Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

INTALNIREA DE LA SIBIU DIN 13-15 IULIE 2007

Max

Postări Recomandate

• Răspunsuri 258
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

personal nu le vad rostul, dar daca-i musai :grin:

tu vezi doar rostul :dr . mai exista si alte valorii.

eu de ex am o sapca si tricou de la fiecare intilnire sau concurs la care am participat. asa ramine ceva ca amintire. ca premiu la dat nu ai cum sa iei (la cit iti este de frica ) si ptr sprituri nu dam premi ca ar fi prea multi premianti si nu dispunem de atitea premii.

ps. prezenta nu e obligatorie, astea sint conditile, lumea va fi multumita cum a fost si la alte intilniri. si nu putem aduce cu forta pe nimeni.

ps.2 ptr trasee nu am luat nici o taxa inca sint din partea nasului mare(manechin la XXL)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Taxa de participare va fi aceeasi ca si la intalnirea de la Cheia, dar fara diferenta aceea de membru / non membru; de data asta vom considera ca suntem membrii si simpatizanti ai aceluiasi forum cu drepturi egale... :grin: .

Deci taxa de participare la intalnirea de la Sibiu este de 100 de lei noi de persoana sau 200 de lei de masina ( pilot + copilot, asta la sugestia dumneavoastra exprimata pe formularele de evaluare ).

Taxa de 100 de lei include urmatoarele :

-ecuson participant nominal

-tricou inscriptionat

-sapca inscriptionata

-1 autocolant pentru masina

-vineri dupa amiaza, tur al orasului Sibiu, capitala culturala europeana, cu autocarul

-vineri seara, cina festiva consistenta la o Crama Sibiana, lautari etc... :dr :grin: :b :Gr

-sambata seara, foc de tabara, meniu traditional "ciobanesc", ambianta, in locatia de cazare

-dreptul de a participa la traseele de off road si trial stabilite de organizatori

-dreptul de a participa la tombola cu premii constand in accesorii de off road si accesorii auto, ce va avea loc la masa festiva

-diploma de participare

-alte surprize

-reduceri la cazare sau dreptul de a sta intr-un spatiu amenajat, exclusiv al nostru, pentru cei de la cort

-logistica

-asistenta tehnica

-parcare inchisa

Link spre comentariu

Vizitator koala

Inteleg ca treaba sta in felu' urmator :

Vineri :

- la pranz - o tura de plimbare prin imprejurimi - traseu lejer, fara probleme deosebite

- dupa-amiaza - plimbare cu autocarul prin Sibiu

- seara - cina festiva la Crama Sibiana - chef, antren si spritzuri :grin:

Sambata :

- trasee soft si hard - dupa dorinta - pana seara

- seara ciobaneasca la fata locului

Duminica :

- trial

E corect pana aici ?

... taxa de participare este mai mult decat Ok si nu cred ca cineva ar putea avea ceva de comentat in privinta asta ...

Link spre comentariu

Vizitator nanuk
dupa umila mea parere,plimbarea cu autocarul prin sb si masa la crama nu sunt interesante,dar,ma rog.in rest,pretul este moka.
Link spre comentariu

dupa umila mea parere,plimbarea cu autocarul prin sb si masa la crama nu sunt interesante,dar,ma rog.in rest,pretul este moka.

dece nu sint interesante?

Link spre comentariu

pt k mie imi pare mai tare statul in aer liber decat in crama.iar sibiul cred k l-a vazut toata lumea. :)

Sibiul refacut nu cred ca la vazut multa lume.circotasce esti tu.cind ai fost in crama ti-a placut????

ps. fi sincer

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

in crama sunt ok mancarea si spritul :dr tu stii k eu nu sunt mare fan lautari,dar pe de alta parte nu sunt eu buricul pamantului.a fost doar o idee :p

poate va ploua,doamne feri,si atunci e mai bine in crama,mai uscat,hihihihi

Link spre comentariu

in crama sunt ok mancarea si spritul :dr tu stii k eu nu sunt mare fan lautari,dar pe de alta parte nu sunt eu buricul pamantului.a fost doar o idee :p

poate va ploua,doamne feri,si atunci e mai bine in crama,mai uscat,hihihihi

ieczact asta e masa si sprit. lautari bonus

ps. nu esti mare fan dar ai stiut ce sa iti cinte.

Link spre comentariu

:B :1 :br :we

DVDul de la cheia ??

DVD-ul intalnirii de la Cheia, mai 2007 este finalizat.

Acesta contine in urma repetatelor selectii si perieri, 1331 poze si 22.11 minute de film; in total 3.37 GB de informatie... :grin:

Saptamana viitoare dau matrita la multiplicat, pentru inceput voi face 100 de exemplare si apoi incep distributia gratuita la toti cei care au platit taxa de participare la Cheia si se afla in baza noastra de date.

Cei care vin la Sibiu vor primi DVD-ul acolo... :grin:

Link spre comentariu

Zoli....sa inteleg ca a crescut bursa la 99%??? :ap

La cum cresc procentele lui Zoli, mi-as baga si eu banii in bursa asta. :grin:

Link spre comentariu

asta pt k sunt meloman :oc

iti repet,nu am vrut decat sa stam mai mult in aer liber.ramane asa si basta

in aer liber crezi ca gasesti vulpiteeeeee??????? :P :t1 :sm :ce :pr1 :ga

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare