KAROLOKW Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Re: KAT 2013 Etapa a patra a CNOR, 8–11 Aug. 2013 Bine ca nu vrea sa se dea la Open :) ca sa fi vazut atunci dotari necesare :P aha deci la telefon nu raspunzi dar pe aici scrii :) ai noroc ca e ziua lui fimiu al mic si e motul ca daca nu iti dai seama ca nu scapai de mine si de standard :):):) ca de open mai bine ma abtin ca nu sunt pregatit :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ides Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Re: KAT 2013 Etapa a patra a CNOR, 8–11 Aug. 2013 Dan Suiaga la Open sau poate Extrem. Ma mai gandesc in functie de reparatiile necesare la masina. Copilotul pentru moment este necunoscut. Dan send me a message on the phone. Thanks Ides. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schultz Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Re: KAT 2013 Etapa a patra a CNOR, 8–11 Aug. 2013 asta voiam sa zic ca nu scrie nicaieri de roti"33" deci pot sa vin si cu 35 ! mercy Fara probleme orice dimensiune de roata, ca asa scrie in regulament. DAR te rog sa tii cont ca sunt niste prevederi stricte pentru ce inseamna standard. Daca tie iti intra roti de 35" fara sa modifici caroseria sau sa ridici masina, atunci este OK. Caracteristici speciale ale autovehiculelor clasa STANDARD - Nu se admit nici un fel de modificari la caroserie si/sau la structura constructiva originala a suspensiei autovechiculului. - Nu se considera modificare schimbarea cauciucurilor de serie, a telescoapelor de serie, a altor accesorii sau schimbarea barilor fata si spate sau a pragurilor laterale. - Se accepta roll cage daca acesta exista pe masina, chiar si fara respectarea prevederilor Anexei B. KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fritz Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Re: KAT 2013 Etapa a patra a CNOR, 8–11 Aug. 2013 Vizita medicala si asigurarea se pot face la fata locului ? Asigurarea cat si vizita medicala o poti face la fata locului. Rugamintea mea este savi la inscriere pana la ora 2000H Link to comment Share on other sites More sharing options...
oube_la Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Re: KAT 2013 Etapa a patra a CNOR, 8–11 Aug. 2013 Find ca a fost primul evenimentul meu in 2009, anul acest nu puteam lipsi, trasee super, băieți super tot o sa fie pe cinste pot sa va promit Haideti Înscrieti va Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fritz Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Re: KAT 2013 Etapa a patra a CNOR, 8–11 Aug. 2013 Traseu Standart Link to comment Share on other sites More sharing options...
iwa Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Re: KAT 2013 Etapa a patra a CNOR, 8–11 Aug. 2013 Fara probleme orice dimensiune de roata, ca asa scrie in regulament. DAR te rog sa tii cont ca sunt niste prevederi stricte pentru ce inseamna standard. Daca tie iti intra roti de 35" fara sa modifici caroseria sau sa ridici masina, atunci este OK. Caracteristici speciale ale autovehiculelor clasa STANDARD - Nu se admit nici un fel de modificari la caroserie si/sau la structura constructiva originala a suspensiei autovechiculului. - Nu se considera modificare schimbarea cauciucurilor de serie, a telescoapelor de serie, a altor accesorii sau schimbarea barilor fata si spate sau a pragurilor laterale. - Se accepta roll cage daca acesta exista pe masina, chiar si fara respectarea prevederilor Anexei B. Vezi ca e contrazici singur :) Telescoape de serie sunt si cele OME +X, care ridica masina :P. GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schultz Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Re: KAT 2013 Etapa a patra a CNOR, 8–11 Aug. 2013 Stefan, colegul a intrebat daca poate veni cu 35"... daca respecta conditiile din Anexa A, atunci poate veni cu orice dimensiune de cauciuc, nu? :-) nu vreau sa intram in dispute tehnice, dar la cate masini doar punand telescoape mai lungi poti pune 35"? ... nu chiar la toate! si pana la urma la fiecare etapa este un arbitru federal care stie cel mai bine aceste lucruri ;-) KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelea Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Re: KAT 2013 Etapa a patra a CNOR, 8–11 Aug. 2013 Stefan, colegul a intrebat daca poate veni cu 35"... daca respecta conditiile din Anexa A, atunci poate veni cu orice dimensiune de cauciuc, nu? :-) nu vreau sa intram in dispute tehnice, dar la cate masini doar punand telescoape mai lungi poti pune 35"? ... nu chiar la toate! si pana la urma la fiecare etapa este un arbitru federal care stie cel mai bine aceste lucruri ;-) Pai trebuie evitata situatia de a ajunge la un arbitru federal ... nu strabati juna' de tara (sau chiar toata) sa constati ca nu stiu ce nu corespunde ca nu e clar in nu stiu ce anexa ... Pentru ca atata timp cat nu castigi nu e nicio problema, dar ia sa fi pe podium, sa vezi ce repede apar contestatiile ... 1 4x4MANIA is where we are !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marx5 Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Re: KAT 2013 Etapa a patra a CNOR, 8–11 Aug. 2013 cred ca ar trebui sa pun atunci niste poze cu masina sa vedem corespunde sau nu sa nu vi degeaba pana acolo,de exemplu nu am overfendere nu am bancheta (patrol)este legal? Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link to comment Share on other sites More sharing options...
piede Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Re: KAT 2013 Etapa a patra a CNOR, 8–11 Aug. 2013 cred ca ar trebui sa pun atunci niste poze cu masina sa vedem corespunde sau nu sa nu vi degeaba pana acolo,de exemplu nu am overfendere nu am bancheta (patrol)este legal? vino, vino, ............ eu ma dau la open. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iwa Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 (edited) Re: KAT 2013 Etapa a patra a CNOR, 8–11 Aug. 2013 Atat cat masina respecta Anexa A poti veni cu ce roti vrei tu, dupa cum a zis si Schultz :). De asemenea ar mai trebui mentionat ca nu arbitrii federali fac inspectia tehnica, ci organizatorul. Pe planul de securitate al competitiei apar datele de contact ale celui care se ocupa de "relatia cu concurentii", eu zic ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el, sau cu oricine altcineva de la organizare care iti poate spune daca este ok sau nu. Pe de alta parte si eu o sa vin cu o masina nu tocmai ortodoxa, multi ar zice ca nu e tocmai de standard, dar eu nici nu punctez :wink: acu sa vedem daca vin sa ma dau sau vin sa arbitrez :) Oricum ar fi am inteles ca traseele sunt foarte frumoase, iar cheful de dupa oricum va fi demential. Edited July 25, 2013 by iwa GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marx5 Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Re: KAT 2013 Etapa a patra a CNOR, 8–11 Aug. 2013 vino, vino, ............ eu ma dau la open. cu Toyota de la CJ ? Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link to comment Share on other sites More sharing options...
piede Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Re: KAT 2013 Etapa a patra a CNOR, 8–11 Aug. 2013 cu Toyota de la CJ ? aia intra la conservare e pacat sa ma mai dau cu ea ca o rup Nu , vin cu 80-ul Link to comment Share on other sites More sharing options...
marx5 Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Re: KAT 2013 Etapa a patra a CNOR, 8–11 Aug. 2013 asta e masina,doar rotile trebuie sa le schimb sa pun MT Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link to comment Share on other sites More sharing options...
piede Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Re: KAT 2013 Etapa a patra a CNOR, 8–11 Aug. 2013 Daca nu iti iei penalizare pe viteza, si ai copilot bun, podiumul ti-e asigutat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marx5 Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Re: KAT 2013 Etapa a patra a CNOR, 8–11 Aug. 2013 Daca nu iti iei penalizare pe viteza, si ai copilot bun, podiumul ti-e asigutat. Copilotul e cam problema am avut unul la Mures altul la Cluj si acum am un altul,dupa aasta schimb si pilotul:ha: Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fritz Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Re: KAT 2013 Etapa a patra a CNOR, 8–11 Aug. 2013 asta e masina,doar rotile trebuie sa le schimb sa pun MT [ATTACH=CONFIG]185311[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]185310[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]185309[/ATTACH] E buna masina. monteaza, GPS, Terratrip si statie. Nu mai tb sa-ti amintesc de trusa de prim ajutor, genturi, stingator, folie samd care sunt obligatorii Ne vedem la start! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mao Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Re: KAT 2013 Etapa a patra a CNOR, 8–11 Aug. 2013 Elefantule, cum facem cu janta de pe roata de rezerva? :) eu am pe masina de strada jante dinalea si nu mi-ar strica una de rezerva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marx5 Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Re: KAT 2013 Etapa a patra a CNOR, 8–11 Aug. 2013 Elefantule, cum facem cu janta de pe roata de rezerva? :) eu am pe masina de strada jante dinalea si nu mi-ar strica una de rezerva. ne gandim pana la KAT Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link to comment Share on other sites More sharing options...
naui Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 (edited) Re: KAT 2013 Etapa a patra a CNOR, 8–11 Aug. 2013 Site-ul http://www.kamikazeteam.ro/ este functional, asa ca: Va rog sa va inscrieti pe site si sa completati toate datele,astfel la momentul inscrierii pe data de 8 august gasiti formularele printate cu toate datele echipei le semnati,faceti verificarea tehnica si terminati in foarte scurt timp cu formalitatile de inscriere. Dupa ce faceti plata in contul clubului aveti si cazarea rezervata. Edited July 26, 2013 by naui Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihai_ct Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Re: KAT 2013 Etapa a patra a CNOR, 8–11 Aug. 2013 gata am rezolvat mi-a placut faza cu : ca sa vedeti daca ati fost acceptat vizitati pagina periodic :)) sa ne vedem cu bine pe 8 august o seara si un weekend fain la toti Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted July 30, 2013 Author Share Posted July 30, 2013 Re: KAT 2013 Etapa a patra a CNOR, 8–11 Aug. 2013 Intram in linie dreapta,de maine sunt de gasit pe telefon seara ca ziua sunt in padure :grin: Va astept la Arges si nu uitati sa va inscrieti pe site!!! Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted July 30, 2013 Author Share Posted July 30, 2013 Re: KAT 2013 Etapa a patra a CNOR, 8–11 Aug. 2013 Din weekendul trecut :wink: Revin si zilele urmatoare cu poze proaspete :banana Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
viorelvlad Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Re: KAT 2013 Etapa a patra a CNOR, 8–11 Aug. 2013 Venim si noi la open , Viorel Vlad si Semaca . Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts