Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Grand ZJ 5.9 limited - uleiuri, consumabile, piese ?

KAROLOKW

Postări Recomandate

Re: Grand ZJ 5.9 limited - uleiuri, consumabile, piese ?

Domnul, eu am facut sugestia pentru varianta 2, cap compas Galvani, dar se pare ca nu intelegeti...

Va fi nevoie sa va explic mai bine la "birou".

cred ca de la limba aia italiana ti se trage tie:)

eu vorbesc si intreb lucruri serioase nu prostii:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 310
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

revin cu un up date de ultim moment :) cu scuzele de rigoare pentru lipsa pozelor inca nu ma certati dar sunt atat de prins cu munca si ajung tot tarziu seara ca numa de poze nu mai am timp si chef...da le fac acum de sarbatori sa fie mai bine :)

astfel dupa o mica si scurta vizita la meserias sau constatat urmatoarele:

amortizoare muci :)

pivoti stanga fata necesita schimbare...eu cred ca ii voi schimba si pe aia de pe dreapta,

cap de bara la bratul pitman inceput de joc,

amortizor directie varza

bara panhard fata articulatiile varza deci se inlocuieste cu totul

concluzie voi comanda kitul ala cu toate bratele de pe fata de la directie,

tie rod/drag link/panhard care vin cu capete de bara cu bucsi cu tot ce trebuie plus amortizor directie si set pivoti.

cost estimativ...mult :) da mai putin decat credeam initial cand credeam ca am si bucsile de la brate duse si restul...

stie cineva daca bratele respective de directie vin pre reglate? sau dupa necesita mers la reglat directie? eu suspectez varianta a doua dar cine stie o fi americanul mai tipicar :)

Link spre comentariu

Nu ai tu norocul ala....mai aduaga doua ore si de la 200 la 300 lei pt reglat directie :grin:....americanu-i linistit dar nu stie cit de descentrata-i masina ta. :grin:

In alta ordine de idei, nu este reclama ,dar eu am luat niste amortizoare super ok de la Macfero la pret imbatabil.

La directie ar cam trebui schimbat totul daca zici ca-i varza....siguranta pe primul loc :wink:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Nu ai tu norocul ala....mai aduaga doua ore si de la 200 la 300 lei pt reglat directie :grin:....americanu-i linistit dar nu stie cit de descentrata-i masina ta. :grin:

In alta ordine de idei, nu este reclama ,dar eu am luat niste amortizoare super ok de la Macfero la pret imbatabil.

La directie ar cam trebui schimbat totul daca zici ca-i varza....siguranta pe primul loc :wink:

perfect deacord cu tine tocmai deaia am comandat toata "bararaia":) adica tie rod track bar amortizorul de directie setul de pivoti adica stanga dar daca tot desface omul ii schimb si pe dreapta ca e mai sanatos asa plus ca am deja in portbagaj bieletele de la bara stabilizatoare iar amortisoarele de roata trebuie sa vina si ele

deci inafara de bratele care tin puntea cele superioare si inferioare care sunt ok( la care oricum am setul de bucsi la nevoie) si bucsile bara stabilizatoare in rest totul va fi schimbat.

RZV zimi daca ar mai fi ceva ca eu deocamdata ma uit la schema da nu imi mai pica fisa :) aa era sa uit si bara panhard o schimb asa ca e cam tot pe fata.

spatele se pare ca e ok dpdv bucsaraie cauciucaraie dar va fi investigat mai amanuntit cu ocazia operatiunii de schimbare pe fata :)

Link spre comentariu

Pai ai facut-o sa poti merge linistit.

Mai departe ..curge ceva din punti-grupuri-chestii?Rulmenti?

Acum ar trebui sa si mergi cu ea un pic si vezi pe parcurs.Investitia nu se termina niciodata, doar banii :ha:

Spor si sa te bucuri de ea.Restul vezi pe parcurs,dupa necesitati.

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Pai ai facut-o sa poti merge linistit.

Mai departe ..curge ceva din punti-grupuri-chestii?Rulmenti?

Acum ar trebui sa si mergi cu ea un pic si vezi pe parcurs.Investitia nu se termina niciodata, doar banii :ha:

Spor si sa te bucuri de ea.Restul vezi pe parcurs,dupa necesitati.

din puncti/grupuri nu curge nimic ,,,despre rulmenti pare sa fie ok cel putin deocamdata acum ca o pica vreunul peste vreo juma de an un an asta e il schimb atunci :)

singura scurgere pe care o am acum e se pare la simeringul de la palier dar o voi rezolva si pe aia dupa ce rezolv astea propuse ca acolo cred ca se va lasa cu baie data jos si cu ulei si cu garnituri,,,etc in rest sper sa fie doar atat.

benzina si gaz:D:D:D sa fie:)

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

o intrebare am

cine imi spune si mie unde gasesc becuri pentru semnalizare si frana? sunt deale cu bulb mare si cu soclul ala maro sau negru de plastic, am un bec de mers inapoi ars si as vrea sa il inlocuiesc si mai am unul la stopul de ceata cred care e cam ars :)

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

La cererea domnului Karol postez link pt identificare punti

http://www.cherokeetalk.com/forum/f64/axle-identification-12011/

multumesc domnu pentru ajutor si pentru informatii doar ca din pacate in loc s ama lamureasca mai mult ma "confuzat":)

cert este ca de la cineva care se ocupa de reparatii pe jeep am primit o alta informatie care ma pus si mai mult pe ganduri.

astfel spatele a fost identificat ca fiind D44 dar fata zice ca nu e D30 de nici o culoare ca e prea groasa sa fie D30 si mi-a aratat intradevar o D30 si ...Da era mai subtire decat a mea de pe fata...concluzia...desi capacul fata seamana cu D30 amandoi suspectam ca si pe fata ar fi D44...nu mai stiu nimic :)

ce stiu este ca aveam un zgomot pe fata la denivelari, cand coboram sau urcam o bordura...iar acum sa rezolvat. Problema era o bieleta de la bara stabilizatoare care desi avea 2 saptamani de cand a fost montata avea joc si a fost noua .....rezolvarea a constat in montarea vechii bielete inapoi si am scapat de zbomot :)

mai aveam si pivotii pe partea stanga fata varza si sa rezolvat si asta iar ccand am decis sa schimbam si barele de directie cu chitul HD cu capete de bara mai tapene si barele alea mai groase in perete....ccare nu mai spunem ca au costat o caruta.....problema,nu poate fi montat.Motivul banal dealtfel la viraj loveste bara in suportul de care e fixata bara panhard...asa ca degeaba se zice ca se potriveste la ZJ din 1998 ca nu e adevarat NU SE POTRIVESTE la ZJ 5.9 1998.

de aici am inceput sa ne punem intrebari de ce oare nu se pupa acolo ca ar fi trebuit dar realitatea e alta fata de scriptic..si nu se potriveste :)

am inceput sa ne tot frecam cu capetele de pereti si finalmente am ajuns la a monta inapoi vechile bare de directie care desi batrane inca se prezinta bine si fara jocuri.

va voi tine la curent cu restul de detalii dupa ce le voi avea pana atunci incerc sa mai studiez puntile sa lamurim care sunt pana la urma :)

Link spre comentariu

Mai este pe aici un topic cu poze de punti americane, ca ajutor la identificare:http://forum.club4x4.ro/showthread.php?72560-Identificare-punte-quot-americanca-quot-dupa-poza-carcasa&p=810765#post810765:wink:

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

multumesc domnu pentru ajutor si pentru informatii doar ca din pacate in loc s ama lamureasca mai mult ma "confuzat":)

cert este ca de la cineva care se ocupa de reparatii pe jeep am primit o alta informatie care ma pus si mai mult pe ganduri.

astfel spatele a fost identificat ca fiind D44 dar fata zice ca nu e D30 de nici o culoare ca e prea groasa sa fie D30 si mi-a aratat intradevar o D30 si ...Da era mai subtire decat a mea de pe fata...concluzia...desi capacul fata seamana cu D30 amandoi suspectam ca si pe fata ar fi D44...nu mai stiu nimic :)

ce stiu este ca aveam un zgomot pe fata la denivelari, cand coboram sau urcam o bordura...iar acum sa rezolvat. Problema era o bieleta de la bara stabilizatoare care desi avea 2 saptamani de cand a fost montata avea joc si a fost noua .....rezolvarea a constat in montarea vechii bielete inapoi si am scapat de zbomot :)

mai aveam si pivotii pe partea stanga fata varza si sa rezolvat si asta iar ccand am decis sa schimbam si barele de directie cu chitul HD cu capete de bara mai tapene si barele alea mai groase in perete....ccare nu mai spunem ca au costat o caruta.....problema,nu poate fi montat.Motivul banal dealtfel la viraj loveste bara in suportul de care e fixata bara panhard...asa ca degeaba se zice ca se potriveste la ZJ din 1998 ca nu e adevarat NU SE POTRIVESTE la ZJ 5.9 1998.

de aici am inceput sa ne punem intrebari de ce oare nu se pupa acolo ca ar fi trebuit dar realitatea e alta fata de scriptic..si nu se potriveste :)

am inceput sa ne tot frecam cu capetele de pereti si finalmente am ajuns la a monta inapoi vechile bare de directie care desi batrane inca se prezinta bine si fara jocuri.

va voi tine la curent cu restul de detalii dupa ce le voi avea pana atunci incerc sa mai studiez puntile sa lamurim care sunt pana la urma :)

Din ce an este masina?hai ca poate ne ajutam reciproc eu il am din 96 limited si pare a fi pe fata dana 44..

Sau dana 35..nu mi dau seama

Editat de ARTHUNTER
Link spre comentariu

Din ce an este masina?hai ca poate ne ajutam reciproc eu il am din 96 limited si pare a fi pe fata dana 44..

Sau dana 35..nu mi dau seama

la mine e 5.9 GC ZJ din 1998 tot limited iar dupa capac arata a D30 dar dupa spusele mecanicului pare altceva poate chiar D44 dar din cat ma duce pe mine tavanul :) nu prea vad cum poti pune capac de D30 pe D44 :) eventual daca nu e D30 si nici D44 si e ceva de genul Ford sau Chrysler...

pe bune daca inteleg si mai mult de atat nu pricep de ce o piesa care pe un 5.2 cu D30 merge iar pe 5.9 nu merge din cauza ca loveste in suportul care tine bratul panhard...ma duce cu gandul ca probabil americanii au D30 pentru fiecare dintre modele...ceea ce inginereste mi se pare o tampenie ca introduci o diversitate de piesa in flux care nu prea se justifica la numarul total de bucati produse...adica mai putin 15000 de bucati.....nu pricep sau poate imi scapa mie ceva :) oricum rezolvarea e simpla :piese OM si gata treaba :)

Link spre comentariu

Eu zic sa incerci si un alt mecanic ...

Uite Build Sheet la masina asa cum l-am primit de la Chrysler. Le scrii la Customer Support, le dai VIN number si iti dau informatiile de mai jos:

*ML Leather Trimmed Bucket Seats

-AZ Agate

AFFP Luxury Group

AHX Trailer Tow Group IV

APAS Monotone Paint

ARPP Limited Decor Group

ARVP Plus Decor Group

A07P 5.9L Engine(EML)/4Sp Auto Trans(DGT)

BA6P 150 Amp Alternator

BCES 600 Amp Maintenance Free Battery

BRGS Anti-Lock 4-Wheel-Disc Brakes

CACS Low Back Bucket Seats

CFNS Rear 60/40 Folding Seat

CGWS Next Generation Front Air Bags**

CKDS Floor Carpet

CKNS Cargo Compartment Carpet

CKRS Cargo Net

CKTS Cargo Tie Down Loops

CLES Front & Rear Floor Mats

CSAS Spare Tire Cover

CSCS Cargo Compartment Cover

CSRS Passenger Assist Handles

CUDP Mini Overhead Console

CUFS Full Length Floor Console

DGB All 4-Speed Automatic Transmissions

DGTS 4-Spd. Automatic 46RE Transmission

DHAS Lock-Up Torque Converter

DHRP Single Speed On Demand Transfer Case

DJJS Dana 30/186MM Front Axle

DMEP 3.73 Rear Axle Ratio

DRKP Dana 44/226MM Rear Axle

DSAP Anti-Spin Differential Rear Axle

EAAC All Engines

EML 5.9L V8 MPI Engine

GBBS Tinted Windshield Glass

GCBS Front Door Tinted Glass

GEGP Deep Tint Sunscreen Glass

GEPS Flipper Liftgate Glass

GFAS Rear Window Defroster

GNCS Sun Visors w/Illum Vanity Mirrors

GNKP Rear View Auto Dim Mirror

GR3P Left Power Fold-Away Mirror

GS3P Right Power Fold-Away Mirror

GT3P Power Mirrors, Fold-Away

GVBC All Vehicles W/Power Mirrors

GWAP Power Sunroof

GXMS Remote Keyless Entry

HABP Air Conditioning w/Auto Temp Control

HGAS Hood Insulation

HGDS Deluxe Insulation Group

JAYS Instrument Cluster w/Tach

JDHS 230 KPH Primary Speedometer

JHAS Var Intermittent Windshield Wipers

JHBS Rear Window Wiper/Washer

JJAS Cigar Lighter

JJBS Dual Note Electric Horns

JKAS Locking Glove Box

JPAS Power Windows

JPBS Power Locks

JPMP Heated Front Seats

K4SS STRIPE/BADGE/MOLDING/COLOR

K5SP STRIPE/BADGE/MOLDING/COLOR

LACS Illuminated Entry

LAGS Warning Chime

LAZP Vehicle Information Center

LBBS Courtesy Lamps

LBCS Glove Box Lamp

LBDS Ash Tray Lamp

LCBP Door Courtesy Lamps

LDAS Underhood Lamp

LDBS Cargo Compartment Lamp

LETP Traveler/Mini Trip Computer

LEWP Radio/Driver Seat/Mirrors Memory

LMGP Automatic Headlamps

LMKS Daytime Running Headlamps, High Beam

LNJP Fog Lamps

LPSS CHMSL Lamp

LSAP Security Alarm

MDAS Front License Plate Bracket

MFNP Body Color Grille

MHAS Black Windshield Moldings

MVAP Limited Badge

MVBP Grand Cherokee Badge

MVCP Jeep Badge

MVDP 4X4 Badge

MVEP V-8 Badge

MWAP Roof Rack

NAA Federal Emissions

NF5S 23 Gallon Fuel Tank

NHKS Engine Block Heater

NHMS Speed Control

NMCP Heavy Duty Engine Cooling

NMXP Maximum Duty Engine Cooling

PS4 Bright Platinum Metallic Clear Coat

QS4S Bright Platinum Clear Coat

RAAC All Radio Equipped Vehicles

RAZP AM/FM Cassette Compact Disc Radio

RCMP 18 SPKRS SRT High Perf Audio

RDDS Fixed Long Mast Antenna

SBAS Power Rack and Pinion Steering

SCLP Leather Wrapped Steering Wheel

SDAS Normal Duty Suspension

SUAS Tilt Steering Column

TBBP Full Size Spare Tire

TBLS Inside Mounted Spare Tire

TRPP 225/70R19.5G All Pos Traction Tires

TZAS Goodyear Brand Tires

WDUP 16X7.0 Aluminum Wheels

WKBP Matching Spare Wheel

WLZC All Aluminum Wheels

XGDP Universal Garage Door Opener

YACS Build To Canada Mkt. Specifications

Link spre comentariu

la mine e 5.9 GC ZJ din 1998 tot limited iar dupa capac arata a D30 dar dupa spusele mecanicului pare altceva poate chiar D44 dar din cat ma duce pe mine tavanul :) nu prea vad cum poti pune capac de D30 pe D44 :) eventual daca nu e D30 si nici D44 si e ceva de genul Ford sau Chrysler...

pe bune daca inteleg si mai mult de atat nu pricep de ce o piesa care pe un 5.2 cu D30 merge iar pe 5.9 nu merge din cauza ca loveste in suportul care tine bratul panhard...ma duce cu gandul ca probabil americanii au D30 pentru fiecare dintre modele...ceea ce inginereste mi se pare o tampenie ca introduci o diversitate de piesa in flux care nu prea se justifica la numarul total de bucati produse...adica mai putin 15000 de bucati.....nu pricep sau poate imi scapa mie ceva :) oricum rezolvarea e simpla :piese OM si gata treaba :)

Da nu pui si tu o poza "sa vada si ochiu' nostru" ce ai tu acolo?? :ft :mrgreen:

Link spre comentariu

Multumesc Lenoyy pentru informatii intradevar clare si concrete,se pare intradevar ca meseriasul sa inselat in privinta puntii iar eu nu am stiut la ce anume sa ma uit mai calumea dar acum m-am lamurit.

concluzia e se pare o informatie inexacta sau incompleta din partea comerciantului de piese care a inclus si varianta de 5.9 ca fiind si ea o posibila tinta de montaj a kitului respectiv dar se pare ca e doar marketing inselator ca realitatea e alta.Pentru a fi sigur voi incerca si pe o alta masina dupa care voi face demersurile aferente :)

Link spre comentariu

Multumesc Lenoyy pentru informatii intradevar clare si concrete,se pare intradevar ca meseriasul sa inselat in privinta puntii iar eu nu am stiut la ce anume sa ma uit mai calumea dar acum m-am lamurit.

concluzia e se pare o informatie inexacta sau incompleta din partea comerciantului de piese care a inclus si varianta de 5.9 ca fiind si ea o posibila tinta de montaj a kitului respectiv dar se pare ca e doar marketing inselator ca realitatea e alta.Pentru a fi sigur voi incerca si pe o alta masina dupa care voi face demersurile aferente :)

diseara o sa apar cu niste poze, sa ne lemurim ar fi bine sa faci si tu si vedem ce draq iese:)))..ochii..:D

Link spre comentariu

diseara o sa apar cu niste poze, sa ne lemurim ar fi bine sa faci si tu si vedem ce draq iese:)))..ochii..:D

voi face niste poze sper doar sa fie cat de cat edificatoare in conditiile in care ies de la munca mai tarsior asa ia rpozele as putea sa le fac undeva in jurul orei 20

intre timp din ce a postat Lenoyy si din ce am mai vorbit cu unu cu altul se pare intradevar a fi D30 (ramane intradevar scepticismul legat de suportul de panhard care e posibil sa fie diferit fata de cealalta punte pusa pe motorul de 5.2

iar cealalta pista e ca datorita diametrului marit al barii de conexiune sau cum se numeste si datorita faptului ca nu are nici o curbura,mecanismul sa nu mai aiba aceleasi grade de libertate si aceleasi volume alocate utile de functionare.

ii dam de cap nu e problema.

Link spre comentariu

iar acum ca am zis ca va tin la curent cu evolutia pe parcurs:)

am schimbat la masina pivotii si amortizoarele fata si spate bieletele de la bara stabilizatoare si pot sa spun ca masina e alta :) e drept ca dupa aceasta schimbare la denivelari mici si borduri se auzea un mic poc poc :) nu era logic sa se auda nimic mai ales ca totul era nou si bun asa ca dupa sapaturi arheologice a fost descoperita problema...in persoana :) unei bielete de bara stabilizatoare noua cu joc gata facut :) moment in care am pus inapoi o bieleta veche din cele date jos si gata zgomotul :)

apoi Vineri am facut un drum de vreo 800 de km unde masina pot sa spun ca sa comportat foarte bine cu o mica remarca legata de iluminat si cand spun asta ma refer la lumina proiectata pe drum...ORIBILA excelent iluminat pe faza lunga dar execrabil pe scurta :) ori nu imi bat mie farurile calumea ori becurile nu sunt ce trebuie ori farul e praf...e drept sticla pare putin matuita dar er trebui sa mearga totusi...

voi ce solutii ati adaptat/folosit sau singura viabila este schimbarea farului? as pune un kit dala cu xenon cu lupa in farurile originale oare face treaba?

Link spre comentariu

iar acum ca am zis ca va tin la curent cu evolutia pe parcurs:)

am schimbat la masina pivotii si amortizoarele fata si spate bieletele de la bara stabilizatoare si pot sa spun ca masina e alta :) e drept ca dupa aceasta schimbare la denivelari mici si borduri se auzea un mic poc poc :) nu era logic sa se auda nimic mai ales ca totul era nou si bun asa ca dupa sapaturi arheologice a fost descoperita problema...in persoana :) unei bielete de bara stabilizatoare noua cu joc gata facut :) moment in care am pus inapoi o bieleta veche din cele date jos si gata zgomotul :)

apoi Vineri am facut un drum de vreo 800 de km unde masina pot sa spun ca sa comportat foarte bine cu o mica remarca legata de iluminat si cand spun asta ma refer la lumina proiectata pe drum...ORIBILA excelent iluminat pe faza lunga dar execrabil pe scurta :) ori nu imi bat mie farurile calumea ori becurile nu sunt ce trebuie ori farul e praf...e drept sticla pare putin matuita dar er trebui sa mearga totusi...

voi ce solutii ati adaptat/folosit sau singura viabila este schimbarea farului? as pune un kit dala cu xenon cu lupa in farurile originale oare face treaba?

TE DUCI FRUMUSHEL SEARA IN FATA UNUI ZID DE BETON-GARD,si te apropii de el cca 4-5m si vezi cum iti bat farurile,vezi ca se pot polisha(si eu farurile matuie)si alta o sa fie mancarea de peste...tie pe 4x4 all time iti afiseaza?ca inca nu mi ai raspuns?:P

Link spre comentariu

Daca iti merge 4x4,cum se comporta?ai bagat o prin ceva namoale?etc(chestii de bun simt,pt ca nici eu nu o sa l folosesc pt off rod dificil)

Am peste 5000km si pana acum este ok,doar tractiune spate,pot sa zic ca sunt multumit de consum(gpl mers ca omul linistit mi a halit 12 in afara si tot in afara dar masina nu al lasat o sub 100,pe o distanta de aprox 350 km,am iesit cu o media de 15 gpl,ceea ce eu consider ca este destul de ok,in oras nu pot sa i fac un consum pt ca este in functie de trafic...

Daca poti te rig sa mi faci si mie o poza la tijele de la cutia de transfer sa vad cum sunt la tine,eu acolo am o buba...e ceva pus aiurea sau invers...

Link spre comentariu

TE DUCI FRUMUSHEL SEARA IN FATA UNUI ZID DE BETON-GARD,si te apropii de el cca 4-5m si vezi cum iti bat farurile,vezi ca se pot polisha(si eu farurile matuie)si alta o sa fie mancarea de peste...tie pe 4x4 all time iti afiseaza?ca inca nu mi ai raspuns?:P

daca se pot polisha e perfect stii ceva?cineva care face asta?

legat de 4x4 permanent nu imi afiseaza nimic nicaieri ar trebui? stiam ca nu e nevoie sa afiseze nimic cel putin nu la modelul meu ca e cu lsd si nu e ca la cele clasice cu diff blocabil mecanic :) dar poate ma insel :)

Link spre comentariu

Daca iti merge 4x4,cum se comporta?ai bagat o prin ceva namoale?etc(chestii de bun simt,pt ca nici eu nu o sa l folosesc pt off rod dificil)

Am peste 5000km si pana acum este ok,doar tractiune spate,pot sa zic ca sunt multumit de consum(gpl mers ca omul linistit mi a halit 12 in afara si tot in afara dar masina nu al lasat o sub 100,pe o distanta de aprox 350 km,am iesit cu o media de 15 gpl,ceea ce eu consider ca este destul de ok,in oras nu pot sa i fac un consum pt ca este in functie de trafic...

Daca poti te rig sa mi faci si mie o poza la tijele de la cutia de transfer sa vad cum sunt la tine,eu acolo am o buba...e ceva pus aiurea sau invers...

offroad nici poveste :) nu am bagat-o pe nicaieri si nici nu am degand :) mai am una similara neinmatriculata pe care ma gandesc sa o fac pentru asa ceva :) in schimb cateva mii am si eu iar la consum cu 4x4 permanent imi ia cam 22-23 pe gaz trafic de oras combinat si cu ceva afara dar fiind secventiala instalatia de gaz o parte de aici din consum e benzina pana se incalzeste motorul iar dupa e doar gaz

ce pot sa spun e ca la un plin de gaz de 60 de litri am parcurs cam 350-380 km de la sunny beach din bulgaria pana dupa granita de la giurgiu ...eu ma declar multumit.Pe benzina nu am facut un consum dar tinand cont ca e dublu pretul cred ca nu voi face prea curand testul :) oricum kilometrii facuti si consumul sunt facuti cu mers la noi cu mers pe acolo plus autostrada unde am mers cu 130 constant :) ma declar multumit.

poze sper sa apuc sa fac curand da nu prea stiu care sunt tijele de care spui da ma uit pe acolo :)

Link spre comentariu

legat de 4x4 permanent nu imi afiseaza nimic nicaieri ar trebui? stiam ca nu e nevoie sa afiseze nimic cel putin nu la modelul meu ca e cu lsd si nu e ca la cele clasice cu diff blocabil mecanic :) dar poate ma insel :)

Uite aici: http://4x4planet.ro/2012/06/11/reconditionare-faruri-auto/:h5

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

uitanda ma pe displayul de la calculator,se vede ca ar trebui sa scrie,se vede scrisul,pe lo imi arata,asta este confuzia mea....stii sigur ca 4x4?de unde stii ca este cu lsd,aici sunt confuz,vreau sa ma dumiresc pt totdeauna,eu nu am avut masina 4x4 pana acum,decat bmw uri pt alergari si alte acareturi de genul...

Link spre comentariu

offroad nici poveste :) nu am bagat-o pe nicaieri si nici nu am degand :) mai am una similara neinmatriculata pe care ma gandesc sa o fac pentru asa ceva :) in schimb cateva mii am si eu iar la consum cu 4x4 permanent imi ia cam 22-23 pe gaz trafic de oras combinat si cu ceva afara dar fiind secventiala instalatia de gaz o parte de aici din consum e benzina pana se incalzeste motorul iar dupa e doar gaz

ce pot sa spun e ca la un plin de gaz de 60 de litri am parcurs cam 350-380 km de la sunny beach din bulgaria pana dupa granita de la giurgiu ...eu ma declar multumit.Pe benzina nu am facut un consum dar tinand cont ca e dublu pretul cred ca nu voi face prea curand testul :) oricum kilometrii facuti si consumul sunt facuti cu mers la noi cu mers pe acolo plus autostrada unde am mers cu 130 constant :) ma declar multumit.

poze sper sa apuc sa fac curand da nu prea stiu care sunt tijele de care spui da ma uit pe acolo :)

si eu unt multumit,mai ales ca totusi sunt motoare peste 5000 cm...toti se mira cand le spun de consum....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare