Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

INTALNIREA DE LA SIBIU DIN 13-15 IULIE 2007

Max

Postări Recomandate

Dau si eu o idee......

Pe ecusoane se poate trece si nick-ul de pe forum? Nu de alta......dar asha parca ar fi mai usor sa ne cunoastem/recunoastem intre noi.

Ca am mai patit pe la Muresh de am stat nu stiu cat timp langa Levo spre exemplu si l-am recunoscut abia cand mi-a trimis poze cu el pe messenger.Eventual scris nick-ul cu alta culoare......sau ceva de genul asta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 258
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Dau si eu o idee......

Pe ecusoane se poate trece si nick-ul de pe forum? Nu de alta......dar asha parca ar fi mai usor sa ne cunoastem/recunoastem intre noi.

Ca am mai patit pe la Muresh de am stat nu stiu cat timp langa Levo spre exemplu si l-am recunoscut abia cand mi-a trimis poze cu el pe messenger.Eventual scris nick-ul cu alta culoare......sau ceva de genul asta.

normal ca asa va fi. :g se vede ca nu ai fost la Cheia

Link spre comentariu

:grin: n-am fost.......corect.Am zis ca mai bine sa zic asta si sa o zic aiurea decat sa nu o spun deloc :D

Deh......m-am bagat si eu in seama ca ma plictiseam :P

nu e problema ,orice idee e bine venita :B

Link spre comentariu

Am o problema grava! Nu vin de Vineri, ca-i 13!!! Anul trecut am plecat in 13 la Sighisoara si la intoarcere, crash frontal. Incerc sa ajung sambata. Care-i programul sambata?? - ca ajung pe la 11. Traseul e cu crengi? Sau nu-s sanse de zgariat masina?
Do everything prepared!
Link spre comentariu

Am o problema grava! Nu vin de Vineri, ca-i 13!!! Anul trecut am plecat in 13 la Sighisoara si la intoarcere, crash frontal. Incerc sa ajung sambata. Care-i programul sambata?? - ca ajung pe la 11. Traseul e cu crengi? Sau nu-s sanse de zgariat masina?

14 incepe de la 00,01, deci poti ajunge mai repede de 11. sau poti veni de joi 12. da nu o sa iti zgiri masina. promit

Link spre comentariu

Eu nu cred ca o sa ajung la Sibiu, dar o sa-i dau lui Max sa va imparta niste abtibilduri pe care le am de la Eurocarpatica 2007 (au ramas de la competitie si le-am sparlit ... sa le puneti pe acareturi... :oops: :oops:

iti dai seama ca nu o sa-le puna nimeni :shock: :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu

Eu nu cred ca o sa ajung la Sibiu, dar o sa-i dau lui Max sa va imparta niste abtibilduri pe care le am de la Eurocarpatica 2007 (au ramas de la competitie si le-am sparlit ... sa le puneti pe acareturi... :oops: :oops:

Sunt de la revista "De Teren". Am vazut ca are banner pe forumul nostru si m-am gandit ca is de-ai nostri... In cazul asta nu ma mai complic sa le mai dau la nimeni... Poate o sa iau legatura cu revista sa le returnez "materialul".

Apropos, la Eurocarpatica mi-am umplut Renaultul de abtibilduri si nu am crezut ca se dau jos asa usor... :!: :!: :!:

Link spre comentariu

Sunt de la revista "De Teren". Am vazut ca are banner pe forumul nostru si m-am gandit ca is de-ai nostri... In cazul asta nu ma mai complic sa le mai dau la nimeni... Poate o sa iau legatura cu revista sa le returnez "materialul".

Apropos, la Eurocarpatica mi-am umplut Renaultul de abtibilduri si nu am crezut ca se dau jos asa usor... :!: :!: :!:

nu trebuie sa te simti jignit. vinatori au trofee puscate de ei ,nu de altii

Link spre comentariu

Eu nu cred ca o sa ajung la Sibiu' date=' dar o sa-i dau lui Max sa va imparta niste abtibilduri pe care le am de la Eurocarpatica 2007 (au ramas de la competitie si le-am sparlit ... sa le puneti pe acareturi... :oops: :oops:[/quote']

nu trebuie sa te simti jignit. vinatori au trofee puscate de ei ,nu de altii[/quote:389cu5q3]

Nu m-am simtit deloc jignit, numai ca daca as avea un acaret ca voi, l-as umple cu tot soiul de abtibilduri... mi-a placut cum m-am simtit cu "Renul" meu "pictat" printre bolizii aia si mai "pictati", de la concurs... Oricum, v-am spus ca le-am dat jos... nevasta... :(

Link spre comentariu

Zoli....sa inteleg ca a crescut bursa la 99%??? :ap

Da. Dar acum iarasi sunt la 2%. :cr :cr :cr

Ieri mi s-a dus difful spate. Daca nu fac rost de piese am bulit-o.

Inca nu stiu precis ce pagube am. Merge su smucituri, pocnituri. Cred ca am ras ceva dinti pe coroana. Dar nu stiu de ce, ca nu am fortat.

73 de Zoli / YO5CRQ

http://www.yo5crq.ro

Link spre comentariu

Zoli....sa inteleg ca a crescut bursa la 99%??? :ap

Da. Dar acum iarasi sunt la 2%. :cr :cr :cr

Ieri mi s-a dus difful spate. Daca nu fac rost de piese am bulit-o.

Inca nu stiu precis ce pagube am. Merge su smucituri, pocnituri. Cred ca am ras ceva dinti pe coroana. Dar nu stiu de ce, ca nu am fortat.

Vezi ce patesti daca nu speli dintii cu Colgate?

Baga mare si cauta piese nu pierde vremea. Nu ma lasa sa ma duc singur pe drum. :dr2

Link spre comentariu

Vizitator koala

Domnilor, bicoz nunta de la Medias s-a amanat sine die, va anunt ca sunt al dumneavoastra pe tot parcursul weekend-ului ... asa ca nea Gabi, vezi de camera aia, ca imi trebe si sambata noaptea ...

multam fain !

Link spre comentariu

Domnilor, bicoz nunta de la Medias s-a amanat sine die, va anunt ca sunt al dumneavoastra pe tot parcursul weekend-ului ... asa ca nea Gabi, vezi de camera aia, ca imi trebe si sambata noaptea ...

multam fain !

:Gr :br
Link spre comentariu

doua intrebari :

Mai este loc in hotel liber pentru inca 2 persoane ?

Este primit cu cainele in hotel ?

multumiri

sa vina,ii asteptam.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare