Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

LUANA OFFROAD FEST 14-16 noiembrie (poze, impresii pg. 15)

semaca

Postări Recomandate

Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie

Fratilor - vad ca treaba degenereaza si risca sa compromita ideea si spiritul Luana Fest. Nu am chef sa vin sa ma destind intr-o atmosfera pretensionata. Am suficient stres in Bucuresti - luana e o supapa si nu-mi doresc un foc mocnit acolo. Daca simt ca va fi asa cum am scris anterior - EU NU MAI VIN!!!

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 311
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Daca simt ca va fi asa cum am scris anterior - EU NU MAI VIN!!!

dar chiar simti ca va fi asa? Pana una alta doar niros s-a tensionat. Da' se detensioneaza el in 2 saptamani.

relax man! :grin: :h5

Link spre comentariu

Sorry, vere, dar nu ai inteles...nu la sotia ta (pe care o apreciez in mod deosebit!) faceam aluzie in randurile de mai sus. Bineinteles ca am inteles ca de roti e vorba dar m-a amuzat cum ai pus cuvintele in propozitie...asta-i tot!

@Vitalie, ne vom relaxa cu siguranta! promit sa nu ma mai tensionez cu varu' niros!

@niros: am modificat postul. Amu e bine?

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

prea mult........

prea multa incrancenare......prea mult stres...prea multa mandrie si prea multa dorinta de a fi deasupra.....prea mult orgoliu si prea multa lipsa de toleranta......prea multa ambitie.....prea mult din amarul inghitit vrem sa-l varsam pe altii.....prea mult ne dorim uneori sa "nu cadem de prosti" si de prea multe ori tocmai asta facem in zbaterea noastra stupida si fara rost de a fi "castigatorii unei dispute"......uitand ca de fapt am putea sa ne simtim atat de bine doar daca ne-am lasa un pic pe spatarul scaunului din fata calculatorului nostru…….si am zambi un pic mai relaxati

Link spre comentariu

Fratilor m-am hotarit. cind pentru prima oara de cind o am eu a iesit geometria foarte bine .........vinnnnnnnnnnnnnn si eu .............cu tot cu nevasta, de vineri.

Asa ca Encarta pregateste slaninuta, sarmalele si palinca ca de data asta nu va iert.

Din ciclul Pitagora ...iarta-ne....:

Vere Niros , daca pentru prima data ti-a iesit asa de bine, de cand o ai tu, si... sa-i zicem cum vrei tu.... geometria, (pervers micutz!!!), de ce sa mai vii...si cu nevasta.... :ha:; zic sa mai exersezi... cu perpendiculara si tangenta la .....offroad :ha: :ha: :ha:....si deviza: la sarmale inainte ....la offroad inapoi... :P

Acuma, pe bune, vere, chiar vrei sa vii? esti sigur?

si acum lista actualizata:

VINERI

1. semaca, glaze, comisaru' moldovan

2. ionut73 & family

3. vitalies & co (cu bunavointa masinii... daca e gata)

4.encarta & emanuel (the trancanicies...)

5. bogdan & daniela 16x16

6. red scorpion & luci

7. niku iorga

8. isuzu rider

9. miron sorin

10.niros cu geometria facuta & sotia

11. ucenica

SAMBATA

1. Pokemon (sa nu uiti sa vorbrsti cu baietii ddin buzau!!!)

2. nanuk

DUMINICA

1. andy68, in Herastrau

Deoarece s-a anuntat o sedinta de max urgenta la birou :sr . Nr 8 vine sambata :hi daaaar VINEEEE! :h5 Abia astept sa va cunosc pe toti :h5 si sa va vad ce va poate pielea :ha: si gatul :x . Va reamintesc ca in Tara Luanei nu e apa de baut :ha: ci doar de spalat :grin:

Hell is my Paradise
Link spre comentariu

prea mult........

prea multa incrancenare......prea mult stres...prea multa mandrie si prea multa dorinta de a fi deasupra.....prea mult orgoliu si prea multa lipsa de toleranta......prea multa ambitie.....prea mult din amarul inghitit vrem sa-l varsam pe altii.....prea mult ne dorim uneori sa "nu cadem de prosti" si de prea multe ori tocmai asta facem in zbaterea noastra stupida si fara rost de a fi "castigatorii unei dispute"......uitand ca de fapt am putea sa ne simtim atat de bine doar daca ne-am lasa un pic pe spatarul scaunului din fata calculatorului nostru…….si am zambi un pic mai relaxati

jos palaria!!!!

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

O sa vin atunci cu siguranta, mai ales ca zona e superba iar participantii deosebiti. Sincer nu m-am dumirit prea bine (doar am spicuit cele 7 pagini) si v-as ramane recunoscator daca ati spune exact unde ne intalnim( eu sunt din Bucuresti). Mai vine cineva de aici?

Link spre comentariu

BKR.......te asteptam cu drag.......doar o rugaminte am la tine

Intra in "profil"ul tau si completeaza te rog "locatia"

Cat despre locul de intalnire....ora si alte detalii......n-ai grija......vor fi anuntate aici pe masura ce le hotaram

:h5

Link spre comentariu

am inteles. si cred ca ma sucesc putin. aduc si niste vin de buturuga. anul asta e asa de bun ca imi vine sa-i spun dumneavoastra. si poate ii dam si un premiu. :banana

Link spre comentariu

In atentia doritorilor: traseul va fi probabil destul de greut; cauciucurile MT sunt chiar o "temelie", troliul, "boierie" ....Desigur ca se pot face plimbari lejere pe forestiere, ceea ce o sa facem si noi pina la un anumit punct...

De asemenea, locurile la pensiune sunt limitate. Rezervarile le facem cand avem tabloul complet.

si acum lista actualizata:

VINERI

1. semaca, glaze, comisaru' moldovan

2. ionut73 & family

3. vitalies & co (cu bunavointa masinii... daca e gata)

4.encarta & emanuel (the trancanicies...)

5. bogdan & daniela 16x16

6. red scorpion & luci

7. niku iorga

8. miron sorin

9.niros cu geometria facuta & sotia

10. ucenica

11.BKR

12. kermit+valizuk

13. suzuker

SAMBATA

1. Pokemon (sa nu uiti sa vorbrsti cu baietii ddin buzau!!!)

2. nanuk

3. isuzu rider

4.suzuker (uber ales)

DUMINICA

1. andy68, in Cismigiu

Membru Club T44

Link spre comentariu

pot spune si eu acum cu siguranta ca vin. montat disc de ambreiaj nou si rulmenti ... masina e apta de drum.

probabil ajungem undeva dupa pranz... vineri

Kermit+Vali/ZUK in cautare de noi aventuri :)

p.s. trebuie sa sun eu sa fac rezervarea la pensiune?

P.P.S. nenea semaca ZUK e numele micutei bestii rosii (masina) asta inseamna Kermit+Vali si ZUK

TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4

SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4

Link spre comentariu

Nu sunt proaspat insurat, desi imi surade din ce in ce mai mult ideea sa am doua cu acte, la masina nu am mai facut nimic, nici macar nu am spalat-o si nici nu vreau s-o vand, asa ca e la fel de proasta cum o stiti ( cu geometria sta bine nu stiu cum sta cu aritmetica da o sa intreb un doctor :ha: ), Jacku ( ala din sticla ) il mai beau si sting cu sprit, mi-e dor de voi si in special de Andy, pe ale Luanei comori inca le visez, doar ca.....

Am fost la vrajitoare si am dat in bobi, banuti la greu am dat sa vad ce in ghioc se arata, la astrolog am intrebat si cu binoclu m-am uitat in stele nopti de-arandu si toate zic: ca in acel weekend e o perioada de maxima inspiratie in care vreau sa-mi termin noul volum de poezie abstracto - renascentist, in care am sa parabolez subtilizat despre castraveciori murati si alte dale gurii ( trompieti, clarinieti.... ) intitulat cu mare grije: ' M-am nascut trist si obosit '.

Intrucat asa se intrevede, dragilor din viata mea, va urlu: Luanizatie Festibila cat mai placuta !

Pupici ! :)

Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ?
Link spre comentariu

@knut:

Este-a inimii durere ,

ca nu vii... sa intelegem.

Nu-i intreaga acea placere,

far' de tine, nu mai mergem...

rapsod mic, poate-ti aranjezi degrab' catrenele si totusi ne insotesti!

Membru Club T44

Link spre comentariu

Traditionalii suzuker, knut, orlando si cristi ce faceti frate? Nu va inscrieti ferm?

Orlando cred ca e pe cale sa nasca (adica sotia :grin: ) iar Cristi vine. :)

Link spre comentariu

@knut:

Este-a inimii durere ,

ca nu vii... sa intelegem.

Nu-i intreaga acea placere,

far' de tine, nu mai mergem...

Daca-ntreaga este slova

doar in rime cand e spusa

iaca vin si eu cu ruga

ca sa nu te tragi pe tusa.

Noua lege cum se pare

este astazi poezia

poate este "foarte tare"

ca e sec cand spui "vand kia"

Barem de o zici in versuri

in ritm iambic sau aiurea

tot macar s-or gasi unii

ce sa-ti creada "revenirea"

Scuzati........tocmai ce ma vizitase muza :x

Link spre comentariu

Bogdane esti fenomenal :ha: :ha: :ha: Ce-ti e si muzele astea care dau navala peste om cind iti e lumea mai draga :grin:

In alta ordine de idei Dragilor s-ar putea sa avem si o calauza. Am vb cu Dan G-klasse si mi-a zis ca e interesat. :h5 .

Hell is my Paradise
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare