Irod Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Re: Bara metalica - e legala ? di bambus inca nu, dar stiu un rollcage exterior si praguri din lemn ... stai sa caut pozele ... ghici a cui este :ha: [ATTACH=CONFIG]275963[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]275964[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]275965[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]275966[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]275967[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]275968[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]275969[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]275970[/ATTACH] :ha: foarte profi , la cat ma aduce o astfel de lucrare bre Worldscape si cam cat ar dura confectionarea ? PS . se poate folosi in caz de restriste de lemn ? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 (edited) Re: Bara metalica - e legala ? :ha: foarte profi , la cat ma aduce o astfel de lucrare bre Worldscape si cam cat ar dura confectionarea ? PS . se poate folosi in caz de restriste de lemn ? lucrarea a fost cu plata in natura cu vin de buturuga :ha: .... a durat timp de vreo 2-3 sticle :ha: lemnul intotdeauna este mai rezistent decat fierul si mai are si avantajul ca este elastic .... Edited February 17, 2017 by worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 (edited) Re: Bara metalica - e legala ? Asa zici tu , dealerul din Deutscland zice altceva despre Ironman. La ce te referi cand zici de Malaezia ? Fii mai explicit. Asa ca fapt divers eu am vazut Ironman in filmulete de pe youtube chiar din Australia. Asfir consider de asemenea ca este o companie serioasa. Sigur , respect opinia ta, tu esti si comerciant , dar este o opinie , eu am o alta opinie. Vreau sa lasam discutia moarta aci pentru ca nu face obiectul acestui topic. Uitandu-ma pe youtube dupa pletosul cu Patrolu :wink:. Numar de inmatriculare CSK bla bla bla . Am gasit o bara Ironman la ea acasa in Australia . Nu e primul film in care am vazut scule de la ei in Australia , da amu mi-am amintit de discutie . . Min 3: 12 - 3:39. Edited March 20, 2017 by Irod Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts