alpinman Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Un loc de cort si la baiatu` :pl MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Mai puneti la socoteala un loc de cort ,sigur vom fi 2 persoane(fiica mea si cu mine),posibil sa fim trei in cort,adica si nevasta mea. LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 2, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2007 Doresc sa va retin atentia cateva minute si sa completati un formular de inregistrare pentru aceasta intalnire. datele ne vor ajuta pe noi pentru organizarea cat mai buna a acestei intalniri. Multumim. Formularul il gasiti aici: http://www.maxoffroad.ro/inscriere.htm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Am vorbit cu Gabi Badea la telefon adineauri,si i-am spus ca nu vin sa particip la concursuri,ci doar ptr.aventura ,distractie fiindca masina mea nu are echipamente speciale(cauciucuri,troliu,inaltare,etc)si nici eu nu consider ca am experienta suficienta ptr.a ma hazarda in probe .O sa ajut pe cat posibil la buna desfasurare a treburilor,doar atat. LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 2, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2007 Am vorbit cu Gabi Badea la telefon adineauri,si i-am spus ca nu vin sa particip la concursuri,ci doar ptr.aventura ,distractie fiindca masina mea nu are echipamente speciale(cauciucuri,troliu,inaltare,etc)si nici eu nu consider ca am experienta suficienta ptr.a ma hazarda in probe .O sa ajut pe cat posibil la buna desfasurare a treburilor,doar atat. Oricine e binevenit. Nu e concurs. E doar aventura si distractie. :dr1 :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 Sunt obligatorii alte dotari si echipamente? Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 Sunt obligatorii alte dotari si echipamente? nu ,e o prieteneasca. sa fi pregatit ca la fiecare iesire Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 vin si eu Vin si eu cu Niva tunata cu botosheii mari (235/75R15) :D Ca de obicei prietenii mi-au asigurat cazarea. :grin: Nea Gabi cu mine nu ai treaba cu rezervarea. ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 se mai gaseste o camera in caz de nevoie? adica nefiind inscris .... :ca Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 se mai gaseste o camera in caz de nevoie? adica nefiind inscris .... :ca se gaseste dar gepetttttoooo a zis ca vine cu tine, deci esti in carti :-P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 :cry: :cry: :cry: Ce rau imi pare ca nu va pot fi alaturi, in acele momente voi fi in cealalta parte a Romaniei ... ceea ce este mai haios este, ca anterioara intalnire de la Sibiu am ratat-o din pricina job-ului, pe asta o ratez din pricina concediului si a pregatirilor anterior programate ... Oricum am vorbit deja cu Andrei (Andy68) sa ma reprezinte si pe mine :lol: , abia astept cand ma intorc sa vad pozele ... a va distrati si pentru mine!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 La mine, ca la bursa... probabilitatea initiala de 75% acum a ajuns la 91%. Inca nu am completat formularul, dar daca sufla vanturi bune, poate maine... :dr2 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 3, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2007 La mine, ca la bursa... probabilitatea initiala de 75% acum a ajuns la 91%. Inca nu am completat formularul, dar daca sufla vanturi bune, poate maine... :dr2 Eu oricum consider ca ai sa vi. Nu scapi tu ocazia asta. Bucovina ai fentat-o si sunt convins ca iti pare rau. :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 :ps :cr uaaaaaauuu... iconite cu sonor nu ai??? 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai aro Postat Iulie 4, 2007 Partajează Postat Iulie 4, 2007 gabi_g vad ca ai ajuns si pe cindrel(sper ca ai fost cu masina) (scuze de intarziere) da cu aromobilu, imi place traseu vostru am recunoscut multe zone pe unde ma-m perindat si eu, frumoase zone avem :grin: :grin: :1 aro 243 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G-FRATI Postat Iulie 5, 2007 Partajează Postat Iulie 5, 2007 salut Gabi de la buzau venim 2 masini, noi si Dan cu G-ul o sa sosim joi seara ,2 camere sunt sigure pentru a treia iti spunem luni (sotia lui Dan naste azi asa ca da de baut daca totul e in regula ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 5, 2007 Partajează Postat Iulie 5, 2007 sa marcat. :D nastere usoara si sanatate :dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Iulie 5, 2007 Partajează Postat Iulie 5, 2007 se mai gaseste o camera in caz de nevoie? adica nefiind inscris .... :ca se gaseste dar gepetttttoooo a zis ca vine cu tine, deci esti in carti :-P corect dar acolo e scris asa: catagsm si gepetto deci o camera mai nou este asa catagsm + copilot gepetto + copilot deci 2 camere :tk Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 5, 2007 Partajează Postat Iulie 5, 2007 se mai gaseste o camera in caz de nevoie? adica nefiind inscris .... :ca se gaseste dar gepetttttoooo a zis ca vine cu tine, deci esti in carti :-P corect dar acolo e scris asa: catagsm si gepetto deci o camera mai nou este asa catagsm + copilot gepetto + copilot deci 2 camere :tk sa marcat :dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator florinc Postat Iulie 5, 2007 Partajează Postat Iulie 5, 2007 HMMMMM :( Si iar sunt in Turcia in perioada asta. Vroiam sa vad asa de mult iesirea de la Craciuneasa la Fantanele, cu coborare pe Sibiel sau Crint :grin: Am fost luni la Craciuneasa....in drum spre Turcia si era super :grin: - pastrav fript cu bulz. Distractie placuta...si cat mai multe poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iulie 5, 2007 Partajează Postat Iulie 5, 2007 Am completat formularul, asa ca sunt cu "actele la zi" :grin: ... - apar vineri, pana in pranz ... vreau sa prind tura de vineri ... - vreau o camera cu 2 paturi [ o noapte ] ... sambata plec spre Medias ... ... se plateste vreo taxa de participare ? ... asa mi s-ar parea firesc, in fond cineva se ocupa de toata organizarea si e ceva alergatura ... barem combustibilul consumat si "apa minerala" bauta trebuie sa si "le scoata" ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 5, 2007 Partajează Postat Iulie 5, 2007 Taxa va fi ,dar include tricouri ,sepci,ecusoane si masa festiva.Trasee si restu e din partea nasului mare(manechin la XXL) :jp1 :Hr Sper ca maine sa am preturile si sa anunt taxa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 Taxa va include tricouri ,sepci,ecusoane :oo chiar trebuie sa cumparam tot felu de chestii din astea?? e doar o preteneasca nu un seminar de offroad :P abtibilduri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 Taxa va include tricouri ,sepci,ecusoane :oo chiar trebuie sa cumparam tot felu de chestii din astea?? e doar o preteneasca nu un seminar de offroad :P abtibilduri...O mica parte din taxa de participare merge la cheltuielile organizatorilor. Pt buna desfasurare a evenimentului ei au investit din timpul lor, bani cheltuiti pt deplasari pt cazare, pt trasee, telefoane cu gramada, etc etc. Cine nu a fost organizator nu stie. In plus cred ca cei care au mai fost la astfel de intalniri vor sa mearga acasa si cu o amintire frumoasa si nu sa "cumpere" actibilduri. Daca sunt nelamuriri acestea se pot clarifica prin PM. Sper sa nu fi suparat pe nimeni. Va doresc bafta! Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 Taxa va include tricouri ,sepci,ecusoane :oo chiar trebuie sa cumparam tot felu de chestii din astea?? e doar o preteneasca nu un seminar de offroad :P abtibilduri... ... mie-mi trebe musai sa ma duc acasa incarcat cu d-alde d-astea ... ca altfel, o sa zica nevasta ca io am fost la curve :grin: si pe ea am lasat-o acasa, sa aiba grija de copilu' atomic ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate