Guest mao Posted May 8, 2014 Share Posted May 8, 2014 Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt open Link to comment Share on other sites More sharing options...
seb-sebastian Posted May 8, 2014 Share Posted May 8, 2014 (edited) Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt Felicitari Seba & co. Se vede ca a-ti muncit. Speram sa veniti la toate etapele. Ar cam trebui sa se gandeasca mai bine si sa promovam acest sport si aceasta pasiune pe care o avem. Asa ar trebui promovat si nu cum l-a scos pe Razvan Cirap din sant un prieten cu o franghie..... Aia de la Antena is cam praf, nu stiu Otil ce pazeste pacolo :) Nu cred ca Dani Otil are legatura cu ceea ce au facut baietii aceia. Eu cred ca diferenta dintre noi si ei este strict legata de pasiunea noastra pentru acest sport, pasiune pe care ei nu o au probabil si nu sunt de condamnat pt asta. Nici in echipa noastra nu exista pasiune pt inot sincron :) Iar fotografia de mai jos cred ca spune multe Edited May 8, 2014 by seb-sebastian Born to be free, born to be wild Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mao Posted May 8, 2014 Share Posted May 8, 2014 Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt Seba nu o fi avand legatura, dar nici ce a-ti facut voi nici macar nu se poate compara. Inca o data felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
landy Posted May 9, 2014 Share Posted May 9, 2014 Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt Cu un pic de intarziere vreau si eu sa felicit in primul rand organizatorii, s-a vazut foarte bine ca au muncit , nu gluma, road-bookuri foarte bune, trasee pe masura. Mai intr-un cuvant, PROFESIONALISM. De cazare si masa nu mai are rost sa vorbim...:). Felicitari tuturor participantilor si bineinteles celor de pe podium. Multumim celor de la Discovering Transylvania pentru toata munca depusa in folosul comunitatii offroad din Romania. Sa ne vedem cu bine la urmatoarele etape Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazvanGTC Posted May 9, 2014 Share Posted May 9, 2014 Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt Nu cred ca Dani Otil are legatura cu ceea ce au facut baietii aceia. Eu cred ca diferenta dintre noi si ei este strict legata de pasiunea noastra pentru acest sport, pasiune pe care ei nu o au probabil si nu sunt de condamnat pt asta. Nici in echipa noastra nu exista pasiune pt inot sincron :) Iar fotografia de mai jos cred ca spune multe [ATTACH=CONFIG]214100[/ATTACH] Ti-ai luat pantalonii cu model cu noroi pe ei? Sau te-au impins cei de la Antena in sant? :ha: GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted May 9, 2014 Share Posted May 9, 2014 Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt ... fotografia de mai jos cred ca spune multe [ATTACH=CONFIG]214100[/ATTACH] Tare fotografia de mai sus. Felicitari ptr tot ceea ce faci ptr comunitatea 4x4 si tine-o tot asa! :tk:cl:h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
seb-sebastian Posted May 9, 2014 Share Posted May 9, 2014 Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt Ti-ai luat pantalonii cu model cu noroi pe ei? Sau te-au impins cei de la Antena in sant? :ha: Ce-ti place mistocareala :)))) lasa ca te prind eu si o sa zic ca te-a tras un prieten cu franghia :)))) Born to be free, born to be wild Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazvanGTC Posted May 9, 2014 Share Posted May 9, 2014 Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt Ce-ti place mistocareala :)))) lasa ca te prind eu si o sa zic ca te-a tras un prieten cu franghia :)))) Daca nu troliam, ce subiect mai gaseau oamenii pentru stiri? Ca off-road-ul ca si sport nu este asa important pentru televiziuni... Dar si reclama negativa e buna la ceva. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shinobi Posted May 9, 2014 Share Posted May 9, 2014 Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt Daca nu troliam, ce subiect mai gaseau oamenii pentru stiri? Ca off-road-ul ca si sport nu este asa important pentru televiziuni... Dar si reclama negativa e buna la ceva. Cand veti face alta editie cu "Drumuri de poveste", lui Razvan Cirap sa-i spuneti in film "barbatul impotmolit si prietenul cu franghia".Eventual il inregistrati pe Robert Z., separat, cum arunca o franghie. Felicitari,Seba, pt munca voastra si, mai ales, pt faptul ca ati montat totul intr-o zi. Asta sa dea de gandit celor care s-au indoit de voi pe la nu stiu ce sedinte. La cat mai multe etape! mmmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted May 9, 2014 Share Posted May 9, 2014 Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt Iar fotografia de mai jos cred ca spune multe [ATTACH=CONFIG]214100[/ATTACH] mai merge scula omului? P.S. o poza de milioane Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
seb-sebastian Posted May 10, 2014 Share Posted May 10, 2014 Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt mai merge scula omului? P.S. o poza de milioane da rateuri din pacate Born to be free, born to be wild Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctoru Posted May 10, 2014 Share Posted May 10, 2014 Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt Lectie de offroad predata de Marius Lupu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
octav_man Posted May 17, 2014 Share Posted May 17, 2014 Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt In sfarsit am reușit sa montez emisiunea cu prima etapa! Așadar, azi, 17mai2014, de la ora 12.00 pe EST TV vedeți la "In trafic" ce si cum a fost la Piatra Neamț. Pentru cei ce nu sunt din zona Moldovei si nu au canalul in grila de programe, intrati pe: http://www.esttv.ro Si la sectiunea "live" ne puteti urmari! E montar pe fuga din lipsa de timp, sper sa va placa! Don't drink and drive! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabau Gigel Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 (edited) Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt Pun si eu cateva poze: rasfat la cazare Edited May 28, 2014 by Sabau Gigel Membru club GTC Motosport: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabau Gigel Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 (edited) Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt Poze din traseu start si sosire Edited May 28, 2014 by Sabau Gigel Membru club GTC Motosport: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabau Gigel Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt Poze: Membru club GTC Motosport: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vali ava Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt Frumoase poze Gigi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
naui Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt Multumim Seba & Digi https://www.youtube.com/watch?v=1XBF5Hbz_qo Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandyke Posted June 1, 2014 Share Posted June 1, 2014 Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt Am incarcat si eu pozele. Facebook: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.837531969607877.1073741845.100000532452004&type=1&l=1b29c1014a Blog: http://tinyurl.com/k3yb8qd http://tinyurl.com/n36nmjz Enjoy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted June 17, 2014 Author Share Posted June 17, 2014 Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt Am incarcat si eu pozele. Facebook: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.837531969607877.1073741845.100000532452004&type=1&l=1b29c1014a Blog: http://tinyurl.com/k3yb8qd http://tinyurl.com/n36nmjz Enjoy! Multumim mult pentru pozele frumoase cu care ne-ai obsnuit si felicitarile mele pentru pasiunea ta legata de fotografia "offroad trophy" :h5:h5:h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted June 17, 2014 Author Share Posted June 17, 2014 Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt Si cateva poze facute de fratemeu :) Enjoy :wink: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts