emanuel Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie @semaca @bogdan 4x4 Dragilor, trebuie sa recunosc din toata inima ca aveti talent. Despre Semaca stiam ceva, dar in ignoranta-mi uriasa nu stiam ca tu, Bogdane le ai si cu poezia. Imi cer scuze pentru nestiinta, dar chiar aveti talent amandoi. :g :bravo :ypu :bravo :1 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roberto Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie @Semaca trece-ma si pe mine pe lista. O sa vin de Vineri seara. Sarmale n-am, slanina n-am, palinka n-am... :sr dar un whisky bun cred ca se gaseste. Samurai SJ413-87 KingQuad 700 -07 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie ...Noua lege cum se pare este astazi poezia poate este "foarte tare" ca e sec cand spui "vand kia" Barem de o zici in versuri in ritm iambic sau aiurea tot macar s-or gasi unii ce sa-ti creada "revenirea" :x De-oi veni, veti sti de'ndata Pe a culmilor genune, Pusca si cureaua lata Si-un picior in prag voi pune. Atunci toarca molcom KIA Si venind grabit pe data, Sa inceapa veselia, A Luanei sarbatoare, In scrasneli de planetare Si in urlet de motoare, Veti vedea si pe Badia. ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie :ha :id clar. semaca, la sfarsitul trialului, facem concurs de poezie . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie Motto : Drept la fruntarii sa fim paza, Securea Daca, lupul Getic, dusmanii toti, in foc sa arza, ca sa o zic asa, poetic. ---------------------------------------------------------------------------------------- Tara Luanei, mistere geto-dace, origini celeste ... sunteti doar niste copii nevinovati, dragii mei :ha: :ha: :ha: ... am drepturi de autor, depline ... si nu de ieri, de azi : ... Ne teme-o lume-ntreaga, ni s-au facut "Balade", Razboinici de temut, ai lu' Zamolxe fii. Vad capatani ciulite, pe forumuri vor cade, Trecut-au multe veacuri, anii-s fro' doua mii. Copiii-n mahalele ne striga-n versuri albe, Se imprastie uitarea, noi tot aici vom fi. De negurile vremii s'apropie codalbe, Trecut-au multe veacuri, anii-s fro' doua mii. Stam la Hotare aspri, Dusmanu' sa nu-ncapa, Ne nastem pentru asta si nu ne vom opri. Padurea ne e frate, neamurile-s munti si apa. Trecut-au multe veacuri, anii-s fro' doua mii. ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Epilog : ... Soare-i din nou pe strada noastra, din suflet alungat-am norii, rad iar copiii la fereastra si se intorc, pe rand, cocorii ... PS : Nea' Andy, vezi ca mi-am permis sa corectez oleaca pe textu' ala al tau ... nu te supara :hi ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie Incredibil - offroaderi poeti :ha: :ha: :ha: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie genial,genial, ce zace printre noi pe aici Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie eu stiu doar 2 pooezii dar sper sa ma mai perfectionez cu baietzii la Luana Trece lebedele-n zare eu ma uit ele dispare si intr-o balta alba patru ochi luceste ce sa fie oare? cred ca e doi peste Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie :1 :cl :uameni inteligenti :) -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ORLY 4X4 Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie seara buna ! citesc si nu-mi vine sa cred! :ypu voi va pregatiti de drumetie sau de festivalul CANTAREA ROMANIEI? domn"semaca sotia mea trebuie sa nasca asa ca nu risc sa o las acasa cu un copil vineri si duminica cand ma intorc sa o gasesc acasa cu doi(copii).dar va las pe maini bune intrucat "doctorul-stie-tot" (despre masini) copilotul meu cristi vine sigur vineri cu sotia din dotare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie Ce sa-i faci... romanul, s-a nascut poet ! Nu-s eu cel ce-o spus-o, Dar e evident !!! http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Noiembrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie :ha: :ha: :ha: Am pus-o de un cenaclu literar artistic....Care mai stii sa canti la vreun ostroment sau din gura....care pictezi sau sculptezi, te asteptam in tabara, la Luana :ha: :ha: :ha: si acum lista actualizata: VINERI 1. semaca, glaze, comisaru' moldovan 2. ionut73 & family 3. vitalies & co (cu bunavointa masinii... daca e gata) 4.encarta & emanuel (the trancanicies...) 5. bogdan & daniela 16x16 6. red scorpion & luci 7. niku iorga 8. miron sorin 9.niros cu geometria facuta & sotia 10. ucenica 11.BKR 12. kermit+valizuk 13. suzuker 14 roberto 15 Cristi& wife SAMBATA 1. Pokemon (sa nu uiti sa vorbrsti cu baietii ddin buzau!!!) 2. nanuk 3. isuzu rider 4.suzuker (uber ales) 5 naui +2G (numai in cursul zilei) 6.Trooper & trooperita 7 tuparu& hani-bani 8. Mugur &Ligia DUMINICA 1. andy68 doar pina la Cosereni....dupa muraturi si ceapa :ha: :ha: :ha: (pina nu te vedem cu noi in batatura NU te mai credem!!!) Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 5, 2008 Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie :ha: :ha: :ha: Am pus-o de un cenaclu literar artistic....Care mai stii sa canti la vreun ostroment sau din gura....care pictezi sau sculptezi, te asteptam in tabara, la Luana :ha: :ha: :ha: Ar mai fi fost un cantaret, dar s-a lasat de meserie... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Noiembrie 5, 2008 Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie @ semaca: auzi frate, m-am gandit mai bine si am descoperit ca s-ar putea sa stiu sa sculptez (in orice material) dar numai cu un "kalashnikov" sau ceva asemanator (care foloseste acelasi principiu, adica). :ha: :ha: :ha: P.S. Asta nu inseamna ca il si am. Am avut la un moment dat unul de imprumut, cu toata dotarea de rigoare si atunci am exersat sculptura. Dar e putin cam demultisor (iarna lui 89) :ypu :ha: :ha: :ha: 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Noiembrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie Azi am facut rezervarile la pensiune. O sa fac recensamantul sa vedem daca ne incadram numeric. Pretul este de 100RON pe noapte. Exista caldura, apa calda. Sala de mese este generoasa pretabila pentru danz. Exista o combina de muzici. Doritorii pot aduce propria muzica. In limita posibilitatilor putem sa ne dam intr-un spectacol de poezie, muzica si culoare..... Reamintim participantilor ca este vorba de o intalnire prieteneasca unde domina, asa cum s-a incetatenit la manifestari anterioare, free spiritu' si bunavoia! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Noiembrie 5, 2008 Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie Incercam sa venim si noi cu gasca de sambata !... :grin: :h5 :be :ca :Gr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ORLY 4X4 Postat Noiembrie 5, 2008 Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie S E M A C A :T :T :T am vazut lista si nu era trecut cristi! vine cum am zis ,vineri , cu sotia din dotare.daca nu vrei se doarma cu tine in pat(cristi),io zic sa-i rezervi si lui o camera :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ucenica Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie Nenea Semacaaaa... eu vin de sambata dimineata (o sa plec de la 5 cred ca Pokemon vad ca nu opreste si nu asteapta si eu cu Aro suntem la inceputul "relatiei" si o luam usurel... :grin: ). Deci o camera sigur... cu intrebarea daca putem dormi mai multi in camera decat nr de paturi? ARO 11.4, motor 1.9D Logan 1.5 dCI one happy family lots of dreams and hopes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Noiembrie 6, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie @ ucenica; imi place cum gandesti....grupir, grupir....atunci nu-mi mai iau camera.....ma bag la aia multi ai tai.... :ha: (da, ucenica, se poate, dar cu cati?....din ciclul sa intre primii cinci???? :ha: :ha: :ha: ) @ Orly4x4: Cristi e in carti, cum altfel! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie :ha: L-am sunat pe Semaca sa-i zic ca vin si eu Sambata si ..... stupoare ... mi-a spus ca nu este poimiine iesirea ci saptamina viitoare .... :roll: Poeziile m-au zapacit complet ..... Acum sambata iese cineva pe undeva ???? Salutari, Calinvas http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fritz Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie Salut Ma numesc Bogdan si vin doar sambata cu Naui. Poate cineva sa ne spuna locatia de unde se va pleca sambata si la ce ora? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie Semacule - mi-am gasit puntea spate si doctoru Cristi zice ca o pune pe galloper pana vineri asa ca raman in carti ...nu m-ai uitat cu cazarea :wink: . Din pacate la sami nu am apucat sa sa fac nimic. :sr Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Noiembrie 6, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie Calivas, dornic de actiune, voia sa se duca de maine....asta da spirit de offroad si competitie...sa fii cu o saptamana inaintea tuturor... :bravo Locurile la pensiune sunt aproape complete. Varianta ucenica (sardele in suc propriu) este o optiune. Comisaru' moldovan are un loc in camera; de vrea poa' sa-l shareze din vreme sau...la fata locului... :twisted: si acum lista actualizata: VINERI 1. semaca, glaze, comisaru' moldovan 2. ionut73 & family 3. vitalies & co (cu bunavointa masinii... daca e gata) 4.encarta & emanuel (the trancanicies...) 5. bogdan & daniela 16x16 6. red scorpion & luci 7. niku iorga 8. miron sorin 9.niros cu geometria facuta & sotia 11.BKR 12. kermit+valizuk 13. suzuker 14 roberto 15 Cristi& wife SAMBATA 1. Pokemon (sa nu uiti sa vorbrsti cu baietii ddin buzau!!!) 2. nanuk 3. isuzu rider 4.suzuker (uber ales) 5 naui +2G -bogdi (numai in cursul zilei) 6.Trooper & trooperita 7 tuparu& hani-bani 8. Mugur &Ligia 9. ucenica Mentiune:pentru cei ce vin sambata pokemon va preciza locul intalnirii si ora DUMINICA andy68: in targ, la Vitan, cu Kia :ha: :ha: :ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie Semaca daca nu-i cu suparare, Caravana, cind se pune in miscare, Cea de vineri, as vrea sa stiu, Ca sa ne pregatim de raliu. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie Semaca daca nu-i cu suparare, Caravana, cind se pune in miscare, Cea de vineri, as vrea sa stiu, Ca sa ne pregatim de raliu. fara poiezie .....viata ie pustiu Sezi bre cumintel pe funduletul ala mic alu matale ca o sa scrjelim p-acilisha cand ne hotaram sa ne mobilizam sa invartim o roata. Ce......ti-e teama ca fugim de tine? (iete ca s-a prins al dracu') :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate