Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bancul zilei

Max
 Share

Recommended Posts

Re: Bancul zilei

Doi batranei, dupa ce s-au imbatat, au decis sa mearga la o casa de toleranta. Odata ajunsi acolo patroana ii priveste cu atentie, o cheama pe servitoare si ii zice:

- Du-te in primele doua camere si pune cate o papusa gonflabila in fiecare pat. Mosii astia sunt atat de beti incat nu-si vor da seama de diferenta. N-am de

gand sa-mi folosesc fetele pentru nenorocitii astia de mosi.

Servitoarea indeplineste ordinele si batraneii se duc in respectivele camere si “indeplinesc tema ce corespundea locului”. In drum spre casa, unul dintre batrani zice:

- Cred ca femeia care a fost cu mine era moarta!

– Moarta? Spune celalalt. De ce crezi asta?

– Pai un s-a miscat si nici n-a vorbit in timp ce faceam dragoste.

– Putea fi chiar mai rau, spuse celalalt. Eu cred ca a mea era vrajitoare!

– Vrajitoare!!! De ce naibii zici asta?

– Pai…,sa vezi, cand eram la preliminarii am muscat-o un pic de fund,atunci ea mi-a tras o basina in fata, a iesit zburand pe fereastra si in plus mi-a mai luat cu ea si proteza!!!

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Iarna grea. Un tigan tanar este prins la furat si ajunge la puscarie.

Intr-o zi, mama-sa vine cu un pachetel la vorbitor.

- E rau?

- Nu, mama, merge.

- Cum e mancarea?

- Avem de trei feluri, iar de doua ori pe saptamana ne da si ceva carne.

- Dar caldura?

- Merge. Noi venim de la munca, ne spalam repede si intram in pat

- Dar lumina?

- Noaptea se stinge, insa avantajul e ca ne culcam devreme si dormim mai mult.

- Sa fii cuminte, mama, sa nu faci vreo prostie, sa te dea astia afara...

• Like 1

Toyota LJ 70

www.helpdani.eu

Cum sa salvam economia romaneasca:

Să presupunem că… Guvernul acordă fiecăruia din noi cam zece mii de lei pe lună.

Dacă o să cheltuim aceşti bani prin hypermarketuri, ei vor ajunge în China.

Dacă o să cumpărăm benzină, vor ajunge la în ţările arabe.

Dacă o să cumpărăm calculatoare, vor ajunge în India şi Hong Kong.

Dacă o să cumpărăm fructe si legume, vor ajunge în Turcia, Spania, Italia, Egipt sau Iran.

Dacă o să cumpărăm autoturisme mici şi economice, vor ajunge în Japonia sau Germania.

Dacă o să cumpărăm unul din multele gadgeturi electronice, vor ajunge in Taiwan.

Nimic din toate acestea nu va ajuta economia. Singura posibilitate de a păstra aceşti bani acasă, în România, este de a-i cheltui pe femei, gustosul vin românesc sau pe ţuică, deoarece acestea sunt garantat produse autohtone.

Cel puţin eu aşa încerc să fac! Dar e cam greu de convins soţia că fac aceste lucruri numai din patriotism!

Un tanar invita pe logodnica sa la pranz in sanul familiei. In timpul mesei , domnisoara simandicoasa, scapa un part. Tatal baiatului striga cu putere la cainele ce statea sub masa:

-LABUS!! Pleaca!!

Domnisoara,se linisti cand vazu ca ceilalti cred ca Labus e de vina. Dupa cateva clipe, domnisoara trage un part asa de puternic de-i aplaudau bucile; tatal baiatului , enervat la culme:

-LABUS!!! PLEACA DE ACOLO CA ASTA SE CACA PE TINE!!!

Un ardelean in calatorie in Japonia, isi cumpara niste ochelari revolutionari care-i permit sa vada persoanele imbracate, complet goale.

Iese in strada, si-si pune ochelarii. Vede pe toata lumea in pielea goala. E in extaz ! Isi scoate ochelarii : femeile-s imbracate ! Isi pune ochelarii : dezbracate ¦ Incredibil !

La intoarcere, in avion, il apuca nebunia vazandu-le pe toate stewardesele in pielea goala !

Ajuns acasa, inainte de a intra, isi pune ochelarii ca sa-si vada sotia goala. Deschide usa, si o vede pe nevasta-sa cu Gheo, bunul lui prieten, goi pusca, lungiti pe canapea Isi scoate ochelari : tot goi. Isi pune iar ochelarii : goi ! Isi scoate ochelarii : tot goi ¦

Furios, arunca ochelarii si zbiara : Tulai Doamne, ca n-am noroc !

Numa ce i-am cumparat si deja s-o stricat !

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Un muncitor, tanar, sanatos, casatorit de 3 ani, are 4 copii si sta la etajul 1. La parter sta un politist casatorit de 11 ani, dar fara copii. La un moment dat, politistul de la parter il intreaba pe muncitorul de la 1:

- Mai vecine, esti casatorit de 3 ani si ai deja 4 copii? Noi suntem casatoriti de atata timp, dar nu reusim sa facem copii. Nu ai un sfat pentru mine?

- Simplu. Iti trebuie doar un sapun si o matura.

- Da ??? Bine, un sapun si o matura. Mai departe?

- Diseara, cand te intorci de la serviciu, o bagi pe nevasta-ta sub dus si o speli cu sapunul de sus pana jos.

- Asa... De sus pana jos. Si apoi?

- Apoi, bati cu matura in tavan si cobor imediat...

[sIGPIC][/sIGPIC]

O femeie nervoasa isi suna barbatul pe mobil:

-Pe unde esti ma?

-Draga mea,stii magazinul ala de bijuterii unde ai vazut inelul ala cu diamant imens?Mi-ai zis ca te-ai indragostit de el si eu ti-am zsi ca intr-o zi o sa ti-l cumpar...

Femeia cu un glas moale:

-Of...iubitule...da,imi amintesc..

-Ei...eu sunt la barul de langa magazin!!!

"Explore.Dream.Discover."-Mark Twain

cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1

"my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana

O profesoara universitara discuta cu studentii despre examenul final de a doua zi. Termina zicand ca nu va fi nimeni scuzat daca va lipsi in afara de accident grav, boala sau moartea unei rude apropiate.

- Nu s-ar putea include si extenuarea din motive sexuale? intreba un student caruia ii placea sa faca pe smecherul.

Studentii izbucnesc in ras dar profesoara rabda tacuta.

- Asta nu poate fi o scuza. Cum examenul va fi de tip grila, ati putea scrie cu mana cealalta...sau ati putea raspunde stand in picioare in caz ca nu v-ati putea aseza.

Un ţigan vine acasă de la policlinică şi-i zice nevesti-si:

- Hauzi, fă Pirando, a zis dom doctor c-am mohoroizi şi să mă ung la fund cu alifia asta de trei ori pe zi. Ia pune tu mîna şi unge-mă!

Piranda se eschivează:

- Păi, haoleu, eu de unde să ştiu cum să te ung

La care ţiganu-i răspunde:

- Las că-ţi spun cum m-a uns dom doctor. Uite, iei cutia cu mîna stîngă, şi pe mine de umăr cu mîna dreaptă, şi… Nu e bine. Iei cutia cu dreapta, şi pe mine de umăr cu stînga, şi… Tot nu iese… Auzi, fă, dacă dom doctor c-o mînă ţinea cutia şi cu ailaltă mă ţinea de umăr, cu ce dracu mă ungea???

Toyota LJ 70

www.helpdani.eu

O prostituată face pană în faţa unei biserici. Imediat măicuţele să o ajute, la care una dintre ele:

- Vai, dragă, dar ce maşină ai şi ce bine îmbracată eşti, miroşi şi frumos, arăţi şi bine,

nu te supăra...,dar cu ce te ocupi, maică?

- Ehh, sora, sunt prostituată.

- Aoleooo, dar ce înseamnă prostituată?

- Adică bărbaţii vin la mine şi mă plătesc pentru sex.

- Ete'ai dracu' şi noua ne zic bogdaproste!

Daca bei apa la ora corecta, se mareste la maxim efectul in corpul uman

Doua pahare de apa dupa ce te trezesti, ajuta la activarea organelor interne.

Un pahar de apa cu 30 de minute inainte de a manca, ajuta la digestie.

Un pahar de apa inainte de a face baie, ajuta la scaderea presiunii sangvine.

Un pahar de apa inainte de a te duce la culcare, evita apoplexia si

atacurile cardiace.

Un pahar de apa inainte de a face sex, ajuta la relaxarea organului

feminin. (pt femei, probabil !)

2 pahare de apa inainte de a bea bauturi alcoolice, ajuta la ficat.

Un pahar de apa inainte (?) de a te supara, ajuta sa iei lucrurile cu calm.

...14 halbe de bere ajuta sa uiti toate aceste tampenii...

Rubicon 2.8

- Un rus – un tovarăş. Doi ruşi – o celulă. Trei ruşi – un partid.

- Un neamţ – un soldat. Doi nemţi – o armată. Trei nemţi – un război mondial.

- Un englez – un gentleman. Doi englezi – un club. Trei englezi – un imperiu cu Regina.

- Un francez – un bonhomme. Doi francezi – doi îndrăgostiţi. Trei francezi -o familie şi prietenul familiei.

- Un italian – un tenor. Doi italieni – o ceartă. Trei italieni -Mafia.

- Un spaniol – un toreador. Doi spanioli – doi conchistadori. Trei spanioli – Inchiziţia.

- Un elveţian – un bancher. Doi elveţieni – o gardă. Trei elveţieni – un neamţ, un francez şi un italian.

- Un maghiar – un vitez. Doi maghiari – un ceardaş. Trei maghiari – nu se poate, al treilea e ţigan.

- Un grec – un palicar. Doi greci – o civilizaţie. Trei greci – destui pentru Iliada.

- Un evreu – un Einstein. Doi evrei – o bombă. Trei evrei – poporul “ales”.

- Un arab – un drept-credincios. Doi arabi – o moschee. Trei arabi – Jihad.

- Un chinez – un filozof. Doi chinezi – un zid. Trei chinezi – a, nu, şi aşa sunt prea mulţi!

- Un japonez – un samurai. Doi japonezi – Banzai! Trei japonezi – unul trebuie să fie Gai-Jin.

- Un american – un cowboy. Doi americani – un business. Trei americani – un Pentagon.

- Un român – un “poet”. Doi români – un caz de corupţie. Trei români – Eterna şi fascinanta Românie.

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

La 75 de ani Don Juan s-a decis sa se mai insoare o data....cu Ana, o tanara de 25 de ani. Dupa nunta, din cauza diferentei de varsta, Ana s-a decis sa doarma in camere separate.

Dupa petrecere, Ana se pregateste sa se culce, cand....ciocanituri in usa ...Este proaspatul ei sot, Don Juan trecut de 75 de ani.

Ii ofera Anei un numar de neuitat si zambind, ii da un pupic, apoi se intoarce in dormitorul sau.

Peste o jumatate de ora bate din nou la usa Anei....pregatit pentru numarul urmator...care-i reuseste fara probleme. Un zambet si un pupic...si se intoarce in dormitorul sau.

Dupa nici o ora acesta bate din nou la usa Anei...proaspat de parca ar fi de 25 de ani. El incepe un numar irezistibil si salbatic ca in tinerete. Ca de obicei, la sfarsit...pupic si...

A cincea oara sta iarasi in fata usii de parca nu ar fi fost niciodata acolo. Cand vrea sa se intoarca in dormitorul lui, Ana il intreaba daca nu vrea sa ramana acolo, dar Don Juan ii raspunde ca la varsta sa nu mai are rezistenta si trebuie sa se odihneasca. Ana izbucneste in ras:

- Modestule, eu am cunoscut atatia barbati cu multe decenii mai tineri ca tine, care nu mi-au oferit ce mi-ai oferit tu !!!

Don Juan sta cateva minute pe ganduri, contrariat, dupa care o intreaba pe Ana:

- Am mai fost azi la tine?

MORALA :

Alhzheimer are avantajele ei... :))))

Sotia catre sot: Dragul meu, degeaba iti tragi burta cind te urci pe cantar .. Imposibil sa-ti arate mai putine kilograme.

Sotul: Stiu draga mea ..

Sotia: Atunci de ce ti-o tragi ?

Sotul: Ca sa vad ce scrie .

[sIGPIC][/sIGPIC]

Doi buni prieteni avocati, pasionati de schi, pleaca sa se dea pe cel mai inalt munte, cu cel mai mare grad de dificultate, etc...

La un moment dat ii surprinde o mare furtuna de zapada, urmata de o avalansa . Cu chiu cu vai se tarasc prin zapada si cand pierdusera orice speranta ajung in fata unui mare castel, cocotat in varful muntelui.

Fericiti bat la poarta, striga si intr-un sfarsit apare stapana castelului in persoana unei blonde superbe.

- Ce vreti? ii intreaba aceasta.

- Gazduire peste noapte... raspund ei.

- Stiti nu se poate.... sotul meu, Baronul a murit abia de doua saptamani si nu se poate ca eu femeie singura sa primesc in toiul noptii doi barbati singuri...

- Dar doamna, nu va ganditi ca ne condamnati la moarte, zic ei... Suntem la 50 km de cea mai apropiata asezare, afara se innopteaza si mai este si furtuna... Va rugam....

- Ok.. zice blonda ... ar exista o solutie... dormiti in grajd...

- Vai va multumim. ne-ati salvat viata. Va promitem ca maine la prima ora plecam fara sa va mai deranjam...

Zis si facut... cei doi de culca in garajd...

in timpul noptii unul din ei se ridica si zice ca trebuie sa mearga sa se usureze....

A doua zi cei doi prieteni pleca de dimineata fara sa mai deranjeze pe stapana casei.

La noua luni dupa incident la biroul de avocatura al celor doi soseste un curier care inmaneaza o scrisoare unuia dintre ei... Acesta citeste scrisoarea si intra in biroul celuilalt in mare viteza...

- Mai ... acum noua luni cand am innoptat la castelul blondei si tu ai iesit noaptea sa te duci la buda, nu cumva ai intrat in casa la gazda... ?

- Ba da ....

- Si nu cumva ati facut.....

- Ba da... Na.... Ce vrei, ea tanara vaduva, ai vazut si tu cum arata.... om sunt...

- Aaaa... Si nu cumva te-ai recomandat cu numele meu....?

- Ba da ... Na ... Ce sa fac...? stii ca eu sunt insurat... tu esti burlac... era mai simplu asa... de ce? ce s-a intamplat?

- Nimic... nimic....

- Zi, omule, nu ma mai fierbe... am dat de necaz.... nu?!

- Nu, boule... Sa-mi fie de bine... Cucoana a murit luna trecuta si pentru ca alaturi de MINE a trait cea mai pasionala noapte m-a trecut in testament ca unic mostenitor al averii ei de 50.000.000 $......

• 2 weeks later...

Un poliţist opreşte în trafic o maşină care mergea în zig-zag şi-l întreabă pe conducătorul auto, pregătindu-se să scrie procesul verbal :

- Ce-aţi băut ?!?

- Trece-acolo vreo 7-8 beri, că sigur nu ştii cum se scrie "sauvignon blanc" ...

:ha::ha::ha:

Toyota LJ 70

www.helpdani.eu

Stiti ce parte a corpului se suge cel mai des?

...

.....

.....

.......

.........

.............

.................

......................

.............................

...................................

...........................................

Burta!

Aia la care v-ati gandit voi e pe locul doi

Toyota LJ 70

www.helpdani.eu

Stiti ce parte a corpului se suge cel mai des?

...

.....

.....

.......

.........

.............

.................

......................

.............................

...................................

...........................................

Burta!

Aia la care v-ati gandit voi e pe locul doi

Toyota LJ 70

www.helpdani.eu

O femeie merge la ginecolog,

buna ziua domle doctor, am o problema, mi-a intrat o albina in scorbura.

sta putin si se gadeste doctorul si ii spune doamnei:

deci… mergeti acasa, scoateti tulpina barbatului din pantaloni, o ungeti cu miere de albine bine de tot dupa care il rugati sa o introduca in ghiveciul dvs cald si umed.

cand isi va scoate tulpina din gaura inca aburinda, albina va iesi urmand drumul mierii…

da, domn doctor, dar barbatul meu nu este acasa, ii plecat in delegatie o saptamana. va rog, nu ma puteti rezolva dvs acum, ca ma deranjeaza foarte tare albina si nu pot astepta pana se intoarce sotul meu…

pai atunci bine, sa incercam sa scoatem albina acum, zise ginecologul cu jumatate de gura. ginecologul isi prepara butucul, il unge tacticos cu miere si il introduce in scorbura primitoare a doamnei. dupa care il scoate si se uita sa vada ce a prins. nimic, albina nu a iesit.

mai incearca odata aceeasi schema, introduce butucul, il scoate, cu grija, ademenitor, dar nimic. albina nu iese nicicum.

la un moment dat, creste ritmul, isi baga-scoate, baga-scoate, baga-scoate butucul si incepe sa maseze grav sanii duduiei.

moment in care ea il intreaba nedumerita si usor derutata: dar, domn doctor, dar… ce faceti acum?

doctorul, crescand in continuare ritmul ii raspunde printre dinti gafaind: doamna, trebuia sa schimb strategia, acum incerc sa o inec pe bestie…

Toyota LJ 70

www.helpdani.eu

Bulă, la reuniunea de 20 de ani, se adresează foștilor lui dascăli:

-Stimații mei profesori, Mă tot frământă o întrebare: chiar atât de imbecil eram, de

mă tot lăsați corijent ???

-Vaaai, se poate, domnule Ministru?!?

Rubicon 2.8

Record de pasageri intr-un avion.

Avionul s-a prabusit intr-un cimitir. Dupa ce aduna victimele si le numara erau in total ... 3274!

Un domn în etate se prezintă la firma de asigurări:

- Bună ziua. Aş vrea să-mi fac asigurare de viaţă pentru călătorie în străinătate.

- Ce vorbeşti domnule. Câţi ani ai?

- 90…

Tipul rămâne tâmpit.

- Vorbeşti serios? Pentru ce vrei la vârsta ta asigurare?

- Vreau să merg cu tata într-o vacanţă şi e bine să fim asiguraţi…

- Cu tatăl tău?! Păi ce vârstă are?

- 120.

- Păi şi ce căutaţi voi într-o vacanţă în străinătate?

- Ei… Mergem în vizită la bunicul meu….

- Ce spui moşule? Îţi baţi joc de mine?! Câţi ani are bunicul tău?

- 140…

- Păi şi ce faceţi acolo?

- Se căsătoreşte şi mergem la nuntă…

- Şi de ce se însoară acum domne?!

- Eh… Tâmpenii… Şti şi tu cum sunt astea… Îl forţează părinţii lui…

Un roman traverseaza oceanul pe Titanic. La un moment dat vasul se loveste de un iceberg si incepe sa se scufunde. Romanul fuge disperat, ii da pe toti la o parte, sare intr-o barca de salvare si incepe sa vasleasca ca nebunu’. De pe punte, capitanul ii zice: Ba, stai ca mai sunt si femei aici! La care romanul ii raspunde: Da’ tu ce crezi ca mie-mi mai arde de p**da?

Un savant face experimente pe un purice.

La un moment dat, savantul ii ordona puricelui:

- Sari!

Si puricele sare...

Apoi, savantul taie picioarele puricelui, si-i ordona iar:

- Sari!

Puricele nu mai sare!... Atunci, savantul noteaza concluzia: 'Dupa taierea picioarelor, puricele surzeste'...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use