khumall Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Re: Calea Samuraiului iertata imi fie interventia dar e cu suparare daca intreb ce rol are acea piesa "traction bar"! foarte ingenioasa lucratura si felicitari pt munca depusa e chiar foarte misto,dar nu am auzit niciodata de aceasta denumire si de aceea intreb! va ,multumesc ! traim in romania si asta se si vede! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitalies Posted June 26, 2009 Author Share Posted June 26, 2009 Re: Calea Samuraiului vezi filmuletele astea si o sa intelegi usor - chiar se intampla, am patit la ultima luana Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Re: Calea Samuraiului Foarte utile filmuletele si invataturile :1 ....Nici eu nu stiam de acest fenomen.Totusi cred ca se produce numai la masinile care au punti rigide si arcuri foi.Nu am intilnit acest fenomen la cele cu suspensie independenta(sau poate ma insel eu). Prin urmare trebuie sa ma gindesc si eu la asa ceva pentru SAMUARAI...(inca nu am rupt nici un cardan) Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
khumall Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Re: Calea Samuraiului multumesc frumos pentru ca m-ati luminat!intradevar foarte folositoare daca nu chiar indispensabila jucaria aceea! traim in romania si asta se si vede! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Busu4x4 Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Re: Calea Samuraiului multumesc frumos pentru ca m-ati luminat!intradevar foarte folositoare daca nu chiar indispensabila jucaria aceea! Daca ai mashina standard nu iti trebe, dar daca o inalti si incepi sa-i schimbi rapoarte sau alte alea (motor, vezi la Niku Iorga) nu cred ca iti convine sa schimbi tot timpul cruci sau cardane. Cam asha se poate intampla : Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitalies Posted July 7, 2009 Author Share Posted July 7, 2009 Re: Calea Samuraiului In sfarsit am montat si arcurile din germania http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/95336128/xlarge/108118751.jpg http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/95336128/xlarge/108118756.jpg ultimele doua foi nu le-am vazut utilitatea si le-am scos adaugand in schimb o foaie de moskvich mai lunga decat prima foaie ca sa se sprijine urechile pe ea. http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/95336128/xlarge/108901836.jpg http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/95336128/xlarge/108901839.jpg si ca sa nu ma mai intorc ceva timp la arcuri - le-am asezat pe bucsi de poliuretan http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/95336128/xlarge/108901811.jpg http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/95336128/xlarge/108901821.jpg Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitalies Posted July 9, 2009 Author Share Posted July 9, 2009 Re: Calea Samuraiului Azi Cristi a finalizat sistemul de franare - toate conductele noi de cupru si frana de mana hidraulica. http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/95336128/xlarge/108971603.jpg http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/95336128/xlarge/108971608.jpg Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Re: Calea Samuraiului Bravo....imi place.... :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitalies Posted July 10, 2009 Author Share Posted July 10, 2009 Re: Calea Samuraiului Nu am rezistat si i-am pus o aprindere tranzistorizata de Dacia - se fixeaza direct pe bobina de inductie si dureaza 5 min. Este cutiuta rosie cu beculet care palpaie in functie de turatia motorului. http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/96100119/xlarge/108999723.jpg Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link to comment Share on other sites More sharing options...
sese Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Re: Calea Samuraiului Un proiect deosebit. Respect pentru munca depusa. Ps: conductele de la frana de mana vor ramane asa expuse sau construiesti o cutie de protectie ? un ochete aruncat in graba.... i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitalies Posted July 10, 2009 Author Share Posted July 10, 2009 Re: Calea Samuraiului M-am gandit sa bag o cotiera peste - si comod si protectie :h5 Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farfarello Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 Re: Calea Samuraiului F. buna idee cu frana de mana, e ceva profi, si mie mi-a tras cu ochiul. Imi poti spune niste costuri si de unde le-ai procurat piesele ? Multam. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitalies Posted July 11, 2009 Author Share Posted July 11, 2009 Re: Calea Samuraiului De pe e-bay la englezi uite pe al meu de unde l-am luat - dar au zeci de modele. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianZUZ Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Re: Calea Samuraiului F. buna idee cu frana de mana, e ceva profi, si mie mi-a tras cu ochiul. Imi poti spune niste costuri si de unde le-ai procurat piesele ? Multam. Scuze de off topic - Daca vrei o pompa identica Girling http://www.truechoice.com/prodinfo.asp?number=GIR%2070-100 o am eu noua la 150ron! Trebuie sa faci douar suportul ... treba foarte usoara. FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamuRadu Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Re: Calea Samuraiului Vin cu o intrebare referitoare la <Traction Bar>: de la ce grad de modificare incepe sa devina necesar? Din moment ce din fabrica nu are asa ceva, presupun ca mobilitatea axiala si radiala a puntii este necesara. Cit de mult sau in ce directie trebuie sa ai modificata suspensia, astfel incit sa fie nevoie de <Traction Bar>? ____________________________ Because life is stranger than fiction. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitalies Posted August 25, 2009 Author Share Posted August 25, 2009 Re: Calea Samuraiului Radu - la gradul la care o sa rupi la fiecare iesire cate o cruce o sa fie necesar acest device :h5 Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link to comment Share on other sites More sharing options...
dac Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Re: Calea Samuraiului As avea 2 intrebari: - ce cursa trebuie sa aiba traction bar-ul ? se pare ca e absolut necesar. Noua mea achizitie este inaltata, dar nu are asa ceva. cred ca va trebui sa-i confectionez unul. - trebuie sa fie un joc la flansa de la grup spate? eu am desfacut tot si la grupul din spate am strins putin piulita si gata jocul, care oricum era nesemnificativ. mentionez ca la grupul din fata, pe care inca nu l-am desfacut, nu am joc absolut deloc, iar rotirea se face foarte usor. Cit mai aproape de imposibil ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitalies Posted September 10, 2009 Author Share Posted September 10, 2009 Re: Calea Samuraiului Sal traction barul trebuie sa permita miscarea puntii iainte inapoi - nu stiu cat exact - oricum e de ordinul centimetrilor. sa nu impiedice flectarea puntii si sa blocheze miscarea puntii sus/jos in axul cardanului. Daca ai puntile peste arcuri (SPOA) atunci este foarte necesar - in cazul meu era mai putin necesar dar m-am plictisit de cruci rupte/. in mod normal la flansa de la grup nu trebuie sa fie joc - dar el nu se regleaza la ochi ci cu un dinamometru - e in manual o schema cum se face. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link to comment Share on other sites More sharing options...
dac Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Re: Calea Samuraiului multumesc! o sa fac o poza la arcuri si punti miine si o sa-ti cer din nou parerea. daca trebuie , atunci o sa incerc sa pregatesc unul. Cit mai aproape de imposibil ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farfarello Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Re: Calea Samuraiului Saptamana viitoare imi vine din America tracking bar-ul pentru suspensie Calmini 5 inch. Daca vrei o sa-ti pot lua niste cote. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link to comment Share on other sites More sharing options...
prislopan Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Re: Calea Samuraiului Saptamana viitoare imi vine din America tracking bar-ul pentru suspensie Calmini 5 inch. Daca vrei o sa-ti pot lua niste cote. Eu as fi interesat de cotele "originalului" sa-mi pot face niste calcule de rentabilitate, daca ar fi sa confectionez unul home-made. Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctoru Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Re: Calea Samuraiului te ajut eu cu niste poze :happy multumesc! o sa fac o poza la arcuri si punti miine si o sa-ti cer din nou parerea. daca trebuie , atunci o sa incerc sa pregatesc unul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitalies Posted September 11, 2009 Author Share Posted September 11, 2009 Re: Calea Samuraiului Ai clar SPOA - si cel putin teoretic ai neboe deTB. Cel mai bine ia un prieten pune-l sa plece mai brusc de pe loc iar tu te uiti de afara la punte si arcuri. Daca la plecare de pe loc puntea si cardanul fac unghi mare iar arcurile iau forma literei S culcate - cauta sa faci TB. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link to comment Share on other sites More sharing options...
dac Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Re: Calea Samuraiului Multumesc doctore pentru poze! Tre` sa ma apuc deconfectionat T.B. Cel mai bine fara riscuri Cit mai aproape de imposibil ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JokR Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 (edited) Re: Calea Samuraiului pune si tu cateva poze cu agregatu sa il vedem in intregime :less :ft Edited January 18, 2011 by JokR Lay back & wach the sky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts