bogdan4x4 Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 Dau si eu o idee...... Pe ecusoane se poate trece si nick-ul de pe forum? Nu de alta......dar asha parca ar fi mai usor sa ne cunoastem/recunoastem intre noi. Ca am mai patit pe la Muresh de am stat nu stiu cat timp langa Levo spre exemplu si l-am recunoscut abia cand mi-a trimis poze cu el pe messenger.Eventual scris nick-ul cu alta culoare......sau ceva de genul asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 Dau si eu o idee...... Pe ecusoane se poate trece si nick-ul de pe forum? Nu de alta......dar asha parca ar fi mai usor sa ne cunoastem/recunoastem intre noi. Ca am mai patit pe la Muresh de am stat nu stiu cat timp langa Levo spre exemplu si l-am recunoscut abia cand mi-a trimis poze cu el pe messenger.Eventual scris nick-ul cu alta culoare......sau ceva de genul asta. normal ca asa va fi. :g se vede ca nu ai fost la Cheia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 :grin: n-am fost.......corect.Am zis ca mai bine sa zic asta si sa o zic aiurea decat sa nu o spun deloc :D Deh......m-am bagat si eu in seama ca ma plictiseam :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 :grin: n-am fost.......corect.Am zis ca mai bine sa zic asta si sa o zic aiurea decat sa nu o spun deloc :D Deh......m-am bagat si eu in seama ca ma plictiseam :P nu e problema ,orice idee e bine venita :B Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 Domn Gabi....ptr noi astia mai nestiutori....cum se ajunge la locul faptei??? Pe unde-o cotim sa ajungem ....unde trebe?? :gr1 :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 Eu nu cred ca o sa ajung la Sibiu, dar o sa-i dau lui Max sa va imparta niste abtibilduri pe care le am de la Eurocarpatica 2007 (au ramas de la competitie si le-am sparlit ... sa le puneti pe acareturi... :oops: :oops: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 Am o problema grava! Nu vin de Vineri, ca-i 13!!! Anul trecut am plecat in 13 la Sighisoara si la intoarcere, crash frontal. Incerc sa ajung sambata. Care-i programul sambata?? - ca ajung pe la 11. Traseul e cu crengi? Sau nu-s sanse de zgariat masina? Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 Am o problema grava! Nu vin de Vineri, ca-i 13!!! Anul trecut am plecat in 13 la Sighisoara si la intoarcere, crash frontal. Incerc sa ajung sambata. Care-i programul sambata?? - ca ajung pe la 11. Traseul e cu crengi? Sau nu-s sanse de zgariat masina? 14 incepe de la 00,01, deci poti ajunge mai repede de 11. sau poti veni de joi 12. da nu o sa iti zgiri masina. promit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 Eu nu cred ca o sa ajung la Sibiu, dar o sa-i dau lui Max sa va imparta niste abtibilduri pe care le am de la Eurocarpatica 2007 (au ramas de la competitie si le-am sparlit ... sa le puneti pe acareturi... :oops: :oops: iti dai seama ca nu o sa-le puna nimeni :shock: :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 Bag si eu la bursaaaaaaaaaaaaaaaaa Vin 98%......"and rising" :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 Eu nu cred ca o sa ajung la Sibiu, dar o sa-i dau lui Max sa va imparta niste abtibilduri pe care le am de la Eurocarpatica 2007 (au ramas de la competitie si le-am sparlit ... sa le puneti pe acareturi... :oops: :oops: iti dai seama ca nu o sa-le puna nimeni :shock: :grin: :grin: :grin: Sunt de la revista "De Teren". Am vazut ca are banner pe forumul nostru si m-am gandit ca is de-ai nostri... In cazul asta nu ma mai complic sa le mai dau la nimeni... Poate o sa iau legatura cu revista sa le returnez "materialul". Apropos, la Eurocarpatica mi-am umplut Renaultul de abtibilduri si nu am crezut ca se dau jos asa usor... :!: :!: :!: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 Eu nu cred ca o sa ajung la Sibiu, dar o sa-i dau lui Max sa va imparta niste abtibilduri pe care le am de la Eurocarpatica 2007 (au ramas de la competitie si le-am sparlit ... sa le puneti pe acareturi... :oops: :oops: iti dai seama ca nu o sa-le puna nimeni :shock: :grin: :grin: :grin: Sunt de la revista "De Teren". Am vazut ca are banner pe forumul nostru si m-am gandit ca is de-ai nostri... In cazul asta nu ma mai complic sa le mai dau la nimeni... Poate o sa iau legatura cu revista sa le returnez "materialul". Apropos, la Eurocarpatica mi-am umplut Renaultul de abtibilduri si nu am crezut ca se dau jos asa usor... :!: :!: :!: nu trebuie sa te simti jignit. vinatori au trofee puscate de ei ,nu de altii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 Eu nu cred ca o sa ajung la Sibiu' date=' dar o sa-i dau lui Max sa va imparta niste abtibilduri pe care le am de la Eurocarpatica 2007 (au ramas de la competitie si le-am sparlit ... sa le puneti pe acareturi... :oops: :oops:[/quote'] iti dai seama ca nu o sa-le puna nimeni :shock: :grin: :grin: :grin: Sunt de la revista "De Teren". Am vazut ca are banner pe forumul nostru si m-am gandit ca is de-ai nostri... In cazul asta nu ma mai complic sa le mai dau la nimeni... Poate o sa iau legatura cu revista sa le returnez "materialul". Apropos, la Eurocarpatica mi-am umplut Renaultul de abtibilduri si nu am crezut ca se dau jos asa usor... :!: :!: :!: nu trebuie sa te simti jignit. vinatori au trofee puscate de ei ,nu de altii[/quote:389cu5q3] Nu m-am simtit deloc jignit, numai ca daca as avea un acaret ca voi, l-as umple cu tot soiul de abtibilduri... mi-a placut cum m-am simtit cu "Renul" meu "pictat" printre bolizii aia si mai "pictati", de la concurs... Oricum, v-am spus ca le-am dat jos... nevasta... :( http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 Zoli....sa inteleg ca a crescut bursa la 99%??? :ap Da. Dar acum iarasi sunt la 2%. :cr :cr :cr Ieri mi s-a dus difful spate. Daca nu fac rost de piese am bulit-o. Inca nu stiu precis ce pagube am. Merge su smucituri, pocnituri. Cred ca am ras ceva dinti pe coroana. Dar nu stiu de ce, ca nu am fortat. 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 Mai este o saptamana....mai mergeti la sibiu? Ca vad ca va-ti cam dat la fund. :dr2 :dr1 :dr2 :jp1 :lr :ca :Hr Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 Pai n-auzi mai Nello ca am cota 98% si creste?Eu ce tot zic aici Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 tie ti-e ciuda ca nu poti veni???????? :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 8, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2007 Zoli....sa inteleg ca a crescut bursa la 99%??? :ap Da. Dar acum iarasi sunt la 2%. :cr :cr :cr Ieri mi s-a dus difful spate. Daca nu fac rost de piese am bulit-o. Inca nu stiu precis ce pagube am. Merge su smucituri, pocnituri. Cred ca am ras ceva dinti pe coroana. Dar nu stiu de ce, ca nu am fortat. Vezi ce patesti daca nu speli dintii cu Colgate? Baga mare si cauta piese nu pierde vremea. Nu ma lasa sa ma duc singur pe drum. :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iulie 9, 2007 Partajează Postat Iulie 9, 2007 Bursa e la 20%. Am gasit piese, maine vedem cum se potrivesc. :ih 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 9, 2007 Partajează Postat Iulie 9, 2007 Fericitule...la tine creste bursa.....la mine e in cadere libera :ang :dr3 :ce Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 Domnilor, bicoz nunta de la Medias s-a amanat sine die, va anunt ca sunt al dumneavoastra pe tot parcursul weekend-ului ... asa ca nea Gabi, vezi de camera aia, ca imi trebe si sambata noaptea ... multam fain ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 10, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2007 Domnilor, bicoz nunta de la Medias s-a amanat sine die, va anunt ca sunt al dumneavoastra pe tot parcursul weekend-ului ... asa ca nea Gabi, vezi de camera aia, ca imi trebe si sambata noaptea ... multam fain ! :Gr :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 doua intrebari : Mai este loc in hotel liber pentru inca 2 persoane ? Este primit cu cainele in hotel ? multumiri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 doua intrebari : Mai este loc in hotel liber pentru inca 2 persoane ? Este primit cu cainele in hotel ? multumiri sa vina,ii asteptam. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 Indicele bursier este acum la 95% si mai creste !!! Difful e asamblat si se simte bine!! :Hr Gabi, canistre de benzina sa pregatim sau gasim pe traseu? (Niva e insetata, si palinca nu o bag in rezervor) 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate