nessum Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 (editat) Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR si eu cat am taiat boschetii sa nu se zgarie ... baietii ! ) Confirm! Asta inseamna respect fata de concurenti, fata de cei care platesc taxa! :al Imi amintesc ca plecasei cu motofierastraul la 6 dimineatza inainte de START! :tk Asa DA!!! Editat Octombrie 13, 2015 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drujba Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Am un mesaj catre Max, proprietarul acestui forum. Mesajul este in nume propriu. In timpul mandatelor lui Silviu, ai sustinut ca CNOR-istii de atunci nu au dorit sa colaboreze cu forum.club4X4.ro din cauza ca erau cu nasul pe sus si colaborarea cu forumul tau li se parea sub demnitatea lor. Parerea mea este ca au facut-o din orgoliu, ceea ce a fost o greseala. Iata ca noul presedinte si noua comisie doreste sa fie aproape de membrii comunitatii, inclusiv prin intermediul forumului. Tzuparu a fost ales presedinte joia trecuta si deja azi a aparut pe forum 4x4 acest topic in care toti cei care doresc un Campionat National 2016 mai bun, isi pot transmite ideile proprii catre noua comisie. Este un topic cat se poate de serios si rugamintea catre toti cei interesati de subiect, a fost sa il trateze cu seriozitate sau sa se abtina daca nu au nimic de spus. Bineinteles ca au aparut imediat "bruiatorii" de serviciu, care desi nu au nicio treaba cu CN, nu se pot abtine sa nu isi exprime si ei cele cateva idei fixe pe care le-au mai scris obsesiv prin mai toate topicurile pe unde au participat, asezonate din belsug cu tot cocalarismul care i-a consacrat. Astfel, un topic serios, deschis de Tuparu cu toata buna-vointa posibila, s-a transformat sub privirile ingaduitoare ale moderatorilor, intr-un recital de ragaieli ale smecherilor tolerati de pe acest forum. Ideea este ca daca doresti o colaborare deschisa cu CNOR, asa cum sustineai in alte parti, va trebui sa umblii destul de serios la balanta cu care cantaresti interventiile celor pe care ii lasi sa se rahateasca linistiti prin toate topicurile unde scrie CNOR. Totodata daca ii lasi sa se rahateasca prea mult, o sa inceapa sa puta tot forumul a rahat, ceea ce pana la urma va dauna imaginii forumului tau. Dar sunt convins ca stii lucrurile astea mai bine. O seara buna. alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 (editat) Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Gps-cu, te rog sa nu il comparam pe Tzuparu cu ceea ce s-a intimplat pina acum si sa-i acordam un pic de incredere. Din partea mea este laudabila incercarea de a afla parerea celor care se dau. Iwa, Unde scrie ca trebuie sa fie trialul in a treia zi? Totul tine de interpretare cred. Felicitari Tzupare si dupa cum vezi, vei avea misiune grea. Miron Sorin , mi sa cerut parerea , eu am dezbatut-o pana la subiect !! Din punctul meu de vedere Tuparu sau Razvan GTC ereau cei mai in masura sa fie presedinte CNOR! Daca Tuparu a iesit eu il stimez si respect, nu am nici un repros fata de acest om , e un om cu suflet fata de offroad , are cea mai mare implicare in aceasta comunitate , cele mai multe participari atat pe plan national cat si pe plan internatiolal (aici am subliniat colegialitatea cu Bulgari ) . Masi bucura sa fi luat idei ff bune , sa vina cu taxe ff corecte in organizare ! La open nu am fost deacord cu portalele ( o sa raspunda domnul Sorin Parvulescu , la sfarsitul lui 2014 , inainte de sedinta CNOR , am avut o discutie telefonica, domul Sorin spunea ca la cluj am masina la standard pe portale ... da aveti masina pe portale dar e omologata , inmatriculata de fabrica , de constructor cu acele punti , nu sunt montate pe caracatite ) sau daca sa aceptat portalele , nu am fost deacord cu limitarea roti la maxim 35 , sau delimitarea la portale la 33 ! Inca o data Miron Sorin, pt Costin Fantana (Tuparu) si echipa lui de constructii de masini 4x4 am tot respectul , sunt profesionisti si din acelasi motv cer unor profesionisti ne trateze pe viitor profi! Incercati ca pe viitor sa nu se mai puna ff mare pret pe partea de navigatie , simpificat-o , aduceti idei noi de a naviga cat mai corect si simplu! Valoarea copilotului sa se vada in acele momente dificile din traseu , trolieri , dirijat unde pui roata ,asigurarea masinai , reparat masina in traseu ,etc! Astea sunt nemultumirile mele legate de regulamentul CNOR! Cu stima si respect GPScu! Editat Octombrie 13, 2015 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 13, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Deoarece Radu are deja 14 postari aici,nicio propunere ci doar atacuri si jigniri mai fac un apel la un moderator sa curete topicul. Vechea comisie a fost acuzata de lipsa de comunicare si ne-am propus ca noi sa comunicam cat mai mult cu sportivii si sa le ascultam parerile,dar se pare ca acest lucru deranjeaza aici iar daca acest forum nu ne poate asigura un climat civilizat o sa fim nevoiti sa mutam discutia pe facebook iar aici o sa ramana un singur comunicat cu o aderesa de mail pentru propuneri. Asteptam opinia unui moderator. Multumesc. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 (editat) Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Deoarece Radu are deja 14 postari aici,nicio propunere ci doar atacuri si jigniri mai fac un apel la un moderator sa curete topicul. Vechea comisie a fost acuzata de lipsa de comunicare si ne-am propus ca noi sa comunicam cat mai mult cu sportivii si sa le ascultam parerile,dar se pare ca acest lucru deranjeaza aici iar daca acest forum nu ne poate asigura un climat civilizat o sa fim nevoiti sa mutam discutia pe facebook iar aici o sa ramana un singur comunicat cu o aderesa de mail pentru propuneri. Asteptam opinia unui moderator. Multumesc. Mai omule, propunerile sunt clare dar nu -ti convin. Propun sa ne spui urmatoarele: Ce faci cu banii de la FRAS? O sa maresti taxele ca sa ajunga banii organizatorilor nemultumiti? Pe cand un regulament 100% CNOR actual pe care sa faca oamenii astia propuneri? De pe facebook unde mai fugi de responsabilitate? Chiar presedintele sa ceara cenzura. Deja poti sa o treci la "bilant 2016" pe asta. Sariti moderatori si salvati-l pe presedinte ca se ineaca cu intrebari. Sariti moderatori ca e setat doar sa asculte propuneri, e foarte ocupat in rest si nu are timp sa raspunda, ca de obicei, la nici o intrebare, trebuie sa intrebe la FRAS intai. Sariti si salvati-l de dusmanii CNOR care vor sa ce??? Sariti si stergeti tot ce am scris ca domnul presedinte, cu toate ca si-a asmutit eunucii pe mine, tot e nemultumit. Hai ca va las eu sa ii faceti panarama asta de topic rusinos dupa cum isi doreste. ps Tupare, nu -i mai lasa pe toti analfabetii functionali sa-ti tina partea, ma refer la unul "diintre" "siingurul" de fapt. Papa lapte ala cred ca scrie copiii cu 4 de i...saracu', prost da' cu pretentii. Si singurul lucru care pute a rahat aici e gura lui, de la pupat slugarnic sefi CNOR in dos. Ca sa-l identifici "(indentifici" cum ar fi scris el) vezi ca are in subsol scris cu morga unui inventator : "alea alea piesele" si nu, nu se autoconsidera cocalar, e doar extrem de redus mintal. Juxtapunand cele doua notiuni care il definesc, adica: numele ales aici de gen feminin si"alea alea piesele" cred ca mascheaza mesajul: "alea, alea, pul*le" ceea ce ii place sa consume de fapt. Sau altfel spus, juxtapunand cele doua notiuni care il definesc, aveti definitia gherțoiului. In jargonul poponarilor drujba e ala care da cu dintii cand o suge (referire la dintii de la lantul de drujba, asta asa ca sa vizualizati cu cine interactionati aici). Fara conotatii cu ghertoi cunoscuti ca fiind papa lapte. Plagiatorilor, daca scriu si pe facebook lucrurile astea, pe cine rugati sa ma cenzureze? Pe Țucãnberg? Muhaialelor. Bafta la prostit pulimea. Editat Octombrie 14, 2015 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Radule, ti-ai expus suficient parerile dar acum e cazul sa ramai la subiectul topicului. Reclamatiile sau alte aspecte legate de eventualele probleme al CNOR-ului poti sa le expui in alte topicuri dedicate sau direct lor. Asta e valabil si pentru alte mesaje din alte topicuri. Semaca, desi stiu ca mi-o baga si mi-o scoate prin toate partile si acum ca nu mai are BAN demult forum, are dreptate. Daca el sau altii a avut exprimari de genul celor expuse de tine aici, a zburat. Am sers mesajele care nu eraau conform cu subiectul topicului sau erau exprimari deplasate. Asta e... Cenzura exista dar nu am ce face daca o intelegem diferit. Totdeauna s-a intamplat asa. Ironia sortii e ca Semaca m-a acuzat de cenzura dar acum tot el sare ca de ce nu te cenzurez pe tine. :grin: Daca am sters din gresala ceva ce nu era cazul va rog sa imi sesizati in privat asta. Mesajele pot fi recuperate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Slutam! Salut initiativa discutiei vizavi regulametul pentru 2016.Propunerea mea este de a se face mai multe clase.Chiar daca traseul este acelasi pentru doua sau mai mute clase diferentierea in clasament sa se faca in functie de pregatirea masinilor. In felul acesta putem avea de exemplu sub clasa prototip sub clasa open in cadrul clasei EXTREM , clasa STANDART , clasa HOBI bineinteles ca si la cele din urma se pot gasi subclase. Salut decizia moderatorilor de a face curatenie si de a entine discutia in limita bunului simt. Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR din ceea ce vad pana acum si ma refer la zona STANDARD unde ulterior am participat de cateva ori pot afirma cu siguranta ca nu introducerea de rollcage este solutia !! obligativitatea organizatorului de a face traseele pentru tipurile de masini respective fara a pune in pericol siguranta participantilor ..si ma refer la zonele cu inclinatii laterale destul de mari si alte portiuni unde lipsa experientei eventual putina neatentie poate duce la evenimente neplacute. de asemenea profilul si marimea anvelopelor sa fie un maxim MT dimensiune 33 ,, ca si paranteza la trial T44 clasa standard am fost ultimul participant cu anvelope AT si am reusit sa fac traseul si fara troliat si in timp de 4 min,, deci domnilor se poate ! la clasa open la fel din putina experienta sunt impotriva portalelor si binenteles dimensiune maxima de anvelopa 35 . chiar daca este o competitie de tip motorsport si intradevar este mai scumpa ...clasa standard ar trebuii sa fie axata mai mult pe navigatie si indemanare tehnica . organizatorul de etapa ar trebui sa faca verificarea traseului la fiecare clasa cu cate un observator ...in vederea stabilirii daca traseul respectiv road-bookul sunt corecte pentru fiecare clasa in parte....dupa aceea eventualele reclamatii vor fii indreptate asupra acestuia ,,observator,, multumesc tuturor si sper sa revin cu idei mai bune . liniste si pace tuturor sa ne vedem in teren !!!! Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 (editat) Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Sa se faca o clasa ptr piloti talentati si una ptr cei care n-au nici o treaba cu volanul dar se considera ..."sportivi profesionisti"...daca se poate cu cate doua locuri 1,2 sau 3 sa ia si ei o tinichea si un carton acasa la final sa se laude la nevasta, puradei si pretini! :ha: A se consulta clasamentul actual al clasei open ... cate masini pe portale sunt in primele 3? :grin: Referitor la organizarea unui viitor campionat de offroad (daca va exista asa ceva): 1.Clasa standard - masini standard (fara modificari), inmatriculate in circulatie (acte in regula ITP, asigurare), maxim MT la anvelope indiferent de dimensiune, troliu-optional, navigatie pe track, limitare de viteza pe portiunile periculoase, taxa sportiva 0 sau aproape 0, gratuitate in obtinerea licentelor de pilot/copilot 2.Clasa open (OPEN inseamna deschis) -orice tip de masina fara limitari cu masurile de siguranta aferente, traseu aferent clasei 3.Intoarcerea a cel putin 75% din bugetul care provine din taxe incasate catre organizatorii de etape ptr a putea subventiona anumite cheltuieli 4.Posibilitatea de a avea acces la acele fonduri pe tot parcursul anului prin colectarea lor intr-un cont al cnor-ului si nu prin varsarea lor in contul sereleului de la fras. cnor-ul sa plateasca frasului la fiecare sfarsit de an 25% din totalul incasarilor si nu invers. 5.La toate cupele sau alte evenimente (nu etape) sa nu trebuiasca licenta 6.Sustinerea tuturor evenimentelor pro-offroad prin licentiere gratuita sau prin perceperea unor taxe simbolice (50 euro) Toate propunerile mele sunt PRO-offroad si nu pro-cnor sau pro-fras. Nu trebuie sa uitati nici un moment ca cei care vin new entry vor ingrosa randurile celor care vor participa ulterior la celelalte doua clase. Fara a le facilita acestora la maxim, atat cat se poate accesul, viitorul nu suna prea bine mai ales in conditiile splituirii campionatului ...in doua campionate. Gasca mea (destul de consistenta de altfel) prefera sa umble hai-hui pe unde doreste dar nu exclude posibilitatea de a participa la aceste evenimente DACA ne-ar conveni formatul. LE -sunt de acord ca in motorsport trebuie bani dar nu am fost niciodata de acord sa imi cumpar dreptul de a face offroad prin plata unor taxe catre niste labagii care nu au dat niciodata nimic inapoi offroadului! Editat Octombrie 14, 2015 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Cred ca Tzuparu face bine ca a deschis acest topic, regulamentul trebuie imbunatatit si trebuie imbunatatit de cei care se dau si stiu ce vorbesc. 1. REZULTATE - sa poti sa te dai la cate etape vrei si sa alegi rezultatele cele mai bune din 4. Adica sunt 8 etape, ma dau la toate si aleg primele 4 rezultate....sau ma dau doar la 5etape si aleg ...etc. 2. PUNCTAJUL - locul 1 - 30 pct, locul 2 - 25 pct, locul 3 - 20 pct....etc pana la locul 15. Primale 15 locuri sa primeasca puncte. Asa o sa fie mai strans, o sa fie concurenta pana in ultima etapa. 3. TRACK - sa se mearga pe roadbook insa sa se dea si trackul. Astfel se evita orice greseala de roadbook, nu se mai pierde nimeni, nu mai intervine norocul...nasul de indian etc. In acelasi timp nimeni nu are cum sa ajunga in zone periculoase... unde se pot intampla accidente grave. 4. SIGURANTA - sa se evite zonele in care esti expus si in care in cazul in care gresesti te faci praf. Exemplu - inclinari laterale in care te asiguri cu troliul.....si in cazul in care se rupe plasma te duci 400m in rapa. TZupare....fara cascade:)))). 5. Trasee - sa se evite traseele care sunt de genul - troliere dupa troliere....E campionat de masini, pilotaj si copilotaj...nu campionat de trolieri. OPEN 1. fara portale 2. fara trolii mecanice 3. masini cu sasiul lor - fara trilink, fourlink EXTREME 1. trasee grele...insa(ma repet) fara sa fim pusi sa murim prin vagauni, fara expuneri periculoase 2. orice tip de cauciuc PS: insist cu trackul - daca se introduce, vor avea sanse si incepatorii, vor bananai mai putin, nu vor mai avea depunctare pt parasire traseu, nu vor mai aparea probleme ca cea a lui Magda la T44. Pentru o greseala de roadbook, Magda + Cornel Parintele or sa piarda campionatul. Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Sa se faca o clasa ptr piloti talentati si una ptr cei care n-au nici o treaba cu volanul dar se considera ..."sportivi profesionisti"...daca se poate cu cate doua locuri 1,2 sau 3 sa ia si ei o tinichea si un carton acasa la final sa se laude la nevasta, puradei si pretini! :ha: A se consulta clasamentul actual al clasei open ... cate masini pe portale sunt in primele 3? :grin: Referitor la organizarea unui viitor campionat de offroad (daca va exista asa ceva): 1.Clasa standard - masini standard (fara modificari), inmatriculate in circulatie (acte in regula ITP, asigurare), maxim MT la anvelope indiferent de dimensiune, troliu-optional, navigatie pe track, limitare de viteza pe portiunile periculoase, taxa sportiva 0 sau aproape 0, gratuitate in obtinerea licentelor de pilot/copilot 2.Clasa open (OPEN inseamna deschis) -orice tip de masina fara limitari cu masurile de siguranta aferente, traseu aferent clasei 3.Intoarcerea a cel putin 75% din bugetul care provine din taxe incasate catre organizatorii de etape ptr a putea subventiona anumite cheltuieli 4.Posibilitatea de a avea acces la acele fonduri pe tot parcursul anului prin colectarea lor intr-un cont al cnor-ului si nu prin varsarea lor in contul sereleului de la fras. cnor-ul sa plateasca frasului la fiecare sfarsit de an 25% din totalul incasarilor si nu invers. 5.La toate cupele sau alte evenimente (nu etape) sa nu trebuiasca licenta 6.Sustinerea tuturor evenimentelor pro-offroad prin licentiere gratuita sau prin perceperea unor taxe simbolice (50 euro) Toate propunerile mele sunt PRO-offroad si nu pro-cnor sau pro-fras. Nu trebuie sa uitati nici un moment ca cei care vin new entry vor ingrosa randurile celor care vor participa ulterior la celelalte doua clase. Fara a le facilita acestora la maxim, atat cat se poate accesul, viitorul nu suna prea bine mai ales in conditiile splituirii campionatului ...in doua campionate. Gasca mea (destul de consistenta de altfel) prefera sa umble hai-hui pe unde doreste dar nu exclude posibilitatea de a participa la aceste evenimente DACA ne-ar conveni formatul. LE -sunt de acord ca in motorsport trebuie bani dar nu am fost niciodata de acord sa imi cumpar dreptul de a face offroad prin plata unor taxe catre niste labagii care nu au dat niciodata nimic inapoi offroadului! Nenea Yonutz ce zici tu mai sus deja exista :) doar ca nu ii zice CNOR :wink: Si ca sa nu fiu off-topic, mai vin si cu o propunere de regulament: - modificarea penalizarii cu descalificarea din anexa F -> naste discutii destul de mari - am remarcat asta la GTC Trophy 2015 GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Eu propun Clasa Hobby Soft la care sa poata participa si masinile cu tractiune 2x4 ! sustin idea chiar imi place ma tenteaza sa cumpar un duster 4x2:):):) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Nenea Yonutz ce zici tu mai sus deja exista :) doar ca nu ii zice CNOR :wink: Putina concurenta nu strica nimanui ...ba dimpotriva! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Topicul e pe directia buna :wink: Il rog pe Drujba sa sintetizeze propunerile :wink: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 (editat) Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Astfel, un topic serios, deschis de Tuparu cu toata buna-vointa posibila, s-a transformat sub privirile ingaduitoare ale moderatorilor, intr-un recital de ragaieli ale smecherilor tolerati de pe acest forum. Andrei, la fel ai fost si tu tolerat cand ai sarit calul. Ideea este ca daca doresti o colaborare deschisa cu CNOR, asa cum sustineai in alte parti, va trebui sa umblii destul de serios la balanta cu care cantaresti interventiile celor pe care ii lasi sa se rahateasca linistiti prin toate topicurile unde scrie CNOR. Totodata daca ii lasi sa se rahateasca prea mult, o sa inceapa sa puta tot forumul a rahat, ceea ce pana la urma va dauna imaginii forumului tau. Dar sunt convins ca stii lucrurile astea mai bine. Daca tii mine, am oprit colaborarea cu CNOR dar pentru ca anumite persoane pe care le respect mi-au solicitat reinceperea colaborarii, am acceptat sa o fac. Asta in ciuda celorlalti care au injurat si denigrat forumul. Dar, colaborarea nu inseamna ca eu sa fiu avocatul CNOR-ului, sa ii apar de rele, sa le dau peste bot celor care isi expun parerile negative despre CNOR, etc... Colaborarea inseamna ca organizatorii de evenimente sub CNOR pot sa isi promoveze aici activitatea iar comisia CNOR poate sa isi posteze informatiile in randul comunitatii. Da, vom incerca, exact ca si in alte discutii, sa temperam iesiri deplasate si jignitoare dar daca voi veniti cu plangeri de genul "boul ala m-a facut bou!" atunci discutiile aiurea vor tot continua la nesfarsit. Editat Octombrie 14, 2015 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radui Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Mai revin cu cateva care nu sunt legate strict de regulament: - soft pentru verificare si penalizare automata a track-urilor cu track-ul master - e ceva facubil si elimina eroarea umana. - regandire limite de viteza 1. Fie se da stop timp in zonele locuite 2. Citirea vitezei din informatiile gps - viteze medie pe o distanta considerabila >= 100m. Nu intre 2 puncte cum se facea inainte si dadea erori mari cat casa. TLC KDJ120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Si eu propun maxim patru clase[ptr organizatori este deja mult] 1.Prima clasa sa se faca cu masini de strada[4x4] fara nici o modificare 2.Clasa Standard cum a fost pana acum cu masini nemodificate cu anvelope maxim MTuri si limitate la 33,"cu exeptia celor care din fabrica au mai mult,suspensie maxim +5",caroserii de fabrica [cred ca jumatate din masini au modificari la caroserie,aripi decupate ,punti de alta marca etc.] ,troliu functional obligatoriu,rollcage optional. 3.Clasa Open fara portale,roti maxim 35"indiferent de profil,caroserii intregi si masini inmatriculate,acceptate modificari la partea mecanica [motoare suspensi,directie,etc.]rollcage obligatoriu. 4.Clasa EXTREM fara limite. PS.Ar fi de preferat taxe cat mai mici ,asta ar atrage multi concurenti noi[in momentul de fata sa participi la clasa Standard i-ti trebuie un buget de minim 10 000 de euro.] La Hunedoara au fost 52 de masini la Standard ,se poate !!! Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 (editat) Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Propun "uniformizarea" formatului de concurs, sa nu mai avem anomalii de genul specialelor nenumarate in mijlocul zilei/traseului "ca n-a plouat" si n-am stiut ca o sa mergeti asa repede si asa am vazut la bulgari. Ca isi rupe unul masina si gata concursul pentru respectivul. Propun sa fie interzise portiunile de traseu cu inclinatie de peste 70°(!!!), "alpinismul" auto, rapelul. Propun sa se elimine definitiv navigatia pe track din regulament, deoarece creeaza greturi celor mai titrati si experimemtati concurenti din campionat. Nu este nici, macar, unul de acord cu aceasta forma de navigatie. Tuturor li se pare o prostie si o josnicie sa navigheze (la valoarea lor) pe track. Astfel, am rugamintea sa scoateti tot ce tine de track din regulament pentru a evita nemultumirile celor care sunt gata gata sa vomite de scarba daca mai participa la un concurs "pe track". Propun sa se instituie sanctiuni pentru cluburile care ofera roadbookuri eronate concurentilor (cineva trebuie sa isi asume odata si odata incompetenta organizatorilor), sanctiuni poate e mult spus, dar o forma de "stimulare" a seriozitatii ar trebui sa existe. Altfel se creeaza situatii pe care trebuie sa ni le rezolve cei de la FRAS, cu incompetenta in care se gasesc vis-a-vis de problemele tipice offroadului si roadbookului cu "parasiri de traseu" intr-o zona unde organizatorul recunoaste ca are roadbookul varza. Propun sa fie limitata viteza pe tot ce inseamna forestier. Se merge foarte repede si daca vine o dacie cu lemne din sens invers, aleluia. Doar o data trebuie sa se intample si aleluia. Peopunerea cu 75% din bani inapoi la CNOR de la FRAS e marinimoasa din partea noastra. Mai vedem, poate 80-90, asa, sa ramanem prieteni altfel...Aleluia. Propun ca presedintele sa ne prezinte o scrisoare de intentie vis-a-vis de dorinta sa arzatoare de a ne conduce, unde vom regasi si ideile dansului de a aduce ceva nou in campionat/regulament, daca a prezentat-o, scuze, aaa, si CV -ul va rog. Ca asa era obligatoriu la altii. De asemenea, daca a publicat, scuze. Aleluia. Aleluia. Editat Octombrie 14, 2015 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Cred ca Tzuparu face bine ca a deschis acest topic, regulamentul trebuie imbunatatit si trebuie imbunatatit de cei care se dau si stiu ce vorbesc. 1. REZULTATE - sa poti sa te dai la cate etape vrei si sa alegi rezultatele cele mai bune din 4. Adica sunt 8 etape, ma dau la toate si aleg primele 4 rezultate....sau ma dau doar la 5etape si aleg ...etc. 2. PUNCTAJUL - locul 1 - 30 pct, locul 2 - 25 pct, locul 3 - 20 pct....etc pana la locul 15. Primale 15 locuri sa primeasca puncte. Asa o sa fie mai strans, o sa fie concurenta pana in ultima etapa. 3. TRACK - sa se mearga pe roadbook insa sa se dea si trackul. Astfel se evita orice greseala de roadbook, nu se mai pierde nimeni, nu mai intervine norocul...nasul de indian etc. In acelasi timp nimeni nu are cum sa ajunga in zone periculoase... unde se pot intampla accidente grave. 4. SIGURANTA - sa se evite zonele in care esti expus si in care in cazul in care gresesti te faci praf. Exemplu - inclinari laterale in care te asiguri cu troliul.....si in cazul in care se rupe plasma te duci 400m in rapa. TZupare....fara cascade:)))). 5. Trasee - sa se evite traseele care sunt de genul - troliere dupa troliere....E campionat de masini, pilotaj si copilotaj...nu campionat de trolieri. PS: insist cu trackul - daca se introduce, vor avea sanse si incepatorii, vor bananai mai putin, nu vor mai avea depunctare pt parasire traseu, nu vor mai aparea probleme ca cea a lui Magda la T44. Pentru o greseala de roadbook, Magda + Cornel Parintele or sa piarda campionatul. In totalitate de acord cu Horatiu . In ceea ce priveste sa se dea trackul impreuna cu roadbookul Si hai sa vedem de ce:toata lumea stie ca daca navighezi pe track mergi mult mai lent. te intorci de zeci de ori . In schimb pe roadbook mergi mult mai corect si ai un timp superior mersului pe track. Cu ce deranjeaza pe cineva daca se primeste trackul?... Va rog sa spuneti aici cu ce va deranjeaza daca ai si trackul!. Vin si cu ideea de a avea 5 CP-uri fizice in padure pe care echipajele trebuie sa le ia in pozitia respectiva. Deci daca merge pe track nu va sti unde e , daca merge pe roadbook , ia CP-ul in pozitia gasita. . Cand ai un roadbook gresit , vine organizatorul si ti-o arunca.... Dar ceilalti cum s-au descurcat!.. Simplu unii mai vechi in bransa dupa miros, altii dupa urmele create. ( si exempe pot da cu carul incepand de la Iasi 2012 pana la aceasta ultima etapa Slanic 2015) Lumea face investitii, eforturi mari , sacrificii ca sa fie in carti si o greseala de roadbook te arunca de pamant . Si raspunsul organizatorului e .... Dar ala cum s-a descurcat NU, nu mai vrem asemenea raspunsuri. De asta a aparut un campionat paralel. Suntem o familie trebuie sa mergem impreuna . . Daca ar aparea in reegulament un paragraf care ar intrezice clubului sa mai faca etapa anul urmator daca a avut greseala in roadbook as fi de acord fara track, dar pana atunci avem ..... dramele unor echipaje care chiar daca au mers bine si-o iau din cauza greselilor organizatorilor. PS. Magda a ratat doar 5 sau 6 pozitii fiind pana in 150m de traseul de baza . Nu a furat , a ratat 6 wipointuri de roadbook. Un furt e sa mergi cu garminul in ravena Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 (editat) Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Si un aspect economic, daca se da trackul , vor veni concurenti din campionatul paralel...asta daca vor mai fi primiti inapoi ...!. Dar atentie daca introduc ei mersul pe roadbook si track.... , va spun eu ... va pleca ceva lume dincolo, ca sa evite greselile de roadbook de aici. Editat Octombrie 14, 2015 de piede Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 (editat) Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Topicul e pe directia buna :wink: Il rog pe Drujba sa sintetizeze propunerile :wink: Propun sa munceasca comisia nu papa lapții. Editat Octombrie 14, 2015 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Propun: Respect! pentru verticalitatea celor care dezavueaza 100% trackul la CNOR. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 (editat) Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Propun instituirea unui premiu "Sportivul anului" "Simexul de aur" :)), care anul acesta sa fie acordat lui Andi Visoiu pentru felul in care a abordat cele doua campionate, fara meschinarii, ipocrizii si cu performante absolute in ambele cazuri. Bravo Andi. Editat Octombrie 14, 2015 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Propun ca cei care nu pot naviga pe roadbook sa se duca sa se dea pe track la altii. La CNOR, definitia si traditia este: Roadbook. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 (editat) Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Si eu propun maxim patru clase[ptr organizatori este deja mult] 1.Prima clasa sa se faca cu masini de strada[4x4] fara nici o modificare 2.Clasa Standard cum a fost pana acum cu masini nemodificate cu anvelope maxim MTuri si limitate la 33,"cu exeptia celor care din fabrica au mai mult,suspensie maxim +5",caroserii de fabrica [cred ca jumatate din masini au modificari la caroserie,aripi decupate ,punti de alta marca etc.] ,troliu functional obligatoriu,rollcage optional. 3.Clasa Open fara portale,roti maxim 35"indiferent de profil,caroserii intregi si masini inmatriculate,acceptate modificari la partea mecanica [motoare suspensi,directie,etc.]rollcage obligatoriu. 4.Clasa EXTREM fara limite. PS.Ar fi de preferat taxe cat mai mici ,asta ar atrage multi concurenti noi[in momentul de fata sa participi la clasa Standard i-ti trebuie un buget de minim 10 000 de euro.] La Hunedoara au fost 52 de masini la Standard ,se poate !!! Gigele poate eu vreau sa ma dau cu masina la open dar nu am bani de open si vreau sa fiu in siguranta. Asa ca aleg OPEN SOFT 4 clase: 1. STANDARD - masini de strada ( e multumita toata lumea ) 2. OPEN SOFT, masini de strada cu rolcage si simex orice dimensiune, trolii in masina, sub masina, in motor sau torpedou 3. OPEN HARD ca in actualul campionat, fara portale dar pot avea trolii mecanice 4. EXTREM Editat Octombrie 14, 2015 de piede Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate