nessum Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Re: Bancul zilei - Are you sure this is British beef? - Of horse it is! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitonul Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 (edited) Re: Bancul zilei Incendiu mare la un spital. Ca de obicei, sosesc operativ SMURD-ul și pompierii. Acționează organizat, se luptă cu flăcările, dar îşi fac treaba profesionist, sting incendiul și intervin pentru salvarea persoanelor aflate în pericol. La urmă, șeful formației raportează managerului de spital: - Dle Doctor, operaţiunea a fost încheiată cu succes, au fost salvaţi aproape toţi, doar la subsol, din cele trei persoane inconștiente găsite acolo, doar două am reuşit să le resuscităm, una... din păcate, a murit. Ne pare rău.. Doctorul: - Bai, sunteti nebuni? La subsol se afla morga ! Edited February 24, 2013 by pitonul Rubicon 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u2_2 Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Re: Bancul zilei Incendiu mare la un spital. Ca de obicei, sosesc operativ SMURD-ul și pompierii. Acționează organizat, se luptă cu flăcările, dar îşi fac treaba profesionist, sting incendiul și intervin pentru salvarea persoanelor aflate în pericol. La urmă, șeful formației raportează managerului de spital: - Dle Doctor, operaţiunea a fost încheiată cu succes, au fost salvaţi aproape toţi, doar la subsol, din cele trei persoane inconștiente găsite acolo, doar două am reuşit să le resuscităm, una... din păcate, a murit. Ne pare rău.. Doctorul: - Bai, sunteti nebuni? La subsol se La subsol se afla morga ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrolator Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Re: Bancul zilei Breaking news!!! Skandalul carnii de cal ia amploare. În batoanele de peste s-au descoperit urme de carne de calut de mare. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitonul Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Re: Bancul zilei Breaking news!!! Skandalul carnii de cal ia amploare. În batoanele de peste s-au descoperit urme de carne de calut de mare. Pescuiti in Marea Neagra ! 1 Rubicon 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrolator Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Re: Bancul zilei Pescuiti in Marea Neagra ! :ha::ha::ha: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
teddybear Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Re: Bancul zilei :ha::ha::ha: Oricat ar parea de incredibil, in zona "2 Mai"-"Vama Veche" exista o rezervatie in care inca mai traiesc caluti de mare, ace de mare si alte cateva specii pe cale de disparitie: http://2maidurankulak.marenostrum.ro/ro-rezervatia.php http://www.rmri.ro/VV2M/index.html http://www.cugetliber.ro/stiri-actual-rezervatia-marina-vama-veche-si-8211-2-mai-trece-granita-21931:wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitonul Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 (edited) Re: Bancul zilei Un bătrânel şi o bătrânică se cunosc într-o casă de bătrâni. După un timp, după ce s-au cunoscut mai bine, bătrânul îi spune bătrânei: - SEX NU MAI PUTEM FACE, CEL PUŢIN VREI SĂ MI-O ŢII ÎN MÂNĂ? - DA, DESIGUR! răspunde bătrâna. Şi de atunci, seară de seară, pe o bancă în parc, bătrânica i-o ţinea în mână... După un timp a dispărut bătrânul şi bătrânica era îngrijorată de ce i s-o fi întâmplat! L-a căutat prin parc şi l-a văzut pe o bancă, cu o altă bătrânică... care i-o ţinea în mână! Enervată, bătrâna îl apostrofează: - CE ARE FEMEIA ASTA, ŞI EU NU AM? - PARKINSON !!!, răspunse bătrânul. Edited February 26, 2013 by Astral Rubicon 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Re: Bancul zilei Intr-o celula trei detinuti: Cel mai solid spune: -Am aflat ca azi ne va veni un nou coleg. Sper ca nu aveti nimic impotriva ca acesta sa fie sotia mea! Cel mijlociu spune: -Daca va fie sotia ta, atunci va fi amanta mea! Cel mai pirpiriu spune si el: -Daca va fi sotia ta si amanta ta, va fi deci, prietena mea. Brusc se deschide usa si intra un tip inalt foarte musculos, plin de cicatrici si spune: -Copii, eu de astazi sunt mama voastra, si pentru ca am o singura tita, veti suge pe rand din ea.. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitonul Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Re: Bancul zilei - De ce sus albim şi jos nu? - Pentru că sus avem necazuri, jos numai bucurii. Rubicon 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nessum Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Re: Bancul zilei Când am întâlnit-o pe cea care avea să devină mai târziu soția mea, eram total împotriva căsătoriei. Au trecut de atunci, iată, mai bine de 20 de ani, şi eu tot nu mi-am schimbat părerea!... :grin: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
JurasikMan Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Re: Bancul zilei ...Făceam sex cu o prostituată pe bancheta din spate a maşinii, când un poliţist îmi bate-n geam: - Ar trebui să vă arestez pe amândoi, .dar, ... aş putea să mă prefac că nu v-am văzut, ... dacă sunt următorul la rând. Am fost şocat, nu ştiam ce să mai cred, . vorbeşte serios,... îmi întinde o capcană,. aşa că i-am zis: - Nu ştiu ce să zic, domnule poliţist. - De ce nu ştii mă?! Vrei să te arestez? - Nu, domnule poliţist, i-am zis, doar că, ... n-am mai f***t niciodată un poliţist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolfman Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Re: Bancul zilei :ha::ha::ha::ha::ha: "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Re: Bancul zilei Calosalam:4079862908::4079862908::4079862908: 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitonul Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Re: Bancul zilei - Care sunt cele trei cuvinte, folosite cel mai des in lume? - I love you? - Nu,"Made in China "! Rubicon 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teddybear Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Re: Bancul zilei Doi pensionari, prieteni vechi, se regasesc pe o terasa, la "o bericica" rece: - Cum te descurci cu pensia? - Nu prea bine, dar mai si lucrez! - Unde? - Joc în filme erotice pentru batrâni. - si cum te descurci la scenele alea... tari? Mai poti? - Aaa, nu, prietene, acolo avem cascadori!... It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitonul Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Re: Bancul zilei Anunț la matrimoniale: „Băiat cu mașină, caut fată cu benzină!” Rubicon 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 (edited) Re: Bancul zilei Anunț la matrimoniale: „Băiat cu mașină, caut fată cu benzină!” ..na sa o vad si pe asta: a ramas Pitonul fara de benzina ! :ha: ... de cat iti trebuie de 16-18 ani...sau cu mai multi "octani" ? Edited March 5, 2013 by worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitonul Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Re: Bancul zilei ..na sa o vad si pe asta: a ramas Pitonul fara de benzina ! :ha: ... de cat iti trebuie de 16-18 ani...sau cu mai multi "octani" ? Laur,daca nu ai, te pot imprumuta cu 2-3 litri de benzina ! Rubicon 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgel Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Re: Bancul zilei Definitia ajutorului umanitar::ha: Ajutor platit de saracii din tarile bogate pentru a ajuta bogatii din tarile sarace. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nessum Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Re: Bancul zilei La un interviu de angajare: - “Care credeţi că este cel mai mare defect al dumneavoastră?” Aplicantul: - “Sinceritatea” Angajatorul: - “Nu cred că sinceritatea este un defect” Aplicantul: - "Mă doare-n p*lă de ce credeţi dumneavoastră”. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marianw8 Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Re: Bancul zilei :ha::ha1:ha: ...a fost sincer . ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpopescu Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Re: Bancul zilei Se întoarce fata de la întâlnire. Conversaţie cu mama: - Cum a fost, e frumos? - Ahhh… Doamne, e suuuper. - Miroase bine? - Extraordinar. Un gentleman. - Cina a fost gustoasă? - Foarte gustoasă. Restaurant select. - Dar… aia…. A fost? - A fost… e pur şi simplu excepţional. Vine băiatul de la întâlnire. Conversaţie cu tata: - Da? - Da. - Bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Re: Bancul zilei O femeie disperata suna la medicul veterinar: - Domnule doctor, pisica mea a baut circa 50 ml de benzina, apoi s-a invartit ca nebuna prin casa vreo 3 ore si acum sta pe canapea si nu se mai misca deloc. Ce credeti ca s-a intamplat? Sta medicul si se gandeste, apoi raspunde calm: - O fi ramas fara benzina? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantzerrow Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Re: Bancul zilei Soția îi spune soțului: - Dragule, eu vreau să-mi pun doi dinți de aur, ce zici? Sotul raspunde : - Mda… unul sus, altul jos,… apoi îi sudăm! Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts