cfantana Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 (edited) Stimati prieteni, Va anut ca prima etapa din acest an se desfasoara in periaoda 1-4 mai la Piatra Neamt. Avem o locatie noua de concurs,un teren extrem de generos si spectaculos iar la organizare am marit echipa si alaturi de clubul kamikaze se alatura si clubul offroad piatra neamt si clubul zen offroad :h5 Lucram intens la pregatirea concursului si la trasee provocatoare de care sa va bucurati timp de 3 zile si aici ploile din ultima vreme si noroiul ne ajuta din plin. Ce pot sa va povestesc pana acum este ca traseul de standard l-am parcurs cu mare placere,este offroad adevarat cu foarte putine legaturi pe drumuri forestiere.Este un traseu tehnic,cu urcari faine,cu multe drumuri prin padure si pe gol alpin,cu peisaje superbe si cu chinuiala daca ploua. Saptamana viitoare revin cu informatii privind taxa de participare si locatia de cazare urmand ca la inceputul lunii aprilie sa poata incepe inscrierile pe siteul competitiei. Pana atunci va atasej cateva poze de la pregatiri :banana In weekend suntem iar in padure si o sa revin cu poze proaspete :wink: Sa auzim de bine, Tuparu si echipa de organizare. Edited May 29, 2014 by Max Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
piede Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt Si pentru ca sa nu apara confuzii, ...pozele sunt de la traseele de standard..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted March 13, 2014 Author Share Posted March 13, 2014 Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt Pozele sunt de la extrem dar si la standard sunt noroaie serioase :wink: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabau Gigel Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt Atunci ma bag,doar la Piatra Neamt am luat primul podiun la standard Membru club GTC Motosport: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazvanGTC Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt Spor la treaba! Ar fi bine ca vremea sa tina cu voi sa puteti scrie roadbook-urile pe uscat. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oube_la Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt As avea de apară loc 1 la standard de anul trecut, dar cresc mare si m-a înscriu deja la Extrem, așa ca Jeep Wrangler Pink Panther Pilot - Torok Zoli Copilot- Pedro Pinto Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabau Gigel Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt As avea de apară loc 1 la standard de anul trecut, dar cresc mare si m-a înscriu deja la Extrem, așa ca Jeep Wrangler Pink Panther Pilot - Torok Zoli Copilot- Pedro Pinto Pedro lasa si pe alti sa avanseze! Membru club GTC Motosport: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mao Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt Luci si Mao prezenti la Open Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgem Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt Viorel si George - open Link to comment Share on other sites More sharing options...
watcher Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt Oleg si Watcher - Open Asteptam detalii despre cazare, etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
piede Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt XXL cu 'lamaia nissanata' prezenti - open Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted March 17, 2014 Author Share Posted March 17, 2014 Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt Noroiul de Piatra Neamt va asteapta :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
GPScu Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt Prezent la Open!:2dr tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted March 17, 2014 Author Share Posted March 17, 2014 Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt O bulboana in parau cu un prag frumos la iesire :grin: [video=youtube_share;RQlkiMnP1-M] Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted March 17, 2014 Author Share Posted March 17, 2014 Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt Proaspete din weekend :wink: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi.r Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 (edited) Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt Din cite se vede in poze si filmari, se pare ca este mult de lucru...asa cum ati spus si voi referitor la CUPA noastra, daca scapam cu bine ( adica cu masinile intregi) din organizare , vom fi onorati si bucurosi sa parcurgem din nou traseele Kamikaze-Piatra Neamt...acuma ca vom veni doua echipaje sau trei la clasele open/extrem...nu pot sa exprim in numele colegiior. Mi-aduc aminte insa cu placere de prima cupa Kamikaze 2009, cind am participat cu 3 echipaje open care au ajuns la final pe locurile 16, 17, 18...de inca 2 echipaje participante la prima etapa Kamikaze...cu TYH campion absolut de open cu ocazia primei Etape Kamikaze...de participarea a inca 3 echipaje anul trecut in 2013...a fost magnific si onorant pentru noi...va multumim !!! Eu unul, CLAR nu pot sa ratez competitia voastra. Va uram succes la organizare si la descoperirea de provocatoare trasee !!! Edited March 17, 2014 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted March 18, 2014 Author Share Posted March 18, 2014 Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt Ma bucur ca exista interes pentru etapa de la Piatra Neamt :h5 Pot sa va asigur ca o sa va placa foarte mult traseele,pana acum am lucrat la standard si la exrem si mie personal imi plac foarte mult. Daca avem noroc si de o ploaie mica in zilele de la inceputul saptamanii o sa fie de munca :grin: Un alt lucru pe care il anunt cu bucurie este ca vom fi cazati la Hotel Central Piatra Neamt,hotel de 4 stele cu super conditii. Detalii http://www.centralplazahotel.ro/Galerie-Hotel Va tin la curent cu noutatile :wink: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
oube_la Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt Este si la Hotel a eat Etajul 12? Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabau Gigel Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 (edited) Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt Este si la Hotel a eat Etajul 12? Ca si la hotel Ceahlaul de anul trecut de la Cupa "DACII LIBERI" Razvanuta stie de ce!!! Edited March 18, 2014 by Sabau Gigel Membru club GTC Motosport: Link to comment Share on other sites More sharing options...
octav_man Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt Cred ca sunt primul din Piatra Neamt care isi anunta deja participarea la Standard, doar daca pot participa fara sa fiu inscris in Campionat! Ca sa il citez pe Piede, am si eu un loc 1 la Trial de aparat! Sper sa pun la punct fierul (mici probleme...deh...e doar un fier)! Eu garantez mediatizare, cel putin doua emisiuni cu si despre etapa de Campionat! Don't drink and drive! Link to comment Share on other sites More sharing options...
octav_man Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt Stimati prieteni, Va anut ca prima etapa din acest an se desfasoara in periaoda 1-4 mai la Piatra Neamt. Avem o locatie noua de concurs,un teren extrem de generos si spectaculos iar la organizare am marit echipa si alaturi de clubul kamikaze se alatura si clubul offroad piatra neamt si clubul zen offroad :h5 Lucram intens la pregatirea concursului si la trasee provocatoare de care sa va bucurati timp de 3 zile si aici ploile din ultima vreme si noroiul ne ajuta din plin. Ce pot sa va povestesc pana acum este ca traseul de standard l-am parcurs cu mare placere,este offroad adevarat cu foarte putine legaturi pe drumuri forestiere.Este un traseu tehnic,cu urcari faine,cu multe drumuri prin padure si pe gol alpin,cu peisaje superbe si cu chinuiala daca ploua. Saptamana viitoare revin cu informatii privind taxa de participare si locatia de cazare urmand ca la inceputul lunii aprilie sa poata incepe inscrierile pe siteul competitiei. Pana atunci va atasej cateva poze de la pregatiri :banana [ATTACH=CONFIG]207814[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]207815[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]207816[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]207817[/ATTACH] In weekend suntem iar in padure si o sa revin cu poze proaspete :wink: Sa auzim de bine, Tuparu si echipa de organizare. A cui este Toyota din a patra poza? De vreo 2 zile sta parcata la 100m de casa mea si imi curg ochii dupa ea! Daca tot faceti trasee prin curte pe la mine, chemati-ma si pe mine!!!! :)) Don't drink and drive! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted March 19, 2014 Author Share Posted March 19, 2014 Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt Toyota a fost a lui Robert Tutuoanu si a vandut-o de curand cuiva care sta pe strada ta (nu stiu nume). La trasee ne descurcam si preferam sa margem cu maxim 2 masini ca sa fim eficienti. Te asteptam cu mare placere la concurs :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted March 19, 2014 Author Share Posted March 19, 2014 Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt Am placerea sa anunt ca Hitachi Powertools Romania va fi sponsor al etapei Kamikaze Piatra Neamt :wink: Sponsorizarea va consta in oferirea de premii in valoare de 3500-3700 Euro, precum si punerea la dispozitie a participantilor fara nici un fel de costuri a sculelor HITACHI pentru remedierea problemelor aparute pe parcursul competitiei. De la aparate de sudura pana la polizoare unghiulare incluzand accesoriile necesare. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vali ava Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt Prima etapa de off road de campionat national tinuta la Piatra Neamt Link to comment Share on other sites More sharing options...
octav_man Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt Dragi organizatori, hai sa facem o emisiune ca un fel de preambul si de mediatizare a avenimentului! Merg cu un cameraman si vreo 2 camere mici (GoPro) si filmam putin pe coclauri, facem si vreo 2 interviuri si montez o emisiune faina sa stie lumea ce si cand va fi! Hai sa ne auzim la telefon. Eu am doar numarul lui Robert Tutuianu, dar cred ca mai bine ma sunati voi si stabilim, functie de programul vostru si de iesirile ce le programati! Chiar as vrea sa facem o emisiune frumoasa! A, e vorba de emisiunea ”In Trafic” de pe Est TV! Si, mai ales ca e televiziune regionala, ne adresam unui public mai numeros! 0740 234 189 Don't drink and drive! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts