nessum Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR da cine e acest Yonutz... ( cu Y )? ca nu l-am vazut pe la nici o competitie Poate se va da anul viitor la CNOR daca se ''indulcesc'' conditiile. :grin: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 (editat) Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR da cine e acest Yonutz... ( cu Y )? ca nu l-am vazut pe la nici o competitie E unul dintre fraierii care ani de zile a incercat sa faca ptr acest hobby ceva. Chiar daca a facut-o intr-un mod "pasiv". E unul dintre fraierii care incearca sa apropie tiriplicii si pulimea de practicarea acestui hobby. E unul dintre fraierii care vorbesc mult si din cand in cand mai fac cate ceva. Mai vrei? Mai am... Nu stiu daca e relevant cine sunt. Prefer sa raman un anonim fara perspective printre vedetele din aceasta comunitate dar vreau sa vad ca se misca intr-un mod constructiv in vreun fel lucrurile ...Nu sunt genul care sa accepte raspunsuri de genul "nu se poate" sau "nu cred". Personal cred in varianta "macar am incercat si intradevar nu merge". Atata timp cand exista o sansa, oricat de mica ar fi ea, imi joc toate cartile pana la capat, nu renunt la aceasta idee, nu sunt genul care sa ma scol de la masa la jumatea partidei. Nu uitati ca totul a plecat de la aceasta comunitate online. Fara ea campionatele de azi ar fi mult mai subtiri. Fara ea poate ca nu ar fi posibil ca sa interactioneze atatia oameni. Toti care au intrat in aceasta comunitate au facut-o din placere, din pasiune ptr hobby. De aici a plecat totul. Adica ...intai a fost comunitatea 4x4 ...si dupa aia s-a inventat "apa calda". :wink: Editat Noiembrie 24, 2015 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Yoane, e prima oara cand ti-o spun public si ultima oara cand ti-o mai spun, in general : stai naiba pe curu tau si nu te mai baga in ciorba LOR ! Chiar nu intelegi ca EI nu-si doresc nicio schimbare si ca doresc sa ramana in clubul lor exclusivist si sa concureze la infinit doar EI INTRE EI ?!? Ca nu tin cont nici macar de parerile pertinente ale celor CARE SE DAU ?!? Ca nici cei care de ani de zile reclama aceleasi probleme nu sunt auziti ?!? De la ultima "revolutie" de cand a fost indepartat Rasty din CNOR si cand si tu erai unul de care nu aveau loc, lucrurile nu s-au schimbat cu nimic, dovada fiind aceleasi reclamatii/sesizari venite din partea competitorilor ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fritz Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Sorin, Nici eu nu vreau sa polemizez in vreun fel dar ar trebui sa aveti in vedere urmatoarele chestii: 1.Pe mine ca si concurent, participant la unul dintre aceste eveimente nu ma intereseaza in mod direct promovarea acestui sport la TV, adica nu ma intereseaza sa apar pe sticla. Daca organizatorii cred ca acest lucru se impune atunci ar trebui sa gaseasca fonduri ptr asta dar nu de la concurenti. E aiurea sa-i spui unui concurent ca X % din taxa pe care o plateste o plateste sa apara la TV. In istoria sporturilor televizate de obicei televiziunile dau bani organizatorului de eveniment sa poate filma evenimentul si nu invers. Drepturi TV parca se numeste asta. 2.Cheltuielile cu observatorul si arbitrii ar trebui subventionate intr-un fel sau altul de federatie. Federatia la randului ei ar trebui subventionata de minister. Nu ar trebui ca acesti bani sa vina de la concurenti. O parte din fondurile stranse prin orice fel de taxe ar trebui sa se intoarca la organizatorii de etapa sub o forma sau alta. Nu discutam de un SRL care ar trebui sa se autosustina financiar, discutam de o federatie sportiva de profil. 3.Cred ca ar trebui delimitata foarte bine ideea de sport profesionist si sport amator. Daca nu se face ceva in acest sens, adica inlesnirea participarii la acest tip de evenimente la cel putin o clasa (aici ma refer la standard) atunci pepiniera din care vin sportivi amatori usor usor va dispare. In conditiile in care in medie 5-10% din sportivi se lasa anual de acest sport si mai putin de 1% progreseasa in vreun fel (schimba clasa) in cativa ani e foarte posibil sa nu aveti cui da cupa ptr locul 3 la una din clasele "superioare" open sau extrem. Iti expun o stare de fapt, nu vreau sa fortez lucrurile in vreun fel (a se vedea rata de participare si evolutia ei in ultimii 5-6 ani) 4.Fondurile de premiere se pot asigura din sponsorizari prin colaborari cu societati comerciale interesate in mod direct de promovare printre practicantii acestui sport. 5.Am organizat si eu cateva evenimente si stiu prea bine care sunt cheltuielile si problemele. De fiecare data am adus bani de acasa, fie el si un eveniment de o zi. Dar am facut-o totul din pasiune ptr acest hobby. Nu are rost sa iti expun scheme si calcule ca fiecare le stie pe ale lui si evident fiecare are dreptatea lui. Atata timp cat faci totul din placere, fara a atinge vreun scop financiar atunci "sky is limit" stii foarte bine. Cand lucrurile intra pe fagasul businessului atunci desigur putem vorbi de cu totul alte cifre. 6.Asa cum am expus problema anterior, cheltuiala de etapa a unui echipaj depaseste 1.000 euro (medie de km pana la eveniment 300), asta in conditiile in care totul merge bine si nu trebuiesc reparatii ulterioare. In conditiile in care sunt 7 etape cu un cuantum de reparatii de 0.5 inseamna un buget de peste 10.000 euro pe an/masina, ca sa poti sa participi la aceste evenimente. La acestea se adauga valoarea masinii + adaugirile necesare adica o suma de 10.000-15.000 euro in cel mai fericit caz ptr clasa standard. De celelalte clase nu vorbim ptr ca acolo bugetul initial pleaca de la suma de minim 25.000 euro. Sa nu ma intelegi gresit, nu vreau sa fortez nimic, asta e situatia in care ne gasim azi. Lucrurile pot continua tot asa sau se pot schimba. Nu e nici un stres nici partea mea ca potential concurent si nici din partea ta ca real organizator. Vrem sa participam la aceste evenimente dar momentan nu putem in conditiile actuale. Desi vorbesc acum DOAR in numele meu, pa persoana fizica, probabil ca foarte multi sunt in situatia mea. Eu in aceasta iarna imi pregatesc masina ptr una din clasele din campionat. Si nu numai eu. Daca la anul conditiile se vor schimba sau poate prin minune voi gasi fonduri sa vin, vin ...daca nu asta e, ne dam ca si pana acum prin padurile patriei cu track sau fara. O zi placuta iti doresc. LE: licenta si permisul ala de organizare e "fix-pix" si stii la ce ma refer aici. Atata timp cat ai protocol cu cine trebuie ... 1. Nici pe mine nu ma intereseaza sa ma dea la TV, dar noi nu dam acei bani pentru a ne vedea noi insine pe sticla. Acei bani se dau pentru a oferi ceva sponsorilor (existenti/potentiali). Cand te duci la un sponsor , prima intrebare este "ce imi oferi in schimb?". Pe intelesul tuturor, cum/unde il promovez eu pentru banii oferiti. Daca spun ca la trial spectatorii vor vedea bannerele lui si pe masini se pun autocolante, urmatoarea intrebare este cati spectatori vin la trial. Pai vreo 200 persoane. In secunda urmatoare potentialul sponsor se ridica in picioare si iti multumeste pentru vizita. Cand spui ca va exista un film de 50 min la o televiziune, atunci se mai gandeste. Dar sa inchei acest punct, acesti bani se dau pentru a trezii interesul unui sponsor. 2. Cheltuielile pentru arbitrii si observatori sunt subventionate de catre FRAS. Pentru observator chiar 100% (din licentele noastre) 3. S-a facut in acest an acest lucru. S-a introdus clasa hobby. La aceasta clasa nu trebuia sa platesti licenta. Taxa sportiva la unele evenimente a fost zero la altele cca 50 RON. Trebuia doar sa ai o asigurare sportiva si vizita medicala. 4. Din cate stiu eu, la toate concursurile, toate premile sunt de la sponsori. Doar trofeele sunt suportate de catre organizator (cu anumite exceptii unde tot de catre sponsori sunt suportate). 5. Daca cineva crede ca organizarea unui concurs este o afacere se insala amarnic. 6. N-am stat niciodata sa fac un calcul cat ma costa, poate ai dreptate cu acel calcul. Intrebarea mea este de ce trebuie sa mergi la toate concursurile? Poti merge doar la cele care sunt aproape de casa sau la cele mai ieftine, exista variante. Sunt multi care acuza Comisia si FRAS-ul ca nu fac nimic pentru a scadea taxele, cum ar fi, de exemplu, sa gaseasca sponsori. Hai sa punem problema invers. De ce nu-si gasesc echipajele sponsori care sa le sustina participarea la concusuri? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fritz Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Yoane, e prima oara cand ti-o spun public si ultima oara cand ti-o mai spun, in general : stai naiba pe curu tau si nu te mai baga in ciorba LOR ! Chiar nu intelegi ca EI nu-si doresc nicio schimbare si ca doresc sa ramana in clubul lor exclusivist si sa concureze la infinit doar EI INTRE EI ?!? Ca nu tin cont nici macar de parerile pertinente ale celor CARE SE DAU ?!? Ca nici cei care de ani de zile reclama aceleasi probleme nu sunt auziti ?!? De la ultima "revolutie" de cand a fost indepartat Rasty din CNOR si cand si tu erai unul de care nu aveau loc, lucrurile nu s-au schimbat cu nimic, dovada fiind aceleasi reclamatii/sesizari venite din partea competitorilor ! Te rog sa pui intrebarile civilizat si vei primi un raspuns! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 25, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Iar a luat-o pe aratura acest topic.....regulamentul e la ultimele corecturi si pleaca la cluburi pentru studiu,deci urmeaza sper niste dezbateri mai interesante si la obiect :wink: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Eu as vrea: Banda de drum gresit, daca la standard poti merge cu Simex atunci traseul sa fie mai scurt si mai tehnic, Hobby-ul sa faca partea mai usoara din traseul de Standard, restul claselor sunt bine definite... As vrea sa vad copilotul mai linistit, la extrem am vazut cum copilotii isi risca viata, deci trasee mai bine gandite,tehnice, bine semnalizate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Iar a luat-o pe aratura acest topic.....regulamentul e la ultimele corecturi si pleaca la cluburi pentru studiu,deci urmeaza sper niste dezbateri mai interesante si la obiect :wink: Cand o sa fie gata regulamentul, se poate posta si aici, sa-l citeasca si cei care nu fac parte dintr-un club afiliat CNOR? Multumesc. Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 26, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Regulamentul e trimis intai cluburilor iar pe data de 11 dec cluburile voteaza regulamentul. Dupa ce regulamentul trece de vot il postam si aici pe forum si pe siteul offroadinromania.ro Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Propun ca la proba de Trial turul de recunoastere sa se faca cu masinile ![mergem la Offroad nu la drumetii !] Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Propun ca la proba de Trial turul de recunoastere sa se faca cu masinile ![mergem la Offroad nu la drumetii !] Buna dimineata.....:wink: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Cand o sa fie gata regulamentul, se poate posta si aici, sa-l citeasca si cei care nu fac parte dintr-un club afiliat CNOR? Multumesc. Stai linistit...nici cei din clubul presedintelui cnor nu-l stiu zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Eu propun altceva. Pentru ca in ritmul asta hobby va avea nevoie de troliu fata, spate si rollcage peste citiva ani. Pentru ca cei care se dau la o clasa oricare ar fi standard sau open,le este teama/frica sau din lipsa bugetului sa treaca la o clasa superioara. Trasee prea usoare?? Treceti fratilor la o clasa superioara! Cred ca ma repet dar la prima mea competitie in 2008 la open se mergea cu mt maxim iar pentru ca aveam troliu fata, acesta a fost sigilat, desigilarea lui ducind la descalificarea echipei. Pentru ca se mergea in echipa formata din doua echipaje. Iar daca unul era sanctionat, era sanctionata echipa! Dar evoluam si in curand vom avea nevoie de trolii si rollcage la hobby! Cei care ma injura acum...sa o faca aici! zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 (editat) Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Stai linistit...nici cei din clubul presedintelui cnor nu-l stiu Te cred, pe cuvant! :)) Editat Noiembrie 28, 2015 de Alexey86 Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 19, 2016 Partajează Postat Februarie 19, 2016 Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Atitea pagini scrise degeaba...:ha::ha: Sa vina anafu' zic zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Februarie 19, 2016 Partajează Postat Februarie 19, 2016 (editat) Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR 1234 Editat Februarie 19, 2016 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 19, 2016 Partajează Postat Februarie 19, 2016 Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Eu propun altceva. Pentru ca in ritmul asta hobby va avea nevoie de troliu fata, spate si rollcage peste citiva ani. Pentru ca cei care se dau la o clasa oricare ar fi standard sau open,le este teama/frica sau din lipsa bugetului sa treaca la o clasa superioara. Trasee prea usoare?? Treceti fratilor la o clasa superioara! Cred ca ma repet dar la prima mea competitie in 2008 la open se mergea cu mt maxim iar pentru ca aveam troliu fata, acesta a fost sigilat, desigilarea lui ducind la descalificarea echipei. Pentru ca se mergea in echipa formata din doua echipaje. Iar daca unul era sanctionat, era sanctionata echipa! Dar evoluam si in curand vom avea nevoie de trolii si rollcage la hobby! Cei care ma injura acum...sa o faca aici! Eu propun ca ori ce modificare de regulament in CNOR sa fie activa in topicurile Club4x4 , unde ne-am cunoscut majoritatea !!! Daca nu exizta informare catre concurenti , ce vom face , vor fi activi cei de la sedinta ...din care ca participanti in competitie vor fii 10 %!!! Faceti pe toate caile de socializare , informarea concurentului , pt al atrage !!! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Februarie 20, 2016 Partajează Postat Februarie 20, 2016 Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR :grin: poate îi dați idei lui norris să interzică și site-urile neaprobate de fras :ha: http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Februarie 20, 2016 Partajează Postat Februarie 20, 2016 Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR :grin: poate îi dați idei lui norris să interzică și site-urile neaprobate de fras :ha: Da-i prostului idei ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 20, 2016 Partajează Postat Februarie 20, 2016 (editat) Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Atitea pagini scrise degeaba...:ha::ha: Sa vina anafu' zic Eu cred ca aceste probleme depasesc anaful ...mai bine sa cheme cineva caghebeul sau siaieul... :ha: Editat Februarie 20, 2016 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Februarie 20, 2016 Partajează Postat Februarie 20, 2016 Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Eu cred ca aceste probleme depasesc anaful ...mai bine sa cheme cineva caghebeul sau siaieul... :ha: Caterinca si atat. Aia isi bat joc de noi si noi tot de noi. Cine tace, e de acord cu ce se intampla. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 20, 2016 Partajează Postat Februarie 20, 2016 Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Ne batem joc de noi de mai multi ani ...Crezi ca un sut in cur in plus luat va schimba ceva? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Februarie 20, 2016 Partajează Postat Februarie 20, 2016 Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Ne batem joc de noi de mai multi ani ...Crezi ca un sut in cur in plus luat va schimba ceva? Asta e muie, nu sut in cur. Schimbarea sta in puterea noastra. Curajul ne lipseste, precum coeziunea si coordonarea, ar trebui sa renuntam la resentimente si sa punem capu' la contributie sa dezinfectam sistemul asta ticalostit de la FRAS si tacerea asurzitoare a CNOR ului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Februarie 20, 2016 Partajează Postat Februarie 20, 2016 Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Ne batem joc de noi de mai multi ani ...Crezi ca un sut in cur in plus luat va schimba ceva? Asta e muie, nu sut in cur. Schimbarea sta in puterea noastra. Curajul ne lipseste, precum coeziunea si coordonarea, ar trebui sa renuntam la resentimente si sa punem capu' la contributie sa dezinfectam sistemul asta ticalostit de la FRAS si tacerea asurzitoare a CNOR ului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 (editat) Re: Propuneri pentru Regulamentul CNOR Domnul Radu Chelaru sunt ff deacord sa se renunte la FRAS, la smercherii!! Si unde sa mearga CNOR ,vb ca un simplu cetatean, eventual concurent, exista alta liga autorizata, pt CNOR! Editat Februarie 21, 2016 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate