Radu Chelaru Postat Aprilie 20, 2016 Partajează Postat Aprilie 20, 2016 (editat) Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Regulamentul este lasat in voia sortii, cu exprimari gresite si ambigue, deliberat, pentru ca pe de o parte, este convenabil "la mica intelegere" corupta, iar pe de alta, cine sa-l corecteze? Domnul Presedinte "intrun" cuvânt? Sau Comisia de "Aritri"? Sau Comisia de "Arbitrii"? Acestia/acestea sunt cei/cele de la care aveti pretentii absurde, domnilor. Acesta este nivelul lor, de o vasta incultura. Atata timp cat nu vor fi acolo oameni avizati, cunoscatori ai limbii romane, inteligenti, simtiti, necorupti, care sa elaboreze texte inteligibile, clare si fara echivoc, astfel de nemernicii vor fi permise sub falsa protectie a unui Regulament "semidoct". Si pe langa lacunele de ordin elementar, mai au o proprietate de baza, sunt corupti. Felicitari. Editat Aprilie 20, 2016 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Aprilie 21, 2016 Partajează Postat Aprilie 21, 2016 (editat) Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Exact cum era de banuit, Organizatorii sunt de vina. Sportivii nu au inteles ce si cum, arbitrii au fost si ei la "Briefing" intelegand perfect si aplicand o sanctiune intr-o proba din care nu a inteles nimeni nimic si care de fapt nu trebuia sa se desfasoare asa, iar noi avem ciunga in păr. E normal sa avem bâlbe de dimensiunea asta intr-un Campionat cu traditie si cu lucruri destul de clare pana sa apara clovnii astia să-l bramburesca? Aici toata lumea e tâmpita, doar arbitrii sunt foarte inteligenti si vigilenti...si "imorala". Daca nu facea Gafita contestatie am fi ramas cu un clasament facut in urma unei probe Superspeciale cu care nu sunt de acord nici chiar cei care au conceput-o si nici cei care erau acolo de la CNOR si au asistat la comiterea acestei Superspeciale ilegale. Va fi nevoie tot Campionatul de Contestatii pentru a aduce pe fagasul normal acest Campionat dereglat de incompetenti si de furaciuni corectate cu Contestatii? Se pare ca da, pentru ca impotriva fanfaronadei arbitrei cu castile nu ia nimeni atitudine din oficiu. Contestatia trebuia rezolvata vertical, cu motivarea ca Arbitrii si-au depasit atributiile si incompatibili fiind, au favorizat un concurent. Aruncarea pisicii moarte in curtea Organizatorilor e un gest tipic de lasitate, al Presedintelui. Cum e posibil sa refaci un Clasament al unei speciale neconforma cu Regulamentul, despre care sportivii nu au fost corect informați si a carei linie de Finish nu este nici pâna astazi delimitata clar. Cum este posibil ca nici in comunicatele oficiale sa nu stie, cei care le compun, cand se folosete forma articulata a cuvantului "arbitru"? In conceptia si dupa logica lor, fiind trei arbitri, trebuia scris: "arbitriii", daca ar fi fost patru: "arbitriiii", samd. Editat Aprilie 21, 2016 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Aprilie 21, 2016 Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Exact cum era de banuit, Organizatorii sunt de vina. Sportivii nu au inteles ce si cum, arbitrii au fost si ei la "Briefing" intelegand perfect si aplicand o sanctiune intr-o proba din care nu a inteles nimeni nimic si care de fapt nu trebuia sa se desfasoare asa, iar noi avem ciunga in păr. E normal sa avem bâlbe de dimensiunea asta intr-un Campionat cu traditie si cu lucruri destul de clare pana sa apara clovnii astia să-l bramburesca? Aici toata lumea e tâmpita, doar arbitrii sunt foarte inteligenti si vigilenti...si "imorala". Daca nu facea Gafita contestatie am fi asistat la un clasament facut in urma unei probe Superspeciale cu care nu sunt de acord nici chiar cei care au conceput-o si nici cei care erau acolo de la CNOR si au asistat la comiterea acestei Superspeciale ilegale. Va fi nevoie tot Campionatul de Contestatii pentru a aduce pe fagasul normal acest Campionat dereglat de incompetenti si de furaciuni corectate cu Contestatii? Se pare ca da, pentru ca impotriva fanfaronelii arbitrei cu castile nu ia nimeni atitudine din oficiu. Contestatia trebuia rezolvata vertical, cu motivarea ca Arbitrii si-au depasit atributiile si incompatibili fiind, au favorizat un concurent. Aruncarea pisicii moarte in curtea Organizatorilor e un gest tipic de lasitate, al Presedintelui. MULT PREA TARZIU!!!! Daca eu primesc o penalizare in prima zi si nu se rezolva pe loc, poate nici nu mai am motivarea sa mai "trag" stiind ca nu mai am nicio sansa la podium, pot chiar sa nu mai particip la trial pentru protejarea masinii. :uameni 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Aprilie 21, 2016 Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! oiricum RUSINE pentru situatia create la 2 saptamani de la etapa intradevar e tardiva si mizeria pica pe saracii organizatori care la cum ii stiu au vrut ca lucrurile sa iasa bine nu asa cum au evoluat Bravo Gafita pentru hotararea si determinarea de a lupta pentru dreptul tau si pentru a iti fi recunoscute meritele in aceasta prima etapa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Aprilie 21, 2016 Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! MULT PREA TARZIU!!!! Daca eu primesc o penalizare in prima zi si nu se rezolva pe loc, poate nici nu mai am motivarea sa mai "trag" stiind ca nu mai am nicio sansa la podium, pot chiar sa nu mai particip la trial pentru protejarea masinii. @stelea: scenariul pe care il spui nu sta in picioare. Daca in prima zi te simti dezavantajat si depui contestatie, nu ar trebui sa NU TRAGI in continuare, ci dimpotriva, daca faci contestatie , inseamna ca vrei sa fii sus, si tragi like a motherfucker. Ca sa nu mai vorbim ca scenariul de fata se intampla in ultimele 3 minute ale ultimei zile. Faptul ca a durat 2 saptamani dupa etapa nu mi se pare deloc lung, caci ai o saptamana sa depui contestatia, si apoi trebuie si comisia care analizeaza contestatiile sa adune informatii, sa se coordoneze, etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicollupu Postat Aprilie 21, 2016 Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Exact cum era de banuit, Organizatorii sunt de vina. Sportivii nu au inteles ce si cum, arbitrii au fost si ei la "Briefing" intelegand perfect si aplicand o sanctiune intr-o proba din care nu a inteles nimeni nimic si care de fapt nu trebuia sa se desfasoare asa, iar noi avem ciunga in păr. E normal sa avem bâlbe de dimensiunea asta intr-un Campionat cu traditie si cu lucruri destul de clare pana sa apara clovnii astia să-l bramburesca? Aici toata lumea e tâmpita, doar arbitrii sunt foarte inteligenti si vigilenti...si "imorala". Daca nu facea Gafita contestatie am fi ramas cu un clasament facut in urma unei probe Superspeciale cu care nu sunt de acord nici chiar cei care au conceput-o si nici cei care erau acolo de la CNOR si au asistat la comiterea acestei Superspeciale ilegale. Va fi nevoie tot Campionatul de Contestatii pentru a aduce pe fagasul normal acest Campionat dereglat de incompetenti si de furaciuni corectate cu Contestatii? Se pare ca da, pentru ca impotriva fanfaronadei arbitrei cu castile nu ia nimeni atitudine din oficiu. Contestatia trebuia rezolvata vertical, cu motivarea ca Arbitrii si-au depasit atributiile si incompatibili fiind, au favorizat un concurent. Aruncarea pisicii moarte in curtea Organizatorilor e un gest tipic de lasitate, al Presedintelui. Cum e posibil sa refaci un Clasament al unei speciale neconforma cu Regulamentul, despre care sportivii nu au fost corect informați si a carei linie de Finish nu este nici pâna astazi delimitata clar. Cum este posibil ca nici in comunicatele oficiale sa nu stie, cei care le compun, cand se folosete forma articulata a cuvantului "arbitru"? In conceptia si dupa logica lor, fiind trei arbitri, trebuia scris: "arbitriii", daca ar fi fost patru: "arbitriiii", samd. Exact asa : "Aruncarea pisicii moarte in curtea Organizatorilor e un gest tipic de lasitate, al Presedintelui." Nu am vrut pana acum sa ne aparam , insa a devenit o nevoie in momentul cand am vazut raspunsul la contestatia " rezolvata " , tipic deja , de Presedinte ! Noi am fost cat se poate de clar ,cobai ; a fost prima data cand am organizat o etapa nationala dupa un regulament innoit (pe care nici cei care ar trebui sa l viseze ,nu il stapanesc )! Am intampinat doua probleme in aceasta etapa ,una cu PROBA SPECIALA si una cu PROBA DE TRIAL ,in ambele cazuri cel care ar fi trebuit sa raspunda ne innoroiaza tot mai tare si nu vrem sa intoarcem si celalalt obraz ! La Proba Speciala ,a venit la noi Domnul Presedinte si a zis asa: v a trebui sa luam o decizie si sa anulam aceasta proba pentru ca au fost mai multi cei care au luat timp maxim si concluzia e ca nu s a mai putu face dupa ce au trecut primii 3-4 ! Pai e clasa Extrem sau ce e ? Orice concurent stie ca relieful se schimba ,asa e in offroad ....trebuia sa ni se spuna si turnam asfalt in speciala ; a se retine ca NOI nu am vrut sa anulam nimic ! Apoi la Trial Mr. President ( cel care s a spalat pe maini tot concursul aruncand vina asupra Organizatorilor ) cand a fost intrebat daca sa facem briefing a raspuns : lasa nu mai fa nimic nu mai pierde timpul ca doar au citit regulamentul! Cat despre arbitrii dimineata cand am plecat au spus ca oamenii nostrii din traseu nu au valoare de CP iar seara au spus ca daca concurentii nu au CP urile ii depuncteaza ! In concluzie toata munca noastra a fost murdarita de niste oameni care nu si au asumat greselile si au dat vina pe noi ! Ne cerem scuze pentru neplacerile care poarta vina noastra! Noi facem Offroad de 8 ani (Cupe) si le facem din pura pasiune ,iar cei care au fost in concursuri la noi asa ceva nu au patit niciodata . Sa nu uitam totusi ca la baza este vorba despre IUBIREA pentru acest sport, cel putin la noi ! 2 If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise. Nicoleta Costea offroadclubsighisoara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
corina nossa Postat Aprilie 21, 2016 Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... Buna seara! Pentru cei care au participat la Sighisoara si pentru cei care investesc in acest sport si doresc sa-l promoveze de atatia ani, am decis in nume personal, nu in numele arbitrilor, sa imi exprim parerile obiective legate de desfasurarea evenimentelor la prima etapa de campionat national si de prima mea experienta ca arbitru (pentru a deveni arbitru am citit regulamentul validat pentru 2016 de catre CNOR. Acest regulament a fost discutat si recitit paragraf cu paragraf in prima zi a scolii de arbitraj, am sustinut un examen pe care l-am promovat, 2 din 5 oameni inscrisi) Motivul pentru care am decis sa scriu acest mesaj este ca sunt total dezamagita de abordarea si rezolvarea problemelor de la aceasta prima etapa. In primul rand, la sedinta programata din prima zi cu arbitrii organizatorilor din teren nu am fost lasate sa explicam exact ce au oamenii de facut in traseu, interventiile repetate lui Razvan Cirap (bine intentionat dar la momentul nepotrivit), au facut sa se inteleaga gresit informatii si pe buna dreptate este raspunsul din mesajul precedent al organizatorului. Toata palavrageala si intreruperile deviante au intarziat startul cu 10 minute fata de ora programata. Apoi, insistentele lui Tzuparu pentru anularea penalizarilor pentru casti, penalizari date conform regulamentului validat de comisie. Am fost acolo sa aplicam un regulament, nu e normal sa imi spui sa fim vigilenti si sa punem siguranta participantilor pe primul loc si apoi sa imi spui ca de prima data pot sa-l iert... asa intotdeauna va fi prima data. Tocmai de asta s-a inteles mai aspru modul de arbitraj, a fost prima data cand s-a aplicat regulamentul si deja de a 2a zi si la trial cei care priceput, au schimbat castile cu unele conforme. Tin sa mentionez ca au fost cateva cazuri discutabile, la toate din acestea colega mea Laura a raspuns pozitiv si daca concurentii erau atat de siguri ca au luat penalizare pe nedrept trebuia sa respecte recomandarea Laurei sa se prezinte cu casca si penalizarea era anulata daca se constata ca acea casca corespunde regulamentului. Apoi, proba speciala, un subiect care a dat nastere totalmente inutil unui curs de evenimente care puteau fi evitate daca inainte de a se lua decizia, erau toate informatiile corecte. Sunt convinsa ca anularea probei speciale a fost doar cu intentii bune insa nesiguranta si revenirea asupra unei decizii nu fac altceva decat sa scada increderea (de sine si a celorlalti), nici noi nu stiam care decizie ramane ultima, de aceea startul pentru proba superspeciala a fost conform ultimului clasament afisat (partial de alt fel). Tot la capitolul penalizari aplicate corect si conform regulamentului este inclusa penalizarea de centura a echipajului de la extrem (Tibi) si a echipajului de la standard (Mitza). Nu incape indoiala domnilor, copilotii au gresit, desi nu toti doresc sa recunoasca, se intampla sa faci gestul de a indeparta bretelele centurii si a desface catarama inainte de a ajunge la finish (care era evident) si sa nici nu iti dai seama... Insa dezamagirea mea nu este vis a vis de contestatii, este legata de raspunsul dat contestatiei in care "avertismentul" nu este conform cu regulamentul. Din punctul meu de vedere, cei din organizare si-au facut treaba excelent (in cele 2 zile de trophy mi-am asumat clasa Open si am avut o foarte buna colaborare cu directorul de clasa) si nu merita aceasta pisica moarta aruncata in curtea lor... Cred ca sunteti constienti de precedentul deja creat. "Drumul spre iad e pavat cu intentii bune" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Aprilie 21, 2016 Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! @stelea: scenariul pe care il spui nu sta in picioare. Daca in prima zi te simti dezavantajat si depui contestatie, nu ar trebui sa NU TRAGI in continuare, ci dimpotriva, daca faci contestatie , inseamna ca vrei sa fii sus, si tragi like a motherfucker. Ca sa nu mai vorbim ca scenariul de fata se intampla in ultimele 3 minute ale ultimei zile. Faptul ca a durat 2 saptamani dupa etapa nu mi se pare deloc lung, caci ai o saptamana sa depui contestatia, si apoi trebuie si comisia care analizeaza contestatiile sa adune informatii, sa se coordoneze, etc. "daca si cu parca se plimbau c-o barca ... " de fapt dupa prima zi, unii au inceput sa-si faca niste calcule si au tras niste concluzii ... De ce crezi ca dupa ce au luat startul, unii au cerut timp maxim :wink: Ca in clasamente apare AB in loc de TM, asta e alta poveste ... Vezi clasamentele! 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Aprilie 21, 2016 Partajează Postat Aprilie 21, 2016 (editat) Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Tot ce putem deduce din ceea ce au scris cei doi protagonisiti de la Sighisoara, domnul Organizator si domnisoara Arbitru, ar putea fi concis succint astfel: INCOMPETENȚĂ, MINCIUNICA (PINOCCHIO ȚUPĂRICA), IMORALITATE SI DESFRÂNAREA REGULAMENTULUI. Tineti minte sintagma: "Tuparu Groparu' Offroadului Romanesc"? Daca da, acesta este filmul, in rolul principal, chiar el! Cum sa fii Presedinte proaspat ales, cu state vechi in offroad, cu pretentii personale (si paranoice) ca esti "cel mai capabil", iar tu devalizazi o Etapa a Campionatului National cu o dezinvoltura ce frizeaza patologicul? Cum poti sa minti si sa imbârligi oameni curati la suflet, care au organizat cu sacrificii Etapa CN, pentru ca tu, Presedintele, sa iti treci in palmares o reusita personala si tot tu, ca sa iesi basma curata din dezastrul provocat la Sighisoara, dai vina tocmai pe cei care ti-au fost alaturi si ti-au pus la dispozitie resursele si sinceritatea lor pe tava, si iar tu, mitocan de profesie, arunci acum cu dejectii in munca acelor oameni pe care ii minți si ii acuzi de lucruri imputabile ţie, incompetentei tale de fapt si de drept, de fapt minti si Organizatori, si Sportivi si Arbitri, minti tot ce vezi si tot ce iti este alaturi. Aceste lucruri sunt imorale si ilegale in egala masura, minciunile Oficiale. Sa minti intr-un Comunicat Oficial este grav, foarte grav pentru ca functia de Presedinte trebuie sa fie, inainte de orice, ocupata de o persoana imaculata din punct de vedere moral, domnul Presedinte in (dis)funcţie este imaculat din punct de vedere imoral. Rusine. Demisia de onoare a acestor anti bun simț si anti moralitate este imperios necesara si se impune din oficiu. Modul de evitare a realitatii din raspunsul la Contestatie este revoltator si josnic, perfid si imund. Suntem luati de prosti de niste oameni care nu stiu sa scrie corect, care fac cacofonii si dezacorduri. O rusine cu atat mai mare pentru necunoasterea limbii romane de dumnealor, cu cat acestia reprezinta entitati in denumirea carora se afla cuvinte cu greutate ale identitatii Nationale si anume: "Comisia Nationala de Offroad" si "Federatia Romana de Automobilism Sportiv". Rusine Minciunile si modul in care se spala pe mainile murdare de incompetentă si de lasitate domnul Presedinte, sunt viitorul acestui sport, tineti minte. Domnisoara Nossa, vreau sa va intreb urmatoarele: de ce (unele) fostele si (unele) actualele iubite ale unor sportivi se fac Arbitri pe la Offroad? Vreti sa faceti acest sport un menaj familial, o afacere de familie? Sau vreti sa faceti doar un mic trafic de influenta in forma continuata? Asa nevinovat. Care va este scopul, ca mijloacele le remarcam cu totii. Cum comentati "coincidenta" (ha ha ha) prin care domnul Gafita fiind penalizat pentru centura, a deschis calea catre podium taman ibovnicului uneia ditre Arbitre? Cum va situati din punct de vedere etic tocmai in functia de Arbitru FRAS afladu-va oarecum in conflict de interese? Dumneavoastra oarecum, "esperta" in casti e foarte in conflict de interese, morale si de toata rusinea față de oamenii astia care sunt implicati in fenomen si care vor sa fie toti la fel in fata Arbitrilor si a Oficialilor? Ceea ce scrieti in postarea dumneavostra este halucinant, rascolitor si dureros pentru pasionatii acestui sport, va bateti joc intentionat, pe de o parte, iar din cauza incompetentei, va bateti joc involuntar. Nici nu stiu ce e mai grav. Rusine. Dati-va demisia de onoare, daca aveti onoare, daca nu aveti onoare ramaneti acolo si violati sportul asta cu toata forta cu care sunteti capabili sa mintiti si sa fiti imorali pentru a va pastra posturile calduțe, chiar cu prețul de a va compromite si mai mult, asta daca este posibil, sa va compromiteti si mai mult si sa va bateti joc de sportivi si mai mult. Sa vedem cat va mai tolereaza practicantii acestui sport in functiile pe care le detineti abuziv din punct de vedre moral, un Presedinte mincinos si incapabil si Arbitre de alcov, promiscuitate totala. Sunteti un dezastru pentru etica acestui sport. Duhniţi a imoralitate purā. Drumul spre iad, domnisoara, in cazurile dumneavostra grave, si suferinde de orizontalitate morala, nicidecum de verticalitate, deci drumul domnisoara, este pavat cu incompetenţā, asta ca sa stiti unde va situati in economia Campionatului National de Offroad. Puteti sa explicati cum o casca ce nu trebuie sa fie omologata este supusa totusi unei pretentii de conformitate cu o regula ce nu este sustinuta de nici o reglementare internationala? Cu toate ca functionati sub regulile unei entitati internationale? Editat Aprilie 21, 2016 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 22, 2016 Partajează Postat Aprilie 22, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Felicitari @Corina!!! :n1 Raman fan-ul tau! @Radu, in cazul alegerilor anticipate...sa zicem asa...vei candida? :tk L.E. Asteptam si alte opinii din partea organizatorilor si arbitrilor privind clasa Standard. Acolo sunt niste chestiuni cam incalcite!:-x 1 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Aprilie 22, 2016 Partajează Postat Aprilie 22, 2016 (editat) Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Felicitari @Corina!!! :n1 Raman fan-ul tau! @Radu, in cazul alegerilor anticipate...sa zicem asa...vei candida? :tk L.E. Asteptam si alte opinii din partea organizatorilor si arbitrilor privind clasa Standard. Acolo sunt niste chestiuni cam incalcite!:-x Are Crinu alți baieți in vedere, oamenii lui adica. Nu te poți masura in mod democratic cu influentele țesute in CNOR. Editat Aprilie 22, 2016 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 (editat) Re: Etapa Sighisoara .... ... prima mea experienta ca arbitru ... ... Apoi, insistentele lui Tzuparu pentru anularea penalizarilor pentru casti, penalizari date conform regulamentului validat de comisie. ... ... a fost prima data cand s-a aplicat regulamentul ... ... Tot la capitolul penalizari aplicate corect si conform regulamentului este inclusa penalizarea de centura a echipajului de la extrem (Tibi) si a echipajului de la standard (Mitza). Nu incape indoiala domnilor, copilotii au gresit, desi nu toti doresc sa recunoasca, se intampla sa faci gestul de a indeparta bretelele centurii si a desface catarama inainte de a ajunge la finish (care era evident) si sa nici nu iti dai seama... De mult ma abtin sa scriu aici, dar deja... Am scos mai sus cateva portiuni la care as dori lamuriri (daca se poate, sau daca ai voie): - Imi poti spune, te rog, cum iti permiti sa zici ca pana acum regulamentul nu a fost aplicat niciodata, in conditiile in care spui ca este prima ta experienta ca arbitru? Pana acum inteleg ca nu stiai nici regulamentul nici cum se aplica, dar acum brusc iti dai cu parerea despre ce s-a intamplat pana acum ? - Imi poti spune in ce calitate era Tuparu acolo, de va dea ordine sau va spunea ce sa faceti ? Cum va puteti numi arbitrii daca plecati urechea la sefu, si mai mult... faceti ca el ? Deciziile de arbitraj, pe vremea mea, erau luate de arbitrii impreuna cu comisia sportiva, presedintele CNOR putea sa se uite dar sub nici o forma nu avea un cuvant de spus, de aia concurentii pot face contestatie la CNOR, dupa incheierea competitiei. - Imi poti arata te rog unde in regulament este penalizarea de 100 puncte pentru nepurtarea castii omologate ? In regulament eu gasesc doar penalizare de nepurtarea castii (Anexa D, 3, f). De asemenea ar fi frumos din partea voastra sa ne spuneti si noua cine v-a "omologat" pe voi sa stiti sa faceti diferenta intre o casca omologata, una neomologata sau una cu omologarea expirata (asta daca stiai ca exista asa ceva :wink: ), eventual sa ne luminati si pe noi cum se face asta, nu de alta dar poate sunt si altii care se intreaba cum se face diferenta. - Avand in vedere ca in cadrul Anexei D, la capitolul 9 (Penalizari in Superspeciala (trial)), nu este specificata nici o penalizare pentru nepurtarea centurii de siguranta, ci ea vine de la capitolul 3 (Penalizari generale de traseu) putem presupune in urma aplicarii regulamentului ca si trialul face parte din traseu, prin urmare imi poti spune te rog cum a fost aplicat corect regulamentul in conditiile in care la capitolul 6 se specifica clar: Pentru fiecare echipaj, traseul este considerat finalizat (parcurs) doar daca echipajul il parcurge integral si trece linia de sosire prin mijloace tehnice proprii. Pentru echipajele care parcurg portiuni de traseu, respectiv trec linia de sosire cu autovehiculul tractat sau impins se va considera traseu neparcurs si se vor aplica penalitatile aferente ( conf.Anexa D). iar pentru oprirea cronometrului trebuia apasat un buton de catre copilot, acesta fiind in afara masinii ? (Deci practic linia de finish fiind data de faimosul buton :wink: eu inteleg ca acesta ar fi trebuit apasat cu roata masinii, lucru pe care nu prea l-am vazut in poze) Cateva lamuriri ar fi de folos, sunt ferm convins ca mai sunt si altii care au aceste intrebari... si mai ales cum se (si eventual cine) decide care casca este ok si care nu :wink: pentru a nu mai avea surprize. Vorba lu Fiko, la vremea aia in gluma, dar care aparent acum trebuie sa o aplicam serios: "Cat si cui tre sa dam niste euro sa nu avem penalizari ?" Editat Aprilie 25, 2016 de iwa GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! intreb si eu nu de alta da nu vreau sa am surprise :) casca asta e ok pt standard sau imprumut una de la Ovidiu? cu omologare expirata:):):) http://www.kronaumoto.ro/index.php/produse/casti_police.html nu de alta da saraca are niste urme de folosinta de pe la TAT 2011 :):):) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 (editat) Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! intreb si eu nu de alta da nu vreau sa am surprise :) casca asta e ok pt standard sau imprumut una de la Ovidiu? cu omologare expirata:):):) http://www.kronaumoto.ro/index.php/produse/casti_police.html nu de alta da saraca are niste urme de folosinta de pe la TAT 2011 :):):) Care din ele, ca sunt 6 modele? :) Vezi ca merge si aia de la GTC de 90euro. :old L.E. Pe vremea TAT-ului in 2011 era alt presedinte, alta comisie si chiar alti arbitrii...deci nu risca sa mergi cu casca moto la Slanic Moldova! :ha: Editat Aprilie 25, 2016 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! intreb si eu nu de alta da nu vreau sa am surprise :) casca asta e ok pt standard sau imprumut una de la Ovidiu? cu omologare expirata:):):) http://www.kronaumoto.ro/index.php/produse/casti_police.html nu de alta da saraca are niste urme de folosinta de pe la TAT 2011 :):):) in afara de braincap cam toate sunt ok dar vorba lui nessum si sparco club de la gtc e ok, si totusi e sparco. Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! domnii :):):) eu inteleg da de la 30 de euro la 90 e cale lunga :) pe langa casca imi mai cumpar si centura de 60 euro si cu cat dau pe casca am si centura:):):) da parca la regulament zice ca e ok casca auto moto iar asta e mai moto asa da acopera si urechea si cel putin la o prima impresie se incadreaza in cerinte:) acum ca as vrea si eu un OMP cu system Hans sau alte cele...eeee e acri strugurii :):):) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Karol - tu ai deja casca de 30 euro, mai dai si tu 30 la arbitre (eventual euro) si e buna si casca ta :wink: GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 (editat) Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! acum ca as vrea si eu un OMP cu system Hans sau alte cele...eeee e acri strugurii :):):) Karol, daca iti doresti asa mult aceasta casca OMP pot indulci strugurii special pt. tine, ca esti prietenul nostru si tinem la tine! :2dr Editat Aprilie 25, 2016 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! in afara de braincap cam toate sunt ok dar vorba lui nessum si sparco club de la gtc e ok, si totusi e sparco. Nu cred ca nicio casca de 90€ e mai buna decat Nolan a mea! Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 (editat) Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Si uite asa discutia a degenerat in cine are casca...mai tare! :ha: Organizatorii de la Sighisoara nu se obosesc sa ne spuna ce a fost aiureala aia la Standard?:f1 Editat Aprilie 25, 2016 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Si uite asa discutia a degenerat in cine are casca...mai tare! :ha: Organizatorii de la Sighisoara nu se obosesc sa ne spune ce a fost aiureala aia la Standard?:f1 Vreau doar sa zic ca sparco nu e niciun brand de casti, e un brand care a facut si casti Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 (editat) Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Vreau doar sa zic ca sparco nu e niciun brand de casti, e un brand care a facut si casti Pe romaneste, vrei sa ne spui ca Sparco acopera o gama mai larga de produse (cagule, manusi, combinezoane, ghete, etc) destinata motosportului? :br L.E. Sunt curios cand o sa ne spuna ceva si organizatorii de la Cupa Sighisoara, cei care s-au ocupat de clasa STANDARD? Editat Aprilie 25, 2016 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Pe romaneste vrei sa ne spui ca Sparco acopera o gama mai larga de produse (cagule, manusi, combinezoane, ghete) destinata motosportului? :br L.E. Sunt curios cand o sa ne spuna ceva si organizatorii de la Cupa Sighisoara, cei care s-au ocupat de clasa STANDARD? Salut, am fost la Sighișoara am văzut ce s-a întâmplat nu vreau sa comentez ( se interpretează). Cunosc clubul din Sighișoara de când s-a înființat sunt oameni care pun suflet in tot ce fac puteți sa vedeți istoricul cupelor pe parcursul anilor. Nu organizatori trebuie luați la rost ci acei nepricepuți care iau pus sa facă o etapa fără sa le acorde sprijinul necesar, dar ce vorbesc si eu pentru a acorda ajutor trebuie sa te pricepi si tu. Cu aceasta incompetenta au fost înlăturați organizatori de top si înlocuiți cu alți noi mai manevrabili si fără curajul de-a se opune aberațiilor venite de "sus". Acești organizatori au suflet mare dar fără ajutor nu pot tine in frâu desfășurarea unei etape. Nu Săriți la gâtul organizatorilor de vina sunt cei care i-au împins in aceste mizeri si acum nu au coloana vertebrală sa iasă in fata sa recunosca. Unde este Crinu mai-marele OFF ROAD -ului din Romania ? Vineri l-am văzut pe acolo dar când a observat ca ceva nu este bine a dispărut si a lăsat pe alți sa culeagă "laurii" daca era bine rămânea sa scoată si el pieptul. Scuze ca am intervenit dar nu pot sa stau si sa privesc cum niște parveniți distrug tot ce s-a construit timp de 20 de ani. Lovind in organizatori se distruge noțiunea de campionat, fiecare va prefera sa organizeze sau sa participe la prietenești. O seara buna Liviu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 (editat) Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Cand am ajuns joi seara la inscriere si nu l-am vazut deloc pe @Loti, mi-am dat seama ca ceva nu va merge bine, chiar ii spuneam copilotului ca NU e in regula! :old Apoi ne-am luat cu altele si am uitat de el. In schimb l-am vazut plimbandu-se :ft vineri inainte de start prin parcul tehnic, relaxat si fara geaca de club! Apoi a urmat dezastrul!!!:uameni Din 27 de masini aliniate la START la categoria STANDARD doar 4 au terminat!!! L.E. Nu contest ca cei de la Sighisoara sunt baieti de gasca dar noi nu venisem la nunta, ci la o Etapa Nationala, pentru care am platit taxe (licente, asigurari, taxa sportiva, masa - cu celebrele sarmale)! :hl Editat Aprilie 25, 2016 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 Re: Etapa Sighisoara .... O FURACIUNE GENERALA !!! Scandalul Arbitrilor si al arbitrajului ar trebui sa dizolve din oficiu si imediat CNOR si Comisia de Arbitri. Interferenta Presedintelui in treburile Comisiei de Arbitri este un gest denaturat si extrem de grav. Vina proprie a Presedintelui, datorata neimplicarii CNOR in organizarea Etapei Sighisoara, a fost "redistribuita", cu lipsa de jena si de coloana vertebrala, tot de domnul Presedinte, urmatorilor: Organizatorilor, Sportivilor si prin ignorarea prerogativei Comisiei de Arbitri, chiar si acestora din urma. Astfel de situatie nu poate fi intalnita intr-o societate normala, domnilor, astfel de actiuni fara nici o opreliste in a distruge moral, nu-si au locul intr-un Campionat National. Minciuna, traficul de influenta, impostura, incompetenta, coruptia, clientelismul, nepotismul, lasitatea, abuzul in serviciu, sunt titlurile capitolelor ce constituie si definesc CNOR si Comisia de Arbitri. Astfel functioneaza, astfel ne conduc, astfel primim, astfel suntem. Se pare ca lasitatea se scurge sinistru de sus in jos in comportamentul Presedintelui din comportamentul Vicepresedintelui. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate