cos Postat Iunie 26, 2014 Partajează Postat Iunie 26, 2014 Re: Y60 swb rd28t 1993 Vezi mai atent la bagareea la gaura a axului central ... stiu , dupa o varsta nu prea mai se nimereste ... dar e unsa gaura , insista ...ssuccesuri ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iunie 26, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2014 Re: Y60 swb rd28t 1993 Vezi mai atent la bagareea la gaura a axului central ... stiu , dupa o varsta nu prea mai se nimereste ... dar e unsa gaura , insista ...ssuccesuri ... lasa ca nu e problema de unsa, dar cu o mana bandajata nu prea merge cam tremura si doare ca lipseste unghia :):):) numa la prostii va sta capul:):):) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 26, 2014 Partajează Postat Iunie 26, 2014 Re: Y60 swb rd28t 1993 Ba , da ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Iunie 26, 2014 Partajează Postat Iunie 26, 2014 Re: Y60 swb rd28t 1993 frumoasa bara,da cat a costat?nu era mai ieftina o copie? Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iunie 26, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2014 Re: Y60 swb rd28t 1993 frumoasa bara,da cat a costat?nu era mai ieftina o copie? era, dar si calitatea era alta,la material si la grosimea lui in plus copia venea in septembrie in cel mai bun caz iar asta a venit intr-o saptamana iar cineva care mi-o facea imi facea tot asa prin toamna cam septembrie octombrie,deci iara nu e bine :) diseara o pun sus si va tin la curent cu evolutia si pozele aferente am kitul de montaj cu toate tablele necesare sper sa mearga repede si bine treaba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Iunie 26, 2014 Partajează Postat Iunie 26, 2014 Re: Y60 swb rd28t 1993 spor la montat,baga poze ca trebuie sa arate deosebit cu bara asta Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Iunie 26, 2014 Partajează Postat Iunie 26, 2014 Re: Y60 swb rd28t 1993 Ce face dej'tu?? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 26, 2014 Partajează Postat Iunie 26, 2014 Re: Y60 swb rd28t 1993 Sper ca acest proiect sa nu se termine niciodata ...citesc in fiecare seara ...pataniile si experientele tale... captivant! :h5:cl consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iunie 27, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2014 Re: Y60 swb rd28t 1993 :) asa e stiu va distrati :):):) apropo iata o poza cum arata masina aseara in jur de ora 1 cand am reusit sa punem bara sus degetul face bine e ok dpdv medical doar ca e cam aiurea lucratul cu o singura mana si aia stanga cand eu sunt dreptaci dar ma antrenez si voi deveni ambidextru curand se pare :) primul lucru care si de care m-am lovit la bara a fost ca in pozitia in care am pus eu troliu maneta de deblocare frana lovea in suportul de proiector ceea ce ma dus cu gandul imediat la flex pe care l-am folosit,nu eu desigur :) dar l-am folosit am decupat putin si a mers dupa apoi o parte din suruburile din kitul de bara aveau mici lipsuri, saibe sau piulite,rezolvate fara probleme doar ca a luat ceva timp sa le lamurim dar cea mai tare treaba a fost ca bara nu cadea la gauri cu vreo 15mm motiv pentru care am apelat la varianta ajutatorare:) am legat-o cu sufa de 20m in doua si am tras de ea cu alta masina pana am aliniat gaurile si sa rezolvat lejer ca informatie ajutatoare poate este ca acea bucata de carlig pe fata care arata ca un fier beton curbat trebuie sa o dai jos iar in acele gauri de remorcare din tabla groasa poti la sfarsit pune 2 suruburi pentru o mai buna fixare si rigidizare, in rest va tin la curent cu evolutia si echiparea barii pe parcurs :) pentru moment am pe abra doar troliul,revizuit,verificat si care e functional in rest doar atat, apropo unde e suportul ala de antena? ca eu nu stiu cum si unde s ao montez :) si inca o intrebare,voi pe unde ati pus numarul de masina ca nu mai am loc unde sa il montez :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Iunie 27, 2014 Partajează Postat Iunie 27, 2014 Re: Y60 swb rd28t 1993 Nu-mi dau seama de ce se vad doua fante de troliu... era telefonul obosit la ora aia? :ha: Si eu am avut mici probleme cu adaptarea troliului pe bara, a trebuit sa decupez din ea un pic ca sa incapa. Vorbesc de troliu Superwinch Talon si bara AFN. Numarul eu l-am pus pe muchia capotei, la AFN daca il pun pe bara intr-o parte, se indoaie imediat sau se pierde. Carligul ala din fata (daca nu iti mai face trebuinta) sa stii ca mi-ar fi de folos. Mie imi lipseste.. adica e rupt de fapt, iar AFN nu sta bine la capitolul asta. Are doi ocheti anemici in fata de mi-e frica sa trag de ei si cu cinetica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iunie 27, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2014 Re: Y60 swb rd28t 1993 aia cu cele doua fante imi place si mie cel mai mult :) nu e asa ca e deosebita?:) ideea e ca asa este bara fabricata iar singura explicatie pe care o pot gasi este ca bara e facuta de acesta maniera pentru a se putea adapta inclusiv un warn 8274 care din dimensiuni pare a utiliza fanta de sus iar fanta cea de jos din imagine e pentru trolii de genul celor "obisnuite" oricum ce mi se pare interesant este ca troliul trebuie sa il montezi cu suruburile cu care prinzi fanta,sau defapt sa spun altfel cu suruburile cu care prinzi troliul de bara prinzi in acelasi timp si fanta sau fantele :) in cazul meu oricum e interesant ca am scapat de folosirea saibelor ca la placa de adaptare :) troliul e un tmax pew 9500 parca daca imi amintesc bine codul e ala galben de la tmax cu plasma si la gauri pica foarte bine pe bara dar mi se pare cam aiurea partea cu prinderea odata cu fanta :) carligul ala ti-l dau daca iti e util si iti trebuie mie acum nu imi e util la nimic :) dar cred ca e mai scump transportul decat berea pe care o dai pe el :) defapt pe tine te taxez cu un vin bun din zona :) cred ca e mai bine si nu sunt zgarcit il impartim :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 27, 2014 Partajează Postat Iunie 27, 2014 Re: Y60 swb rd28t 1993 Cu un carlig pot sa-l lovesc io si sa-ti dea bere tie . As alege ca prima abordare carligul de Navara ( ca-i mai ninja , si am mai multe ... ) incercand sa sensibilizez medula oblongata , si de Patrol la desert ... Carligele originale sunt bune-a'naibii si pe spate . Nenea-domnu' , sa faci tot ce se poate si sa montezi suplimentar o brida de sprijinire de la colturile extreme ale barei pana la sasiu , ca altfel la primul mal ramat cu bara , coltul se ridica sau se frange si redresarea e cel putin greu de facut ( ultima data am preferat sa tai si sa resudez o parte din bara ARB , pe un Y61 ) . Valabil si pentru donGogu deCorazon diCapital , AFN zic ei niste ziceri cum ca ar fi elastica dar in practica elasticitatea e mai buna la bretele , stii tu ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iunie 27, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2014 Re: Y60 swb rd28t 1993 adicatelea Cos cum sa prind intaritura aia? din rectangulara pe colt sudata cu flansa si sudata cu flansa pe suportul barei unde se prinde pe sasiu? sau fac din rectangular un fel de bara la dimensiune pe care o prind cu flanse si 4 surubur o data de sasiu si o data de bara? te intreb sa imi dau seama cam ce metoda sa adopt ca ideea in sine am inteles-o si e buna dar ma gandesc cu si cu ce sa o pun in practica:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Iunie 28, 2014 Partajează Postat Iunie 28, 2014 Re: Y60 swb rd28t 1993 Cos, daca ai carlige d'alea, da-i lui Ion unul ca ma vad mai des cu el. Bere dau tuturor cu prima ocazie... sa ne vedem odata!! AFN este rahat pansat pt ce facem noi... incerc sa-l protejez pe cat posibil :grin: Cu prima ocazie voi face o placa de troliu si o bara din teava ca la Bismarck. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 28, 2014 Partajează Postat Iunie 28, 2014 Re: Y60 swb rd28t 1993 Da D , e bine oricum , atata timp cat rezemarea e solid si te poti baza pe ea Daca o poti face astfel incat sa nu poata pivota pe verticala ( o eclisa cu doua gauri de surub - minim M12 ) e si mai bine pentru viitorul luminos . Offtopic pentru offtopic - Kelule , rezolvam , MNG e saritor daca e bere implicata , stii tu ! ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iunie 28, 2014 Partajează Postat Iunie 28, 2014 Re: Y60 swb rd28t 1993 Cos, daca ai carlige d'alea, da-i lui Ion unul ca ma vad mai des cu el. Bere dau tuturor cu prima ocazie... sa ne vedem odata!! AFN este rahat pansat pt ce facem noi... incerc sa-l protejez pe cat posibil :grin: Cu prima ocazie voi face o placa de troliu si o bara din teava ca la Bismarck. AFN vine la mine in cazul asta....se stie,a fost anuntat.nu se accepta comentarii. Eu am fost promotorul venirii in RO, la mine sa se intoarca. Cu plata, ne intelegem noi,am niste dinti din aur,de la un vecin dusmanos,ii culeg zilele astea ......sa ma anunti citi trebe, sa nu-l chinui pe om gratuit.... Coc o idee cu o rabla din asta speciala, impecabila, curata,caracteristica mie,gingas de fel....de mers la mall....stiu eu unul ce merita undeva in centru in Marrakech....proiect in desfasurare pentru urmatorii citiva ani. Pina atunci, strang tot ce-i mai deosebit pe tema.Dar asta-i alt plan deja .... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 29, 2014 Partajează Postat Iunie 29, 2014 Re: Y60 swb rd28t 1993 faina treaba....munca multa.....sunt curios si cand o sa va vad prin teren....mai ales pe tine Vali :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Iunie 29, 2014 Partajează Postat Iunie 29, 2014 Re: Y60 swb rd28t 1993 faina treaba....munca multa.....sunt curios si cand o sa va vad prin teren....mai ales pe tine Vali :grin: Am iesit deja saptamana trecuta!! :grin: :banana Pentru o masina desfacuta in 100 bucati si reansamblata in 4 luni, prima iesire a fost un real succes. Am fost din Slanic- vf Sandru Mare- Poiana Sarata pe un drum destul de solicitant, plus ca ne si mancau talpile. Luci de exemplu a spart iar stopurile, aripile spate, bara de directie si a mai rupt ceva brida... deci nu poti spune ca a fost chiar flendureala. Iar eu... am indoit un pic aripa si sufar ingrozitor!! Era bec masina.. Noi cand ne mai vedem?? PS Scuze @KAROLOKW pt offtopic... am uitat ca suntem la tine in curte. Dar ultima intrebare este lansata si pt tine, sa stii! :h5 @RZVule: Ti-am facut rezervarea! :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iunie 30, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2014 Re: Y60 swb rd28t 1993 :) Nu e problema puteti discuta fara probleme mai ales daca asa imi mai raspunde-ti si mie la intrebari:) legat de cand ne vedem...dificil dar vreau sa ne vedem cumva cu totii sau cat mai multi de preferinta acum in ce ma priveste dupa atata munca la masina :) a mai cedat un rahat :) alarma proaspat pusa :) de 2 zile si nu mai mergea,rezolvata rapid cu schimbarea bateriilor asa ca acum e bine :) in rest mai trebuie inca sa montez doua chestii mazi si late care ma streseaza cat de cat,adica kitul de bucsi custer pentru fata si un ambreiaj nou hd probabil ca asta pe care il am cam da semne de inceput de cedare :):):) asa ca daca aveti vreo marca anume :) nu ezitati eu ce am gasit e ceva cu outback nu stiu cum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Iunie 30, 2014 Partajează Postat Iunie 30, 2014 Re: Y60 swb rd28t 1993 Outback Extreme dar de ce vrei HD?? Ia un ambreiaj Exedy-calitate japoneza de fabrica,ai volanta dubla masa ce elimina socurile. Daca pui HD schimbi si volanta. Si cred ca va zgiltii putin. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Iunie 30, 2014 Partajează Postat Iunie 30, 2014 Re: Y60 swb rd28t 1993 tare Patrolul, l-am auzit cum torcea azi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Iunie 30, 2014 Partajează Postat Iunie 30, 2014 Re: Y60 swb rd28t 1993 Outback Extreme dar de ce vrei HD?? Ia un ambreiaj Exedy-calitate japoneza de fabrica,ai volanta dubla masa ce elimina socurile. Daca pui HD schimbi si volanta. Si cred ca va zgiltii putin. Karol are Y60, cu volanta normala, nu dubla masa... Un ambreiaj HD se justifica daca vrei sa faci offroad mai agresiv- placa ranforsata apasa mai mult discul pe volanta si cuplul se transmite mai bine, plus ca patinarea la turatii mari apare mai greu; discul are butucul mai solid si rezista mai bine la socurile primite la plecari brutale, cand dai brusc drumul la pedala... Daca masina este pentru mers pe strada si plimbareala pe forestiere, poti pune orice ambreiaj, bineinteles de calitate... GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 30, 2014 Partajează Postat Iunie 30, 2014 Re: Y60 swb rd28t 1993 Sefu' io la viata mea eram chtit pe Exedy , dar culmea e ca taman la mine am avut un defect inexplicabil si extrem de pacatos cu un disc Exedy - mi-a sarit un arc de amortizare ( mai exact un grup din cele patru grupari de arcuri duble ) , evadand prin ruperea un platou care tine butucul si ramanad intepenit intre arcurile-soare si adio ambreiaj . In continuare cred ca Exedy sunt bune , Patrolul vine cu el ca echipare de fabrica ( desi azi nu prea inseamna prea mult , ATUNCI insemna ceva ) . Dar , ferodoaiele de pe discul ala Exedy explodat inca mai mergeau ( probabil dinn cauza ca-s io empatic de simpatic si chiar si cu putinii cai pe care-i am , nu patinez nicodata ambreiajul ci conduc la tractiunea maxim posibila care o poate da motorul si cand s-a gatat inseamna ca s-a gatat , nu incerc sa ridic motorul din ambreiaj ca la Patrol ulciorul nu merge de multe ori la apa ) . La macinatoarea asta noua am un disc putintel mai mare ( 250 mm , atat e maximul care intra in placa de presiune si alta nu fac ca nu-s luat in lanturi la galere chiar daca volanta ar merge mai sus in diametru si ar fi mai bine ) , dar cred ca nu-i mare diferenta ca sa insemne ceva in lumea reala . Sunt curios ce fabricant o mai fi in cutia cu un disc 'original Nissan' ? ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat Iulie 3, 2014 Partajează Postat Iulie 3, 2014 Re: Y60 swb rd28t 1993 In cutia de la Nissan am gasit asta ! Urmeaza sa il schimb si eu dar inca nu am nici un simtom. "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 3, 2014 Partajează Postat Iulie 3, 2014 Re: Y60 swb rd28t 1993 Asta fuse si 'inculpatul' meu ... Inca cred ca sunt ok ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate