soimu Postat Septembrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2015 (editat) Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja bine, pe scurt recunoastem proprietatea privata ca si realitate juridica si faptica? are dreptul ca cine plateste o chirie sa foloseasca IN LIMITELE LEGII o proprietate fara sa fie tulburat? ai obligatia cand vrei sa treci printr-o proprietate privata (deci nu pe un domeniu public) sa te interesezi a cui este proprietatea si daca te lasa sa treci pe acolo? Daca intri pe proprietate privata FARA GARDURI.... ca asa vrei tu, o fi normal sa dai cu masina peste paznic? probabil ca voi, stimati colegi sunteti de parere ca 1. care plateste ceva sa foloseasca e un fraier si oricum ce face el acolo...poate fi legal, voi nu sunteti de acord cu aia si de aia e un rahat cu ochi 2. daca vrea muschiul tau si volanul se supune, sa treci pe unde vrei tu pe lumea asta...e foarte ok, atata timp cat nu sunt garduri. Chiar si cu bariera, nu conteaza, atata timp cat nu e gard pe care sa nu il puteti darma fara sa fie nimeni pe aproape sa va vada..doar e dreptul de cetatean. 3. numa sa indrazneasca un paznic sa zica ceva ca o sa vada el cine e seful...ca altfel se da cu masina peste el... oricum e un cretin periculos care poate sa faca uz de arma si care nu are ce cauta acolo. Aveti dreptate... un mod de gandire exemplar si nu ma mai intreb de ce sunt asa multe probleme in tara asta de cacat. Aaaaaa, sa nu uit, din cei zeci de mii de membrii de pe aciea s-au vazut clar ce forte impresionante se mobilizeaza si fac bine... DAAAA, chiar mult bine. Pe unde? pai la cele 3 umanitare de 2000 lei fiecare si o actiune cu ISU inutila si fara rezultat. Daaar, in rest, niste oameni extraordinari si exemplari care se caca pe ea de proprietate privata si legi.... ca doar nu le convine lor si ei sunt cetateni cu "jeep". Hai ca asta e ultimul post pe aici... chiar cred acum ceea ce era evident, cu prostul nu te pui la vorba ca te reduci la nivelul lui si el te bate in experienta. O gramada au vazut ca se poate lasa cu amenda mai nou...pentru ei am facut topicul. Pentru cei cu gura mare ...ei, aia oricum merg pe teren pe la cate o groapa de gunoi sa vada amicii ce masina tare au... pe aia nu ii amendeaza nimeni. Editat Septembrie 10, 2015 de soimu` 1 forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Septembrie 10, 2015 Partajează Postat Septembrie 10, 2015 (editat) Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja masinile alea urate, cu bari sudate din care curge ulei mai ies cateodata si fac si fapte bune, salvand oameni spre exemplu cand nu vine nimeni si nimic. :wink: numai in gindirea romaneasca exista asta: fac rau, dar am facut si bine, deci s-a anulat raul. de ce exista asta? din cauza rahatului de biserica, care va invata ca pacatele va sint iertate. da coane, da' pe lumea ailalta, aici nu te iarta nimeni de ele. eu iti permit sa mergi la mine pe tarla, dar nu-ti permit sa-mi incalci teritoriul pentru ca asa vrei tu! mergi pe drum si stai linistit si n-o sa-ti faca nimeni nimic. joaca-te acolo unde se poate si nu forta nota. era vorba de prejudecati, despre cum ar fi sa se gindeasca in aceeasi termeni si despre vinatori si despre masini. ca si aici, si pe fb si pe bloguri, multi bat cimpii cu gratie de balena ucigasa, fara sa se fi documentat macar o secunda in viata lor despre subiect. asta domnilor o faceam la scoala cind nu invatam lectia, aberam pe linga, dar am invatat sa nu-mi fur singur caciula si sa ma documentez daca vreau sa vorbesc. soimu' daduse un exemplu, bun as spune eu, legat de prejudecati. Editat Septembrie 10, 2015 de air_wolf The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianfd Postat Septembrie 10, 2015 Partajează Postat Septembrie 10, 2015 Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja iar deviati "tovarasi" :) proprietatea privata conform legii trebuie sa fie ingradita/marcata. daca nu este ingradita/marcata corespunzator, nu trebuie sa ceara nimeni acordul nimanui ;) mai mult, atata vreme cat drumul ce traverseaza proprietatea a fost facut din bani publici, il face public si nu poate fi inchis de "proprietar" si pazit. doar statul, motivat, poate face asta. si tocmai legea vanatorii a plecat de la incalcarea proprietatii. cum a spus Max vanatorii erau stapanii padurilor pentru ca dictatura. acum devin private si pe proprietari ii doare fix in pix de vanatori, cum e si normal, avand treburile lor. asa ca ce s-au gandit ei vanatorii, sa ramana totul ca in trecut, si-au dat drept de acces pe proprietatile private. cine calca pe proprietatea privata si vrea asta in lege? nu le-a prea iesit, din contra si acum sunt nitel cam disperati. ;) mai ales ca urmeaza sa se anuleze si alte prevederi abernate din "lege". e doar inceputul. un hectar de padure costa cam 2000 euro. un fond de vanatoare de 1000 hectare inchiriat de la stat ar trebui sa dea la buget vreo 200000 euro pe an. or banii astia nu prea se vad desi vorbeam de de milioane de hectare ;) ah, unii o fac din pasiune si nu e bani. welcome to capitalism tovarasi vanatori. se numeste DNA si o sa va bata la usa cat de curand. toti ce ajung pe acolo sunt saracii plin de pasiune si nevinovati si au vrut sa faca numai bine. nu cred ca membrii acestei comunitati aveau vreo obligatie fata de nimeni. cine face ceva bun bravo lui, cine nu, treaba lui. important e ca o fapta buna mai iese la lumina din cand in cand. de partea cealalta nimic. nu e vorba de iertarea pacatelor, e vorba de altceva. ti-ai gresit omul cu biserica "tovarase" air_wolf ;) vanatorii prin lege au (inca) obligatii. si nu si le fac. din contra. toate pozitiile oficiale ale lor apara mizeriile din "lege" si insista asupra altor noi. plus aduceti prin lege si hotarare de ministru mizeriile din afara care in tara lor nu mai pot face ce fac aici. se mai intampla si de partea 4x4 mizerii d-astea, dar curentul pe aici e cam contra. e o diferenta (ne)subtila aici. si stii care mai e diferenta? multi stim si am inteles ca libertatea 4x4 deja apune si asta destul de repede. voi vanatorii, nu vreti sa intelegeti ca si vremea voastra a trecut. se numeste democratie ;) , poti face multe, dar nu le poti cere oamenilor sa fie de acord si cu asta. adica, comunism/dictatura. poti vana sau te da cu 4x4 sau etc., dar nu le poti cere oamenilor sa nu te judece sau sa iti impartaseaca convingerile sau sa incerce sa inteleaga ceva ce nu ii intereseaza sau sa accepte lucrurile pentru ca asa zice x. oamenii inteleg doar ceea ce vad: faptele. de asta era vorba "tovarase" air_wolf, nu de pacate iertate. oamenii sunt liberi sa traga ce concluzii vor din ceea ce vad. nu te poti plange ca te injura lumea cand mai sunt 100 de exemplare dintr-o specie si tu poti omora 20000, pentru ca sport. sau cand ari cu simex-uri pasunea/padurea omului. de aici pleaca totul, mizerii sunt peste tot, dar cand insisti in a le face si aduci si "legea" de partea ta... oricare au fost intentiile topicului, s-au pierdut cu desavarsire. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Septembrie 10, 2015 Partajează Postat Septembrie 10, 2015 Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja prejudecatile au de multe ori la baza trista realitate, mai ales cand nu faci nimic sa le schimbi, din contra insisti sa le adancesti. :grin: masinile alea urate, cu bari sudate din care curge ulei mai ies cateodata si fac si fapte bune, salvand oameni spre exemplu cand nu vine nimeni si nimic. :wink: de partea vanatorilor insa, mai nimic de asemenea lucruri, numai mizerii, scandaluri si abuzuri, amintind de o epoca mult apusa. ca si articolul de "lege" de la care a plecat acest topic. luni seara pe un domeniu de vanatoare, drum inchis circulatiei publice, tot o masina d-aia urata cu bara in fata a cules niste turisti rataci si obositi si i-a dus inapoi in statiune, bucurosi nevoie mare de aparitia uratei. :wink: colegul sean70, de la volanul nu spun uratei, face fapte bune si ne povesteste. din postura de vanator e indragostit de cuvantul maro.:ha: Ce sa fac colegule,sufar de dedublarea personalitatii...boala grea...Dr. Jekyll & Mr. Hyde...incerc sa impac si capra si varza dar tot in dilema cainelui sunt,adica nu stiu daca dau sau iau muie...de fapt totul e relativ! Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Septembrie 10, 2015 Partajează Postat Septembrie 10, 2015 Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja soimule...jignesti o comunitate. 3 umanitare de 2000 lei fiecare reprezinta o flegma pe obrazul alora care s-au straduit sa organizeze si sa se implice. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianfd Postat Septembrie 10, 2015 Partajează Postat Septembrie 10, 2015 Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja si vorbind de proprietatea privata, caz concret: cazul copilului mancat de maidanezi. s-a petrecut pe o proprietate privata, dar administratorul terenului a primit pedeapsa cu puscaria tocmai pentru ca proprietatea nu era ingradita corespunzator. nu ca avea el ferma de maidanezi inauntru. nu e nici o diferenta cu un fond de vanatoare neingradit in care x pazeste cu pusca. si se ajunge in partea aialalta, unde nu poti ingradi blocand libera circulatie a animalelor pretinzand ca le protejezi pe acestea. si oarecum nostim, si acum animalele trec dintr-un fond de vanatoare intr-altul. ce faceti, marcati mistretii ca pe oi? bai, ala al meu e mai gras si mai frumos ca i-am dat lucerna. da-l incoa.:ha: http://www.agro-business.ro/porcii-salbatici-aduc-un-profit-dublu/2013/01/01/ Îi hrăneşte cu porumb, tărâţe şi lucernă. „Mistreţul creşte mult mai repede decât un porc obişnuit. În schimb mănâncă mult mai puţin. Cam de două ori mai puţin mănâncă un animal sălbatic. Le dau lucernă în general. Dacă un porc mă costă cam 450 de lei pe an ca să-l cresc, hrana pentru un mistreţ se ridică la maximum 200 de lei“, a mai spus Ioan Nasta. Hunedoreanul spune că mistreţii sunt foarte cuminţi şi nu a avut parte de niciun incident. Toate animalele sunt controlate veterinar şi primesc avizele de sănătate. „Acum doi ani am vândut un exemplar de aproape 300 de kilograme unei grădini zoologice din ţară. Când au venit să-l ia, cei de la grădina zoologică au vrut să-l tranchilizeze. Au rămas muţi de uimire când am condus animalul în cuşca special pregătită. Nu le venea să creadă că porcul mistreţ nu mă atacă“, a mai spus Nasta. mai sa fie.:no Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Septembrie 10, 2015 Partajează Postat Septembrie 10, 2015 Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja Una peste alta, atata timp cat drumul figureaza pe harta rutiera, putin imi pasa ce domenii intersecteaza, fie ele forestiere, vanatoresti sau private. Nu o sa intorc dupa ce am mers zeci de km pentru o bariera inchisa sau ca asa zice vreun "paznic", iar daca atat il duce dovleacul sa se puna in fata masinii precum idiotul ala de "Dulaul" care s-a crezut Robocop, problema lui. O sa auzim in curand ca nici avioanele nu se mai pot prabusii pe unele domenii. Probabil ca si planorul ala disparut, e pe vreun domeniu d-asta si cine stie, poate chiar doborat de vreun vanator zelos care l-a confundat cu vreun pasaroi ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianfd Postat Septembrie 10, 2015 Partajează Postat Septembrie 10, 2015 Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja soimule...jignesti o comunitate. 3 umanitare de 2000 lei fiecare reprezinta o flegma pe obrazul alora care s-au straduit sa organizeze si sa se implice. cred ca nu a vrut sa zica ce a zis sau s-o exprime asa, a vorbit supararea din el si a iesit ce a iesit. :h5 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Septembrie 10, 2015 Partajează Postat Septembrie 10, 2015 Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja va faceti probleme degeaba...s-a circulat si se va circula prin paduri , care pe unde vrea si cum vrea , cel mult striga dupa tine cineva , sau daca esti in parc national iti bat rangerii obrazul daca nu le dai o bere ...e cam ca si cu refugiatii : nimeni nu ii vrea dar toti ii accepta ;) ....AMIN Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Septembrie 10, 2015 Partajează Postat Septembrie 10, 2015 Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja Soimule, ma sperii... si ma cunosti, ca nu ma sperii din orice... Acum mi-e frica sa ma intalnesc cu tine in padure... Daca asta face "patima vanatorii" dintr-un om... Esti vanator de vre-o doi ani, dar cu IMS-ul prin padure umbli de vre-o zece... prin fonduri de vanatoare, dar mai demult nu stiai ce-s alea. Impreuna am ocolit bariere pe drumuri foriestiere, am taiat copacii care ne stateu in drum, ti-a curs ulei din punti si motorina din rezervor in mijlocul padurii, am trecut peste proprietatile "nadasenilor", am stat cu ei la povesti... Cand ai timp, si esti linistit, te rog sa-ti recitesti postarile... poate-ti revii. 1 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 10, 2015 Partajează Postat Septembrie 10, 2015 (editat) Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja Soimule, ma sperii... si ma cunosti, ca nu ma sperii din orice... Acum mi-e frica sa ma intalnesc cu tine in padure... Daca asta face "patima vanatorii" dintr-un om... Esti vanator de vre-o doi ani, dar cu IMS-ul prin padure umbli de vre-o zece... prin fonduri de vanatoare, dar mai demult nu stiai ce-s alea. Io fi cazut cu tronc vreo ursoaica si acu vrea sa o f**a si nu doreste sa fie deranjat ...cine stie?! Eu astept sa-ti ceri scuze ptr afirmatiile alea care le-ai facut despre cei care fac umanitare. Refuz sa cred ca un om ca tine cu scaun la cap si atatia ani de comunitate in spate poate sa afirme asemenea tampenii... Editat Septembrie 10, 2015 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Septembrie 11, 2015 Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja Totusi , in ciuda parerilor diferite , sa nu lasam un topic sa ne desparta in tabere adverse . Mai bine sa ne gandim la lucrurile care ne leaga decat la cele care ne despart. Se intampla cateodata ca discutiile sa o ia pe aratura dar este mai important sa ne dam cativa pasi inapoi si sa ne aducem aminte ca suntem aici pentru a discuta despre 4x4 . Restul , pe forumurile de specialitate. Nu il iubesc in mod special pe 'soim , dar stiu ca este un meserias bun ( uite ca are si calitati :grin:) si probabil ca s-a lasat dus de val , facand unele afirmatii. Asa suntem toti , daca simtit ca ne contesta careva modul de viata tindem sa exageram si cateodata utilizam cuvinte nepotrivite . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Septembrie 11, 2015 Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja Eu sunt curios cati vanatori merg la padure cu masina electrica si nu cu Jipu..... don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 11, 2015 Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja Colegul @soimu cred ca a vrut sa posteze acest video Nu apuca sa traga in mistret daca nu se dadea cainele inapoi sau risca sa impuste si cainele.Destept caine :D Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Septembrie 11, 2015 Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja asta inseamna sa intri pe teritoriu privat Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Septembrie 11, 2015 Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja asta inseamna sa intri pe teritoriu privat daca il lua in coarne, pomenea de smecherie :ha: Bine ca nu l-a f***t totusi... :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Septembrie 11, 2015 Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja daca il lua in coarne, pomenea de smecherie :ha: Bine ca nu l-a f***t totusi... :ha: pai nu l-a luat in corne ca cerbii is domni nu is vanatori ;) Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 (editat) Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja Aaaaaa, sa nu uit, din cei zeci de mii de membrii de pe aciea s-au vazut clar ce forte impresionante se mobilizeaza si fac bine... DAAAA, chiar mult bine. Pe unde? pai la cele 3 umanitare de 2000 lei fiecare si o actiune cu ISU inutila si fara rezultat. Daaar, in rest, niste oameni extraordinari si exemplari care se caca pe ea de proprietate privata si legi.... ca doar nu le convine lor si ei sunt cetateni cu "jeep". Hai ca asta e ultimul post pe aici... chiar cred acum ceea ce era evident, cu prostul nu te pui la vorba ca te reduci la nivelul lui si el te bate in experienta. O Umanitarele alea de 2 lei sau ma rog...de 2000 de lei, cateodata aduc un zambet pe fete impovarate de griji sau salveaza masa unei familii sarace dintr-o zona izolata timp de cateva zile. E drept ca un vanator care alearga dupa prada, manat de adrenalina intalnirii face to face cu trofeul ce il asteapta in padure, posibil sa nu aiba suficient de multa atentie si pentru semenii mai saraci ai acestei tari. Lui trebuie sa ii mearga afacerea sau sa isi impuste trofeul. Restul sunt detalii sau parte din decor ! Actiunea aia ISU inutila , data viitoare va salva vieti. Daca salveaza O VIATA, inseamna ca a fost un real succes. Iar daca au facut-o "aia cu gipurile" atunci cu atat mai bine. La vanatoare se curma vieti, nicidecum nu se ofera dreptul la viata. Intrebari, evident fara raspuns: 1.La cate umanitare ati participat pana acum, dragi colegi vanatori? 2.De cate ori ati oferit vanatul unei familii ce nu are pur si simplu ce sa manance? 3.Ati asistat vreodata la un moment in care caprioara, porcul sau ursul ala isi aduce pe lume un pui ? 4.Care e actiunea aia ISU "inutila" ? 5.Atata timp cat deschizi un topic de genul, pe un forum specific iubitorilor "fenomenului 4x4" , topic in care le fluturi o lege stramba favorabila TIE, topic in care ajungi sa denigrezi o intreaga comunitate incercand sa le explici ca de fapt ei sunt cei prosti ( ca sa citez intocmai ), te astepti sa fii primit cu paine si sare iar explicatiile sa iti fie acceptate intocmai? Editat Septembrie 12, 2015 de pantzerrow 1 Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 (editat) Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja poate se referea la actiunea isu inutila ,cea din apuseni , unde doar aia cu "gipurile " alea vechi taiate cu flexul au putut transporta medicii la raniti si ranitii inapoi la vale cat despre donatul vanatului doar de Tiriac am auzit ca doneaza unor azile de batrani carnea rezultata din partidele de vanatoare pe care le organizeaza pe domeniul sau Editat Septembrie 12, 2015 de timberland0910 Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja La ei se termina cu plimbarea prin desert...de fapt s-a terminat....tragic... :old : http://www.realitatea.net/12-turi-ti-mexicani-uci-i-in-egipt-fiind-confunda-i-cu-terori-tii_1789704.html http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KTibor Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja Cateva poze facute din masina cu vanatul " inspaimaintat " de trecerea noastra... http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/913/RTVPLi.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/661/1elYIV.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/673/bHVVL8.jpg ...practic au facut cativa pasi cand ne-au observat ... 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja Cateva poze facute din masina cu vanatul " inspaimaintat " de trecerea noastra... http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/913/RTVPLi.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/661/1elYIV.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/673/bHVVL8.jpg ...practic au facut cativa pasi cand ne-au observat ... Au invatat si ele ca nu de astia zgomotosi trebuie sa fuga ci de aia care se apropie in liniste ... 1 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seklerbowhunter Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja Oricum noua lege a vanatorii (legea 407) a impartit vanatorii in 2 tabere. Unii , care sunt traistari , sunt multumiti de aceasta lege- altii care au mai vazut si alte tari si alte fonduri de vanatoare, spera ca lucruriile sa devina ,,normale " vreodata si nu sunt multumiti deloc.Plimbari in padure a fost si va fii! Si eu sunt vanator , scot cainii la plimbare pe jos sau la alergat cu masina ...dar daca cineva va incerca sa ma opreasca in afara de ,,Organ" trec peste el cu masina si depun plangere la politie pentru ultraj si tentativa de talharie. "If you think adventure is dangerous, try routine; it is lethal." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja Usor usor fondurile de vanatoare vor acoperi toata Romania..:ha: http://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-20440827-urs-liber-cutreierat-sambata-noapte-strazile-din-suceava-seful-politiei-locale-nu-agresati-chestii-astea.htm http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja .......Plimbari in padure aU fost si vOR FI! Si eu sunt vanator , scot cainii la plimbare pe jos sau la alergat cu masina ...dar daca cineva va incerca sa ma opreasca in afara de ,,Organ" trec peste el cu masina si depun plangere la politie pentru ultraj si tentativa de talharie. Chiar daca omul e proprietar pe acel teren ?!?? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate