Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt

Recommended Posts

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Re: Etapa I a campionatului national 2014 1-4 mai- Piatra Neamt

La Piatra Neamt a nins "oleaca" :)

[ATTACH=CONFIG]211688[/ATTACH]

Daca mai ninge avem voie cu lanturi?

Edited by Sabau Gigel
Membru club GTC Motosport:

Cu pasi repezi ne apropiem de concurs, orasul Piatra Neamt va asteapta.

[ATTACH=CONFIG]211682[/ATTACH]

Am inteles aluzia cu banerul intre doua banci...

Membru club GTC Motosport:

Daca mai ninge avem voie cu lanturi?

Atmosfera de padure la sfirsit de aprilie:

Cam ca la Cluj (ca sa citez pe Luci ) ! Doar ceva particularitati pe care le intrevad.

Ploua frumos, asezat si linistit, bacovian de-a dreptul. Torentii nervosi isi fac loc pe urmele de TAF si prin ravene spre odihna sesului, iar dupa ei ramin sleaurile cele mult dorite de organizatori, sleaurile care vor pune la incercare pina la sfirseala rezistenta fizica a copilotilor si taria fiarelor, iar pilotii vor incerca aproape inutil sa tina roata unde trebuie cu iuti invirtiri de volan si scrisnete de dinti. Apa a facut sa dispara orice urma de aderenta si Simex-urile vor simti asta pina la talon, pina dincolo de limitele pe care producatorul s-a gindit, dar tocmai asta-i marea lor incercare, motoarele vor racni infundat , iar spectacolul incepe. Nici nu va inchipuiti ce frumos trebuie sa fie !

Si inca mai ploua! Pamintul e aproape un burete plin cu apa,apa vie care face terenul pe care il calci sa prinda viata si sa se miste de parca refuza sa te mai sustina, e aproape apocaliptic. Rotile devin grele, tot mai grele si mai mari, pina si forma lor nu mai este cea stiuta, iar noroiul va ajunge in cele mai delicate locuri la care va puteti gindi.:wink:

Iar ca toate sa fie asa cum ar trebui la un concurs, soarele apare si spectacolul primaverii se dezvaluie si el ca sa nu fie mai prejos de cel al organizatorilor. Verdele devine mai verde peste noapte, copacii incep sa rida la soare cu mugurii ce stau gata sa plesneasca, piraiele sunt scaldate in razele calde de primavara ale Balanului si ceata se ridica incet peste vai. Zapada se topeste si ea!:grin::grin: Zapada mieilor, asta de primavara, ce tocmai s-a asezat si care ne pune pe ginduri daca sa respectam regulamentul sau sa venim cu lanturi (vorba lui Gigel). De pe crestele muntilor, o data ce a inceput topirea, suroaie de apa vin la vale tumultos si cu susur. Ce frumoasa muzica, ce linistitoare ! Dar nu-i momentul relaxarii pentru ca apa se duce iar pe sleauri si pe ravene si pe orice urma de calcare omeneasca ori de masina, cu un singur gind - sa ajunga la odihna, iar in drumul ei sapa, adinceste , rupe si muta tot ce putea fi un loc de pus roata, un loc de agatat crampoanele in urcarile spre culmi. . . . cit despre coboriri, nici nu vreau sa fac scenariu :pr1

Dar sa nu uit - e primavara! E semn de renastere. Seara, dupa ce se vor fi reparat fierataniile si inainte sa cadem istoviti ,cei ce vom fi iesit din padure, vom avea cu siguranta clipe de bucurie si voie buna, pentru ca asta ne sta in putinta, impreuna cu organizatorii si invitatii.

Asa se vede treaba cu ploile , intr-un mic scenariu de la 30 km!

Sa ne vedem cu drag in padurile Neamtului!

Cit mai aproape de imposibil !

Dac-ule, bine le zici, un adevarat bard!

Si daca tot facem reclama la ce bine va fi, iata ca apare sambata dimineata si prima promovare la EST TV, la #In trafic#

sambata, ora 11:00, interviu cu Robert Tutuianu si Costin Fantana.

http://www.esttv.ro la sectiunea live pt cei ce nu au programul in grila.

Sper ca saptamana viitoare sa ies cu echipa de filmale la noroaie cu ei, sa facem ceva cadre faine!

Adevarul e, asa cum spunea si Dac, ca e pamantul ca un burete plin de apa si locuri ce alta data erau de plimbare cu familia si gume de strada au devenit trasee de open!

Don't drink and drive!

COPILOT - prietenul nostru din Bulgaria, Konstantin, cel care este organizatorul Shumen Trophy, doreste sa vina in Romania, la prima etapa de la Piatra Neamt.

Konstantin vrea sa stie daca exista vreun pilot care ......are nevoie de un copilot.

Daca vreunul dintre voi ati ramas fara copilot si va surade ideea cu copilotul din Bulgaria va rog sa scrieti aici si va voi da toate datele lui Konstantin.

El are experienta cu ceea ce inseamna roadbook si din cate stiu a concurat la multe curse offroad, in Bulgaria precum si in afara Bulgariei..

Horatiu

Today. Tomorrow. Land Rover.

COPILOT

Se pare ca am reusit si i-am logodit pe Konstantin si pe Drujba. Ei vor fi un cuplu international si din cate am inteles vin la prima etapa ca sa faca inalta performanta.

Tzuparu a pregatit pt ei o camera cu pat matrimonial.....flori in camera, vedere catre munte...etc.

Masa si dansul urmeaza sa aiba loc in Piatra Neamt, sambata 3 mai. Este invitata toata lumea:banana.

PS: se cauta nasi.

Today. Tomorrow. Land Rover.

COPILOT

Se pare ca am reusit si i-am logodit pe Konstantin si pe Drujba. Ei vor fi un cuplu international si din cate am inteles vin la prima etapa ca sa faca inalta performanta.

Tzuparu a pregatit pt ei o camera cu pat matrimonial.....flori in camera, vedere catre munte...etc.

Masa si dansul urmeaza sa aiba loc in Piatra Neamt, sambata 3 mai. Este invitata toata lumea:banana.

PS: se cauta nasi.

.

Nasi!?..... vine Nasu Mare ce va mai faceti probleme!

Pai avem un cuplu formidabil de nasi,adica Nasu Mare si Piede,le-am pregatit si lor pat matrimonial :) :grin::grin::grin:

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Doresc sa informez taxele suplimentare la KAT 2014 Piatra Neamt pentru cei care nu au licenta FRAS si nu sunt membrii unui club afiliat la FRAS:

1. Taxa one event 30 euro/persoana

2. Asigurare 50 lei/peroana

3. Taxa membru Club Kamikaze Team valabil 30 zile - 30 lei/persoana

Si noi prezenti la START.

Jeep Wrangler

Pilot - Cosmin Ionescu

Copilot- Cornel Busuioc

Va asteptam la Piatra Neamt :h5

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Mama, ce caldura a fost de s-a inmuiat in halul asta asfaltul!!!!!

Sa vorbim cu UMB sa asfalteze!

Don't drink and drive!

Rog pe cei care fac plata taxei de participare prin virament sau depunere bancara sa mentioneze la detalii de plata numele concurentului pentru care se face plata. S-a facut azi o depunere bancara, iar la detalii de plata a scris "Plata taxa de participare Etapa 1 Campionat national Off Road". Rog sa ma contacteze persoana care a facut aceasta depunere.

Multmesc

Eu am facut plata de la Alpha Bank din Onesti, i am si specificat sa treaca numele, mi a cerut si buletinul, dar se pare ca data viitoare trebuie sa trec si la tastatura ca sa fie treaba buna :grin: . Multumesc.

Patrol Y60 1992

IMG-eu... under construction

Mercede G W463 1995

Completat formular, inscrisi la

STANDARD

Pilot: Mancas Octavian

Copilot: Zaharia Stefan (Nasul)

Vom plati taxele joi la Secretariat, nu cred ca are rost sa crestem burtile bancherilor cu comisioanele noastre!

Don't drink and drive!

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use