest om… imi dati voie sa-l pup? - Pupa-l domnule. - Multumesc! Pupa omul pulpa stanga, iar apoi intreaba: - Dar pe pulpa dreapta este tatuat domnul Vadim? - Da. - Imi dati voie sa-l pup? Va rog mult! - Pupa-l, dar te rog sa pleci apoi,ca-mi iei soarele! Il pupa si pe Vadim, iar apoi intreaba din nou: - Doamna, cumva intre picioare, cu ochii incrucisati, este domnul Basescu? - Da. - Doamna, lasati-ma sa-i dau 3 sule-n gura… ca atat m-a enervat cu taierea salariilor...! :ha: foarte tare! Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat August 2, 2013 Partajează Postat August 2, 2013 Re: Bancul zilei Cum ii dublezi valoarea unui trabant? Ii faci plinul! Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat August 2, 2013 Partajează Postat August 2, 2013 Re: Bancul zilei daca ai un pic rabdare, se va aplica la orice masina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat August 2, 2013 Partajează Postat August 2, 2013 Re: Bancul zilei daca ai un pic rabdare, se va aplica la orice masina cu siguranta Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat August 4, 2013 Partajează Postat August 4, 2013 Re: Bancul zilei Doi cocosi vobeau … - Hai ma pana la alimentara … - Ce pana mea sa facem noi la alimentara ?! - Hai ma prostule … vedem si noi puicute goale … ! Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat August 5, 2013 Partajează Postat August 5, 2013 Re: Bancul zilei - Domn profesor, eu plec, n-am invatat nimic! - Foarte bine, ai nota 3 ! Insa, daca nu stiti sa-mi raspunde-ti la o intrebare, tot din Logica ... ma treceti? :D - Hmmm ... bine! - Ce este ilogic dar legal, logic dar ilegal, ilogic si ilegal toate in acelasi timp??? Sta profesorul si se gandeste, face schite, tabele ... degeaba! - Ok, daca stii raspunsul corect .... nu numai ca te trec dar iti maresc si nota, iti dau 8! - Perfect! Deci, faptul ca d-voastra aveti 60 ani si sotia 21 ani - este ilogic dar legal - , faptul ca sotia d-voastra are un amant de 23 ani - este logic dar ilegal - , si, faptul ca ii mariti nota amantului sotiei d-voastra - este ilogic si ilegal Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 Re: Bancul zilei Seful de post il trimite pe subalternul lui zi de zi sa-i cumpere ziarul. Acesta se gandeste sa cumpere 7 ziare si sa-i dea unul zilnic. - Ba Barbule, spune seful de post, ba da prost e asta, e a saptea oara cand face accident si tot pe acolo trece... Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 Re: Bancul zilei Care este diferenta dintre o femeie la volan si un fulger? Ambele trag la copaci! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 Re: Bancul zilei Un Oltean merge in Bucuresti si parcheaza chiar in fata parlamentului.Un politist il vede si ii spune: -Domnule nu puteti sa parcati.Pe aici trec toti parlamentarii,ministrii...presedintele.. -Si ce imi pasa mie oricum am antifurt... La intrarea pe un podet de scanduri , ce leaga doua piscuri de munte, este urmatorul anunt : Pe acest podet pot sa treaca simultan : - maxim 1 american sau : - maxim 2 romani sau : - minim 1.000 de unguri -Draga mea, maine implinesti 30 de anisori ! Eu plec acum in oras. Ce ti-ai dori de ziua ta ? -Oaaaa! Scump...e ! As dori o rochie noua , o posetuta , un buchet mare de trandafiri ... -Bine, bine ... te-am intrebat doar asa din politete...Eu merg la o bere cu baietii ... Conform statisticilor ai mai mari sanse sa mori spre loterie decat sa castigi marele premiu. Traian Basescu : "Stimati cetateni , va propun un exercitiu : Nu va uitati timp de o saptamana , la Antene !!!" L-am ascultat, si mi-au disparut amandoua parabolicele de pe casa ... Cred ca asa a facut si cu navele... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 Re: Bancul zilei Un Oltean merge in Bucuresti si parcheaza chiar in fata parlamentului.Un politist il vede si ii spune: -Domnule nu puteti sa parcati.Pe aici trec toti parlamentarii,ministrii...presedintele.. -Si ce imi pasa mie oricum am antifurt... La intrarea pe un podet de scanduri , ce leaga doua piscuri de munte, este urmatorul anunt : Pe acest podet pot sa treaca simultan : - maxim 1 american sau : - maxim 2 romani sau : - minim 1.000 de unguri -Draga mea, maine implinesti 30 de anisori ! Eu plec acum in oras. Ce ti-ai dori de ziua ta ? -Oaaaa! Scump...e ! As dori o rochie noua , o posetuta , un buchet mare de trandafiri ... -Bine, bine ... te-am intrebat doar asa din politete...Eu merg la o bere cu baietii ... Conform statisticilor ai mai mari sanse sa mori spre loterie decat sa castigi marele premiu. Traian Basescu : "Stimati cetateni , va propun un exercitiu : Nu va uitati timp de o saptamana , la Antene !!!" L-am ascultat, si mi-au disparut amandoua parabolicele de pe casa ... Cred ca asa a facut si cu navele... :ha: Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate