cipri778 Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja Nici eu nu sunt pro vanatoare chiar daca am fost la Liceul Silvic, dar nici impotriva, totusi am fost milioane de ani vanatori-culegatori. E greu sa schimbi ceva in acest sens. Nu stiu daca este exemplul cel mai bun dar si terenurile agricole sunt private sau folosite in arenda, etc dar cand merg cu masina pe drumurile dintre ele nu ma intreaba nimeni de sanatate, de ce nu e la fel si cu aistea din padure? don't worry, be happy Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelea Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja eu cand plec la offroad vreua sa plec din punctul x ( unde ies de pe drumul public) si incerc sa ajung in punctul y. Inca de acasa ma uit pe google maps cum e terenul si pe unde ar fi posibile treceri ( pe ce vale sa imi dau drumul sau de unde sa incerc o urcare). Cunoscand directia de mers si in mare zonele pe unde urmeaza sa trec este o joca de copii sa caut peste ce fonduri trec. Ele sunt in format word pe fiecare judet in oridinea atribuirii prin atribuire directa sau licitatie si fisa fiecarui fond cuprinde descriere fizica, granite, compozitie (atata pasune, atata padure, atata teren arabil) SI O HARTA unde se arata si cu care fond se invecineaza. Eu zic ca e simplu, doar bunavointa. (...). Stii prea bine ca socoteala de acasa nu da cu cea din ... padure. Nici macar pe drumurile patriei nu mai poti face astfel de planuri, cu atat mai putin prin paduri. Am zis si mai devreme si daca drumul e rupt si esti nevoit sa alegi rute alternative si nici semnal sau altceva? si daca te ratacesti si te mai prinde si noaptea? De ce gasesc pe drumuri publice semne cu "drum forestier", interzis accesul", bariere etc.? 4x4MANIA is where we are !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelea Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja Unde sunt vanatorii, paznicii de vanatoare si lucratorii ocoalelor silvice cand da ursul atacaul in stana si omoara cate 20 de oi? De ce nu sunt hranite animalele in zonele special amenajate departe de gospodarii ? Nu vanatorii si paznicii trebuie sa faca asta?Ciobanul cu ce se apara cu 3-4 caini lesinati si doi pari? E cam la fel cu padurile lasate sa putrezeasca in timp ce se taie cele verzi ... 4x4MANIA is where we are !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazvanGTC Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 (edited) Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja Unde se poate gasi o lista actualizata a fondurilor cinegetice si mai ales cum pot afla limitele unui anumit fond, astfel incat sa stiu exact pe unde pot ocoli daca nu am permisiunea de la gestionarul de fond? Sa fiu mai specific, imi trebuie o harta cu limitele fondului 21 Gura Saratii, din zona Sarata Monteoru - Pietroasele. Edited August 26, 2015 by RazvanGTC GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo2bt Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja Razvan, fondurile sunt peste tot. Toata tara-i un "Fond de vanatoare". 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dacuBurebista Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja Unde se poate gasi o lista actualizata a fondurilor cinegetice si mai ales cum pot afla limitele unui anumit fond, astfel incat sa stiu exact pe unde pot ocoli daca nu am permisiunea de la gestionarul de fond? Sa fiu mai specific, imi trebuie o harta cu limitele fondului 21 Gura Saratii, din zona Sarata Monteoru - Pietroasele. la AJVPS Buzău o să găsești așa ceva, pe net nu ai nici o șansă http://www.calauzaoffroad.ro/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogus Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja Mai oameni buni, fondurile astea de vânătoare exista de vreo 7-80 de ani cam în aceeași varianta și au cam aceiași gestionari în proporție de 80%, doar vreo 20% din fonduri au intrat la asociații private de când legea a permis acest lucru. Si tot asa și legea a suferit foarte mici modificări majoritatea fiind clarificări și chestiuni foarte tehnice gen interzicerea chemătorilor electronice sau lipsa asigurării infracțiune sau alte chestii de genul asta, iar una dintre singurele măsuri care hai sa spuneam afectează o anumita categorie de populație negativ ar fi aceasta interdicție cu mijloace auto (nu bicicleta nu pe jos). Nu spune nimeni ca e o măsura de aplaudat ci doar sa constatat apariția ei, vânătorii cu mașini de teren iubitori ai offroad-ului sunt la fel de afectați de aceasta măsura ca și cei care nu sunt vânători, orice vânător care a ieșit în teren fără sa participe la o vânătoare autorizata sau la o acțiune de ocrotire poate fi sancționat la fel ca oricare alt cetățean chiar dacă se afla pe raza fondului gestionat de asociația de care aparține. Mercedes G Wolf 461 300GD Nissan Terrano II R20 2.7 TDi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja dragilor am citit in topicul asta de m-am saturat, dupa 13 pagini am ajuns la concluzia ca pe viitor voi proceda exact ca si pana acum , voi merge pe unde doresc. toate cele bune. 1 Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caphonne Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja Depinde pe unde te plimbi si ce prostanaci intalnesti... http://www.aradon.ro/atacat-in-plina-noapte-de-paznicii-de-vanatoare/1563457 Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
air_wolf Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja solutia e sa vinam toate animalele ca sa nu mai strice culturile si sa nu mai existe fond de vinatoare? :grin: sau care ar fi solutia? solutia este ca fiecare sa aibe arma cu glont! asta e solutia. atunci dialogul ar fi altul, cind stii ca si ala din fata poate sa te faca sita. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja sustin variant doi cu posesia de arma:):):) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja Ar mai fi o varianta ...sabia cu luneta ... sau "lunceagu in minciag" ... Ne luam dupa tot felul de cretinatati de stiri scoase si bagate in/din diverse contexte. Niciodata nu iese fum fara foc. Ma mir ca nu i-a invitat paznicul de vanatoare si la mica orgie acolo in padure, la un sex in grup, o sodomizare psihopata de veverita sau mai stiu eu ce alta fantezie... Mizeria asta de lege e data sa se puna la adapost "branconierii" si taietorii de lemne ...Sa nu mai vaza ochiul prostului ce fac ei acolosea... Atata timp cat exista drum si nu exista nici o restrictie evidenta care sa interzica accesul ... pa si pusi. Si apoi chiar daca e restrictie ...noi astia cu senilatele ...gasim sigur si alt drum "fara restrictii"! Am intalnit o situatie similara anul trecut prin Apuseni ...ne dadeam noi cu bidoanele pe un judetean si ne-am trezit in midle la nouere ...cu baraca de termopan in mijlocul dumului ..."E drum privat!" zice unu dintre pandari ... toata zona e privata ... si fluturii ie privati ... ia uite ai dracu s-au privatizat toti ... Si noi tragem la rama la cotoarbele astea vechi ca prostii... Ne-am intors si am luato vreo douajda' metri mai jos direct prin padure ...ca acolo n-am gasit nici o pancarda ci doar hartie igienica imprastiata intre cativa cacati ... Am taiato fix printre cacati, poate ca am luat si la roata vreunu ca pana am iesit am avut bulanul de nu ne-a mai oprit nimeni ...Nu am avut din pacate inspiratia sa jucam si la loto ...ca sunt sigur ca o puneam ...in ziua aia ...mai ales ca pe cei care mai erau in zona ii auzeam prin statie cum ii alearga rengerii ...Am auzit la final ca pandarii n-au reusit sa-i ajunga, n-au luat toate cepeurile si si-au luat timp maxim... Asta e nenica ...n-ai masina japoneza ...si te dai cu toate mizeriile ...asta e ...degeaba uneori teoria si legea e de partea ta daca nu te ajuta si fizicul ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja Depinde pe unde te plimbi si ce prostanaci intalnesti... http://www.aradon.ro/atacat-in-plina-noapte-de-paznicii-de-vanatoare/1563457 nu ma pricep la legislatie , poate e vreun avocat printre noi , dar asta e cu iz penal. Adica in primul rand ca civil nu ai nici un drept sa opresti pe nimeni nicaieri. Asta e pt politie , jandarmerie, securitate si in cazur exceptionale pentru armata. In rest orice solicitare de a opri sau de a te legitima mi se pare ilegala si uzurpare de autoritate. Faza cu lovitu ce sa mai zic, trebe dati in judecata si cu un avocat bun se va linisti, nu va mai face de astea ever. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
timberland0910 Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja nu ma pricep la legislatie , poate e vreun avocat printre noi , dar asta e cu iz penal. Adica in primul rand ca civil nu ai nici un drept sa opresti pe nimeni nicaieri. Asta e pt politie , jandarmerie, securitate si in cazur exceptionale pentru armata. In rest orice solicitare de a opri sau de a te legitima mi se pare ilegala si uzurpare de autoritate. Faza cu lovitu ce sa mai zic, trebe dati in judecata si cu un avocat bun se va linisti, nu va mai face de astea ever. nu man trebuie sa le bagi pusca in cur si sa le dai 2 palme sa vezi cum se linistesc ;) eu pe unde umblu e drum facut de om si nimeni nu imi va ingradi dreptul de a circula pe acel drum...le trebuie vanatoare sa isi faca tarcuri ca si domnul Tiriac PRIVATE , INGRADITE si aia e toata povestea...m-a intrebat un paznic de vanatoare odata ca de ce treg cu arcul meu Recurve in padure si i-am explicat ca eu nu fac braconaj ca am bani sa imi cumpar ce carne doresc eu , nu sunt nevoit sa umblu pe coclauri dupa un iepure 2 zile si ca mai degraba as omori un om decat un animal si a cam dat-o in prietenie fataraul ;) de atunci ridica mana respectuos cand ma vede pe la padure :D Natural Disaster Response Operations Link to comment Share on other sites More sharing options...
air_wolf Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja de la pomul laudat, USA - si la ei se inchid trasee, din ordin guvernamental. laba este peste tot si peste bot! la noi inca n-au apucat s-o scoata din cur, inca mai avem sanse si daca stringem bine din buci, poate nu le mai iese! :dr3:wi:hm:F:Hr:jp1 The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caphonne Posted August 28, 2015 Share Posted August 28, 2015 Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja Da Ioane este lege pentru braconieri si taietori si ca sa gaseasca motive mai prinde cate un fraier care se sperie si nu zice nimic.Pe mine cand m-a sunat seful de post din Bradet mi-a zis ca sunt suspect de braconaj (in telefon se auzea cineva care-i dicta ce sa spuna).Se speriase fraierul ca aveam Pajero verde cu WWP la numar si cica pe vremea aia WWP, WTS si alte WWW nu stiu ce drac de numere erau.La fel am nimerit pe domeniu de vanatoare aiurea fara sa vreau.I-am zis ca il suna inapoi avocatul si l-a sunat nevasta-mea de l-a luat un pic la .....Dupa o ora m-a sunat inapoi ca este totul in regula ca sa ma mai duc pe acolo ca lui ii place ca vin turisti in zona, zona unde trec 5-6 camioane de lemn pe ora.....pana mea.... Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted August 28, 2015 Share Posted August 28, 2015 Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja Depinde pe unde te plimbi si ce prostanaci intalnesti... http://www.aradon.ro/atacat-in-plina-noapte-de-paznicii-de-vanatoare/1563457 Replica vânătorilor Mihai Gagu, reprezentantul fondului de vânătoarea pe raza căruia s-au petrecut aceste incidente, neagă toate acuzațiile. El susține că, de fapt, localnicii au transformat paza culturii în pretext pentru a face braconaj. „De multe ori, chiar și în seara în care Ciprian Ban susține că a fost lovit, s-au auzit focuri de armă. Nu a fost găsită nici o armă în mașină pentru că eu cred că a mai fost cineva cu ei în mașină, o persoană care a plecat pe jos cu arma, înaninte de sosirea polițiștilor”, susține Gagu. „Cei mai mulți folosesc acest pretext pentru a putea face braconaj”, crede deținătorul fondului de vânătoare. Chiar și asupra incidentului cu pumnul, declarațiile sunt total contradictorii. „Nu cred că unul dintre paznici mei l-a lovit. Am fost și eu în acea seară de față și nu am văzut nimic. Cu mine au mai fost alți patru bărbați și nici ei nu au văzut nimic. Probabil Ban, care a încercat să fugă de noi, când a ieșit pe șosea s-a lovit cu capul de volan”, consideră el. Ba mai da-l in gatu`ma-sii de braconier care suna la 112 sa vina Militianu` sa-l mai ia si ala la "ciomag"! Eu stau si ma intreb specimenele astea cum au fost tratate in copilarie de se lasa cu atatea sechele la varsta asta... e clar, au fost tinuti in cusca si nu au interactionat pana la o anumita varsta cu oamenii, de aceea se refuleaza si ei cum pot! :sht:daisazacaji5::ps ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
soimu Posted August 29, 2015 Author Share Posted August 29, 2015 Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja victima este un braconier cunoscut in zona (toti sunt intr-o comuna mica...se cam stiu unii pe altii). DIn masina, in invalmasala produsa a disparut o persoana... se pare ca aplecat pe jos cu arma. Victima a fugit si a eschivat cat a putut si cand nu a mai putut trece mai departe a fost foarte violent ... tocmai pentru a distrage atentia vezi aliniatul anterior. Dupa aceea sa dat lovit si tare jignit. FIecare crede ce vrea, dar unele scenarii au o logica, altele sunt fanteziste si pentru ca sa aibe sens ajungem sa inventam chestii abstracte.... copii tinuti in custi pentru a fi antisociali si care bat oameni din senin... etc. forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo2bt Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja Soimule, in urma cu cativa ani, cand am fost eu chemat la Politie de catre seful de la Arme si Munitie, acuzat de braconaj, cum a fost? Stii foarte bine ca adevaratii braconieri sunt in randul vanatorilor cu acte in regula. :beat 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link to comment Share on other sites More sharing options...
soimu Posted August 29, 2015 Author Share Posted August 29, 2015 Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja posibil... si victima este vanator cu acte in regula... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja victima este un braconier cunoscut in zona (toti sunt intr-o comuna mica...se cam stiu unii pe altii). DIn masina, in invalmasala produsa a disparut o persoana... se pare ca aplecat pe jos cu arma. Victima a fugit si a eschivat cat a putut si cand nu a mai putut trece mai departe a fost foarte violent ... tocmai pentru a distrage atentia vezi aliniatul anterior. Dupa aceea sa dat lovit si tare jignit. FIecare crede ce vrea, dar unele scenarii au o logica, altele sunt fanteziste si pentru ca sa aibe sens ajungem sa inventam chestii abstracte.... copii tinuti in custi pentru a fi antisociali si care bat oameni din senin... etc. Soimule, fiecare interpreteaza informatiile asa cum ii convine. Eu ma gandesc ca daca era intradevar braconier, fugea de acolo nu statea ca sa ii umple paznicul fata si sa mai si sune la 112. Si eu as deveni violent daca cineva (de obicei un pulica care daca are arma in mana se crede dumnezeu pe pamant) m-ar opri sa ajung la terenul meu indiferent ca e zi sau noapte. Adi, si eu cunosc vanatori cu acte in regula care stiu ca fac braconaj. Culmea ca se si lauda cu asta. Cei din zona Negresti Oas vin si braconeaza la greu in Maramures, zona Sapanta si alte zone. Am intalnit si vanatori dotati cu de toate, in padure in perioada cand nu sezonul de vanatoare era inchis. Au inceput sa devina agresivi cu noi pentru ca am trecut cu masinile pe acolo (pe drum forestier nu aiurea in padure) pana le-am spus ca stiu ca nu au voie sa vaneze in perioada aceea si ca voi suna la politie. Au disparut cand au auzit asta. Printre ei era si un cunoscut politician local. Vanatorii se folosesc de influenta lor in cadrul ocoalelor silvice ca sa ne blocheze accesul. Multe bariere s-au montat la solicitarea lor. Au fost locuri in padure unde au pus scanduri cu cuie batute cu varful in sus. Asta pe teritoriul ocoalelor silvice nu in zone private. Soimule pe mine nu ma convingi cu argumentele vanatoresti. Practica (cel putin aici in Maramures dar sunt convins ca si in alta parte e la fel), ne demonstreaza faptul ca tagma aceasta a vanatorilor fae multe abuzuri datorii influenteli lor si datorita legilor cretine care ii apara. Poti sa te superi pe mine daca consideri ca sunt rau dar am vazut personal prea multe situatii urate legate de acest subiect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 (edited) Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja victima este un braconier cunoscut in zona (toti sunt intr-o comuna mica...se cam stiu unii pe altii). DIn masina, in invalmasala produsa a disparut o persoana... se pare ca aplecat pe jos cu arma. Victima a fugit si a eschivat cat a putut si cand nu a mai putut trece mai departe a fost foarte violent ... tocmai pentru a distrage atentia vezi aliniatul anterior. Dupa aceea sa dat lovit si tare jignit. FIecare crede ce vrea, dar unele scenarii au o logica, altele sunt fanteziste si pentru ca sa aibe sens ajungem sa inventam chestii abstracte.... copii tinuti in custi pentru a fi antisociali si care bat oameni din senin... etc. Vezi mai apoi ca 100!! (o suta!) de sateni au iesit in fata primariei sa protesteze impotriva acelui Mihai Gagu. Cand vreodata ies atatia oameni in strada pentru tine daca in comunitatea in care locuiesti esti stiut ca o poama rea? E clar ca acest "vanator" bataus a mai amenintat/lovit si pe altii inainte... doar ca nu au avut c.aie aia sa-l reclame la televiziune. Ca Militia nu face nimic pana nu se vede la tv, altfel e mai usor sa nu intocmeasca hartii si sa stea la birou, in loc sa ancheteze pe teren! Parerea mea e ca pana si explicatia "vanatorului" cum ca "braconierul" s-a lovit de volan pana s-a umplut de sange, e ca modelul american de sotie care "a deschis" frigiderul si si-a invinetit ochiul :hw Hai sa fim seriosi... Edited August 29, 2015 by plummer ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
timberland0910 Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 (edited) Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja Vezi mai apoi ca 100!! (o suta!) de sateni au iesit in fata primariei sa protesteze impotriva acelui Mihai Gagu. Cand vreodata ies atatia oameni in strada pentru tine daca in comunitatea in care locuiesti esti stiut ca o poama rea? E clar ca acest "vanator" bataus a mai amenintat/lovit si pe altii inainte... doar ca nu au avut c.aie aia sa-l reclame la televiziune. Ca Militia nu face nimic pana nu se vede la tv, altfel e mai usor sa nu intocmeasca hartii si sa stea la birou, in loc sa ancheteze pe teren! Parerea mea e ca pana si explicatia "vanatorului" cum ca "braconierul" s-a lovit de volan pana s-a umplut de sange, e ca modelul american de sotie care "a deschis" frigiderul si si-a invinetit ochiul :hw Hai sa fim seriosi... poate ca acel vanator/paznic de vanatoare o fi ceva Iisus Cristos al lumii moderne de nu il ia nimeni din sat la ranga ;) uite aici : http://www.stiridecluj.ro/social/arma-de-vanatoare-a-unui-consilier-local-din-savadisla-a-fost-furata-intr-un-moment-rusinos asta a declarat el , dar de fapt a luat-o in pizda si i-a fost "confiscata" arma de un cetatean , dupa ce a fost batut cu ea tot in cap....unii cred ca daca ai arma esti pizdos...mai tre sa ai si coaie sa tragi cu ea altfel las-o in portbagaj ca altfel patesti ca nenea din reportaj :))))) Edited August 29, 2015 by timberland0910 Natural Disaster Response Operations Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja carpe diem...ca vin vremuri naspa :c1 or sa ne interzica plimbarea pe coclauri sa nu calcam emigrantii clandestini ai Isis....si care or mai fi :ce Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelea Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 Re: se termina cu plimbarea prin padure.... de fapt, S-A terminat deja carpe diem...ca vin vremuri naspa :c1 or sa ne interzica plimbarea pe coclauri sa nu calcam emigrantii clandestini ai Isis....si care or mai fi :ce Stai linistit ca nu degeaba au schimbat vanatorii pustile cu tevi lise pe carabine cu luneta si laser (Baikal, Benelli, Blaser, Browning, Mauser, Sauer, Winchester ... ) :ps 4x4MANIA is where we are !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts