Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja

soimu
 Share

Recommended Posts

Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja

Poate tocmai de teama unui uz de arma nejustificat politia a retras autorizatiile.in fine eu zic ca cu putina bunavointa se va putea face offroad in continuare dar probabil intr-un mod mai organizat.Ideea este sa te poti organiza sa ai pe cine sa anunti ca doresti sa tranzitezi o zona privata, sa ai marcaje si panouri clare de delimitare, sa nu vina altii dupa tine sa faca prapad si sa pici de fraier.Sunt zone unde patrunzi aiurea pe teren de vanatoare si abar nu ai, poti sa fi la plimbare pe jos sau cu masina, eu am patit pe Valea Valsanului.De atunci incerc sa ma interesez pe unde merg si daca este sezon de vanatoare ca poate cine stie ma da un mistretz de 200 kile cu cracii in sus :))

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

• Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

vanatoarea o consider o barbarie si aprob total opiniile bine dezvolatet ale lui Max si FordRanger. Dupa ce ati decimat animalele din tara asta mai doriti si mai multe drepturi. Va doresc un viitor ca in Deutschland cu totul controlat si super verificat si daca se poate vanatoare numai in POLIGON. Dupa cat rau faceti sa mai aveti tupeu sa spuneti ca noi va deranjam ? Taticilor voi trebuiti interzisi. Impozite de la 500 de euro in sus ar trebui puse pe 1 bucata de arma nu pe motoare mari. Mai ziceti unei ca dati sanse vanatului dar aveti in dotare arme cu luneta. Nu v-ati gasit bine locul cu incercarile de a ne combina pe noi aci pe forum , pt ca aici este o comunitate care respecta natura si animalele. Si cum s-a mai spus deja de 100 de ori. Daca conturbi putin o imperechere cu zgomot , las ca se reia mai pe seara. Dar un plumb rezolva problema definitiv. Nu ar fi fost mai bine pt fondul cinegetic sa fie vanatoare interzisa 100 % si offroadul permis? Cred ca ar fi fost MUUUUULT mai bine pentru animale.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

@soimu,

ideea e, cum am spus mai sus, ca nu poti ingradi terenurile de vanatoare, datorita suprafetei, nu poti ingradi si bloca accesul in jumatate de romania. e secolul 21, nu mai este epoca de aur.

plus ca nu poti ingradi fiindca exista animale salbatice care trebuie sa circule libere.

adica nu poti avea paznic privat cu pusca in mana pe un teren deschis pentru ca nu are pregatirea necesara pentru asa ceva.

doar anumite corpuri ale ministerului de interne au o asemenea pregatire.

exmeplele, ca si cel de mai sus cu vulpea si femeia, sunt elocvente. inevitabil se ajunge la situatii de genul, mai ales cand o parte este recalcitranta sau nu il duce capul prea mult (indiferent care).

politia, in teorie, stie sa aplaneze un conflict. altfel se ajunge ca in sua, unde lipsa de pregatire a anumitor polististi a dus la ceea ce a dus.

cand ai terenul inchis cu gard de 3 metri, poti sa ai paznicul ala cu pusca in mana pe terenul tau.

Din postul lung si incalcit al colegului @adrianfd am retinut esentialul:are elicopter si vrea sa ne plimbe pana in Kamceatka...ok,ma bag dar vorbeste cu Putin inainte ca sa rezolvi cu actele...haideti colegilor vanatori cu inscrierea ca e moka...cu cat mai multi cu atat mai bine deoarece colegu' ne da doar cate trei sageti de persoana...in plus daca suntem mai multi scapam si de grija vanatului dupa ce se termina sagetile...ne mancam intre noi,doar suntem fiare,ce dracu'!:ha::ha::ha:

PS

Sandwich-ul cu pastrama de mistret,te rog...si tricourile cat mai mari ca sa ne incapa burtile,polo de preferat!:ha::ha::ha:

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

cred ca topical asta va aduna mai multi vizitatori decat cearta cu CNOR-ul lui Radu :)

citeam mai devreme aia cu 15 autorizatii de impuscat capra neagra si ca aia din nu stiu ce zona au 16 exemplare cu totul:):):)

pai e de rasu-plansu

pai numai la ei daca vaneaza aia ca totusi capra neagra nu creste la campie ,ci sus pe munti si stanci, atunci aia raman cu 1 singur exemplar care saracul daca e mascul nu mai are nic el ce sa ...alerge sa mareasca specia si sa reface efectivul...sau invers ramane femela si pe ea nu are cine sa o. si iara dispar efectivele pe zona:):):)

asta ca si situatie amuzanta dar cam de kk.

revenant spre clarificarea celui care zicea mai sus ca porcul crescut in ferme si pus in galantar tot omorat este...

pai sa va reamintesc de legea cu asomizarea porcului de craciun? cu scandalul cu traditiile, cu imbatatu lporcului din ajun inainte sa il tai sa nu guite prea mult sa se zbata...si care mai decare obiceiuri,ce a spus UE, porcul trebuie sa nu fie stresat si asomizarea sa se faca in asa fel incat sa nu creeze stari de trauma si stress in plus pentru animal...

revenind la porcul puiul sau vaca mancata...pai aceste animale sunt crescute in Ferme care in general sunt ingradite,sunt cladiri etajate in cazul avicolelor si desigur inchise si pazite.

cum ar fi sa mergi la crescatoria de porci sa vanezi tu unul mai asa o mangalita sau un bazna ca are carnea mai roza?

defapt ce reiese de aici e ca se concesioneaza terenuri/paduri/munti intregi (nu comentam cat de legal sau ieftin ) si ca iti pui niste dorei sa pazeasca le dai directive clare sa impuste tot ce misca suspect pe acolo si tu te apuci sa faci defapt zootehnie acolo , ca tu cresti animale salbatice vorba vine, pentru a le putea impusca mai tarziu cand or fi mai mari,pentru piele,carne,trofee sau ce vrei tu.

inteleg si asta da daca tot sunteti atat de grijulii cu ce arde cerbul si ca trebuie sa fie calm si nestresat cand da si el acolo din coada,nu ar fi mai ok ca voi pasionatii de vanatoare si vanatorii sa create sa zicem un fel de rezervatie unde sa va ocupati strict cu inmultirea efectivelor de animale si pe care daca vreti sa le vanati sa eliberati in natura sa spunem 10 exemplare contra unuia vanat cu arma,exemplar pe care oricum tot voi il cresteti si pe care il eliberati in natura si dupa care il fugariti sa il vanati?

probabil ca mintea mea nu percepe placerea sau pasiunea aceasta a vanatorii ,nici nu vreau ,dar nu imi ingradi mie ceva ca tu sa te bucuri de placerea ta nederanjat ,ca vai nu poti comunica la scoica cu broasca raioasa de pe malul garlei...

patrulez current rezervatia si zona zarnesti,piatra craiului,fagaras exact unde amintea colegul mai sus si o gramada de magarii se intampla acolo si le descopera baietii dar niciodata nu ma impiedica,legitimate sau verificat vreun pazni, sau vanator din zona sau intalnit acolo, mi-a spus clar ca in rezervatie pot sa merg linistit pe oriunde vreau atata timp cat nu parasesc drumurile fie ele amenajate sau nu, altfel,amenda big time. si chiar sa ii anunt daca vad ceva suspect de genul capcane,braconieri sau taietori de lemne...

mi-au aratat capcane pt urs pentru lup ...diverse ,nu va repet de dezastre se intampla pe acolo, pai nu vi se pare ca pana si lupul a ajuns specie protejata pe cale de disparitie ,el care e un pradator aproape de varful lantului trofic, de urs nu mai vorbim ca e momit si impuscat miseleste dupa ce e hranit si drogat,

apropos o intrebare , ce ar trebui sa fac cu dorelul care scoate puscoacea lui cu teava lisa si trage cu oarbe din curtea lui sa sperie niste pasari care croncaneau prea tare cand bizonu vroia sa se odihneasca ca venise de la o vanatoare cu mai marii satului si e obosit??? de precizat ca specimenul e pe proprietetea lui, in curtea lui(e drept de o suprafata si intindere considerabila) si care proprietate se invecineaza cu padurea unde padure o parte e concesionata de el pentru exploatare lemnoasa si o parte e a altor "cetateni"care nu vor sa ii vanda in ciuda presiunilor pe care le face dar de pe suprafata carora mai taie asa ca din greseala cateva camioane de lemne, din greseala? astuia ce ii poti face? e normal? cum e cu distanta minima fata de asezarile umane de trasul cu arma de usul de arma ?

e fix o frectie

legea e lege doar pentru catei, dulaii mari fac legea in favoarea lor, bine ca noi platim taxe de timbre, ecologice si alte balarii ca ei sa taie si sa strice orice e verde si ce tine sau depinde de orice e verde.

RUSINE!

eu voi continu a sa merg pe drumuri forestiere pe unde voi putea voi merge la vedere fie noapte fi zi, ma voi legitima dar nu dorelului de paznic, ci politiei, voi astepta echipajul cu el impreuna si ma voi legitima organului de stat, fie el politits jandarm montan sau securest ce o fi dar nu ma voi legitima agentului de paza angajat al unei firme private care nu reprezinta nici o autoritate a statului ci doar pazeste un obiectiv cu drept de port arma...nu ca ar fi singurul din tara cu drept de port arma de orice fel.

@sean70,

fara grija, ca va las separat, sa nu va "loviti" cu sagetile intre voi. :grin:

sandwitch-ul o sa fiw raw vegan.

si o sa hranesc si ursii aia de pe acolo, sa aveti motive ca ataca gospodariile oamenilor. :wink:

Uitati si o alta abordare a problemei cu uzul de arma ( nu specific imprejurarile , ca din punctul de veder al aluia impuscat , este perfect egal daca cineva l-a impuscat cu motiv sau fara :grin: ).

Povestim de doua tabere. Nu neaparat vanat / antivant sau off-road / anti-off-road ci doua tabere pro si contra . Vanatorii ( daca cititi posturile lor ) sunt foarte nicantati de jucaria din dotare si considera ca este foarte potrivit sa o utilizeze in diferite situatii cum ar fi : vanatoare , apararea curtii si gradinii , apararea conservelor , procuratul conservelor , procuratul de provizii , etc. Ei sunt o multime finita care prin acest avantaj ( posesia de arma ) , devin mai apti , mai puternici , mai destepti in ale supravietuirii, armatei , pazei democratiei , bla-bla-bla .

Stimabililor , eu va intreb asa : Cum v-ati simti voi si familia voastra daca orice cetatean ar avea dreptul de a purta si utiliza o arma de foc ? Ha ? V-ati simti protejati in vreun fel de arma de pe perete , daca sotia ar merge la un Mall la cumparaturi si orice ciudat , inadaptat , somer , cu probleme de familie , ar avea o arma ? Dar daca copilul vostru ar merge la un club ? Ati fi relaxat privind arsenalul din propria locuinta , stiind ca toti drogatii , betivii , interlopii , proxenetii , ar avea arma ?

Va spun eu ca nu . Vedeti cum sta treaba ? Va convine avantajul atata timp cat il aveti voi si asta printre cei asemeni voua , printre ceilalti cetateni . V-ati simti cu morcovul in dos cu tot cu frunze si iepure daca toti de pe strada ar avea arme. Ei bine , asa ma simt eu cand merg in padure si dau ( din intamplare ) de niste vajnici vanatori beti , guralivi , grasi , rosii in obraji , plini de importanta propriilor persoane si care , in betia lor nu se dau inapoi sa indrepte arma spre un turist mai linistit , daca acesta il intreaba de sanatate .

Vorbim despre cultura si istorie si evolutie. Vax. suntti doar o casta privilegiata , pentru care se scriu legile altfel decat pentru ceilalti , care aveti voie sa beti si sa tineti in mana o arma letala , iar un cetatean care doreste permis de arma neletala este cautat saptamanal acasa de sectorist si verificat daca o tine sub cheie.

• Like 5
Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.

Uitati si o alta abordare a problemei cu uzul de arma ( nu specific imprejurarile , ca din punctul de veder al aluia impuscat , este perfect egal daca cineva l-a impuscat cu motiv sau fara :grin: ).

Povestim de doua tabere. Nu neaparat vanat / antivant sau off-road / anti-off-road ci doua tabere pro si contra . Vanatorii ( daca cititi posturile lor ) sunt foarte nicantati de jucaria din dotare si considera ca este foarte potrivit sa o utilizeze in diferite situatii cum ar fi : vanatoare , apararea curtii si gradinii , apararea conservelor , procuratul conservelor , procuratul de provizii , etc. Ei sunt o multime finita care prin acest avantaj ( posesia de arma ) , devin mai apti , mai puternici , mai destepti in ale supravietuirii, armatei , pazei democratiei , bla-bla-bla .

Stimabililor , eu va intreb asa : Cum v-ati simti voi si familia voastra daca orice cetatean ar avea dreptul de a purta si utiliza o arma de foc ? Ha ? V-ati simti protejati in vreun fel de arma de pe perete , daca sotia ar merge la un Mall la cumparaturi si orice ciudat , inadaptat , somer , cu probleme de familie , ar avea o arma ? Dar daca copilul vostru ar merge la un club ? Ati fi relaxat privind arsenalul din propria locuinta , stiind ca toti drogatii , betivii , interlopii , proxenetii , ar avea arma ?

Va spun eu ca nu . Vedeti cum sta treaba ? Va convine avantajul atata timp cat il aveti voi si asta printre cei asemeni voua , printre ceilalti cetateni . V-ati simti cu morcovul in dos cu tot cu frunze si iepure daca toti de pe strada ar avea arme. Ei bine , asa ma simt eu cand merg in padure si dau ( din intamplare ) de niste vajnici vanatori beti , guralivi , grasi , rosii in obraji , plini de importanta propriilor persoane si care , in betia lor nu se dau inapoi sa indrepte arma spre un turist mai linistit , daca acesta il intreaba de sanatate .

Vorbim despre cultura si istorie si evolutie. Vax. suntti doar o casta privilegiata , pentru care se scriu legile altfel decat pentru ceilalti , care aveti voie sa beti si sa tineti in mana o arma letala , iar un cetatean care doreste permis de arma neletala este cautat saptamanal acasa de sectorist si verificat daca o tine sub cheie.

misto :)

apropos eu as merge cu exercitiul mai departe si as pune problema un pic si mai diferit

daca eu si sotia ambii posesori si utilizatori cu drept de port arma fie ea de vanatoare sau nu si daca unul dintre noi,soferul e somat sa se legitimeze, asta se rasfrange si asupra ocupantilor autovehiculului sau nu? iar daca sotia vede ca eu sunt somat.amenintat cu arma, ina masina fiind si copii,soacra, cumnatu si sotia, ...tot clanul sa zicem si pe fondul situatiei tensionate nevasta scoate si ea ganul si il someaza si ea pe respectivul sa nu mai stea cu arma atintita spre masina implicit ocupantii masinii(familie, copii rude...etc )

dorelul cu puscoacea de la paza ce reactie sa aiba? risc sa se irite si sa apese pe tragaci sau risca asta sa degenerez intr-un conflict armat cu damage maxim fizic si emotional.

nu unem la socoteala ca unii dintre noi prin natura muncii purtam arma de protective personala la noi de care tot legea ne dreptul sa facem uz, ca deaia e de protective personala nu?

cred ca o sa ajungem sa mergem prin paduri cum merge mad max cu masina cu rachete si mitraliere pe ea si tragem in tot ce misca:):):)

Unde sunt vanatorii, paznicii de vanatoare si lucratorii ocoalelor silvice cand da ursul atacaul in stana si omoara cate 20 de oi? De ce nu sunt hranite animalele in zonele special amenajate departe de gospodarii ? Nu vanatorii si paznicii trebuie sa faca asta?Ciobanul cu ce se apara cu 3-4 caini lesinati si doi pari?

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Pescarii ar trebui sa iasa pe strada. De ce au voie oamenii sa faca baie in Dunare cand ei sunt la pescuit? Pestii sunt speriati si nu mai prind nimic. Ar trebui si pescarii sa vina cu carabina sa traga in oameni daca nu se legitimeaza cand fac baie intr-un parau, rau, fluviu, lac, balta... doar le sperie pestii.

@sean70,

fara grija, ca va las separat, sa nu va "loviti" cu sagetile intre voi. :grin:

sandwitch-ul o sa fiw raw vegan.

si o sa hranesc si ursii aia de pe acolo, sa aveti motive ca ataca gospodariile oamenilor. :wink:

Multumim mult,esti un domn!:grin:

FordRanger,eu m-as simti mult mai in siguranta daca populatia ar avea acces mai facil la arme...statistic vorbind,in SUA,statele cu cea mai mica rata a criminalitatii sunt cele in care cetatenii onesti sunt inarmati...Texas-ul spre exemplu...in topul infractionalitatii sunt cele in care accesul la flinte este restrictiv...Illinois de exemplu,cu al sau Chicago...raufacatorii au arme...restul,onestii,au parte de bete in roate ca la noi.

Elvetia este lider in domeniul armelor detinute de populatie si au dreptul sa detina si arme militare automate...este o tara nesigura??

E treaba autoritatilor sa nu dea drept de port si folosinta a armelor letale la toti dezaxatii...au fost mai multe incidente mortale cu arme de foc in randul politistilor sau militarilor decat in randul vanatorilor...nu contest ca exista si uscaturi pe mosia noastra dar dupa cum zicea un coleg,isi pun singuri capac mai devreme sau mai tarziu,nu musai cu un glont in freza.

Atasez un centralizator cu efectivele de interes vanatoresc pentru 2012/2013,de pe site-ul ministerului...asta ca sa nu se mai abereze pe tema masacrului...

La infierari nu ne intrece nimeni!:grin:

Nu merge incarcat excelul,are 1,6 mega.

Edited by sean70

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Draga colegule , cine poate sa decida care-i cetatean onest si care nu ? Autoritatile fac o treaba destul de proasta si cu permisele de conducere ( urmarile le vedem pe sosele ) , de ce ar face una mai buna in privinta permiselor de arma letala ? :old

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.

Pentru ca arma e letala.

Trebuie ca testele psihologice si psihiatrice sa se faca pe bune,nu sa le cumpere orice sociopat cu 2 lei!

Acum doua saptamani am facut analizele pentru re-avizarea permisului de arma...si psihiatra si psiholoaga si-au facut meseria asa cum trebuie...

Edited by sean70

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

lasand un pic mistocareala la o parte. caz concret.

zona dinspre Zarnesti, Barsa Fierului, Poiana Marului, Since Noua, etc.

fond de vanatoare cat cuprinde cu ochii, chiar mai multe nu unul si peste Barsa, inclusiv chiar langa sate.

padure cat vezi cu ochii. paznici de vanatoare prezenti.

traseu turistic marcat din Sinca Noua pana cred Barsa Fierului sau Plaiul Foii. numai prin fond de vanatoare!!!

mai multe puncte de intrare in zona, nici o bariera sau vreun semn.

semn cu fond de vanatoare departe in inima padurii, chiar pe traseul turistic. cu numar de telefon, semnal la mobil ciu-ciu.

in padure, in zonele defrisate, zmeuris la greu, pe zone mari. neatins, se usuca in soare.

jeep-ul inainteaza, cainele simte ceva, un miros greu adus de vant dintr-o lateral. cum o fi murit vaca asta in adancul padurii?

si oare unde e mos martin ?

pai e bine mersi in sat, prin gradinile oamenilor, la oi, vaci. totusi satenii nu ii dau de mancare, chiar il gonesc cu cainii.

pe inserat jeep-ul se indreapta spre buciresti. agitatie pe deal, la oi. mai incolo in drum un satean agitat, tocmai a trecut ursoaica cu pui prin gradina lui venind de jos dinspre Barsa. mai incolo un satean se plange ca avut gradina facuta praf de o scroafa cu nu stiu cati pui.

acu' ceva vreme un cioban a fost facut draperie de ditamai ursanul in aceeasi zona. acesta a venit la o stana de langa sat si pur si simplu s-a asezat jos. cu durere de basca, de toti si de toate, oameni, caini.

ciobanul rambo a dat cu bata in el. darwin awards.

au platit daune administratorii fondului de vanatoare?

oare de ce se usuca zmeurisul in padure si mos martin nu are nici un stres prin sat?

sa fie pentru ca trofeul e de la 30000 euro in sus pentru un "strain" si ca ursul e "deprins" cu carnita de vaca si oaie, asociaza deja mirosul de om cu altceva?

in "presa", cand apare cate un articol, se zice ca nu ma e padure si hrana in padure. si vanatorii, fara numar, o sa ia masuri... ce masuri sa ia cand ei sunt de vina?

Asta e Romania. Si in zona e nimic comparat cu altele din tara.

@sean70

si domnul care a impuscat femeia aceea in cap, detinand arma legal, la fel le-a facut?

domnul care s-a impuscat in outze, la fel?

cred ca depasim numarul de caractere intr-un post pe forum daca punem toate cazurile.

Pentru ca arma e letala.

Trebuie ca testele psihologice si psihiatrice sa se faca pe bune,nu sa le cumpere orice sociopat cu 2 lei!

Acum doua saptamani am facut analizele pentru re-avizarea permisului de arma...si psihiatra si psiholoaga si-au facut meseria asa cum trebuie...

sunt ferm convins ca si ala de si-a mierlit nevasta la coafor (si pe langa nevasta si pe casiera, si alti vreo 6 raniti) era la zi cu analizele

http://www.ziare.com/stiri/proces/masacru-la-coaforul-perla-gheorghe-vladan-condamnat-la-inchisoare-pe-viata-1218278

Edited by Astral
VREUN / VREO ....FARA CRATIMA ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=822865&viewfull=1#post822865

@sean70

si domnul care a impuscat femeia aceea in cap, detinand arma legal, la fel le-a facut?

domnul care s-a impuscat in outze, la fel?

cred ca depasim numarul de caractere intr-un post pe forum daca punem toate cazurile.

Da,ai dreptate...dar aia sunt braconieri...eu nu-i pot numi vanatori...

Dar de ala de la Perla ce zici?

Sau de altii ca el,in uniforma??

Lumea nu e in alb si negru...peste tot ai nuante de gri...uneori culoare si alteori dungi cacanii!:ha::ha:

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Da,ai dreptate...dar aia sunt braconieri...eu nu-i pot numi vanatori...

Dar de ala de la Perla ce zici?

Sau de altii ca el,in uniforma??

Lumea nu e in alb si negru...peste tot ai nuante de gri...uneori culoare si alteori dungi cacanii!:ha::ha:

eu zic ca violenta e putere, si cand nu o sa mai fie asa, o sa fim poate civilizati cu adevarat.

iti inteleg punctul de vedere dar nu vreau sa fiu nevoit in padure sa ma uit pe teava unei arme.

nu inteleg vanatoarea cum e ea acum, si nici nu doresc asta.

nu stiu care e vanator si care e braconier, care detine arma legal si care nu. nu am cum sa ii legitimez sau verific eu si pur si simplu nu ma intereseaza deloc sa verific eu oameni sau sa le impun restrictii.

spun ca nu e legal si nici moral sa pazesti cu arma un domeniu vast neingradit corespunzator, pe care iti este imposibil sa il delimitezi ochiometric cumva (spre exemplu cum sunt la americani casele fara gard, dar terenul din jurul lor are o anumita logica).

nu e normal sa ai un traseu turistic printr-o zona unde se plimba cetateni cu arma prin gipane cu puteri "legale".

spun ca nu e legal si nici normal sa ai jumatate de tara in "administratia" unei asociatii dubioase.

nu stiu ce planuri aveti voi vanatorii intre voi sa tineti lucrurile sub control, dar nu prea functioneaza si eu vad un singur deznodamant referitor la vanatoare. tot ce e nevoie este de inca, cateva scandaluri pe care oricum le furnizati gratuit pe banda rulanta, fie cu impuscaturi ori cu afaceri/contracte/arende cu iz penal sau cum e si acest topic, desi mic ca importanta, prin zgandarirea opiniei publice.

O EVENTUALA SOLUTIE !!!

i) circulaţia în scop de agrement, cu mijloace auto în afara căilor de circulaţie publică în fondurile cinegetice, fără acordul gestionarului;

Aici scrie circulatia in scop de agrement, deci in alte scopuri e permisa. Facem o revista online de investigatii si oricine vrea sa faca un reportaj cu "jafurile din padure" devine colaborator (in regim de freelancer) si se duce in zona in care are informatii ca se intampla astfel de jafuri (si stim toti ca se intampla absolut peste tot) .

Si atunci NU MAI ESTI IN SCOP DE AGREMENT !!!!

Se mai pot gasi si alte scopuri si explicatii pentru care te afli intr-un anumit punct din tara asta oricare ar fi el, fara a fi in scop de agrement....

P.S. Asta bine inteles in limita bunului simt, fara sa ari pasunea omului , etc. O minima informare a zonelor cu adevarat protejate sau in care ai putea sa strici linistea puietului este de minim bun simt.

P.S. 2 . Mai exista o lacuna in acest text de lege datorita careia poti ataca orice eventual proces verbal dar nu o dau aici pentru a nu le da idei sa faca vre un adendum de clarificare la lege :)

Morala : Daca intr-adevar oamenii sunt aberanti si voi nu ati facut nimik distructiv, stati linistiti , exista solutii :)

Edited by cobo

ma inscriu :D

unde depun CV-ul sa devin reporter de investigatii:D

hai ca sunt si format si atestat:):):)

lasand gluma deoparte daca gasim solutii atunci e bine mai ca imi vine s amai bag o motorina si in weekend sa merg sa fac o cercetare vis a vis de parloagele si sutele de hectare lasate in paragine in jurul Bucurestiului, unde trimit articolul si in ce format:) pdf ca ocupa mai putin e ok?:)

Ce mi se pare un abuz, faptul ca un drum comunal, agricol, de exploatare, poate fi continut de un fond de vanatoare de asta, si imi iau amenda ca merg pe el intre 2 sate, sau e un traseu turistic pe acolo.

repet, din lege, poate nu e clar:

(4) Fondul cinegetic se delimitează pe limite naturale, cum ar fi: culmi, cursuri de apă şi altele asemenea, şi/sau limite artificiale stabile în timp, cum ar fi: drumuri, căi ferate, autostrăzi, linii electrice, canale de irigaţii sau navigabile şi altele asemenea, uşor identificabile.

iar pentru padurile noastre, daca citim legea, avem bun simt si mergem decent, nu cred ca ne da cineva afara.

PS: vad ca sint foarte multi oameni violenti in romania. am avut ocazia sa ajung in niste tarioase dragute, de mina a treia, unde cind cineva a scos arma, a si folosit-o. eu nu cunosc oameni care sa scoata piedica la arma doar de intimidare. daca a apucat s-o scoata, cineva e istorie. sa zicem merci ca la noi nu e asa. sint de acord cu portul de arma pentru toata lumea, pentru ca s-ar cerne repede pistolarii si fraierii.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Edi mai sunt smecheri deastia defapt fraieri prosti deastia care l aun moment dat s-au si impuscat pe ei singuri:) si altii din teribilism au impuscat pe altii din dorinta de a se da masi unii chiar pe membrii ai familiilor ca nu au scus si cartusul de pe teava dupa ce au scos incarcatorul , la pistol cel putin.

imi amintesc de armata cand aveam sesiuni de paza os ca erau colegi care noaptea de frica ciorditorilor bagau glont pe teava si tare prost ne simteam noi ceilalti mai cacaciosi cum eram numiti:) ca sa nu avem probleme cand intram in post desi ti se dadea munitia aferenta o puneam in geanta sa stea bine si bagam la arma un incarcator cu dealea de manevra:):):) macar facea pac pac:) da nu patea nimeni nimic,inafara de ala care uda izmenele la spate cu ceva mirositor urat:)

Sincer eu speram ca acest topic este pentru solutii sau informatii utile pentru a putea sa iesim in continuare in padure ... nu pentru povesti cu pistolari, batai sau discutii sterile ... NO OFENSE'

In alta ordine de idei voi reveni cu informatii de la responsabilul din cadrul Consilului Judetan (fara sa dau nume), cel care in anumite conditii da asemenea permise de a circula in paduri si in zone protejate gen Natura 2000

==========

Si in alta ordine de idei luati va si un print screen de la aceasta pagina : http://www.mmediu.ro/paduri/vanatoare/18.04.2011_Anunt/date_tehnice_fonduri_cinegetice/BRASOV.rar

si intrebati de unde sa luati contactele proprietarilor de fonduri daca site-ul Ministerului da eroare !!!!!!

Ar putea fi chemat si Ministerul in porcesul de constare a procesului verbal pana isi rezolva problema

=========

Edited by cobo

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use