ovidiu cica Posted September 22, 2014 Author Share Posted September 22, 2014 Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road domnilor! revin si cu tot respectul va spun ca: NU imi doresc o remorca in care sa pun un cort chiar daca are si un o plita cu 2 ochiuri si un bidon cu apa imi doresc sa pot merge si in anotimpul friguros(deci sa aiba incalzire!!),ploios(deci inchisa ,nu sa ma sufle alizeul:grin:) si mai ales sa fiu in siguranta!!! sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dacuBurebista Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road deci tu vrei o rulotă pliabilă... se găsesc și din astea :) http://anunturi.exceptionale.ro/vehicule/alte-vehicule-ambarcatiuni/rulota-pliabila-3-pers-648178.htm http://www.calauzaoffroad.ro/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidiu cica Posted September 22, 2014 Author Share Posted September 22, 2014 Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road dacule! se poate spune si asa au mai propus colegii mai sus pe undeva intr-un post dpdv personal prezinta slaba dotare,slaba prin hartoape,joasa,etc multumesc oricm ps:uita-te te rog la cea din primul post !!! sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chivu gabriel Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 (edited) Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road Buna ziua.Am dat peste citeva link–uri din intimplare si le pun aici ca sursa de inspiratie. Toate le–am gasit intr–un articol in Yahoo.es : https://es.cars.yahoo.com/blogs/de-0-a-100/los-remolques-de-aventura-mas-apelotantes-del-momento-125029727.html. Sper sa va serveasca cel putin pentru inspiratie pentru ca nici unul nu este in Europa. Bafta. Edited September 22, 2014 by chivu gabriel NU AI DRUM... INVENTEAZA-L. DRUMUL ESTI TU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidiu cica Posted September 22, 2014 Author Share Posted September 22, 2014 Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road gabriel ! am dat si eu peste multe site-uri cu fel de fel smecherii dar pana acum nu am dat de un site in EU pt vanzari second !!! multumesc si tie ! sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zep Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road ovidiu eu cred doar ca vrei multe cu bani putini aia e mica aia e mare aia e roz aia e verde... Da exista un site in E.U. cu remorci-rulota cu paturi intregi nu jumatati de pat, cu incalzire pe timp de iarna, suficient de inalte si solide pe drumuri pe care masina ta nu le va putea parcurge niciodata garantat. Sunt pe o axa sau pe doua depinde de marimea familiei. Remorcile astea sunt testate de zeci de ani in romania in conditii extreme si cu suduri minime inca rezista. Site-ul de care vorbeam e olx.ro http://olx.ro/oferta/vagon-tip-rulota-cazare-muncitori-remorcabila-ID17xip.html :ha2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidiu cica Posted September 22, 2014 Author Share Posted September 22, 2014 Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road zep! cine a vorbit aici de buget? niciodata nu m-am plans de bani....ci numai de numarul lor !!!:grin: faptul ca pui in avatar o masina nu inseamna ca nu ai si altele!! si o gv trage fara emotie 600 kg cat are cea din primul post chestia cu vagonul e ...doar o gluma! sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigipunga Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road ovidiu, mai citeste despre cea din primul post, ideal e sa stii ce vrei si sa stii ce cumperi ;) real life tow weight of 1300kg (incl. R16 tyres, full awnings & poles, canvas, full kitchen with cutlery & crockery, dual batteries) still not black enough Link to comment Share on other sites More sharing options...
gusteru Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road http://www.marktplaats.nl/a/caravans-en-kamperen/caravans-overige/m844661647-jurgens-xplorer-off-road-caravan-te-koop.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road In afara de faptul ca e cam scumpa e o casa super . Tot nu-i de offroad pur ( maricica si destul de grea ) , dar i-as suporta fericit gabaritul respectabil pentru ca m-ar putea gazdui bine-mersi si cate trei luni fara probleme .... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FordRanger Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road Acesta pare a fi modelul ideal , dar totusi , ca sa dormi in ea fara sa fie expandabila , trebuie sa aiba macar 2 metri lungime , ceea ce este destul de mult in teren greu . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gusteru Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road In afara de faptul ca e cam scumpa e o casa super . Tot nu-i de offroad pur ( maricica si destul de grea ) , dar i-as suporta fericit gabaritul respectabil pentru ca m-ar putea gazdui bine-mersi si cate trei luni fara probleme .... ala-i pretul cerut, pina acum nu a avut oferta mai mare de 11500. acum doua saptamini a avut unul la club ceva asemanator, mai mic , la vinzare cu 8000. la banii astia iti faci singur pe sasiul unei remrci offroad sau o iei de la inceput. mare smecherie nu e pina la urma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidiu cica Posted September 23, 2014 Author Share Posted September 23, 2014 Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road gigi! eu am gasit asa : TARE/real life tow weight of 1150kg (incl. 285/75 R16 tyres, full awnings & poles, canvas, full cutlery & crockery, dual batteries etc) *Many manufactures TARE weight’s do not include equipment such as this. dar in functie de cate vrei sa pui pe ea se poate ajunge si mai sus:wink: sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidiu cica Posted September 23, 2014 Author Share Posted September 23, 2014 (edited) Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road http://www.marktplaats.nl/a/caravans-en-kamperen/caravans-overige/m844661647-jurgens-xplorer-off-road-caravan-te-koop.html ei da ! multumesc! foarte aproape de ce caut eu! cum pot sa traduc pagina? care club? ai vreo poza ,ceva? hai nu fii zgarcit:wink: Edited September 23, 2014 by ovidiu cica sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road Eu pe asta as lua-o ! http://www.marktplaats.nl/a/caravans-en-kamperen/caravans-overige/a1000157720-gobanna-1200-brake.html?c=827ab967057e9f5ff33a0fad145c2c0e&previousPage=VIP_SIMILAR_LISTING Si putina pricepere, as face-o mai inalta cam cum e asta : [ATTACH=CONFIG]224692[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]224693[/ATTACH] REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidiu cica Posted September 23, 2014 Author Share Posted September 23, 2014 Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road uau ! stiam eu ca exista! daca o trage si un samu e clar am sanse!:grin: tot barcaind am gasit si mai ieftina:http://www.marktplaats.nl/a/caravans-en-kamperen/caravans-overige/m686980464-jurgens-oryx-offroadcaravan-nieuwstaat-bj-2002.html?c=efb2ef4dc323389c4f92ed10afa33e3a&previousPage=lr sap in continuare!:wink: sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigipunga Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road daca nici p-asta nu o cumperi ...http://www.marktplaats.nl/a/caravans-en-kamperen/caravans-overige/m850696211-aangeboden-geheel-getunede-offroad-caravan-jurgens-xplorer.html?c=be2da871b0d84f75c3056cc6db858f31&previousPage=lr still not black enough Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidiu cica Posted September 23, 2014 Author Share Posted September 23, 2014 Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road am vazut-o si pe asta super!!!!!!!!!! acuma ca incep sa se iveasca si prin EU ma vad nevoit sa spun si bugetul deocamdata nu imi pot permite sa aloc mai mult de :5000 euro multumesc gigi ! sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road Din pacate la banii aia nu cred ca o sa gasesti ce vrei tu. Oricum, spor la cautat,sincer clientii de asa ceva sunt foarte rari dar si posibilitatile materiale sunt mari.Prin urmare si din pacate pentru cei ce vor ceva ieftin pe tema nu gasesti nimic..... Ieftin si bun nu gasesti .Daca vinzatorul stie ce vinde,la ce putere de cumparare si cum se fac banutii acolo, nu o vinde,o tine pentru el si amici. Eventual le gasesti la inchiriat in Spania,la cei fac ture in Africa de nord, Maroc in fiecare an..... Am urmarit topicul cu maxim interes inca de la inceput.Cauti ca paralela un toy80 impecabil cu 3500-4000E....cine are asa ceva,este impecabil si stie ce are, nu-l vinde sub 10000E... la fel si omuletii aia cu remorcile dedicate expeditie, din pacate.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidiu cica Posted September 23, 2014 Author Share Posted September 23, 2014 Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road te salut rzv! nu mai sunt tanar sa ma grabesc! incerc sa cultiv o planta rara:rabdarea! sincer sa fiu am vazut de la inceput preturile! consider ca preturile(chiar noi fiind obiectele!) reflecta caracterul mai degraba de raritati(principiul deficitului vinde intotdeauna!!!)decat suma dotarilor ce sunt prezente pe o astfel de rulota! toate bune ! ps: stau la panda !cine vede si ma poate ajuta are un cadou pretios de suflet! acuma sa nu dati navala toti odata!:wink: sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZULU Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road Desi nu intra la categoria rulote, postez fotografiile pentru cei ce au nevoie de o remorca construita intr-un stil original. ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road te salut rzv! nu mai sunt tanar sa ma grabesc! incerc sa cultiv o planta rara:rabdarea! sincer sa fiu am vazut de la inceput preturile! consider ca preturile(chiar noi fiind obiectele!) reflecta caracterul mai degraba de raritati(principiul deficitului vinde intotdeauna!!!)decat suma dotarilor ce sunt prezente pe o astfel de rulota! toate bune ! ps: stau la panda !cine vede si ma poate ajuta are un cadou pretios de suflet! acuma sa nu dati navala toti odata!:wink: tot paralele.... am un amic ca cuata un 80 de 2 ani aproximativ...perfecta si in buget de 5-7 mii in tot timpul asta a fost unul singur la brasov,original,perfect- cumparat instant -prin telefon sau nu stiu cum ca in 8 ore ,de seara pana dimineata, nu mai era de vinzare-de colegul Alpina cu 3500E..ca omul nu stia ce vinde- masina unchiului plecat din tara... La fel si la tine, spor la treaba,cu rabdare mare-mare poate reusesti...dar acolo oamenii stiu pe ce au dat peste 15000e la achizitie..pe o jucarie cu utilitate minima-3-4 sapt pe an..... Crede-ma ca urmaresc site-uri din IT pentru inca un cort de portbagaj-si cum vara s-a terminat, in scurtul timp pina incepe Africa de N-Maroc adica decembrie -ianuarie ca interes pentru ei, ma uit zilnic la corturi....ieftin doar rupte, mucegaite si vechi si foarte uzate. Concluzia este ca oamenii stiu ce vind -o chestie de + 2000E nou la pret cu 75% mai mic...si se vind in draci la 500-700-800E. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidiu cica Posted September 23, 2014 Author Share Posted September 23, 2014 Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road zulu ! interesanta prima facuta din jeep la noi asa ceva (din alte masini)cum se pot inmatricula? sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidiu cica Posted September 23, 2014 Author Share Posted September 23, 2014 Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road rzv! perfect de acord cu tine! am de 3 ori rabdare!:wink: un roof tent second intra in discutie daca ma apuc sa fac eu una sa il folosesc pt capace si inaltare interior sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZULU Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 (edited) Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road zulu ! interesanta prima facuta din jeep la noi asa ceva (din alte masini)cum se pot inmatricula? Salut! Nu am idee cum poate fi înmatriculată o remorca custom în Romania dar ma bate gândul sa fac una dintr-un J7 (desigur din unul dezmembrat). Bănuiesc ca trece prin toate etapele parcurse de o remorca normala inclusiv omologarea care banuiesc ca nu este deloc ieftina. Edited September 23, 2014 by ZULU ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts