geotiganica Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Re: Calea Samuraiului salut! in ce stadiu mai este proiectul tau? Mitsubishi Pajero LWB wide fanders 3.5 v6 24valve 1999 / Mitsubishi Pajero lwb v80 / Porsche Chayenne Link to comment Share on other sites More sharing options...
crt82sil Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Re: Calea Samuraiului salut! sper sa nu deranjez, vreau sa-mi montez si eu troliu in interiorul masinii, am cateva intrebari in legatura cu acesta: - cum rezista cablul la frecarile cu teava si cu palniile? - de ce ai prins suportul de troliu? de lonjeroane sau de rollcage? l-ai sudat, sau l-ai prins in suruburi? - de ce nu folosesti acelasi troliu si pentru spate? eu vreu sa fac si spre spate acelasi sistem cu teava si palnii, sa pun teava de 40 de mm la interior, ca sa pot sa mut dintr-o parte in alta cablul cu tot cu bucla de care e prins carligul. merci! An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcmihai Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Re: Calea Samuraiului salut! sper sa nu deranjez, vreau sa-mi montez si eu troliu in interiorul masinii, am cateva intrebari in legatura cu acesta: - cum rezista cablul la frecarile cu teava si cu palniile? - de ce ai prins suportul de troliu? de lonjeroane sau de rollcage? l-ai sudat, sau l-ai prins in suruburi? - de ce nu folosesti acelasi troliu si pentru spate? eu vreu sa fac si spre spate acelasi sistem cu teava si palnii, sa pun teava de 40 de mm la interior, ca sa pot sa mut dintr-o parte in alta cablul cu tot cu bucla de care e prins carligul. merci! salut sper sa nu se supere Vitalies ca ma bag si eu dar ca sa-ti raspund punctual: -cablul rezista foarte bine conditia este sa folosesti plasma in loc de sufa clasica iar teava sa fie dreapta fara coturi, indoituri etc. si din aluminiu - suportul se face de sasiu nu cred ca are inportanta daca este sudat sau cu suruburi atat timp cat este facut ok - troliul cred ca se poate folosi pentru spate asa cum ai spus tu dar nu este practic mai ales in regim de concurs si mai trebuie sa ai in vedere ca atunci cand muti plasma spre spate aceasta va rula in partea superioara a tamburului spor la montat si sa ne arati si noua cum a iesit :wink: Mishu 0729 963 330 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitalies Posted March 5, 2012 Author Share Posted March 5, 2012 Re: Calea Samuraiului - cum rezista cablul la frecarile cu teava si cu palniile? cablu sintetic si teava dreapta - fara probleme pentru cablu - de ce ai prins suportul de troliu? de lonjeroane sau de rollcage? l-ai sudat, sau l-ai prins in suruburi? sudat de sasiu de ce nu folosesti acelasi troliu si pentru spate? eu vreu sa fac si spre spate acelasi sistem cu teava si palnii, sa pun teava de 40 de mm la interior, ca sa pot sa mut dintr-o parte in alta cablul cu tot cu bucla de care e prins carligul. pentru ca in dreptul tamburului in directia spate este rezervorul de benzina - trebuia fie coborat (inadmisibil) fie urcat ca sa treaca cablul pe sub el - am considerat ca nu merita sa-mi complic existenta cu rezervorul... fooooarte rar la open poti avea nevoie de troliu spate. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link to comment Share on other sites More sharing options...
crt82sil Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 Re: Calea Samuraiului merci ptr. raspunsuri. in cazul meu, plasma iese din discutie daca vreau sa o mut din fata in spate pentru ca, spre deosebire de cablul de otel, nu vad cum o s`o imping cu usurinta printr-o teava de 1.5 m. m-am gandit, in loc de palnii, sa folosesc niste role home made la capetele tevii. An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crt82sil Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 Re: Calea Samuraiului sper sa nu fiu off-topic:sr pentru cei ce au sufa sintetica, pot sa folosesca ca si palnie o piesa de la aragazele vechi. e din aluminiu cam subtire, dar daca se ramforseaza cumva...isi face treaba An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farfarello Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Re: Calea Samuraiului Vitalies, ce iti mai face Samurai-ul? Vreo veste? Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitalies Posted September 8, 2013 Author Share Posted September 8, 2013 Re: Calea Samuraiului Bogdane din pacate nimic - sta in fata casei si asteapta sa am timp de el. Ii mai dau o cheie din cand in cand si cam atat. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grasul1 Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 (edited) Re: Calea Samuraiului :br,foarte detailată modificarea "veveriței" ,:tk .astept acum si continuarea ( repararea veveriței ,sper cat mai repede).:bravo:bravo:bravo:bravo . Edited June 16, 2014 by Grasul1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
redrat400 Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Re: Calea Samuraiului Salutare. Foarte frumos proiectul, pacat ca stagneaza. Ceva poze la prinderea troliului te rog. Skoda Superb T4 syncro Logan Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristiblondu Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Re: Calea Samuraiului Nu stagneaza,se transforma,are mai nou motor de vw 1.9 tdi 150 hp,punte de toyota fata de mitsu spate,asteptam articulatia,se modifica rollgage-ul si multe altele.Am sa pun poze cu lucrarile Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
redrat400 Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Re: Calea Samuraiului :cn asteptam. Skoda Superb T4 syncro Logan Link to comment Share on other sites More sharing options...
savagex Posted October 15, 2015 Share Posted October 15, 2015 Re: Calea Samuraiului Și ce s-a întâmplat cu motorul de gti? Subaru justy 1,3 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sami 1300 Posted October 15, 2015 Share Posted October 15, 2015 Re: Calea Samuraiului Salut ce reductii o sa aiba in punti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
savagex Posted October 15, 2015 Share Posted October 15, 2015 Re: Calea Samuraiului Salut ce reductii o sa aiba in punti ? Cel mai probabil o sa fie 4,88. Subaru justy 1,3 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristiblondu Posted October 15, 2015 Share Posted October 15, 2015 Re: Calea Samuraiului Salut,motorul il vind complet cu calculator si inst. electrica. Raportul este 4.88 Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
raduvitalaru Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 Re: Calea Samuraiului Intre timp Cristi a inceput si Roll Cage-ul – este in stadiu de constructie nu este finalizat ( o sa mai fie 2 X-uri deasupra capului si in spate, iar partea de jos fa fi fixate transcaroserie de bratele pragurilor ce vor veni fixate pe sasiu) http://photofile.ru/photo/vitalies/95259212/xlarge/103594451.jpg http://photofile.ru/photo/vitalies/95259212/xlarge/103594453.jpg http://photofile.ru/photo/vitalies/95259212/xlarge/103594459.jpg Cam atat pana dupa sarbatori - continuarea va urma Salut. Ai cumva o achita la rolul cage? Zău măcar așa în mare locul de prindere? Mulțumesc mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
koch marius robert Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Re: Calea Samuraiului salutare , pe ce cutie pui motoru de 1.9 tdi? multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristiblondu Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Re: Calea Samuraiului Salut,pe cutie de Toyota 2.4 td Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
sami 1300 Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Re: Calea Samuraiului pe ce marime de cauciucuri te-ai axat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koch marius robert Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Re: Calea Samuraiului Salut,pe cutie de Toyota 2.4 td multumesc , asteptam poze.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristiblondu Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Re: Calea Samuraiului Rotile vor fi 35uri,inca nu m-am apucat de ea Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
raduvitalaru Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Re: Calea Samuraiului Intre timp Cristi a inceput si Roll Cage-ul – este in stadiu de constructie nu este finalizat ( o sa mai fie 2 X-uri deasupra capului si in spate, iar partea de jos fa fi fixate transcaroserie de bratele pragurilor ce vor veni fixate pe sasiu) http://photofile.ru/photo/vitalies/95259212/xlarge/103594451.jpg http://photofile.ru/photo/vitalies/95259212/xlarge/103594453.jpg http://photofile.ru/photo/vitalies/95259212/xlarge/103594459.jpg Cam atat pana dupa sarbatori - continuarea va urma Salut. Ai cumva o achita la rolul cage? Zău măcar așa în mare locul de prindere? Mulțumesc mult O achita de rollcage și pe mine m-ar ajuta enorm.., sau măcar locul de prindere, ala e f împ.,mulțumesc mult, radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristiblondu Posted October 23, 2015 Share Posted October 23, 2015 Re: Calea Samuraiului Rdu,nu am schita,dar prinderile se fac in podea la arcul din fata si in spatele scaunelor la arcul central. Legarura intre ele se face cu X deasupra capului Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
raduvitalaru Posted October 24, 2015 Share Posted October 24, 2015 Re: Calea Samuraiului Rdu,nu am schita,dar prinderile se fac in podea la arcul din fata si in spatele scaunelor la arcul central. Legarura intre ele se face cu X deasupra capului Multumesc și spor la treaba. Sa mai pui foto :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts