Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii

Vali alias Babu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 253
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE

In viata mea am vazut noroiul ca asta.... Asa ca le am probat pe toate hainele :ha: :ha: :ha:

Dupa traseul am fost la bai si me am spalat fata ca avea plin de noroi... si am facut um "peeling" frumos :ha: :ha:

Multumesc MPS si copilot pt poze si Bullbar pt filmulete, :h5

De asta nu mai ma bag cu cauciucuri de intre asta "africani" :P

Acuma caut disperat MT-uri si maine me duc la service pt me pune troliu ca este mai bine la masina ca acasa :ha: :ha: :ha:

@Vali, am descoperit ca nu merita sa postez in sectiune "barbatilor care mai ascund bani de piesaraie pt masina", dupa traseul "copilotul" meu nu ma lasa.... MA OBLIGA sa bag MT-uri :ha: :ha: :ha:

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@alfonso asta a fost tare, ca te obliga. Cred ca multi ar vrea sa fie in locul tau. Ma bucur ca eu nu am probleme cu nimeni. Cati bani am, atatia pot baga in masina sau in orice vreau EU :grin: Iar pozele sunt toate facute numai de prietena mea eu nu am nici un merit, asa ca ii voi transmite ei.

Vad ca Vali tace malc...de azi e si el bulgar ca si mine :h5 Sper ca nu ti-am stricat vreo surpriza Vali.

Link spre comentariu

Am uitat sa zic multumesc mult de tot lui Stress, ca fara troliu manual si meseria lui numai iesia de acolo, cand me duc la Galati mai vorbim de offroad la o bere :x

Oricum ma bucur ca toati sunteti super oameni, va multumesc tuturor inca odata :h5

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu

Vizitator stress

Salutare tuturor!

Dupa indelungi batalii cu mandria unei sigurante de la alternator, am reusit sa ajung si eu in sfasit acasa!

Mii de multumiri lui Dan care astazi m-a ajutat sa rezolv cestiunea tehnica, pe care-l citez: "Cu toate fiarele, scuturile si sculele, uite cum te ingenunchiaza o siguranta!" Cata dreptate are!

Trecand la rubrica "despre iesire":

A fost super! Mii de multumiri tuturor si in special lui bullbar care mai tot timpul m-a lucrat de la spate! :)), si daca nu m-a impins, m-a scos din santzul in care cu mare graba m-am repezit (fara sa stiu cum sau cand) sau m-a tinut de coada cat l-a tinut chinga!

Fiind prima iesire in grup mare, am avut ocazia sa cunosc numai oameni deosebiti!!

TOATA STIMA!!

De asemeni, multumiri speciale Monicai, pentru filmarile facute! (Stie cineva cum si unde le putem pune?)

Mesaj pentru Alfonso: Gumele mele BFG M/T 285/75/16 sunt ca noi; am 2 iesiri facute cu ele, dar as vrea sa-mi iau simex-uri (Masina mea e foarte grea, si are nevoie de mai multa aderenta). Daca prezinta interes subiectul, da-mi mesaj. (Stie cineva unde gasesc 4 simex de 31' sau 285/75/16?)

Nu stiu ceilalti cum s-or simti, dar eu am o febra musculara din toate pozitiile! Mama lui de troliu manual! :))

Promit ca maine dimineata, in timp ce masina va sta 3 ore la spalatorie sa pun poze!! (Cred ca am noroi si in procesorul de la camera foto :)) )

Link spre comentariu

Vizitator stress

N-am rezistat, si am verificat sda vad daca e noroi in procesorul de la camera! Nu era, asa ca:

a) avem poze

b) se cauta alt noroi, sa fie destul cat sa ajunga pana in procesor! :P

Acum am sa pun o selectie de poze facute in drumul spre locul de intalnire de la Curtea de Arges.

Mentionez ca drumul de la Galati spre Curtea de Arges la mine a trecut prin muntii Apuseni, pe la cabana Padis!

(Sper sa nu ma traga nimeni de urechi ca sunt putin off topic)

Link spre comentariu

Vizitator stress

As fi vrut eu, dar din pacate nu! Atunci era saraca cheala si nu avea de nici unele. In perioada respectiva exploram raurile si noroaiele din zona Lepsa si carierele din zona M-tii Dobrogei.

Link spre comentariu

@pt domnu' stress - cum adica dom'le te-am lucrat pe la spate??? Pai daca esti moale in roata (ca sa zic pe drept) in fata bullbarului meu ce sa iti fac? :grin:

In legatura cu filmele...daca vrei si poti iti dau un link si parolele si le poti pune la mine pe site. Tu le incarci si tu pe postezi cu ce vrea muschiul tau numa' sa ma lauzi pe mine :ha: :ha:

Ai rabdare insa sa termin eu in noaptea asta de urcat filmele si sa vezi ce nu am filmat eu.

Link spre comentariu

Vizitator stress

Pai am constatat experimental ca ajuta mult sa te impinga cineva daca poate, asa ca data viitoare am sa pun mai multe cauciucuri, de jur imprejur, ca la vapoare, ca am vazut ca la ei merge! :ha: :ha: si le atarn cu sfori de porbagajul de deasupra! :ha: :ha: :ha: :ha:

Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, ce bine mai era cand ma vedeam stand pe loc cand mai primeam cate un sut in .... si reuseam sa scurm noroiul mai departe!

Link spre comentariu

@stress nu ii intra MT-urile tale lui Alfonso. Ce ai tu e echivalent cu 33" mai exact 32.8" iar el are 31". Poate pe spate sa ii intre, dar si acolo o sa atinga la denivelari mari.

Iar tu daca iti pui simex pe 31" o sa arate cel putin ciudat. Din fabrica ai avut 30". Nu zic sa nu iei simex pt ca arata urat zic sa nu iei 31" ci 33".

Link spre comentariu

@MPS vezi aici, ca i-am lasat datele pt MT-uri la cine are nevoie respectiv pt Alfonso

viewtopic.php?f=38&t=5230&start=135

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

auzi Gabi.... care e diferenta intre Nissan Patrol si Nisan Barje ? .... de aista ai nev de cauciucuri de jur imprejur? ... macar sa ii pui dupa si un catarg cu un steag, sa nu zica lumea ca e un morman de cauciucuri aruncate.... :d

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

sa-mi scuzati vorbele urate :ha: m-am ................ :ha: :ha:

[youtube:25ascweh]

[/youtube:25ascweh]

[youtube:25ascweh]

[/youtube:25ascweh]

:ha: :ha: asa de dimineata m-am trezit si cu 3 stele asa ca sunt de-al casei!

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

Incerc sa pun filmuletele pe Youtube , dar merge greu

cel mai simplu de cautat pt ca o sa tot apara este de a cauta dupa

HEMsometime

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old
Link spre comentariu

Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii

Vis a vis de ce ne trebuie la viitoarele iesiri -uitati va si la lanturile astea -eu vreau sigur , sunt bestiale, daca aveam asa ceva, altfel statea situatia

Intr-un post am vazut ca ar putea Koala sa ne ajute

http://www.tirechainsupply.com/product217.html

Link spre comentariu

Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii

astea da....dar cum facem cu transportul?

Ne strangem mai multi si facem transportul cu paletii

Cred ca are in jur de 10Kg unul, deci 40Kg setul de 4 buc.

Daca ne strangem 10-15 doritori deja e simpla treaba

Worldscape baga niste idei-pe la sfarsitul lui Ianuarie sa vedem cati doritori sunt si sa trimitem comanda

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare