Vizitator encarta Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie Pai de-aia ne iubesti......nu te-ai prins? :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator encarta Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie da.da' voi nu trebuie sa stiti asta.vezi,daca deschid gura ce iese? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie vin si eu cu nevasta si copilul. Nu ne bagam la tura pentru ca nu avem nici masina si nici eu nici piticu nu mergem inca in picioare. Ne dam pe forestiere prin zona si stam pe langa casa. Noi o sa plecam vineri pe la pranz. Rog un capitan sa-mi dea si mie indicatii despre cum se ajunge la pensiune si un telefon de acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie @ionut73: Desi nu sunt nici un fel de "capitan" sau "cape-tenie", ma gandesc ca mai bine suni matale pe Niku iorga sau pe semaca. ei iti pot spune mai multe. Vezi ca la pagina 10 din celalalt topic cu Bozioru, Andy68 da niste detalii cu nr, de fix de la pensiune. Dar eu cred ca e mai bine sa suni pe unul din cei trei sau sa le dai PM. Succes. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie Deja suntem la pagina 6 din topic.... si mai sunt 2 saptamani pana la presupusa plecare. Zici ca se organizeaza o expeditie in africa, atata va agitati...... Numere telefon pensiune: 0238 - 523041 sau 0238 - 523153. Mobilul nu functioneaza in zona Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie Deja suntem la pagina 6 din topic.... si mai sunt 2 saptamani pana la presupusa plecare. Zici ca se organizeaza o expeditie in africa, atata va agitati...... Numere telefon pensiune: 0238 - 523041 sau 0238 - 523153. Mobilul nu functioneaza in zona Ce Africa frate Pokemon......debarcarea in Normandia nu alta :ha: armada 4x4 cucereste Tzara Luanei :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie Pentru @emanuel si @encarta si altii Observ ca va place mult sa discutati despre orice. Am rugamintea de a nu mai dilua asa de mult acest topic cu discutii care au sau nu au legatura cu subiectul lui. Aveti posibilitatea de a va organiza intalnirea voastra pe acest forum dar incercati sa nu abuzati de spatiul acestui forum. Treburile care nu tin de acest topic, disctiile diverse despre gogonele sau alte chestii , puteti sa le aveti cand va intalniti in noiembrie sau in alte situatii. Exista chiar si reglementari in cadrul Regulamentului forumului care se pot aplica aici: ==> Scrieti mesaje a caror subiect sa fie legat doar de subiectul discutat in acea categorie, nu despre alte categorii sau subiecte diverse. ==> Nu dati raspunsuri doar pentru a scrie ceva! Daca nu stiti sau nu aveti ce spune, lasati pe altii sa raspunda. Multumesc Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ucenica Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie Ne dam pe forestiere prin zona si stam pe langa casa. ......... Rog un capitan sa-mi dea si mie indicatii despre cum se ajunge la pensiune si un telefon de acolo. 1.Idem, drumuri forestiere... :app 2.Fiecare suna personal la pensiune si rezerva? Sau...? ARO 11.4, motor 1.9D Logan 1.5 dCI one happy family lots of dreams and hopes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 30, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie Copii, v-am spus sa vorbim numai de organizare, desi, daca stau bine sa ma gandesc, si alimentatia participantilor (par egzamplu: slaninuta, sarmale, gogonele) tine tot de logistica si organizare. Si pregatirile, febrile sau nu, discutiile preliminare, mistourile, despre o iesire la offroad, au farmecul lor si pot fi definitorii pentru un grup de indivizi. Desigur ca nu pot fi asa...ca trancanici...., dar asta nu inseamna ca sa-i astup gurita (nu ca as putea... :ha: :ha: :ha: ) Si totusi, @bogdan "Nu mai fiti mai asha rai........un trancanici tacut m-ar plictisi fioros de tare.......mai bine ma enerveaza cu trancaneala" .....corect! DECI, dragi tovarasi, nas' Floreo, si voi fa.... Eu am sa plec vineri la pranz caci vreau sa inspectez zona de trial. Cine vrea sa vina de vineri sa spuna. Cine vrea sambata de dimineata cu Pokemon sa se arate interesat. Sa definitivam listele si sa putem rezerva camere. VINERI 1. semaca, glaze, comisaru' moldovan 2. ionut73 & family :h5 3. vitalies & co (cu bunavointa masinii... daca e gata) SAMBATA 1. Pokemon 2. nanuk DUMINICA 1. andy68, in piata, la obor.... :ha: :ha: :ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator encarta Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie trancanici si emanuel vin de vineri dupa-amiaza sigur. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie Tin sa va anunt ca eu un obicei foarte prost cand plec undeva, si anume nu ma opresc pana la punctul final al calatoriei. Asa ca, cei care vor sa vina cu mine sambata trebuie sa se alimenteze din timp, sa isi ia mancare si bautura si sa isi satisfaca nevoile fiziologice de acasa :grin: Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie frate Pokemoane as veni si eu cu domnia ta sambata.comunica te rog ora si locul, noi ne cam intelegem la drum.cred k si preacuviosul suzuker va opta pt compania noastra incomoda.retur sambata seara? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie cred ca retur duminica.... Cat despre ora, 7 pare OK :) Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie Daca am cu ce prezent vineri :h5 Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie parca tot de vineri ash veni si eu......nu stiu insa daca poate dani sa "dea gol" vineri toata ziua. adica.....nu m-am lamurit.....e vb de 7 dimineata sau de 7 seara (plecarea de vineri) aaaaa......si inca o chestie de amanunt........care ma luati frate si pe mine?.....hai ca promit sa nu mai abuzez mult de masinile voastre..... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie Fratilor m-am hotarit. Acum cind in sfirsit am reusit sa-mi indrept roata din fata , dreapta , dupa ce am schibat basculele si cind pentru prima oara de cind o am eu a iesit geometria foarte bine .........vinnnnnnnnnnnnnn si eu .............cu tot cu nevasta, de vineri. Asa ca Encarta pregateste slaninuta, sarmalele si palinca ca de data asta nu va iert. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie parca tot de vineri ash veni si eu......nu stiu insa daca poate dani sa "dea gol" vineri toata ziua. adica.....nu m-am lamurit.....e vb de 7 dimineata sau de 7 seara (plecarea de vineri) aaaaa......si inca o chestie de amanunt........care ma luati frate si pe mine?.....hai ca promit sa nu mai abuzez mult de masinile voastre..... :grin: pai nu vorbiram?? :h5 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie cred ca si eu i'm in de vineri............. poti veni cu mine ca de obicei Bogdane :banana "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie Fratilor m-am hotarit ............ vinnnnnnnnnnnnnn si eu ............. cu tot cu nevasta, de vineri. Asa ca Encarta pregateste slaninuta, sarmalele si palinca ca de data asta nu va iert. Domnilor, cum sa va spun mai delicat ? ... ati decalotat-o de-a dreptu' :ha: :ha: :ha: ... cand intra varu' niros pe usa bucatariei, frigiderul se ingrozeste, incepe sa tremure spasmodic si apoi intra in colaps :ha: :ha: :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 31, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie Fratilor m-am hotarit. cind pentru prima oara de cind o am eu a iesit geometria foarte bine .........vinnnnnnnnnnnnnn si eu .............cu tot cu nevasta, de vineri. Asa ca Encarta pregateste slaninuta, sarmalele si palinca ca de data asta nu va iert. Din ciclul Pitagora ...iarta-ne....: Vere Niros , daca pentru prima data ti-a iesit asa de bine, de cand o ai tu, si... sa-i zicem cum vrei tu.... geometria, (pervers micutz!!!), de ce sa mai vii...si cu nevasta.... :ha:; zic sa mai exersezi... cu perpendiculara si tangenta la .....offroad :ha: :ha: :ha:....si deviza: la sarmale inainte ....la offroad inapoi... :P Acuma, pe bune, vere, chiar vrei sa vii? esti sigur? si acum lista actualizata: VINERI 1. semaca, glaze, comisaru' moldovan 2. ionut73 & family 3. vitalies & co (cu bunavointa masinii... daca e gata) 4.encarta & emanuel (the trancanicies...) 5. bogdan & daniela 16x16 6. red scorpion & luci 7. niku iorga 8. isuzu rider 9. miron sorin 10.niros cu geometria facuta & sotia 11. ucenica SAMBATA 1. Pokemon (sa nu uiti sa vorbrsti cu baietii ddin buzau!!!) 2. nanuk DUMINICA 1. andy68, in Herastrau _________________ Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie Nu descurajati omul.........vino Nirose.......la urma urmei.....doar Trancanici o sa aiba de doua ori mai multa treaba. Asadar......inmulteste sarmalele alea cu 2 ca dau turcii fraaaaateeeeeee Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie Mai baieti pot sa va las eu la greu..................doar ma stiti ! Semaca...........ca sa nu-ti zic altfel............daca am postat ca vin , pai vin . www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie intrucat amandoi au muuuuuulta pofta de vorba, ma gandesc ca Niros si cu Trancanici o sa se neutralizeze ca un acid cu o baza :grin: Parca ii vad pe amandoi abia deschizand gura o data la 5 minute ca niste ardeleni batrani din varful muntelui :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie Semaca, de ce vrei tu sa-ti faci viata grea ? Daca nu ai inteles, geometria rotilor se face la masina , asta ca sa sti, pentru tine, pentru ca sunt convins ca la IMS nu se face asa ceva. In alta ordine de idei daca nu ai vazut cu cine vin iti mai spun odata : cu sotia mea . Cred ca macar din punct de vedere etic ar trebui sa-ti revizuesti atitudinea. Eu daca ti-am permis citeva "atingeri" am facut-o ca sa fie o admosfera mai destinsa dar daca nu stii cind sa te opresti atunci ai o problema. DA ! Venim ! Cu respect www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate