Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Propuneri pentru Regulamentul CNOR

Postări Recomandate

Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR

Rog un moderator sa treaca la treaba,fostul candidat la presidentia CNOR nu are nicio propunere dupa cum se vede.

Multumesc.

Spunea un sacrosanct aici sa vorbim la obiect, dar ridicol e sa propui ca regulament taman munca lui Rasty, vere, din 2010-2011.

Mai sapati si voi in cerebele si scremeti o idee proprie.

Iete: trialul sambata e o idee vida, daca strici masina, pa si pu' la revedere ziua doi de concurs.

Trialul e pentru sponsori mai ales. Gonflatii astia cu "inventii" " proprii" sa dea copy-paste mai de bun simt.

A facut Razvan track noaptea, hop si comitatorii de turpitudini, baga repede "ideea" "lor" in "propuneri de regulament"

Tupare, ai vazut, baetii fura idei, suna-l pe Rasty, pe Cirap si inca cativa "fraieri" d'astia care fac concursuri de multisor si lasa baetii "propunatori" sa se mai joace cu mucii pana mai invata sa "coafeze" o idee macar, proprie.

Ca e 33 sau 333 sau 3333 la hoby, vraja marii, rascoleste in sacul cu probleme grave de la CNOR si rezolva-le.

Hai, te sarut dulce.

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 176
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Rog un moderator sa treaca la treaba,fostul candidat la presidentia CNOR nu are nicio propunere dupa cum se vede.

Multumesc.

Ba am, citeste inca o data.

Fa-ne o lista cu cam ce idei ti -ar conveni si nu mai ai nevoie de cenzura moderatorului.

Asuma-ti tot ce se propune aici si nu te mai smiorcai, ca da prost la prestanta.

Apelezi la moderator sa iti acopere propunerile rusinoase furate din regulamentul altor oameni care au muncit?

Asta e presedintele nostru?

Adeptul copy-paste?

Ok. Ne-am lamurit.

Editat de Radu Chelaru
  • Like 1
Link spre comentariu

Fratilor, ce ne propunem: .... sa fim in siguranta. Iar siguranta ne-o comfera un cauciuc bine ales si o masina bine ramforsata.

Stie cineva daca se intampla un eveniment cine da cu subsemnatul... raspunde fraierul care propune AT sau MT la standard?

exempu de la trialul de la Slanic... a urcat Stefan Petcu in demonstrativa cu MT-uri pe ploaie?...

Daca ne prindea ploaia pe ultimile pozitii din ziua 2 la standard, stiti unde erau toti cu Mt-uri?!

Ioana Manea cu Sorin , daca nu treceam noi pe acolo stiti de unde ii culegeam?

Numai destepti care nu au organizat, si nu au raspuns de un eveniment isi dau cu parerea pe aici...!

La GTC, cu 4 ore inaintea starului eram in padure pe urcarile mai ...lutoase..., sa vad daca sta masina..

.

LA Standard: pentru siguranta echipajului si linistea organizatorilor.

- Obligatoriu masinile sa aibe rolcage

- Pilotii sa aleaga cu ce cauciucuri sa-si incalte masinile. E treaba lui daca a luat simex si nu a plouat sau daca a ales MT si a plouat

- Troliu.

.

Cine vrea mai usor, exista casa Hoby.

Link spre comentariu

Prietene, daca este obligatoriu roll cage-ul la standard...s-ar putea sa nu mai aveti prea multi concurenti la start. Parerea mea, imi cer scuze daca nu prea pic pe ideile dvs.....sunt incepator si asa am vazut eu lucrurile.

Link spre comentariu

Piede ramasese ca nu comentam ideile altora, topicul asta trebuie sa acumuleze cat mai multe idei, din care sa le selectam pe alea mai bune. Deci in loc sa ii transmiti colegului ca nu esti de acord cu ideile sale, te invit sa le pui si tu pe ale tale.

Drujba, acu intrasem si mi-a sarit tandara pe aberatii, si nu neaparat pe ce a zis Catalin40A ci a unora care se dau de mult in campionat si la celelalt Slanic (Moldova) , incaltat fiind cu MT-uri , aruncau cu noroiul acumulat in teren in organizatori, ( deoarece in urma ploii s-au facut sleauri care nu mai puteau fi strabatute decat cu simexuri si trolii)

Editat de piede
Link spre comentariu

Aberatii sa nu, dorim cat mai multe pareri, comisia CNOR va analiza toate parerile si va trage o concluzie, mi se pare destul de simplu, va rog sa nu va mai incrancenati, nu toata lumea are aceeasi perceptie asupra acestui sport, dar din punctul meu de vedere, toate parerile sunt bine venite, as vrea sa incurajam cat mai multa lume sa isi dea cu parerea.

Va multumesc pentru intelegere.

Link spre comentariu

Drujba, acu intrasem si mi-a sarit tandara pe aberatii, si nu neaparat pe ce a zis Catalin40A ci a unora care se dau de mult in campionat si la celelalt Slanic (Moldova) , incaltat fiind cu MT-uri , aruncau cu noroiul acumulat in teren in organizatori, ( deoarece in urma ploii s-au facut sleauri care nu mai puteau fi strabatute decat cu simexuri si trolii)

Pai sa nu ne sara tandara, pentru ca fiecare om are propriile idei ce deriva din propria experienta. Faptul ca apar aici idei mai mult sau mai putin nastrusnice, nu inseamna ca toate o sa ajunga si in regulament. Deocamdata se vor idei (in special de la cei care se dau in CN) despre ce ar trebui modificat sau adaugat in CN 2016. In felul acesta am putea avea in 2016 un regulament care sa atraga mai multa lume si care sa fie pe placul mai multor participanti.

Si cei care nu se dau in CN pot veni cu idei, atat timp cat comunicarea este civilizata.

Altfel, poti sa ai niste super idei si niste super propuneri, dar daca esti mitocan, sigur nu vei fi luat in seama.

alea, alea, piesele.....
Link spre comentariu

Domnu' Piede, te rog sa nu-ti sara tandara pe mine, pentru ca recunosc, mi-am dat cu parerea pe aici printre "grei" si probabil nu trebuia. Insa gandesc ca multi ca mine, incepatori, sunt tentati sa participe la astfel de evenimente si cred ca asta ar fi si scopul pentru care se face publicitate acestor evenimente.

Din acest motiv am facut afirmatia cu roll cage-ul...... Altfel, in situatia in care l-ati introduce la standard, veti avea un mare campionat de ...Hobby !!

Iar la celelalte clase, veti ramane dvs si cei cativa care isi permit sa-si pregateasca masinile cu investitii serioase.

Editat de Catalin40A
Link spre comentariu

E ok cu trialu sambata, ca ne intoarcem spre case mai repede, organizatorul isi strange catrafusele si el , dar toate astea in detrimentul concurentului si a sportului in sine care....( concurent) nu va mai avea o zi plina din ziua 2 de concurs.. traseul fiind mult scurt

Merge cu trialul si sambata dar sa fie dat separat pe clase, ( eu il vad astfel: ca la startul de la trial sa primesti si roadbookul iar iesirea din trial sa fie startul in ziua 2.)

Aici exemplul e problema aparuta de altfel la Slanic cand Viorel in demonstrativa a facut tip de 9 minute si ceva (Stefan Petcu cu MT-uri nu a putut urca) timpul maxim in trial fiind de 10 minte.

Sa ne imaginam o etapa umeda unde 40 de echipaje strabat traseul in medie in 5 minute = 200 min/60 = 3 ore 20.. . cu start luat la ora 10 ultima masina intra in traseu la ora 13 si daca mai dai timp maxim de 7 ore......!

Neata...!

Link spre comentariu

Propun sa ne spuna domnul presedinte de ce spunea la Baia Mare ca nu vrea sa candideze la functia pe care o ocupa, pentru ca daca o sa fie el presedinte o sa zica "lumea" ca, atunci cand castiga (noroc ca n-a mai castigat) s-a intamplat pentru a era presedinte si el e integru si nu poate sa faca una ca asta, sper sa nu ne incurce si asta ca ala de-si dadu demisia mai ieri.

Ne tureaza creierii pe aici cu "idei" noi de regulament si dupa sa nu ne arda cu vreo demisie.

Doamne fereste.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

Eu propun Clasa Hobby Soft la care sa poata participa si masinile cu tractiune 2x4 !

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

Domnu' Piede, te rog sa nu-ti sara tandara pe mine, pentru ca recunosc, mi-am dat cu parerea pe aici printre "grei" si probabil nu trebuia. Insa gandesc ca multi ca mine, incepatori, sunt tentati sa participe la astfel de evenimente si cred ca asta ar fi si scopul pentru care se face publicitate acestor evenimente.

Din acest motiv am facut afirmatia cu roll cage-ul...... Altfel, in situatia in care l-ait introduce la standard, veti avea un mare campionat de ...Hobby !!

Iar la celelalte clase, veti ramane dvs si cei cativa care isi permit sa-si pregateasca masinile cu investitii serioase.

Nu este nicio problema - ideile dvs sunt binevenite, dupa cum am spus si mai devreme, in acest topic avem nevoie de cat mai multe idei brute, venite de la cat mai multi oameni. Sunt sigur ca Piede este bine intentionat.

Am rugamintea catre cei care contribuie cu idei la acest topic, sa IGNORE eventualele posturi si pe userii care se apuca sa le comenteze aiurea, disputele nu vor duce decat la 20 de pagini de injuraturi si nimeni nu va mai citi nimic din acest topic.

Si inca o chestie: aici nu exista "grei" si "tiriplici", ideea este sa facem CN din 2016 cat mai accesibil pentru toata lumea.

alea, alea, piesele.....
Link spre comentariu

Din acest motiv am facut afirmatia cu roll cage-ul...... Altfel, in situatia in care l-ati introduce la standard, veti avea un mare campionat de ...Hobby !!

mi-a trecut... scuze oricum!

Dar daca tragem cu ochiul pe la vecinii nostri Bulgari acestia nu au decat 2 clase INCEPATORI si AVANSATI. Iar la ei toate masinile au rolcage, vin cu ce cauciucuri au prin gataje, at, mt, simex, tractoare , indiferent dimensiunea. Iar la inspectia tehnica vine un bulgar ...(cu ceafa groasa) si iti masoara lungimea rotii..., ( da ati citit bine lungimea rotii , desi putea sa masoare raza sau diametrul acesta masoara circumferinat rotii) pe care o trece intr-un tabel. Iar Konstantinov cand face clasamentele aplica timpului citit in trial sau traseu un coeficient + sau - raportat la dimensiunea rotiii pentru clasa respectiva . Dar pentru noi e greu .... sa aplicam asa ceva ... o sa urmeze sa facem clase separate pentru jimi , vitara toyota, nissan , dustere ..... matizuri si alte trocariciuri

Link spre comentariu

hop si eu :)

-cred ca un briefing mai tehnic ar fi ok.

-in legenda sa existe explicatie pentru garmin si motionx referitoare la sistemul in care se iau coordonatele

-in principiu un standard de limitari de viteza pentru toate etapele, functie de categoria de drum, astfel probabil ca intra tuturor in reflex

-rollcage-ul este pentru siguranta fiecaruia din pmdv, asa ca nu cred ca trebuie sa fie "impus" sau scos in afara regulamentului ( poate nu pica bine cuiva, dar la bulgari am fost intrebat despre roll si pt ca nu am avut, am stat acasa - ei pun in primul rand accent pe siguranta, ceea ce mie mi se pare decent)

-cred ca alegerea cauciucurilor este iar treaba concurentilor. atat timp cat iti permiti o masina pe care iti asumi sa o tavalesti si sa o ai gata in maxim 2-3 saptamani, pentru urmatoarea cursa, cred ca iti permiti sa iti cumperi ce gume vrei sa incalti.

- in masura in care se poate la toate etapele, as prefera o cursa mai scurta 60-70km si 1-2 speciale tehnice si spectaculoase. a nu se citi "cu rotile in sus" :)

Link spre comentariu

Drujba - pana acum tu esti cam singurul care comenteaza aiurea

Piede - se pot numi Hard si Soft :wink:

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

Chiar as aprecia acest topic daca ar fi construit pe o baza solida si eficace.

Chiar sunt oameni care pun suflet si sunt implicati, vad, in fenomen.

Oameni buni, asta e o smecherie, ca dupa ce va exorcizati aici cu idei, o sa spuna ca e vina voastra ca se intampla una alta, vor masca faptul ca nu a muncit comisia corespunzator cu dorinta lor de a ocupa acele functii. Oamenii nu au timp, comisia daca nu munceste nu se intampla nimic nicaieri.

Pacat de voi.

Link spre comentariu

Cu riscul de a ma repeta , la propuneri tineti va rog cont de SIGURANTA VOASTRA. e spre binele vostru si al acestui sport in general.

Si nu uitati ca din propunerile de aici se va inspira si alta lume ........!

.....neata...!

Link spre comentariu

Asteptam o propunere a comisiei de modificare a regulamentului.

Se presupune ca fac parte din comisie oameni cu foarte multa experienta in offroad, care au un cuvant greu de spus si pe cale de consecinta, au, deja ,atins punctele nevralgice din regulament, ceea ce ei considera imperios necesar de schimbat din prorpia si vasta experienta pentru a resuscita acest sport.

Daca nu e nevoie de resusucitare, la ce bun topicul?

Altele sunt problemele, mascate tocmai de acest topic.

Dar probabil ca tot voi va trebui sa munciti pentru ei de acum incolo.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

Standard: te poti rasturna si pe strada...ai avut roll-cage de fabrica? ...traseele sa fie adaptate ca dificultate fiecarei clase.

Open: fara portale; cine se da cu portale sa nu puncteze, sa se dea de pamplezir.

PS: vad ca o musculita verde, hipertrofiata de cat a basculat, bazaie in draci si vomita kkt pe tot ce are in titlu "CNOR" si nu deranjeaza pe nimeni.... Poate ca i-ar face bine unu, doua sau poate chiar trei, patru pliciuri pe poponet de la vreun moderator...

PS2: Bazoiul de mai sus l-a facut pe Yonutz (de pe vremea mea...) sa para copil de mingi! Daca faceam eu asa ceva eram banat pe viata!

• Like 1

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Salut,

Clasa Standard.

- anvelope simex sau mt maxim 33 ( sa poti participa cu anvelopele pe care le ai pe masina, sa nu cumperi un set de anvelope special pentru campionat),

- fara roll-cage ( nu toti isi pot permite masini doar pentru concurs si cu investitii majore),

- daca am masina pregatita pentru Standard si nu am roll-cage ar trebui sa merg la hobby unde am masina prea bine pregatita pentru aceasta clasa , adica pot sa stau acasa si sa merg la iesirile prietenesti,

- la trial daca se poate face diferenta intre masini (ex: cum poti parcurge traseul dintr-un trial cu un Nissan patrol lung, traseu conceput cu o toyota70 ? ).

Seara buna!

• Like 1

Cu stima, Alexey.

Nissan Patrol Y61 SWB - Pif

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

foarte simplu.... !

Se elimina solutia imorala numita Hoby, ii spui Standard ca tot isi doreesc unii sa mearga fara rolcage si cu MT-uri

Infiintezi Open Soft , cu rolcage si simex orice dimensiune

Open, fara portale si interzis portale la open deoarece SAPA si grupurile feaierilor se intepenesc ( vezi cazul meu si a lui Nasu mare la Piatra in 2014)

Extrem,...e extrem!

Pentru sceptici, noi la GTC-ul am facut asa ceva in 2012 si nu a fost greu.....( lasa Razvane a stiu ce zic..numai tu stii cat ai muncit , si eu cat am taiat boschetii sa nu se zgarie ... baietii ! )

Link spre comentariu

Rollcage la STANDARD obligatoriu?

Inseamna sa limitezi participarea la 5, maxim 6 masini! :old iar pana acum nu am aflat ca vreun organizator de etapa sau cupa sa ''lucreze'' pro-bono asa, de dragul hobby-ului...:wink:

Clar ca siguranta-i pe primul plan dar hai sa incepem asta de la configurarea traseelor.

Daca organizatorul vrea sa ramana in amintirea colectiva a participantilor o sa faca un traseu "la rupere'', argumentand ca ati venit la offroad dar nu mai conteaza ca nu ai bani sa-ti faci masina pt.urmatoarea etapa....:fk2

MT-ul pe ploaie in padure e varza, pistol cu apa. Va mai amintiti trialul de STANDARD de la Campulung din 2012?Parca am avut un deja vous la T44 anul asta!

Da-i posibiliatea concurentului sa aleaga/decida cu ce profil de anvelopa se da! E mai simplu asa! :pr1

P.S. Probalil ca anul viitor se vor prabusi vanzarile de MT-uri de la BFG, Cooper si Federeal...asa ca, vanzatorii de anvelope:grin: ar fi bine sa urmareasca cu atentie acest topic, in baza lui vor sti daca blocheaza sau nu banii in marfa! :ha::ha::ha:

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare